موضوعها: 0
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2016-02-20 ساعت 15:19)Farshad. Ba نوشته: سلام دوستان گرامى. من روزقبل پيام گذاشتم كه باهمسرم عازم LA هستيم روز سيزدهم مارچ وبراى يكماه نيازبه محل سكونت داريم. الان فكر ميكنم كسانى مثل ما كه نياز به كمك و راهنمائى هموطنان دارند مهاجرسرا را مطالعه ميكنند وصاحبان املاك ومستغلات و كارآفرينان به احتمال زيادو قريب به يقين اصلاً به اين سايت بسيار خوب كه براى كمك و مشاوره هموطنان تأسيس شده سر نميزنند. ! شما نظرتان چيست البته كسانى كه اطلاعاتى در اين زمينه ها دارند خيلى خوب راهنمائى ميكنند.
لازم به ذكراست ما سال ٢٠١٠ پنج سال پيش گرين كارت گرفتيم و تا حالا در رفت وآمد بوديم البته از تهران به ويرجينيا واكنون قصد داريم در لس آنجلس اقامت كنيم. من گواهينامه ويرجينيا و كرديت هم دارم. اگر دوستان جاى سكونتى براى يكماه مثلاً استوديو يا سوئيت يا يك اتاق با يوتيليتى كامل سراغ دارند بسيار متشكرميشويم به ما اطلاع دهند.
سلام دوست عزیز شما از آگهیهای مجله هفته بازار میتونید موردهای اجاره ای در لس آنجلس رو چک کنید، گاهی وقتها موردهای خوبی پیدا میشه ، از گوگل سرچ کنیدhafte bazar صفحات اجاره اتاق رو چک کنید موفق باشید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-02-20 ساعت 15:19)Farshad. Ba نوشته: سلام دوستان گرامى. من روزقبل پيام گذاشتم كه باهمسرم عازم LA هستيم روز سيزدهم مارچ وبراى يكماه نيازبه محل سكونت داريم. الان فكر ميكنم كسانى مثل ما كه نياز به كمك و راهنمائى هموطنان دارند مهاجرسرا را مطالعه ميكنند وصاحبان املاك ومستغلات و كارآفرينان به احتمال زيادو قريب به يقين اصلاً به اين سايت بسيار خوب كه براى كمك و مشاوره هموطنان تأسيس شده سر نميزنند. ! شما نظرتان چيست البته كسانى كه اطلاعاتى در اين زمينه ها دارند خيلى خوب راهنمائى ميكنند.
لازم به ذكراست ما سال ٢٠١٠ پنج سال پيش گرين كارت گرفتيم و تا حالا در رفت وآمد بوديم البته از تهران به ويرجينيا واكنون قصد داريم در لس آنجلس اقامت كنيم. من گواهينامه ويرجينيا و كرديت هم دارم. اگر دوستان جاى سكونتى براى يكماه مثلاً استوديو يا سوئيت يا يك اتاق با يوتيليتى كامل سراغ دارند بسيار متشكرميشويم به ما اطلاع دهند.
سلام دوست عزيز. پيشنهاد من air b and b
كيس نامبر**2015AS70
تعداد افراد كيس: دو نفر
تاريخ ارسال فرم :٥ جولاي ٢٠١٤
تاريخ كارنت شدن:١٠ جون ٢٠١٥
تاريخ دريافت نامه دوم:
تاريخ مصاحبه: ٦ آگوست
تاريخ دريافت ويزا:یکضرب
ورود به آمریکا: نوامبر2015
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ازدوستان گرامى وهموطنان عزيز behjat و khaleghi بخاطر راهنمائيهايشان بسيار ممنون ومتشكرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی اواخر فروردین هم خونه نمیخاد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و همسرم و فرزند 2 سالم برای 24 مارچ برای بار دوم به لس انجلس می ایم
اجاره منزل برای یکماه و اجاره ماشین در لس انجلس یا اورنج کانتی اگر کسی موردی سراغ داشت ایمیل بزنید ممنون میشم
سپاسگزارم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
آیا برای دو ماه امکان اجاره سوییت برای یک خانواده 4 نفره شامل دو بزرگسال و دو پسر دو و هفت ساله وجود داره؟در کجای کالیفرنیا میشه مورد مناسب پیدا کرد که دسترسی به همه جا راحتتر باشه؟
Alireza
2015 has not been selected
2016 has not been selected
2017 has not been selected
Waiting for 2018
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به تمام دوستان لس انجلسی
برنده 2016 هستم و میخواستم راهنماییم کنید...
من تا اوایل می قصد دارم که بیام امریکا؛نظرتون چیه که لس آنجلس رو انتخاب کنم؟
از خودم بگم زبانم تعریف انچجنانی نداره,22 سالم هست و آماده ی هر کاری هستم.و پول هم در حد 6هزارتا دارم
شنیدم کار راحتتر از لاس وگاس پیدا میشه ولی خوب به نسبت گرونتره...
دوستانی که اونجا هستید آیا راضی اید از انتخاب لس انجلس؟لدفن جواب بدید استرسم بابت انتخاب شهر خیلی بالاست
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-15 ساعت 20:22)wilson نوشته: با سلام به تمام دوستان لس انجلسی
برنده 2016 هستم و میخواستم راهنماییم کنید...
من تا اوایل می قصد دارم که بیام آمریکا؛نظرتون چیه که لس آنجلس رو انتخاب کنم؟
از خودم بگم زبانم تعریف انچجنانی نداره,22 سالم هست و آماده ی هر کاری هستم.و پول هم در حد 6هزارتا دارم
شنیدم کار راحتتر از لاس وگاس پیدا میشه ولی خوب به نسبت گرونتره...
دوستانی که اونجا هستید آیا راضی اید از انتخاب لس انجلس؟لدفن جواب بدید استرسم بابت انتخاب شهر خیلی بالاست
دوست عزیز لوس آنجلس شهر گرونیه با 6000 تا نهایتا بتوانید خرج دو ماه رو بدید و آگه خدای نکرده کاری پیدا نکنید تو این مدت چه اتفاقی میافتد! از ی شهر ارزون تر شروع کنید ما با 20000 تا میترسیم بیایم لوس آنجلس تو رو خدا ریسک نکنید
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ایا انتحاب لس انجلس برای تازه واردین به امریکا شهر خوبیه؟
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-16 ساعت 20:44)wilson نوشته: [quote='milaveh' pid='702409' dateline='1460820757']
[quote='wilson' pid='702207' dateline='1460735540']
دوستم ممنونم که تو دل منو خالی کردی,نهایت سپاس.در ضمن شما که ویزا هم نگرفتی هنوز...
منظورم کسایی بودن که یک سال حداقل زندگی کردن تو ال ای..
به هرحال تنکس
باور کن اصلا همچین قصدی نداشتم ، ایشالا برای شما همه چیز خوب پیش میره به امید خدا ، من هم اطلاعاتم رو از همین فروم گرفتم ، فروم حقایق زندگی در لوس آنجلس رو هم مطالعه کنید بهت بهتر کمک میکنه برای تصمیم گیری ، تازه آنقدر هم گارد نگیر
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز
بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ،به نظر شما با توجه به اینکه من تو ایران پرستار بودم امکان پیدا کردن کاری مثل نگهداری از سالمند یا شغلی مشابه این وجود داره و اینکه درآمدش تا چه حدودی هست و دیگه اینکه چطور میتونم درخواست کار بدم البته میدونم که مدرک کارشناسی من رو اینجا نمیپذیرند
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز مهاجر سرایی سلام.
اولا که از دوستان به خاطر کوتاهی هامون معذرت میخوام اما ما به شدت درگیر کارهای سفر و کارهایی بودیم که باید اینجا انجام میدادیم بودیم و خدا رو شکر تا حدی تو این کشور جاگیر شدیم و همچنان داریم کارهامون رو پیش میبریم. اما علت اصلی مزاحمت من و همسرم این هست که به دوستانی که به سلامتی کلیر شدن و قصد سفر به اینجا رو دارن و متاسفانه کسی رو تو آمریکا ندارند که روزهای اول همراهیشون کنه خصوصا خانمها و آقایونی که کلیر شدن و منتظر کلیرنس همسرشون هستن و زمان اکسپایر ویزاشون رسیده و باید به اینجا سفر کنن اطلاع بدیم که ما در خدمتتون هستیم و هر کاری که ازمون برمیاد انجام میدیم. ما در وودلند هیلز در لوس آنجلس ساکن هستیم و خیلی خوشحال میشیم که در خدمتتون باشیم. چون نمیدونم اجازه دارم یا نه که براتون اینجا شماره خودم و خانمم رو بنویسم به همین دلیل شماره نذاشتم ولی با ایمیلی که تو همین سایت اعلام کردم تو پروفایل میتونید تماس بگیرین و ما همه جوره در خدمتیم. لطفا این موضوع رو به سایر دوستان فعال تو بقیه صفخه ها هم اطلاع بدید.
با آرزوی سلامتی و شادی و موفقیت و کلیرنس هر چه سریعتر.
زهره و فرهاد.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.