کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2014
(2013-09-18 ساعت 22:37)kamix نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 03:03)محبت نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 02:39)kamix نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 02:33)rainyboy نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 01:25)kamix نوشته:  من نه شغل دولتي داشتم نه سربازي رفتم نه تا حالا خارج شدم يعني احتمال يضرب ويزا گرفتنم هست ولي ميخواستم اسپانسر معرفي كنم اسپانسرم هم كلي پول داره آدم موجهيه يهني كليرنس ميخورم؟

دوست عزیز من هم شغل دولتی ندارم سربازی هم نرفتم. به نظر من نداشتن اسپانسر شانس یه ضرب گرفتن رو بیشتر میکنه. چون عملا چیزی نمیمونه که بخوان چک کنن. البته این نظر من منه شما هر جور صلاح میدونی عمل کنSmileRolleyes
يعني اسپانسر داشتن يكي از دلايل كلرينس خوردنه؟؟؟ لطفا كساني كه تجربه گرفتن ويزاي يضرب داشتن جواب بدن يا كساني كه به خاطر اسپانسر كلرينس خوردن
سلام
دوست خوبم اینجا هنوز کسی مصاحبه نرفته که بتونه جوابتون رو بده جوابها هم به استناد گفته پیشینیان هست توصیه میکنم تاپیکهای سفرنامه مربوط به 2013رو مطالعه کن و تا وقت هست ازشون استفاده کن و بله اسپانسر میتونه دلیل کلیرنس خوردن باشه تا سوابقش رو چک کنن. موفق باشی

دوست عزيز منم خواهش كردم از بچه هاي قديمي كه مصاحبه شدن ولي هيچكس جوابي نداد حتي تو چند تا تاپيك مختلف مطرح كردم جوابي نگرفتم تو تاپيك كليرنس 2013 هم نوشتم خواهشم كردم اما انگار دوستان زحمت كشيدن پاك كردن من نميدونم ما بايد سوالامونو از بچه هاي سالهاي گذشته بپرسيم ديگه چون بچه هاي 2014 كه تجربشو هنوز ندارن
دوست عزیز اگر شغل دولتی نداری و سربازی هم نرفته باشی شانس یک ضرب ویزا گرفتنت زیاده. در صورتی که اسپانسر داشته باشی یا خودتون سرمایه کافی برای بردن داشته باشید انشاا... یک ضرب میگیرید.اصلا نگرانی به خودتون راه ندید .فقط به فکر اماده کردن مدارک و کامل کردن واکسیناسیون باشید که به خاطر نقص مدارک کلیر نخورید
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، kamix ، behfaza
شما مشکلی نخواهید داشت
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان:
سلام در مورد پاس سفىد کجا باىد دنبال بگردم؟ مىشه لىنکشو بدىن
CN:21## - ABUDHABI - INTERVIEW.NOV 18 - 2
APPLICANTS - FIRST UPDATE : NOV 19 SECOND : FEB 10
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
تشکر کنندگان:
با سلام
یه سوال در مدت ثبت نام 2015. بنده عراقی هستم ولی متولد ایران. شناسنامه و کارت ملی و خلاصه مدارک ایرانی ندارم. تمام مدارکم عراقی هست. اما خوب در ایران تحصیل کردم و تا به حال هم به عراق نرفتم. در گذرنامه هم محل تولد را ایران زده است. به نظر شما زمان ثبت نام باید کشور بومی را ایران انتخاب کنم یا عراق؟
تشکر کنندگان:
(2013-09-19 ساعت 10:32)sargol2001@yahoo.com نوشته:  سلام در مورد پاس سفىد کجا باىد دنبال بگردم؟ مىشه لىنکشو بدىن

[font=Times New Roman] نحوه گرفتن پاس سفید یا Re-entry Permit[/font]

در ضمن بد نیست دوستان لااقل واسه خودشون هم که شده گاهی زحمت کشیده تاپیک های مربوطه رو مطالعه تا بتونند جواب سوالاتشون رو پیدا کنند مهاجر سرا مرجع کامل و جامع هستش جهت تمامی سوالات شما دوستان در رابطه با مهاجرت و دیگر موارد مرتبط با ان و مطمئنا با کمی سعی و تلاش جواب تمامی سوالاتتون رو پیدا خواهید کرد...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ojee ، himmlisch ، aghaghia ، محبت ، masoud z ، saeedshafiee ، behfaza
(2013-09-19 ساعت 11:00)farzadsmile نوشته:  با سلام
یه سوال در مدت ثبت نام 2015. بنده عراقی هستم ولی متولد ایران. شناسنامه و کارت ملی و خلاصه مدارک ایرانی ندارم. تمام مدارکم عراقی هست. اما خوب در ایران تحصیل کردم و تا به حال هم به عراق نرفتم. در گذرنامه هم محل تولد را ایران زده است. به نظر شما زمان ثبت نام باید کشور بومی را ایران انتخاب کنم یا عراق؟

سلام دوست عزیز
سوال های قسمت 5 و 6 در فرم های ثبت نام دقیقا مربوط به این سوال شماست.
قسمت 5 محل تولد شماست و قسمت 6 کشوری که ازش به عنوان سهمیه استفاده میکنید که عراق هست.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: ojee ، mohammad19911991 ، محبت ، behfaza
(2013-09-19 ساعت 12:45)noobnoobi نوشته:  

سلام دوست عزیز
سوال های قسمت 5 و 6 در فرم های ثبت نام دقیقا مربوط به این سوال شماست.
قسمت 5 محل تولد شماست و قسمت 6 کشوری که ازش به عنوان سهمیه استفاده میکنید که عراق هست.
خوب دقیقاً ابهام من برای سوال 6 هست. در توضیحات زیر سوال 6 نوشته شده است که کشور بومی شما معمولاً کشور محل تولد شما است. حالا این برای من ابهام شده که ایران رو انتخاب کنم یا عراق؟
تشکر کنندگان: behfaza
سلام من اگه تو فورم ثبت نام بنویسم لیسانس دارم موقع مصاحبه از من اخرین مدرک درج شد ام (لیسانس) رو میخان یا اینکه نه اونا مدرک همون 12 سال دیپلم مد نظرشونه
تشکر کنندگان:
(2013-09-19 ساعت 14:00)QTM نوشته:  سلام من اگه تو فورم ثبت نام بنویسم لیسانس دارم موقع مصاحبه از من اخرین مدرک درج شد ام (لیسانس) رو میخان یا اینکه نه اونا مدرک همون 12 سال دیپلم مد نظرشونه

ملاك آخرين مدرك تحصيليه ولي ميتونيد براي اطمينان خاطر ديپلمتونم ببرين
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، مامان خانم ، behfaza
(2013-09-18 ساعت 18:11)aghaghia نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 16:03)nasim نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 13:54)noobnoobi نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 13:48)siminzakavand نوشته:  دوستان من یه سوال داشتم وقتی افیسر میپرسه رفتی آمریکا کجا میخوای بری ماهایی که میخوایم خونه اجاره کنیم خونه فک فامیل نمیریم چی باید بگیم؟! در صورتی که هنوز اجاره نکردیم!! Big Grin

افیسر شاید شهر و ایالتی رو که بخوای برای اقامت انتخاب کنی بپرسه ولی هیچوقت به اینصورت سوال نمیپرسه که خونه چه کسی میخوای بری یا خونه میخوای اجاره کنی یا نه.
در کل افسر ها از گذشته شما سوال میپرسن(کجا کار کردین خدمت سربازی کجا بودین و تحصیلات و ...) و در مورد سوالای مربوط به زندگی آینده شما تو آمریکا سوال خاصی پرسیده نخواهد شد.

اما از دوستان 2013 ایی انگار پرسیدن .

وقتی کسی رو ندارین، خب میگید ندارید دیگه، همه که لزوما اونجا کسی رو ندارند تا پیشش برن!
دوست عزیز آفیسرها زیاد وارد جزییات نمیشوند با توجه به تعاملی که بین شما واو ایجادمی شود ویک سری قواعد خودشان که خیلی ساده وروان است میتواند تعیین کننده باشد به عبارتی بهتر شما جلسه معارفه دارید نه جلسه گزینش چون شما به دعوت خودشان به سفارت رفته ایدبنابرین خیلی صادقانه برخورد کنید حتما موفق ودست پر از کنسولگری بیرون میآید.
Case Number2014as5###/رویت قبولی 2می/رسیدمدارک15می/تعداد 2نفر/مصاحبه آوریل/ویزا؟؟؟/ صبوری وشکیبایی وخواست الهی[font=Arial][/font][/size][/b]
تشکر کنندگان: siminzakavand ، محبت ، مامان خانم ، رنگو ، Natasha9 ، behfaza
(2013-09-18 ساعت 22:37)kamix نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 03:03)محبت نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 02:39)kamix نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 02:33)rainyboy نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 01:25)kamix نوشته:  من نه شغل دولتي داشتم نه سربازي رفتم نه تا حالا خارج شدم يعني احتمال يضرب ويزا گرفتنم هست ولي ميخواستم اسپانسر معرفي كنم اسپانسرم هم كلي پول داره آدم موجهيه يهني كليرنس ميخورم؟

دوست عزیز من هم شغل دولتی ندارم سربازی هم نرفتم. به نظر من نداشتن اسپانسر شانس یه ضرب گرفتن رو بیشتر میکنه. چون عملا چیزی نمیمونه که بخوان چک کنن. البته این نظر من منه شما هر جور صلاح میدونی عمل کنSmileRolleyes
يعني اسپانسر داشتن يكي از دلايل كلرينس خوردنه؟؟؟ لطفا كساني كه تجربه گرفتن ويزاي يضرب داشتن جواب بدن يا كساني كه به خاطر اسپانسر كلرينس خوردن
سلام
دوست خوبم اینجا هنوز کسی مصاحبه نرفته که بتونه جوابتون رو بده جوابها هم به استناد گفته پیشینیان هست توصیه میکنم تاپیکهای سفرنامه مربوط به 2013رو مطالعه کن و تا وقت هست ازشون استفاده کن و بله اسپانسر میتونه دلیل کلیرنس خوردن باشه تا سوابقش رو چک کنن. موفق باشی

دوست عزيز منم خواهش كردم از بچه هاي قديمي كه مصاحبه شدن ولي هيچكس جوابي نداد حتي تو چند تا تاپيك مختلف مطرح كردم جوابي نگرفتم تو تاپيك كليرنس 2013 هم نوشتم خواهشم كردم اما انگار دوستان زحمت كشيدن پاك كردن من نميدونم ما بايد سوالامونو از بچه هاي سالهاي گذشته بپرسيم ديگه چون بچه هاي 2014 كه تجربشو هنوز ندارن
شما راه مستقیم را رها کردید وراه پرپیچ وخم را می خواهید عزیز بزرگوار طبق قانون ریاضیات نزدیکترین وراحتترین راه بین دو نقطه همانا (خط مستقیم) است توصیه می کنم همان نامه تمکن مالی (موجودی حساب بانکی) کفایت صدور ویزای شما را میکندبه امیدخدا
Case Number2014as5###/رویت قبولی 2می/رسیدمدارک15می/تعداد 2نفر/مصاحبه آوریل/ویزا؟؟؟/ صبوری وشکیبایی وخواست الهی[font=Arial][/font][/size][/b]
تشکر کنندگان: Sam2014 ، محبت ، aghaghia
(2013-09-19 ساعت 14:13)EKAM نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 14:00)QTM نوشته:  سلام من اگه تو فورم ثبت نام بنویسم لیسانس دارم موقع مصاحبه از من اخرین مدرک درج شد ام (لیسانس) رو میخان یا اینکه نه اونا مدرک همون 12 سال دیپلم مد نظرشونه

پس با این حساب من که دیپلم 11 ساله دارم یعنی لازم نیست فوق دیپلمم رو پیش دانشگاهی تبدیل کنم جهت اثابت گذروندون دیپلم 12 ساله? وقتی من اخرین مدرکم رو زدم لیسانس همین کافیه میتونم لیسانسم رو ارئه بدم درسته
تشکر کنندگان:
(2013-09-19 ساعت 15:22)QTM نوشته:  
(2013-09-19 ساعت 14:13)EKAM نوشته:  

پس با این حساب من که دیپلم 11 ساله دارم یعنی لازم نیست فوق دیپلمم رو پیش دانشگاهی تبدیل کنم جهت اثابت گذروندون دیپلم 12 ساله? وقتی من اخرین مدرکم رو زدم لیسانس همین کافیه میتونم لیسانسم رو ارئه بدم درسته
سلام
ملاک آخرین مدرک تحصیلیه که همون لیسانسه ارائه بدید و دیپلمتونم که هست اگر برای پیش سوال شد بگید که تعدادی از واحدهای مربوط به پیش رو در واحدهای دانشگاهی پاس کردید و نه به خاطرش فوق رو ارائه بدید و البته داشتن ریز نمرات هم کمکتون میکنه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: مامان خانم ، QTM ، behfaza
سلام
دوست خوبم سوال 5برای شما جوابش میشه ایران سوال 6 هرکجا مدارکش رو میتونید ارائه بدید خصوصا پاسپورت و مدارک شناساییتون.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: مامان خانم
سلام
من همه فرمارو توی تیر فرستادم بعد یک ایمیل برام امد که گفتن همه مدارکت درسته و در ادامه اینو نوشته بود
Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov
after the 15th of August to locate the current numbers being processed.
تا الان هیچ ایمیلی واسم نیومده توی visa bulletin هم که میرم چیزی سر در نمییارم
کیس نامبرم 2014AS000077##
ممنون می شم اگه کسی کمکم کنه که الان باید چکار کنم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان