موضوعها: 4
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-05 ساعت 15:41)mamad_wow نوشته: سلام به همهه گی اگه کسی یه وکیل منصف و خوب و کار بلد میشناسه بم معرفی کنه من گرین کارت دارم میخوام نامزدمو ببرم امریکا راحت ترین راهشو میخوام موندم توش کمک کنید مرسی
دکتر ایرج ناصریان کارش خوبه. قیمتهاشونم در کل زیاد با هم تفاوتی نداره. شاید حدود 3 تا 4 هزار تا.
در ضمن دوست عزیز کاری که میخوای بکنی سالها طول میکشه. تو پستهای قبلی بخوون اطلاعات زیادی دستگیرت میشه و احتمالا متوجه میشی که نیازی به وکیل هم نداری چون باید بری تو یک صف 4-5 ساله.
“All that we are is the result of what we have thought.” - Buddha
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-06 ساعت 17:42
سلام دوستان
آیا کسی می دونه این مرحله USCIS چقدر طول می کشه؟ و آیا روند فایل ما عادی است یا نه؟؟؟ چرا خیلی از دوستان این مرحله را به سرعت گذرانده اند؟؟؟؟
کیس ما ازدواجیست 30 آپریل اولین نامه تاییدیه آمد و بعد از 6 ماه یعنی در 16 اکتبر فرم I 797 آمد که فرم را تکمیل و در تاریخ تاریخ 4 نوامر بدست USCIS رسیده .
حالا هم تازه توی سایت زده که ما در مرحله Request for Evidence Response Review هستیم و نوشته تا60 روز باید صبر کنیم.
خلاصه حسابی ما را کلافه کردن !!!!! و هنوز معلوم نیست کی میرسیم به مرحله NVC
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010
محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم
تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18
تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011
تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
موضوعها: 4
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-06 ساعت 17:42)mehdi_behzadi نوشته: سلام دوستان
آیا کسی می دونه این مرحله USCIS چقدر طول می کشه؟ و آیا روند فایل ما عادی است یا نه؟؟؟ چرا خیلی از دوستان این مرحله را به سرعت گذرانده اند؟؟؟؟
کیس ما ازدواجیست 30 آپریل اولین نامه تاییدیه آمد و بعد از 6 ماه یعنی در 16 اکتبر فرم I 797 آمد که فرم را تکمیل و در تاریخ تاریخ 4 نوامر بدست USCIS رسیده .
حالا هم تازه توی سایت زده که ما در مرحله Request for Evidence Response Review هستیم و نوشته تا60 روز باید صبر کنیم.
خلاصه حسابی ما را کلافه کردن !!!!! و هنوز معلوم نیست کی میرسیم به مرحله NVC
CR1 یا K3؟ راستی من شنیدم از یه وکیل که K3 رو دارن برش میدارن کلا
“All that we are is the result of what we have thought.” - Buddha
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-06 ساعت 23:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-07 ساعت 19:56 توسط mehdi_behzadi.)
من کمتر از یک سال هست ازدواج رسمی با یک ستیزن آمریکا کردم پس فکر میکنم در گروه CR1 قرار گرفتم
من پستم بر اثاث راهنمایی دوست عزیزم megaholding تصحیح کردم
با تشکر
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010
محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم
تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18
تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011
تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
Salam dostam
sharmande ke english type mikonam (chon az roye mobile hastam va farsi nadaram)
man farda sobh mosahebe daram.
Khastam bedonam baray case CR1 dar zaman mosabhe faghat asel madarek ra migirand ya tarjomeh ham lazem hast?
Dostan kheili doa konid ke farda ba dast por az sefarat biron biam....
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
Salam dostan.
Baz ham sharmande ke english type mikonam be khater inke az roy mobile hastam.
Ma ham emroz mosahebeh shodim va ba hamon barge abi (FBI check) az sefarat badraghe shodim.
Chand nokte ke lazem hast bedonid:
1- az man tarjome tamam madarek khodam ra khastaned ke ba yek vakil ke tamas gerfte bodam gofte bod aslan tarjomeh lazem nist.
2- form hay maliaty akharin sal espanser va patitioner (form hay 1040- W2) hatman hamraheton bashe.
3- mohem tarin nokte inke az man axe hamsaram ra dar amrica be hamrah yek roznameh ba tarikh ke beshe khande khastand.
Va dar akhar inke hiche yek az tarjohe hay man moher omor kharehe nadashet (ham tarjomeh hay avali ke ersal karde bodam va ham tarjomeh hay zaman mosahebeh)
be har sorat dostan hamgi doa konid ke zod cliyer man ham biad....
Ba arzoye movafaghiat baray hame dostan.
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از مگا جان و ایمان جان
من حدس میزنم که دلیل تقاضای یک سری اضافی از ترجمه مدارک در موقع مصاحبه, "ازدواجی بودن نوع ویزا" شما هست (که مستقیماً به گرین کارت ختم میشه).
من که در این انجمن از بچه های ویزای نامزدی همچین چیزی نشنیدم؟! و در مورد اونها ظاهراً به همون یک نسخه ترجمه مدارک ارسالی به آنکارا کفایت شده.
بچه های ویزای نامزدی که جدیداً مصاحبه کردند, لطف کنن در صورتی که از اونها هم یک نسخه دیگه از ترجمه مدارک در موقع مصاحبه (جدای از اونی که قبلش به سفارت در آنکارا فرستادن) خواسته شده به ما اطلاع بدن.
خیلی متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود،
من تمام مطلب تو این تایپیک رو خوندم ولی هنوز به جواب کامل برای سوالام نرسیدم !!!
و اون اینکه اگه با یه سیتیزن آمریکا ازدواج یا نامزد کنم، ۱. چه فرقی از نظر زمانی و یا ویزا میکنه ؟
۲. از نظر مدارک کدوم راحت تر هستش ؟
مرسی.