کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لس آنجلس، ایالت کالیفرنیا
(2016-04-22 ساعت 06:30)Shka نوشته:  سلام دوستان ،به نظر شما با توجه به اینکه من تو ایران پرستار بودم امکان پیدا کردن کاری مثل نگهداری از سالمند یا شغلی مشابه این وجود داره و اینکه درآمدش تا چه حدودی هست و دیگه اینکه چطور میتونم درخواست کار بدم البته میدونم که مدرک کارشناسی من رو اینجا نمیپذیرند

روزنامهاي ايراني رو از فروشگاهاي ايراني تهيه كنين ، استخدام جهت سالمند زياد داره. حتي اتاق هم ميدن تو منزلشون
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: copol ، dv2017 ، wilson ، matin86
سلام دوستان عزیز
واسه ی ۲ می کسی هم اتاقی نمیخواد احیانا؟؟؟?
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز نميدونم سوالم رو جاي درستي ميپرسم يا نه و پيشاپيش از پاسختون ممنونم ، ايا كسي دكتر روانپزشك يا مشاور خانواده خوب فارسي زبان تو لس انجلس ميشناسه؟ والا هر چي اين سايت ها رو زير و رو كردم كسي رو پيدا نكردم !
پاسخ
تشکر کنندگان: vania77
(2016-04-29 ساعت 12:22)VZS نوشته:  دوستان عزيز نميدونم سوالم رو جاي درستي ميپرسم يا نه و پيشاپيش از پاسختون ممنونم ، ايا كسي دكتر روانپزشك يا مشاور خانواده خوب فارسي زبان تو لس انجلس ميشناسه؟ والا هر چي اين سايت ها رو زير و رو كردم كسي رو پيدا نكردم !
سلام از مجله هفته بازار و سایتش با همین نام میتونید استفاده کنید از همه اصناف آنجا آگهی پیدا میکنید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان: copol ، sweethome
(2015-11-16 ساعت 18:44)pouyasanat نوشته:  
(2015-11-11 ساعت 09:51)a4542 نوشته:  
(2015-10-23 ساعت 07:17)abonayer نوشته:  با سلام خدمت تمامی هموطنان عزیزم که با آرزوی زندگی بهتر از زادگاه خود مهاجرت کرده اید و بدنبال کسب آرزوهای خود هستید.من یک پیشنهاد واسه شما دارم و اون اینه که از تجربیات قدیمی ترهای موفق استفاده برده و از آرامش و امکانات کشور وسیع آمریکا استفاده کنید.دوست عزیز آمریکا در کالیفرنیا و اختصاصا لس انجلس خلاصه نمیشه خواهش میکنم از شهرهای کوچک که دارای صنایع و امکانات کاری و تفریحی مناسب تری هستند شروع کنید تا خودتون را پیدا کنید و به شرایط زندگی و تحصیل وکار وآرامش دست یابید و بعداز آن نسبت به زندگی در محیطهای بزرگتر اقدام کنید.این تجربه چند سال زندگی من بود لطفا با تحقیق تصمیم بگیرید.شما در لس انجلس برای کار ده دلاری خیلی سختی دارید ولی بقیه ایالتهای (دارای صنایع)و حتی شهرهای کوچک دائما استخدام دارند.

دوست عزیز لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایید.مثلا شهرهای کوچیک که کارخونه و صنعت داشته باشند مثل کجا؟در ضمن به ما گفتن کالیفرنیا بهترین کمکهای دولتی رو برای بچه ها داره و فارسی زبان هم زیاد داره؟
دوست گرامی لطفا بفرمایید با توجه به اینکه زبان خوبی ندارم و بچه های کوچک دبستانی دارم از دالاس شروع کنم چطوره؟ امنیت تگزاس کلا چطوره؟

حرف دوستمون در خصوص شروع زندگی جدید در یک شهر کوچک خیلی منطقی است.
اگه دوستان اطلاعی درباره ی شرایط مجوز و کار در رشته ی مامایی تو کالیفرنیا دارند لطفا مساعدت کنند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-04-17 ساعت 15:25)look98 نوشته:  سلام
ایا انتحاب لس انجلس برای تازه واردین به آمریکا شهر خوبیه؟

زندگی در لس انجلس گرونه اگر یک درامد حداقل ماهی ۴۵۰۰$ برای یک خانواده ۲ نفری دارید ، میشه زندگی کرد ، با کمتر از این درامد نمیشه مستقل باشید یا
زندگی مناسبی داشته باشید ، در صورتی که با ماهی ۳۰۰۰$ میشه در تگزاس زندگی را به شکل متوسط اداره کرد ، همه بر میگرده به درامد
پاسخ
تشکر کنندگان: copol ، amirkia2015
(2016-04-30 ساعت 17:39)Liel نوشته:  
(2015-11-16 ساعت 18:44)pouyasanat نوشته:  
(2015-11-11 ساعت 09:51)a4542 نوشته:  دوست عزیز لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایید.مثلا شهرهای کوچیک که کارخونه و صنعت داشته باشند مثل کجا؟در ضمن به ما گفتن کالیفرنیا بهترین کمکهای دولتی رو برای بچه ها داره و فارسی زبان هم زیاد داره؟
دوست گرامی لطفا بفرمایید با توجه به اینکه زبان خوبی ندارم و بچه های کوچک دبستانی دارم از دالاس شروع کنم چطوره؟ امنیت تگزاس کلا چطوره؟

حرف دوستمون در خصوص شروع زندگی جدید در یک شهر کوچک خیلی منطقی است.
اگه دوستان اطلاعی درباره ی شرایط مجوز و کار در رشته ی مامایی تو کالیفرنیا دارند لطفا مساعدت کنند.

امنیت ؟ اگر در محله های خیلی فقیر یا مشکل دار نباشید ، تقریبا همه جا امنیت خوبی داره و بنظر من امنیت از تهران خیلی بیشتره .
کمک های مالی خیلی حداقلی هستند (امریکا مثل اروپا نیست) کلا خیلی روی کمکهای دولتی حسابی نکنید واقعا خیلی تاچیز هستند در مقابل هزینه ها.
زندگی در لس انجلس و بطور کلی کالیفرنیا گرونه اگر یک درامد حداقل ماهی ۴۵۰۰$ برای یک خانواده ۲ نفری دارید ، میشه زندگی کرد ، با کمتر از این درامد نمیشه مستقل باشید یا زندگی مناسبی داشته باشید ، در صورتی که با ماهی ۳۰۰۰$ میشه در تگزاس زندگی را به شکل متوسط اداره کرد ، همه بر میگرده به درامد
بهترین انتخاب جای هست که درامد شما با هزینه های شما هم خونی داشته باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، copol ، sahar2016 ، behjan
سلام دوستان وضعیت کار در لس آنجلس جطوریه؟اگه دوسال وقت داشتید قبل اینکه بیاید آمریکا چه حرفه ای رو یاد میگرفتید یا چیکار میکردید؟میرفتید تو چه شغلی که پر درآمده؟مثلا خرید فروش مسکن یا غیره
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan ، miladmilado
سلام به همگی
پسرخاله من دکتر هستش خانومش هم فامیلاشون اونجا زیاد هستن تو شهر سن خوزه خودش که میگه اینجا هزینه ها بالا هستش من موندم یعنی جایی که هزینه بالایی داره مثل بالا شهر ما میمونه یعنی اونجایی هایی که هزینه زندگی پایین هستش مثل پایین شهر ما میومنه جرم و جنایت توش زیاده Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan
با سلام خدمت دوستان به خصوص دوست عزیز Farshad.B aمن وهمسرم وپسر 7ساله ام از گرین کارتی های 2015هستیم جولای 2015 به عنوان اولین ورود وفعال کردن گرین کارت 2ماه لس آنجلس بودیم چون آمادگی ماندن نداشتیم پاس سفید برای دو سال فعلا گرفتیم تا ببینیم چه باید بکنیم اگه جسارت نباشه چند سوال داشتم. شما که از گرین کارتی های 2010هستید چطور 5سال خارج آمریکا بودید؟آیا پاس سفید گرفتید؟ چند بار گرفتید؟یا این‌که هر6ماه ورود میکردید؟ چقدر می‌ماندید؟ موقع ورود از کدام پورت ورودی وارد میشدید؟ آیا آفیسر از شما سوال جواب زیادی میکرد؟ ببخشید زیاد شد. چون ارسال کافی ندارم نمیتونم پیام خصوصی بدم.از این که حوصله میکنید جواب میدید سپاسگزاری میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan
(2015-07-16 ساعت 04:54)pouya4 نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 04:22)hoorshid نوشته:  چرا یه دوست خوب توی این شهر پیدا نمیشه ؟ Sad

اگه به كمك يا راهنمايي احتياج دارين در حد امكان سعي ميكنم كمكتون كنم يا اگه اطلاعاتي نداشته باشم  كسي رو معرفي كنم كه ازشون كمك يا اطلاعات بگيرين

سلام دوستان به تازگی به امریکا امدم و تصمیم دارم به لس انجلس بروم ولی اشنایی ذر این شهر ندارم لطفا راهنمایی فرمایید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2008-10-28 ساعت 19:57)samad نوشته:  درآمد سالیانه 80000 دلار در سال تقریاً 2 برابر درآمد میانه در لس آنجلس است. به __ این __ گزارش رجوع کنید. با این مقدار درآمد می توان به راحتی از زندگی کردن در این شهر لذت برد.

سلام دوستان تقریبا یکماه میشه که وارد امریکاشدم ولی تصمیم دارم به شهر لس انجلس نقل مکان کنم متاسفانه اشنایی ندارم ایا کسی میتواند اطلاعاتی از جمله مناطق خوب با قیمت مناسب برای اجاره خانه در اختیار گروه بگذارد متاسفانه ایرونی های قدیم امریکا اصلا حالت دوستانه ای به تازه واردین ندارند بنظر میرسد از ایرانیان تازه واری وحشت دارند.چرا؟ نمیدانم Cool Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-05-14 ساعت 08:20)sanaz110 نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 04:54)pouya4 نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 04:22)hoorshid نوشته:  چرا یه دوست خوب توی این شهر پیدا نمیشه ؟ Sad

اگه به كمك يا راهنمايي احتياج دارين در حد امكان سعي ميكنم كمكتون كنم يا اگه اطلاعاتي نداشته باشم  كسي رو معرفي كنم كه ازشون كمك يا اطلاعات بگيرين

سلام دوستان به تازگی به آمریکا امدم و تصمیم دارم به لس انجلس بروم ولی اشنایی ذر این شهر ندارم لطفا راهنمایی فرمایید

با شما کاملا موافقم یه دوست خوب توی این کشور نایابه کاش بچه های لاتاری 2016 خودشون یه گروه توی هر شهر یا ایالت تشکیل بدن Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بر دوستان. ما یه خانواده سه نفره هستیم (یه نوزاد 6 ماهه). داریم وسط جولای امسال میاییم الوس انجلسن. برنده 2014 هستیم. با پاس سفید اومدیم ایران و بچه ایران به دنیا امد.
کسی هست با ما هم زمان بیاد لوس انجلس؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
برای اجاره خانه سمت ایرواین و یا ولی کسی کامپلکسی می تواند راهنمایی کند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان