کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
من وهمسرم برای اواسط مارچ میخواهیم برای فعال کردن گرین کارت 10 روز بیایم لس آنجس و بعد بریم دالاس. یک استودیو 6 در VAN NUYS وجود داره که قیمتش مناسبه ولی در سایت tripadvisor مطالب خوبی در موردش ننوشته اند. اگه دوستان اطلاع کاملی دارند ممنون میشم اگه اعلام کنند و اگه جای مناسبی با این قیمتها تجربه کرده اند برای ما آدرس بزارن.
پاسخ
تشکر کنندگان: ali234 ، ASALI ، nika ، powerb ، alirezanz
(2013-01-04 ساعت 00:50)ali039 نوشته:  من وهمسرم برای اواسط مارچ میخواهیم برای فعال کردن گرین کارت 10 روز بیایم لس آنجس و بعد بریم دالاس. یک استودیو 6 در VAN NUYS وجود داره که قیمتش مناسبه ولی در سایت tripadvisor مطالب خوبی در موردش ننوشته اند. اگه دوستان اطلاع کاملی دارند ممنون میشم اگه اعلام کنند و اگه جای مناسبی با این قیمتها تجربه کرده اند برای ما آدرس بزارن.

خوب نیست! extended stay بهتره هم تو تامپا هست هم تو ونچورا.
پاسخ
تشکر کنندگان: IN.USA@2013 ، ali234 ، usa lover ، nika ، alirezanz
با سلام
من چند ماهي هست كه در نيويورك هستم و ميخواهم به كاليفرنيا نقل مكان كنم. متاسفانه تو اين مدت كلي خريد هم كردم و حالا نميدونم بهترين راه براي بردن وسايلم كه اكثرن لباس هست چيه.
به نظرتون من چمدان بخرم و وسايلم رو با خودم با هوابيما ببرم ؟اين طوري ميشم 4-5 چمدان. يا زميني بفرستم ميشه اگر كسي شركتي ميشناسه بهم معرفي كنه
شماره کیس : 2012AS00036XXX
کنسولگری:آنكارا
تاریخ دریافت گرین کارت: sep2012
پاسخ
تشکر کنندگان: nika ، powerb ، alirezanz
اینجا تقریبا تمام بازار وست وود ودان تاون وسانتامونیکو وسایر محله ها دست یهودی ها است وعملا به کسی کمک نمی شود اگر زبان انگلیسی بلد نیستید نیاید ماهم داریم برمی گردیم اینجا نقل پخش نمی کنند گر چه همه باید بیان وسرشون به سنگ بخوره اجاره یه واحد آپارتمان یک خوابه الان 1200 دلار در لوس آنجلسه ، کرایه تاکسی بین 50 تا 100 دلار برای 20 مایل نون لواس دو تا 3 دلار میوه مثلا گلابی پاندی که میه تقریبا 450 گرم من محاسبه کردم با دلار 300 تومان کیلویی 40 هزار تومان کرایه اتوبوس هر مسیر یک ونیم دلار هیچ کجا هم کار نیست الان ما دو ماه بیکاریم واز جیب می خوریم نکنید وکو گوش شنوا
پاسخ
تشکر کنندگان: zohreh36 ، IN.USA@2013 ، iranian1 ، rozelo ، powerb ، bozorg
نقل قول:
(2013-01-12 ساعت 02:47)lgsony نوشته:  اینجا تقریبا تمام بازار وست وود ودان تاون وسانتامونیکو وسایر محله ها دست یهودی ها است وعملا به کسی کمک نمی شود اگر زبان انگلیسی بلد نیستید نیاید ماهم داریم برمی گردیم اینجا نقل پخش نمی کنند گر چه همه باید بیان وسرشون به سنگ بخوره اجاره یه واحد آپارتمان یک خوابه الان 1200 دلار در لوس آنجلسه ، کرایه تاکسی بین 50 تا 100 دلار برای 20 مایل نون لواس دو تا 3 دلار میوه مثلا گلابی پاندی که میه تقریبا 450 گرم من محاسبه کردم با دلار 300 تومان کیلویی 40 هزار تومان کرایه اتوبوس هر مسیر یک ونیم دلار هیچ کجا هم کار نیست الان ما دو ماه بیکاریم واز جیب می خوریم نکنید وکو گوش شنوا

دوست من مهاجرت هیچوقت اسون نبوده و نیست ..............
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
پاسخ
تشکر کنندگان: r_ent ، ali234 ، gbtm ، a_r_m80 ، rouzbehdarvishi ، mlo ، alirezanz
(2013-01-08 ساعت 13:53)mohajersara12 نوشته:  با سلام
من چند ماهي هست كه در نيويورك هستم و ميخواهم به كاليفرنيا نقل مكان كنم. متاسفانه تو اين مدت كلي خريد هم كردم و حالا نميدونم بهترين راه براي بردن وسايلم كه اكثرن لباس هست چيه.
به نظرتون من چمدان بخرم و وسايلم رو با خودم با هوابيما ببرم ؟اين طوري ميشم 4-5 چمدان. يا زميني بفرستم ميشه اگر كسي شركتي ميشناسه بهم معرفي كنه
از هر کدوم از شرکت های پستی می تونید استفاده کنید:
FedEx, UPS , USPS
اگر بسته ای با ابعاد 20 اینچ بخواهید بفرستید به وزن تقریبی 45 کیلوگرم ارزونترین نرخ دست کم 110 دلار میشه با هر کدوم از اینها _( تقریبا قیمت هر سه تا یک سانه، با این تفاوت که USPS بیشتر از 70 پوند رو نمی فرسته.)
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، mohajersara12 ، free_free ، nika ، hassan1358arab ، rouzbehdarvishi ، rozelo ، powerb ، alirezanz
در زمستان که همه ایالت متحده از دمای بسیار سرد هوا می لرزند، لس آنجلس با آب و هوای گرم، بلوارهای خشک و شن های درخشان، خریداران را به سوی خود جذب می کند. در حالیکه دوست دارید با خرید از یکی از شیک ترین برندهای پوشاک به نام رودئو درایو کیف پولتان را خالی، یا از فروشگاه های لوکس دیگر این شهر خرید کنید، باید بدانید لس آنجلس برای فروش انواع محصولات مختلف شهرت دارد. برای پیدا کردن اجناس عجیب و بهره بردن از تخفیف های خوب باید به هالیوود غربی بروید؛ جایی که در خیابان های سان ست و سوم غربی آن مغازه های شیک متعددی قرار دارند. برای دیدن از فروشگاه هایی که به سبک نیویورک ساخته شده اند نیز باید به پاسادنای قدیمی بروید.
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

پاسخ
Cool..........
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz
سلام دوستان
من 21 سالمه دیپلم الکترونیک دارم و از هرچیزی تو کامپیوتر سر در میارم
تکنسین کامپیوتر و شبکه یا خدمات موبایل آیفون و آندرویید و ... رو فول بلدم

میخواستم بدونم برای پیدا کردن کار مناسب در لوس آنجلس ترجیحا وست وود و اجاره ی خانه
حدودا چقدر باید سرمایه ببرم ؟
اصلا اونجا اینجور کارها پیدا میشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان و هموطنان خوبم
من و همسرم به همراه 2 تا بچه 7 و 2 ساله در اواخر اپریل قصد آمدن به لس آنجلس را داریم میخواستم بدانم کسی میدونه برای گذراندن یکی دو ماه بهتره چه جور جایی اجاره کنیم و در چه منطقه ای اگر سایت مناسبی هم سراغ داشتید خیلی ممنون میشم که معرفی کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: ali234 ، nika ، powerb
(2013-01-08 ساعت 13:53)mohajersara12 نوشته:  با سلام
Fedex زمینی
ساکن نیویورک
برنده 2011

پاسخ
تشکر کنندگان: nika ، rozelo ، alirezanz
ایشاالله که همه بتونین برین و به خوشی اونجا زندگی کنین . بلکه هم بتونین اعلام استقلال کنین و خودتون اونجا یه کشور بسازین Smile
خدا رو چه دیدین شاید منم اومدم Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: nika ، powerb
(2013-01-18 ساعت 17:56)brotherhood نوشته:  دوستان یک سوالی داشتم.
فکر میکنید یک نفر در لوس انجلس نمیتونه با 1000 دلار زندگی کنه ؟
یک اتاق یا هم اتاقی برای مکان هم کافیه .

ممنون از همه.

با 1000 دلار میشه تو لس انجلس زندگی کرد. ولی به شرطی که بتونی یکی یا دوتا هم خونه پیدا کنی تا از پس کرایه خونه بر بیای...اگرم بتونی بری از welfare کمک خرجی و پول غذا بگیری که چه بهتر....
(;
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-01-15 ساعت 01:05)motisa نوشته:  سلام دوستان
من 21 سالمه دیپلم الکترونیک دارم و از هرچیزی تو کامپیوتر سر در میارم
تکنسین کامپیوتر و شبکه یا خدمات موبایل آیفون و آندرویید و ... رو فول بلدم

میخواستم بدونم برای پیدا کردن کار مناسب در لوس آنجلس ترجیحا وست وود و اجاره ی خانه
حدودا چقدر باید سرمایه ببرم ؟
اصلا اونجا اینجور کارها پیدا میشه؟

اینکه چقدر سرمایه باید بیاری بستگی به این داره که تو چه مدت بتونی کار پیدا کنی... و برای کار پیدا کردن مهمتر از اینکه چه کارهای بلدی, اول اینه که چقدر زبان انگلیسی بلدی و بعد چقدر همت برای پیدا کردن کار داشته باشی..
اینجا کار پیدا کردن ممکنه از 2 ماه تا 1سال طول بکشه...
به نظر من شما حداقل باید 10000دلار بیاری..
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، amir82 ، motisa ، rouzbehdarvishi ، alirezanz ، golia
سلام
من تازه وارد این سایت شدم 1 سوال داشتم
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان