موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من وهمسرم برای اواسط مارچ میخواهیم برای فعال کردن گرین کارت 10 روز بیایم لس آنجس و بعد بریم دالاس. یک استودیو 6 در VAN NUYS وجود داره که قیمتش مناسبه ولی در سایت tripadvisor مطالب خوبی در موردش ننوشته اند. اگه دوستان اطلاع کاملی دارند ممنون میشم اگه اعلام کنند و اگه جای مناسبی با این قیمتها تجربه کرده اند برای ما آدرس بزارن.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من چند ماهي هست كه در نيويورك هستم و ميخواهم به كاليفرنيا نقل مكان كنم. متاسفانه تو اين مدت كلي خريد هم كردم و حالا نميدونم بهترين راه براي بردن وسايلم كه اكثرن لباس هست چيه.
به نظرتون من چمدان بخرم و وسايلم رو با خودم با هوابيما ببرم ؟اين طوري ميشم 4-5 چمدان. يا زميني بفرستم ميشه اگر كسي شركتي ميشناسه بهم معرفي كنه
شماره کیس : 2012AS00036XXX
کنسولگری:آنكارا
تاریخ دریافت گرین کارت: sep2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اینجا تقریبا تمام بازار وست وود ودان تاون وسانتامونیکو وسایر محله ها دست یهودی ها است وعملا به کسی کمک نمی شود اگر زبان انگلیسی بلد نیستید نیاید ماهم داریم برمی گردیم اینجا نقل پخش نمی کنند گر چه همه باید بیان وسرشون به سنگ بخوره اجاره یه واحد آپارتمان یک خوابه الان 1200 دلار در لوس آنجلسه ، کرایه تاکسی بین 50 تا 100 دلار برای 20 مایل نون لواس دو تا 3 دلار میوه مثلا گلابی پاندی که میه تقریبا 450 گرم من محاسبه کردم با دلار 300 تومان کیلویی 40 هزار تومان کرایه اتوبوس هر مسیر یک ونیم دلار هیچ کجا هم کار نیست الان ما دو ماه بیکاریم واز جیب می خوریم نکنید وکو گوش شنوا
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
نقل قول: (2013-01-12 ساعت 02:47)lgsony نوشته: اینجا تقریبا تمام بازار وست وود ودان تاون وسانتامونیکو وسایر محله ها دست یهودی ها است وعملا به کسی کمک نمی شود اگر زبان انگلیسی بلد نیستید نیاید ماهم داریم برمی گردیم اینجا نقل پخش نمی کنند گر چه همه باید بیان وسرشون به سنگ بخوره اجاره یه واحد آپارتمان یک خوابه الان 1200 دلار در لوس آنجلسه ، کرایه تاکسی بین 50 تا 100 دلار برای 20 مایل نون لواس دو تا 3 دلار میوه مثلا گلابی پاندی که میه تقریبا 450 گرم من محاسبه کردم با دلار 300 تومان کیلویی 40 هزار تومان کرایه اتوبوس هر مسیر یک ونیم دلار هیچ کجا هم کار نیست الان ما دو ماه بیکاریم واز جیب می خوریم نکنید وکو گوش شنوا
دوست من مهاجرت هیچوقت اسون نبوده و نیست ..............
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
موضوعها: 1
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-13 ساعت 15:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-13 ساعت 15:53 توسط asal1907.)
در زمستان که همه ایالت متحده از دمای بسیار سرد هوا می لرزند، لس آنجلس با آب و هوای گرم، بلوارهای خشک و شن های درخشان، خریداران را به سوی خود جذب می کند. در حالیکه دوست دارید با خرید از یکی از شیک ترین برندهای پوشاک به نام رودئو درایو کیف پولتان را خالی، یا از فروشگاه های لوکس دیگر این شهر خرید کنید، باید بدانید لس آنجلس برای فروش انواع محصولات مختلف شهرت دارد. برای پیدا کردن اجناس عجیب و بهره بردن از تخفیف های خوب باید به هالیوود غربی بروید؛ جایی که در خیابان های سان ست و سوم غربی آن مغازه های شیک متعددی قرار دارند. برای دیدن از فروشگاه هایی که به سبک نیویورک ساخته شده اند نیز باید به پاسادنای قدیمی بروید.
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من 21 سالمه دیپلم الکترونیک دارم و از هرچیزی تو کامپیوتر سر در میارم
تکنسین کامپیوتر و شبکه یا خدمات موبایل آیفون و آندرویید و ... رو فول بلدم
میخواستم بدونم برای پیدا کردن کار مناسب در لوس آنجلس ترجیحا وست وود و اجاره ی خانه
حدودا چقدر باید سرمایه ببرم ؟
اصلا اونجا اینجور کارها پیدا میشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان و هموطنان خوبم
من و همسرم به همراه 2 تا بچه 7 و 2 ساله در اواخر اپریل قصد آمدن به لس آنجلس را داریم میخواستم بدانم کسی میدونه برای گذراندن یکی دو ماه بهتره چه جور جایی اجاره کنیم و در چه منطقه ای اگر سایت مناسبی هم سراغ داشتید خیلی ممنون میشم که معرفی کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تازه وارد این سایت شدم 1 سوال داشتم