کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
با سلام به شما دوستآن ،
دوستان کسی‌ میدونه واسه خرید لباس عروس در منطقه ارنج کانتی و لگونا هیلز با قیمت مناسب باید به کجا مراجعه کرد ?ممنون میشم را هنمأیم کنید .
پاسخ
تشکر کنندگان: hitab ، SH1A2R3 ، alirezanz
(2008-05-07 ساعت 13:26)arash10 نوشته:  اگر کسی بخواد 30000دلار با خودش ببره تا چند ماه در چه شهری می تونه تا پیدا کردن کار اموراتش بگذره

درود بر شما. دوست عزیز همه چیز بستگی به خود شما داره. برای افرادی ممکنه که این مبلغ کفاف 6 ماه رو هم نده؛ و برای برخی هم، مثل دوستان خودم؛ تا 1 سال و 4 5 ماه کفایت کنه. البته دوستان من زوج هستن و فرزندی ندارند. ضمنا با این مبلغ در خود لوس انجلس میشه زندگی رو شروع کرد. موفق باشید.

پاسخ
تشکر کنندگان: ali234 ، SH1A2R3 ، OverLord ، alirezanz
(2011-07-31 ساعت 01:40)Hadi joon نوشته:  سلام
از دوستان خواهش مي كنم چندتا محله مناسب (امنيت و آرامش) رو در لس آنجلس معرفي كنن و قيمت خونه در اين مناطق در چه حدودي هستش، فرض بر اينكه چهل متري و تك خوابه باشه.

درود بر شما. مناطق زیاد هستن و نمی شه نام برد، اما ترجیحا از مرکز لس انجلس به سمت غرب ان تا west hillz o woodland hills جاهای جوب زیادی هست. موفق باشید
(2011-07-26 ساعت 21:32)New York نوشته:  دوستان براي زدن يه مغازه كوچيك مثلا سوپر ماركت چقدر پول لازمه
راستي يكي از دوستان قرار بياد لس آنجلس تا اونجا تاكسي بگيره كسي در اين مورد چيزي اطلاعي داره پيشاپيش از همه تشكر ميكنم

با احترم N.Y

درود بر شما. تاکسی گرفتن اینجا گرونه, و البته تاکسی در new york , washangton, و اونجاها درامدش خوبه، در لوس انجلس اشتباهه. چون اینجا کسی با تاکسی جایی نمیره و اصلا تاکسی تو خیابون نمی بینید. اینجا همه ماشین دارن و ماشین الزامیه. موفق باشید

پاسخ
تشکر کنندگان: wushu kung fu ، aNTea ، New York ، SH1A2R3 ، Hadi joon ، kopol ، opayamani ، farzad47 ، alirezanz ، matin86
(2011-10-19 ساعت 08:35)ziba_a نوشته:  سلام

یه جا با امکانات ساده اولی‌ که امن هم باشه برای مدت ۲ هفته در لوس انجلس برای اجاره کردن سراغ دارید دوستان؟البته ههولی وست وود.من یک نفرم.۴۰ سالمه.اگه متل یا سوئیت هم باشه خوب.

ضمنا من به طور توریستی اومدم آمریکا و الان نیویورک هستم.خیال دارم لس‌انجلس هم برم.رشتهٔ تحصیلیم هنر.لیسانس طراحی صحنه فوق لیسانس ادبیات نمایشی. رزومهٔ کاری خوبی‌ هم در زمینهٔ طراحی صحنه فیلم و تلویزیون دارم.به نظرتون برای دستیاری استاد و تحصیل در مقطع دکترا اقدام کنم؟یا دنبال کار باشم؟که بتونم بمونم.زبانم متوسط ولی‌ با این لهجه‌ها که اینجا دیدم گمونم از متوسط هم ضعیفتر و در حد کار راه اندزیه.آیا می‌تونم یه دورهٔ آموزشی زبان پیدا کنم که ارزون باشه؟ممنونم از راهنمأییتون.

درودبر شما. من شخصی رو می شناسم که می تونه کمکتون بکنه. ایشون کارش خدمات توریستی و محل اقامت و ... این جور چیز هاست برای کسانی که تازه به امریکا میان ناراشون رو ایشون انجام میده. ایمیل تون رو بدید تا براتون ادرس ابمیل و تلفن ایشون رو ارسال کنم. موفق باشید.

پاسخ
تشکر کنندگان: talent ، SH1A2R3 ، rira1982 ، opayamani ، mgolchin13 ، alirezanz ، Leila Amricaie
(2011-06-22 ساعت 23:26)soleiman نوشته:  دوستان سلام
من یک پذیرش از University of california riverside برای یک دوره کوتاه مدت 9ماهه دارم. می خواستم اطلاعاتی در مورد شهر Riverside ، هزینه مسکن ، غذا ، بیمه و کلا زندگی در این شهر داشته باشم. ما یک خانواده سه نفره هستیم ماهیانه چه مبلغی باید داشته باشیم؟ البته در سایت دانشگاه مذکور دیدم که آپارتمانهایی دارد که به دانشجویان می دهد و مثلا قیمت یک دو خوابه آن ماهی 550 $ بود .آیا مناسب است؟

درود بر شما. 550 دلار در کالیفرنیا عالیه. قیمتها هم در این منطقه از 700 دلار تا 1300 400 دلار هست. البته منظورم به جای مناسب و معقول و البته معمول برای زندگی، وگرنه همه جور قیمتی وجود داره. برای زندگی 3 نفر ( البته سن و سال افراد خیلی مهمه که مثلا روج باشن با یک کودک/یا/نوجوان) یا ... اما بطور میانگین با اجاره خونه 1200 دلاز در ماه+ خورد و خوراک + هزینه های اب و برق و ...+ بنزین 2500 دلار احتیاجه. این هزینه های ماهانه بود. خرید ماشین و لوازم منزل جداست.البته بسته به خود شما میشه تا حدی کمترش کرد، اما فقط تا حدی، نه بیشتر. موفق باشید.
(2011-06-22 ساعت 11:21)nicole.gemini نوشته:  اگر برای یادگیری زبان جای خوبی سراغ دارید ممنون میشم به من معرفی کنید من ساکن وست وود هستم Smile

http://www.laccd.edu/our_colleges/

البته به شما همان سانتا مونیکا کالج هم نزدیک است...
(2011-06-22 ساعت 01:25)mehdi_behzadi نوشته:  سلام دوستان کسی در مورد شهر SIMI VALLEY چیزی میدونه؟ از نظر زیبایی , مکانهای تفریحی و زنده بودن شهر یا پیدا کردن کار

اطراف لوس آنجلس است، ایرانی زیاد، اجاره ها کمتر، البته هوایش گرمتر و چون نزدیک به لوس آنجلس است، به اغلب جاهای دیدنی این شهر هم نزدیک است...
[/quote]

درود بر شما. simi valleyو کلا valley منطقه خوبی هست. امنیت خوبی داره. ایرانی هم زیاده . به مرکز لوس انجلس هم نزدیکه. هوای خوب؛ بدون ترافیک، و مناسبه. موفق باشید

پاسخ
تشکر کنندگان: OverLord ، ParsTrader ، aNTea ، New York ، SH1A2R3 ، Rainy ، opayamani ، alirezanz
سلام تو رو خدا يكي به من كمك كنه شايد هزار دفعه پرسيدم ولي كسي كمكي نكرده توي سرچ مهاجرسرا هم پيدا نكردم ميخوام خواهش كنم يه مدرسه خوب با گريد بالا كه پيري اسكول هم داشته باشه به من معرفي كنيد تو لس انجلس يا اطرافش؟
ممنون ميشم كسي كمك كنه يك در دنيا صد در اخرت خدا بهش بده.
لطفا اسم مدرسه و محل ان را بگيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-01-23 ساعت 10:40)انا نوشته:  سلام تو رو خدا يكي به من كمك كنه شايد هزار دفعه پرسيدم ولي كسي كمكي نكرده توي سرچ مهاجرسرا هم پيدا نكردم ميخوام خواهش كنم يه مدرسه خوب با گريد بالا كه پيري اسكول هم داشته باشه به من معرفي كنيد تو لس انجلس يا اطرافش؟

سلام. توصیه میکنم توسط این سایت آدرس یا زیپ کد مورد نظرتون رو بدید و مدارس اطراف محلتون رو پیدا کنید گرید آنها را ببینید و دلایل گرید آنها را متوجه شوید:
درخواست گرین کارت برای والدین:
Case number: YRV2019
Visa Class: IR5
Your case is currently at: NVC
Foreign state of chargeability: Iran
Interview Location: Yerevan
Priority Date:  09-Feb-2018
پاسخ
تشکر کنندگان: یاشار و ماری ، انا ، frozen mind ، OverLord ، idn ، ali234 ، SH1A2R3 ، farzad47 ، alirezanz
(2011-12-12 ساعت 09:10)golbano نوشته:  با سلام به شما دوستآن ،
دوستان کسی‌ میدونه واسه خرید لباس عروس در منطقه ارنج کانتی و لگونا هیلز با قیمت مناسب باید به کجا مراجعه کرد ?ممنون میشم را هنمأیم کنید .

جلوی مغازه های ایرانی یه پوستر تبلیغاتی زده.

یکیشون اینه: Mission Ranch Market
23166 Los Alisos Blvd, Mission Viejo, CA
(949) 707-5879

یکی هم اینجاست: Jordan Market
24771 Alicia Pkwy # A, Laguna Hills, CA
(949) 770-3111

اگه برین، جلوی در مغازه ها پوسترش رو می بینید

قیمت خبر ندارم.
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، alirezanz
دوستان عزیز سلام

پست های مربوط به انتخاب نام برای کودک دلبندتان به تاپیک اسم و فامیل در آمریکا منتقل شد.

لطفا مطالب مربوط به پیدا کردن کار و ایجاد شغل را در یکی از تاپیک های مناسب در تالار اشتغال و کار در آمریکا بنویسید تا برای همه قابل استفاده باشد.

متشکرم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
كسي ميدونه قيمت خونه تو لوس انجلس چنده البته خارج شهر ولي تو محله بي خطر و اروم
باران باش و نپرس کاسه های خالی از کیست
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-03-27 ساعت 13:10)New York نوشته:  كسي ميدونه قيمت خونه تو لوس انجلس چنده البته خارج شهر ولي تو محله بي خطر و اروم
ذر گرانادا هیلز house از 230000$ شروع میشه
شماره کیس:2011as10000 نامه قبولی :may18th,2010 کارنت شدن کیس:November دریافت نامه دوم : nov1t,2010 مصاحبه : dec19th,2010 دریافت کلیرنس:jan4th 2011 سفر اول:july7th 2011 سفر مجدد به آمریکا:jan29th 2012
انجمن معماران مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: New York ، SH1A2R3 ، OverLord ، alirezanz
(2012-01-26 ساعت 20:04)Pay نوشته:  
(2012-01-23 ساعت 10:40)انا نوشته:  سلام تو رو خدا يكي به من كمك كنه شايد هزار دفعه پرسيدم ولي كسي كمكي نكرده توي سرچ مهاجرسرا هم پيدا نكردم ميخوام خواهش كنم يه مدرسه خوب با گريد بالا كه پيري اسكول هم داشته باشه به من معرفي كنيد تو لس انجلس يا اطرافش؟

سلام. توصیه میکنم توسط این سایت آدرس یا زیپ کد مورد نظرتون رو بدید و مدارس اطراف محلتون رو پیدا کنید گرید آنها را ببینید و دلایل گرید آنها را متوجه شوید:
دوستان عزیز می‌شه یکkindergarten and primary school پابلیک خوب که رنکینگ بالا هم داشته باشد را در ,Encino or white oak or aok woodبه من معرفی‌ کنید؟و آیا این که به طور معمول مدارسfree lunch دارند یا نه؟من خودم خیل searchکردم ولی‌ نمیدونم کدام خوب است و کدام بد.و یک سوال دیگه اینکه دقیقا از چه سنی‌ بچها حتما باید مدسه بروند؟بر اساس سرچ‌های من کودکان از سنّ ۵ سالگی(اگر تاریخ تولدشان در اول نوامبر ۲۰۱۲ به ۵ سالگی رسیده باشد)برای سال تحصیلی‌2012-13 باید وارد مدرسه شوند kindergarten نه primary school.آیا این به این معنی‌ است که آنجا هم مثل اینجا یک سال بچها پیشدبستانی میروند و اجباری است؟اگر کودکی این یک سال را در آنجا نرود میتواند سال بد واردprimary school شود?.این مسأله شده دغدغه من.چون پسر من همین شرایط را دارد و ما هم تصمیم داریم فعلا چند سفر دو ماه بیاییم تا بد درست و حسابی‌ ساکن شویم.دوستنیک در این زمینه تجربه دارند بسیار ممنون میشوم اگر راهنمایی بفرمایند.

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
پاسخ
تشکر کنندگان: ali234 ، SH1A2R3 ، opayamani ، alirezanz
http://mohajersara.com/thread-1901.html?...8%B3%D9%87
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
تشکر کنندگان: idn ، SH1A2R3 ، OverLord ، opayamani ، alirezanz
با سلام خدمت دوستان
چندی پیش داشتم وبلاگ راساراسا رو میخوندم که به مطلبی در مورد لس آنجلس رسیدم. مطلب جالبی بود. از آنجا که متن از زبان یک مهاجر نوشته شده حامل مواردیست که برای کسی که میخواد به کالیفرنیا خصوصا لس آنجس بیاد مفید فایده خواهد بود لینکش رو اینجا میذارم
http://rasaraplanet.wordpress.com/2011/0...%84%D8%B3/
شماره کیس:2011as10000 نامه قبولی :may18th,2010 کارنت شدن کیس:November دریافت نامه دوم : nov1t,2010 مصاحبه : dec19th,2010 دریافت کلیرنس:jan4th 2011 سفر اول:july7th 2011 سفر مجدد به آمریکا:jan29th 2012
انجمن معماران مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: golesang ، rasarasa ، mansour*** ، New York ، Hediyeh ، SH1A2R3 ، OverLord ، farzad47
دوستانی که مایل به سکونت در محدوده شهر لس انجلس میباشند (شهر گلندل در 15دقیقه ای لس انجلس)من میتوانم اپارتمان یکخوابه حدود هزار دلار اجاره هرماه یانه و دو ماه دپازیت اولیه برایشان تهیه نمایم در صورت نیاز پیغام خصوصی بگذارید
پاسخ
تشکر کنندگان: cmbt ، sezar ، golesang ، SH1A2R3 ، New York ، ali234 ، OverLord ، alirezanz ، kamali2025

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان