موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-22 ساعت 06:30)Shka نوشته: سلام دوستان ،به نظر شما با توجه به اینکه من تو ایران پرستار بودم امکان پیدا کردن کاری مثل نگهداری از سالمند یا شغلی مشابه این وجود داره و اینکه درآمدش تا چه حدودی هست و دیگه اینکه چطور میتونم درخواست کار بدم البته میدونم که مدرک کارشناسی من رو اینجا نمیپذیرند
روزنامهاي ايراني رو از فروشگاهاي ايراني تهيه كنين ، استخدام جهت سالمند زياد داره. حتي اتاق هم ميدن تو منزلشون
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
واسه ی ۲ می کسی هم اتاقی نمیخواد احیانا؟؟؟?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز نميدونم سوالم رو جاي درستي ميپرسم يا نه و پيشاپيش از پاسختون ممنونم ، ايا كسي دكتر روانپزشك يا مشاور خانواده خوب فارسي زبان تو لس انجلس ميشناسه؟ والا هر چي اين سايت ها رو زير و رو كردم كسي رو پيدا نكردم !
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2016-04-29 ساعت 12:22)VZS نوشته: دوستان عزيز نميدونم سوالم رو جاي درستي ميپرسم يا نه و پيشاپيش از پاسختون ممنونم ، ايا كسي دكتر روانپزشك يا مشاور خانواده خوب فارسي زبان تو لس انجلس ميشناسه؟ والا هر چي اين سايت ها رو زير و رو كردم كسي رو پيدا نكردم !
سلام از مجله هفته بازار و سایتش با همین نام میتونید استفاده کنید از همه اصناف آنجا آگهی پیدا میکنید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان وضعیت کار در لس آنجلس جطوریه؟اگه دوسال وقت داشتید قبل اینکه بیاید آمریکا چه حرفه ای رو یاد میگرفتید یا چیکار میکردید؟میرفتید تو چه شغلی که پر درآمده؟مثلا خرید فروش مسکن یا غیره
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان به خصوص دوست عزیز Farshad.B aمن وهمسرم وپسر 7ساله ام از گرین کارتی های 2015هستیم جولای 2015 به عنوان اولین ورود وفعال کردن گرین کارت 2ماه لس آنجلس بودیم چون آمادگی ماندن نداشتیم پاس سفید برای دو سال فعلا گرفتیم تا ببینیم چه باید بکنیم اگه جسارت نباشه چند سوال داشتم. شما که از گرین کارتی های 2010هستید چطور 5سال خارج آمریکا بودید؟آیا پاس سفید گرفتید؟ چند بار گرفتید؟یا اینکه هر6ماه ورود میکردید؟ چقدر میماندید؟ موقع ورود از کدام پورت ورودی وارد میشدید؟ آیا آفیسر از شما سوال جواب زیادی میکرد؟ ببخشید زیاد شد. چون ارسال کافی ندارم نمیتونم پیام خصوصی بدم.از این که حوصله میکنید جواب میدید سپاسگزاری میکنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان. ما یه خانواده سه نفره هستیم (یه نوزاد 6 ماهه). داریم وسط جولای امسال میاییم الوس انجلسن. برنده 2014 هستیم. با پاس سفید اومدیم ایران و بچه ایران به دنیا امد.
کسی هست با ما هم زمان بیاد لوس انجلس؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
برای اجاره خانه سمت ایرواین و یا ولی کسی کامپلکسی می تواند راهنمایی کند؟