موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
payam r عزیز آنا جان همانطور که دوستمون گفت برای سیتی زن شدن باید در 5 سال متوالی بیشتر از 3 سال را در امریکا زندگی کرده باشی و با سند سازی هم نهایتا" با در اوردن لیست پروازهاتون میفهمند
این قانونه و کاریش نمیشه کرد . پس اگر نمیخواهی بری امریکا زندگی کنی و برای خلاص شدن از رفت و امدهای هر 6 ماه یکبار باید درب خونتو قفل کنی و 3 سال متوالی و بلکه بیشتر بری امریکا زندگی کنی
راستی کسی میتونه سیتی زن بشه که از تاریخ گرفتن گراااان کارتش هم 5 سال گذشته باشه.
قانون دیگرشون هم در مورد کسانی که گرین کترا دارند اینه که گرین کارت هولدر خوبی باشی یهنی بیشتر از 6 ماه خارج از امریکا نباشی
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
akimomonoعزیز سلام
از زمانی که از آنکارا برگشتم حدود 4 بار اف بی آی چک سایت را آپدیت کرده و داره ماه آگوست رو شماره ها را اعلام میکنه به من که گفتن 1 تا 2 ماه دیگه تو سایت نگاه کن .اینها که دارن ماه اگوست رو پر میکنن پس شماره من ممکن تو سپتامبر بیفته ؟بعد با همسرم که حساب کردیم به گفته خود آفیسر که گفت تا 2 ماه دیگه باید من 12 jun دیگه شماره ام بیاد؟این برنامه چیجوریه؟بعد آفیسر گفت اگر سوالی داری تو اون برگ آبی سایتش نوشته شده میتونی سوالاتتو مطرح کنی که سایت سوالش اصلا کار نمیکنه؟کجا باید سوالاتمون رو مطرح کنیم.ممنونم
موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-24 ساعت 14:42)susan نوشته: akimomonoعزیز سلام
از زمانی که از آنکارا برگشتم حدود 4 بار اف بی آی چک سایت را آپدیت کرده و داره ماه آگوست رو شماره ها را اعلام میکنه به من که گفتن 1 تا 2 ماه دیگه تو سایت نگاه کن .اینها که دارن ماه اگوست رو پر میکنن پس شماره من ممکن تو سپتامبر بیفته ؟بعد با همسرم که حساب کردیم به گفته خود آفیسر که گفت تا 2 ماه دیگه باید من 12 jun دیگه شماره ام بیاد؟این برنامه چیجوریه؟بعد آفیسر گفت اگر سوالی داری تو اون برگ آبی سایتش نوشته شده میتونی سوالاتتو مطرح کنی که سایت سوالش اصلا کار نمیکنه؟کجا باید سوالاتمون رو مطرح کنیم.ممنونم
یعنی چی دران ماه آگست را پر میکنن نکنه شما قسمت مصاحبه ها را داری چک میکنی؟
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من امروز مصاحبه داشتم.با گرین کارتم موافقت شد و FBI هم بهم نخورد .به بقیه آقایون خورد چون یا کارمند بودند یا سربازی رفته بودند .قراره پاسپورتم تا دو روز به دستم برسه.من شنبه برمیگردم به ایران.