موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من سفرنامه شما رو خیلی دوست دارم چون خیلی کامل توضیح داده بودین
منم با سوفیا موافقم ،شوهر من عاشق ایران بود جوری که من فکرشم نمیکردم 1 ماه بتونه اونجا دوام بیاره اما الان فقط دلش واسه باغش تنگ میشه همین و همش میگه زندگی فقط آمریکا البته همیشه میگه اگه پول نتونه اونجا دربیاره نمیمونه اما الان راضیه بنظر منم اینها به روحیات فرد بستگی داره ولی در مورد تو که هنوز چیزی از رفتنت نگذشته بشه گفت طبیعیه بعدشم آدم خودش رو نباید زجر بده
برادر من از دانشگاه انصراف داد و رفت عاشق رفتن بود بعد دو سال پشت تلفن گریه میکرد که میخواست برگرده با اینکه اینجا موقعیت شغلی و درسیشو از دست داده بود برگشت الانم داره زندگی میکنه میگه هیچ وقت بر نمیگردم این به خودت بستگی داره با خودت رو راست باش از چیزیم نترس.
موفق باشی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-11 ساعت 09:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-20 ساعت 22:52 توسط hasti_banoo.)
خوب من هم قبل از اینکه برم اونجا از این سایت خیلی استفاده بردم و حالا خودم هم باید این کار رو ادامه بدم.
ما چون از مشهد باید میرفتیم و تاریخ مصاحبه 29 جولای 2010 بود برای 25 جولای بلیط گرفتیم از ترکیش ایر و از دکتر اونگان 26 جولای از سایت خودش.
25 جولای که یکشنبه بود و اونجا تعطیل آخر هفته. چون شنبه ها و یکشنبه ها تعطیلند. این رو هم بگم که از مشهد فقط پرواز ترکیش به استانبول میره و از اونجا بعد از 2 ساعت به آنکارا پرواز میکنید بعد از تعویض هواپیما. از مشهد با ایرباس 321 رفتیم که صندلیاش خیلی بد بود و صدا تو کابین زیاد. اما تا آنکارا با بوئینگ 737 که خیلی بهتره.
26 جولای وقت برای دکتر ساعت 11 بود اما چون توی این سایت خونده بودم که زودتر هم میشه رفت ما ساعت 10 اونجا بودیم بعد از دادن 2 عکس و پرداخت 95 دلار برای 2 نفر ازمون خون گرفتن و عکس قفسه سینه و برای 5 بعد از ظهر طبق برنامه برای معاینه و واکسن که چون از پاستور کارت برده بودیم به هر کدوم یه واکسن زدن که با دختر 10 ماهم دیبا شد جمعا 330 دلار.
کارت پاستور خیلی مهمه چون به یک نفر چهار تا آمپول زدن بدون کارت.
فردا ساعت 3 هم گفتن بریم جوابشو بگیریم.
در مورد هتل من به هتل بست وسترن رفتم که تا سفارت 200 متر فاصله داره و خوبه و چون اینترنتی با ویزا کارت گرفتم شبی 79 دلار دراومد و بدون اون با تخفیف 93 دلار چون یک شب اضافه موندیم.
روز سفارت هم سر ساعت اعلام شده اونجا بودیم و با یه صف 30 40 نفره از ایرانیها مواجه شدیم ولی چون بچه کوچک داشتیم به افسر اونجا گفتیم و ما رو آورد جلوی صف.
در اونجا هم اول تمام مدارک و 2 قطعه عکس دیگه (2 عکس برای دکتر) ازمون گرفتن و یک شماره دادن که وقتی نوبتمون شد ازمون انگشت نگاری و بعد از مدتی مصاحبه که ازش یه کمی میترسیدم البته کپی فرمهای 230 همرامون بود و شب قبلش تمام جوابها رو مرور کردیم.
مصاحبه خیلی راحت بود اول قسم خوردم و سوال در مورد تحصیلات و شغل و بعد هم گفت برید UPS (پست) در همون سالن و ازمون 55 دلار گرفت و آدرس هتل که من چون داشتم برمیگشتم استانبول آدرس هتل اونجا رو دادم و روز بعدش ساعت 12:30 چشمامون برق زد و پستجی اومد در هتل و پاکت ویزا و پاسپورت رو تحویل داد.
این رو هم بگم که من از راه برادر و خواهر سیتی زن اقدام کردم که 12 سال طول کشید و همسر و فرزندمو بعدن به پرونده اضافه کردم.
اما چند نکته:
1. در ترکیه خصوصا استانبول به هیچ وجه به راننده تاکسیها اعتماد نکنید چون تاکسی مترهاشونو دستکاری میکنن و از شما چند برابر میگیرن یا مسر رو طولانی میکنن یا پولتون رو جابجا میکنن. من خودم روز اولی که در استانبول بودم یه راننده تاکسی برای من 89 لیر انداخت و 2 تا 50 لیری بهش دادم و سریع 2 تا 5 لیری درآورد و گفت اینها 10 لیره نه 100 لیر !!؟؟ که البته بعد از برداشتن شماره ماشینش و کشوندنش به پاسگاه و زندان پولو پس گرفتم.
خلاصه گرون بازار و ... اونجا.
2. مراقب ایرانیهای اونجا هم باشین. یه خانمیه به نام مریم که توی مطب دکتر اونگان پرسه میزنه همراه با فردی به نام بیژن که یه دفتر جلوی سفارت داره و ... از من هم 50 دلار گرفت تا به قول خودش عواملش تو سفارت آمریکا بگن کی ویزام صادر میشه که البته این شخص و امثال اون هیچ قدرتی در سفارت ندارن و حتی به شما سیم کارت رو هم گرون تر میفروشن. این شخص حتی حاضر شد برای پول زیادتر از تاکسی من رو تا فرودگاه یرسونه که البته دیگه دستشو خوندم و جلوشو گرفتم.
خلاصه که من اصلا از ترکیه و مردمش خوشم نیومد و به این دلیل نظرم رو عوض کردم و برای رفتن به آمریکا با قطر خواهم رفت. به امید خدا
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
2010-08-20 ساعت 23:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-21 ساعت 19:34 توسط hasti_banoo.)
همراهان عزیز تالار مهاجرت خانوادگی
از اونجا که زمان مصاحبه اکثر دوستان مشخص شده یا به زودی اعلام خواهد شد، این تاپیک رو کلاً پاکسازی کردم.
از این پس هم لطفا فقط "سفرنامه" و "خاطرات " خودتون رو از روند دریافت گرین کارت که می تونه راهنمایی خوبی برای سایرین باشه در این تاپیک عنوان بفرمایید
سایر مطالب غیر مرتبط حذف خواهند شد
ممنون
رتبه:
14
1 تشکر در 0 ارسال
2010-09-18 ساعت 14:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-18 ساعت 14:11 توسط shaan.)
امروز ساعت ۱۲ مدیکال من اومد ۲روز زودتر از اونکه گفته بودند در ضمن امروز من چک کردم پیاده از هتل ددمان تا گیت ۴سفارت که محل ورود هست دقیقاً ۱۰ دقیقه پیاده راه بود دفتر ایران ایر درست روبروی همین درب هست.صبح امروز تصمیم گرفتم پس از ۳روز استراحت به عضلات تمرین بدم و به سالن فیتنس هتل ددمان رفتم ولی در کمال تعجب در آنجا فقط با یک جفت دمبل و یک دستگاه تردمیل روبرو شدم!!واسه همین بیخیال شدم و برگشتم .هتل یک استخر در حد و اندازههای یک حوض خانگی داره که برای ۲نفر که بخوان فقط آب بازی کنند نه شنا مناسبه!
رتبه:
14
1 تشکر در 0 ارسال
2010-09-21 ساعت 19:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-30 ساعت 11:57 توسط shaan.)
روز مصاحبه من به این ترتیب شروع شد:اول از همه به رسپشن هتل ددمان سپردم که ساعت ۶ به اتاق من زنگ بزنه ضمن اینکه ۳تا ساعت دیگه هم محض احتیاط برای ۶ تنظیم کردم!!!!پس از دوش گرفتن و صرف یک صبحانه بسیار سبک راهی سفارت شدم و به آقایون توصیه میکنم که در صورت امکان با کت و شلوار به مصاحبه برن.مصاحبه من ساعت ۸:۳۰ بود و من ۷:۴۵ اونجا بودم که فقط تعداد کمی قبل از من منتظر بودند ولی پس از ساعت ۸ صف خیلی شلوغ شد در ضمن اگر به اونجا رفتید و یک صفی بود بدونید که معمولاً صف گرین کارت از شمال GATE4 تشکیل میشه به هر حال پس از ورود و بازدید بدنی و تحویل مدارک وارد سالن شدم که کمی پس از ورود گیت ۷ شماره من رو برای انگشت نگاری اعلام کرد .شمارهها به طور رندم خوانده میشود نه به ترتیب حدود ساعت ۱۰ بود که در حالی که مشغول صحبت بودم نفر بغلی به من اشاره کرد که شمارم اعلان شده و من با کمال ناباوری رفتم به باجه ۶ خانمی میانسال خیلی سریع با لهجه بسیار بد فارسی از من خواست که قسم بخورم و پرسید که سربازی رفتم یا نه و بد از اینکه گفتم معاف شدم پرسید چرا؟و شغلت چیه و کی برات اقدام کرده بعدش هم وقتی دیدم که رسید کوچک سفید رنگ رو از زیر میز در آورد مطمئن شدم که به ADMIN PROCESS(برگه آّبی )نمیخورم و گفتش که همه چیز درسته و ویزا رو میفرستن به هتل و سایر مدارک اصلی رو به من پس داد البته اصل کارت معافی رو هم دید باجه یو پی س هم ۱۴ لیر ترک از من گرفت.همین و تمام خیلی راحت فقط استرس نداشته باشید به خودتون تلقین کنید که موفق میشید و تا حد ممکن لبخند بزنید با آرزوی موفقیت برای همه شما.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
بالاخره ما هم به ترکستان اومدیم. قول میدم شرح کامل و منسجم سفرنامه رو بعد از برگشتن به تهران بنویسم. فعلا جسته و گریخته یه چیزایی مینوسم تا نگید این رفت و هیچ خبری نداد.
پرواز ما یکشنبه شب با یک ساعت تاخیر از تهران انجام شد.
از فرودگاه تا هتل را با آقای آیدین که از تهران باهاشون هماهنگ شده بود رفتیم. هتلی که به هیچ کس توصیه نمیکنم ؛ هتل الیت.
ما هم بالاجبار دو شب رو اونجا خوابیدیم و بعد از اون با پرداخت ضرر اون را با هتل سورملی عوض کردیم، که الحق هتل خوبیست.
دوشنبه صبح هم به اتفاق مادرم راهی مطب دکتر شدیم، هرچند وقت رو 1 ماه قبل از طریق اینترنت گرفته بودم و ساعت 8/30 اونجا بودیم ، هرکی زودتر پاسپورتشو میذاشت کارش راه میافتاد.
خلاصه همه کارهای پزشکی تا ساعت 13/30 طول کشید. و روز بعد ساعت 3 ظهر رفتم جواب هارو که 1 سی دی و 1 پاکت برای هر نفر هست رو گرفتم. (توضیح : سی دی برای آمریکاست و پاکت برای سفارت. و هیچ کدام نباید باز شوند.)
دیگه خبر خاصی نیست جز اندکی گشت و گذار.
اگه سوالی بود در خدمتم.
آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم
یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
خوب . بالاخره من هم از این استرس مسخره راحت شدم. یک ویزای نصفه و نیمه بهم دادن .یعنی همراه اف بی آی چک. آفیسر گفت هیچ مشکلی نداری اما چون دلمون واست تنگ میشه یه بار دیگه هم بیا (:-)
هوا آنکارا بسیار عالیه. دیروز هم بارندگی خیلی خوبی شد. من هم دیگه با خیال راحت می خوام برم بگردم. به زودی شرح مصاحبه رو می نویسم
رتبه:
14
1 تشکر در 0 ارسال
امروز یو پ س ساعت ۱۲ زهر ویزا من رو آورد و من از انتظار راحت شدم و البته ۵ لیر هم انعام گرفت فقط دقت کنید که حدود ساعت 10-14 حتما در لابی حضور داشته باشید در ضمن هیچ زمان مشخصی در سایت یو پ س برای تعقیب مرسوله وجود نداره مثلا برای من ساعت 19:30 در سایت ظاهر شد ولی برای اکثر افراد ساعت 17
رتبه:
14
1 تشکر در 0 ارسال
2010-09-24 ساعت 11:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-30 ساعت 12:03 توسط shaan.)
امروز محتویات بسته قرمز رنگ ups رو چک کردم وقتی ups بسته رو به شما تحویل میده اون رو باز میکنه پاسپورت رو به شما میده و صفحه ویزا رو هم براتون چک میکنه سایر محتویات این بسته به این شرح هست.تمامی مدارکی که قبلا به NVCفرستاده بودید که تحت عنوانADDITIONAL DOC به هم ضمیمه شده .سایر مدارک اضافی که فرستادید ولی مورد درخواست نبوده مثل سؤ پیشینه و به عنوان مثل برای من BUSINESS PERMITکه برای اثبات عدم داشتن شغل دولتی فرستاده بودم و مهمتر از همه پاکت پسته بندی شده زرد رنگ که باید هنگام ورود به آمریکا تحویل بدهید که روی آن نوشته شده نباید باز شود و البته برگه IMMIGRANT VISAنیز به روی آن ضمیمه شده و علاوه بر اینها ۳برگ حاوی دستورالعملهایی در مورد قوانین ویزای مهاجرتی و نحوه درخواست SSN امیدوارم که همه شما به زودی ویزای خود را دریافت کنید.
رتبه:
14
1 تشکر در 0 ارسال
2010-09-25 ساعت 19:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-26 ساعت 09:08 توسط shaan.)
امتداد خیابان هتل ددمان خیابان kizirlimakهست که وسط اون یک کلوب هست به نام arena312 که شبهای ۴شنبه رقص salsaداره البته فقط برای دیدن خوبه چون اگر تنها هستین کسی اونجا پیدا نمیکنین که باهاش برقصین در ضمن بعد از ظهرها هم خیابانtunali hilmi جای خوبی هست برای قدم زدن و یا رفتن به بار و یا رستوران غذاهای اینجا همونطوری که گفتم افتضاح هست چون فوقالعاده چرب و مضر برای سلامتی هست حتیmcdonnald&burgerkıng اینجا کیفیتش پایینتر از جاهای دیگه هست چون طبق ذائقه دنبه پسند تورکهای اینجا هست در کلّ ۲و یا ۳تا starbucksهم بیشتر نیست که یکیش توی خیابانtunalıhılmı هست ولی کیفیت اونها هم بده و پشت خیابان مسجد کجا تپه یک به اصطلاح باغچه هست که بعضی از رستورانهای اون موزیک زنده دارند و برای نوشیدنی و چای خوردن بد نیست ولی کلا این شهر بیشتر از ۳روز قابل تحمل نیست.
رتبه:
14
1 تشکر در 0 ارسال
2010-09-26 ساعت 09:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-27 ساعت 17:08 توسط shaan.)
امروز آخرین روز اقامت من در آنکارا هست بنابر این خواستم یک جمع بندی از این سفر که برای من موفقیت آمیز هم بوده بکنم.اول از همه اینکه اگر مثل من تنها هستین سعی کنید یک همسفر با خودتون بیارید چون این شهر بسیار خسته کننده است البته هفته اول من با یکی از دوستام بودم ولی ۳روز آخر و تنها خیلی سخت گذشت چون اینجا هیچ تفریحی بجز نشستن و خوردن و نوشیدن وجود نداره.دوم اینکه سعی کنید بخصوص در روزهای آخر با برنامه ریزی پول خرج کنید تا لیر کم نیارید و مجبور نشید دلار change کنید چون پول بی ارزش این کشور بعدا به هیچ دردتون نمیخوره و مسلماً دیگه به اینجا هم بر نمیگردید!!.سوماً در مورد مصاحبه حتما در روز مصاحبه سوابق کامل کاری خود را به همراه داشته باشید نه تنها ۱۰سال گذشته, اینکه صرفاً بگید selfe employedهستید و یا مثلا ۱۰سال از فارغ التحصیلی شما گذشته باشه و شما فقط برای ۵سال سابقه کار نشون بدید و این میان ۵سال خالی باشه منجر به گرفتن برگه آبی خواهد شد ضمنا به هیچ عنوان در هنگام مصاحبه استرس نداشته باشید چون کنسول تا حد زیادی از چهره شناسی استفاده میکنه و خیلی راحت تر به چهرهای با اطمینان به نفس ویزا میده تا چهرهای با استرس در ضمن تاکید میکنم خصوصاً برای آقایان که حتما لباس رسمی بر تن داشته باشید در اینجا حتی خود ترکها هم با کت و شلوار میان برای مصاحبه و رسمی بودن هم تا حدودی به چهره شناسی کنسول کمک میکنه بیشتر افرادی که رسمی بودن ویزا گرفتن و بیشتر افرادی که ویزا نگرفتن از افراد نا منظم بودن و حتما اصلاح صورت نیز فراموش نشود با آرزوی موفقیت برای همه شما.