موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2009-05-31 ساعت 11:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-12-18 ساعت 02:31 توسط حاجی واشنگتن.)
سلام به همه
پیشنهاد می کنم دوستانی که مراحل دریافت گرین کارت خانوادگی خودشون رو شروع کردن سفرنامه هاشون رو مثل بچه های لاتاری اینجا بذارن تا کمکی بشه به بقیه دوستان.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
خوب یعنی هیچ کس هیچ خاطره ای نداشت؟؟؟
پروسه پرونده خودم شروع شده که مرحله به مرحله می گم چی کارا کردم شاید کمک بشه به بقیه. وقتی که توی visa bulletin تقریبا یک ماه مونده بود به تارخ پروندم اولین نامه اومد که توش فرمی بود مخصوص کسانی که در US نیستند که یک نفر که ساکن US هست رو معرفی کنم یا وکیلی چیزی که NVC بتونه با اون شخص نامه نگاری کنه چون به پست های خارج از US اعتباری نیستش.
خلاصه فرم رو پر کردم و بعد از دو هفته نامه بعدی (اینا همه email هستن) برای پدرم که در واقع petitionerمن هستش ، اومد که اول یه 70 دلار به NVC پرداخت کنه و بعد از اینکه تائید دریافتش اومد باید فرم های affidavit of support رو پر می کرد و بعد از 2 هفته یه نامه دیگه اومد که 400 دلار به NVC واریز کنه برای ادامه پروسه که اون هم که تائید شد باید فرم های DS230 1, 2 رو من پر می کردم و با ترجمه شناسنامه و کپی پاسپورت و البته 3 تا عکس 5در5 جدید می فرستادم براشون که خوب منم دادم به یه مسافر ببره برای پدرم که از اون جا پست کنه برای NVC. هر چند که مسافره هنوز مدارکمو به بابام نداده ولی مراحلش تا اینجا همین بود. بقیه ماجرا رو اگه خبری شد خدمتتون عرض می کنم! شما هم بگین!
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بالاخره تابستان بعد از 9 سال انتظار نوبت مصاحبه ما شد و رفتیم آنکارا
4 نفر بودیم من وهمسرم و2 تا بچه نزدیک سفارت توی یک هتل اتاق گرفتیم البته یک سوییت کوچک ولی خیلی تمیز شبی 100 دلار هتل الیت پالاس
فردای ورود رفتیم برای کارهای پزشکی دفتر دکتر اونگن
یک دکتر حدودا 45 ساله که تخصصش طب خانواده است اول مدارک را گرفتنوبد فرستادن 2 طبقه بالاتر برای آزمایش وعکس سینه حدود 2 ساعت طول کشید
دوباره آمدیم پایین وگفتن که بعد ازظهر بیاییم
عصر برگشتیم ودکتر ما را معاینه کرد خیلی سطحی وبعد واکسن زدیم
خلاصه حدود 1500 دلار خرج شد منتظر موندیم تا روز مصاحبه
صبح ساعت 8 رفتیم سفارت دیدیم شلوغه وهمه از ما زودتر آمده اند
فهمیدیم نوبتی که سفارت داده بود الکی است ومهم حضور در سفارت است
وقتی وارد سفارت شدیم یک خانمی که فکر کنم ایرانی بود مدارک ما را گرفت وچک کرد وگفت عکس من قبول نیست چون گوش من در عکس مشخص نیست
نزدیک سفارت آدرس داد ورفتم عکس انداختم وبرگشتم دوباره سوال کرد که کنسول فارسی زبان انتخاب میکنیم یا انگلیسی زبان من هم فارسی را انتخاب کردموارد سالن شدیم حدودا یکساعت طول کشید تا مارا در گیشه صدا کردند
وگفتند که مدارک ما ناقص است ولی با ما مصاحبه میکنند
حدود 2 ساعت طول کشید تا نوبت ما شد
یک آقای جوان حدود 30 ساله خیلی مودب اول از ما اثر انگشت گرفت وبعد از ما خواست سوگند بخوریم که حقیقت را بگیم
سوالات خیلی ساده ومحترمانه بودوما هم جواب دادیم اول از همسرم سوال کرد
وبعد هم از من وبعد هم از بچه ها فکر کنم حدودا 3 دقیقه شد کلا وبعد به ما گفت که نواقص را بر طرف کنیم ومدارک را بیاریم از آنجاییکه من در ایران کار دولتی نداشتم جواب اف بی آی چک ما زود آمده بود ودیگر نیازی نبود تا 2 ماه دیگه صبر کنیم
خلاصه بعد از 10 روز مدارک ما کامل شد ودوشنبه ساعت 2 ظهر رفتیم سفارت
وبدون کوچکترین سوال وجواب مدارک را از ماگرفتن وگفتن به دفتر پست یو پی اس که داخل سالن مستقر بود برویم
اونجا از ما آدرس هتل را گرفتن وفرم پر کردیم ونفری حدود 10 دلار گرفتن وگفتن که به آدرس هتل میفرستند
پنج شنبه ظهر پست آمد وپاسپورت های ما وپاکتهای ما را تحویل داد
ماهم برگشتیم تهران الان فقط من ایران هستم وخانواده رفتن آمریکا وبه امید خدا من هم تا 15 روز دیگه میرم
نتیجه گیری
قبل از رفتن همه مدارکتون را چک کنید
مالیات کسی که شما را دعوت کرده
مالیات کسی که شما را ساپورت کرده
حتما واکسن هاتون تهران کامل کنید وترجمه کنید
این دکتره فقط کارش تیغ زدن است واصلا کار پزشکی الکی است ومواظب باشین که شما را بیخود اینور واونور نفرسته
حتما برای کار پزشکی یک هفته وقت بزارین چون اگه شما رو بفرسته پیش دکتر دیگه کار زمانبر میشه
از پسر من پرسید دارو میخوری اون هم گفت آره یک داروی اعصاب چون موقع امتحانات استرسش زیاد بود
این دکتره بخاطر همین یک حرف مارا فرستاد پیش چند تا دکتر و هرکدام 100 دلار میگرفتن اخرش هم نوشتند که بچه کاملا سالم است
حتما عکس ریه را که در انکارا میگیرید باید به ایران بیارید وبا خود به امریکا ببرید
حتما نامه واکسیناسیونتون را به زبان انگلیسی از این دکتره بگیرید چون تو آمریکا به درد میخوره
به امید موفقیت همه دوستان
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. ممنون از اینکه سفرنامه تون رو گذاشتید. من دو تا سوال دارم. اگر فرصت کنید و جواب بدید ممنون می شم. یکیش اینه که از وقتی مدارکتون رو برای NVC پست کردید چند وقت بعدش وقت مصاحبه براتون گذاشتن؟ سوال دومم هم اینه که به جز پولی که قبل از ارسال مدارک برای NVC فرستادید توی سفارت پول دیگه ای از شما گرفتند یا نه؟ امیدوارم که سفر و تغییرات عالی در پیش رو داشته باشید.
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با درود
از روزی که اولین نامه آمد اوایل زانویه تا روز مصاحبه حدود 9 تا 10 ماه زمان میبرد آخرین سری مدارک دی اس 230 را تعطیلات عید فرستادیم دیگه نامه ندادند تا ااوایل تیر بعد هم نوبت برای نیمه مرداد دادند
سفارت هیچ پولی از ما نگرفت تمام هزینه ها باید قبلا پرداخت شده باشد
در مورد کارهای پزشکی هم بگم فرمالیته است اینها فقط هدفشون این است که یک پرونده پزشکی از ما داشته باشند من خودم ناراحتی قلبی داشتم وقبلا قلبم را عمل کرده بودم بخاطر همین استرس داشتم که شاید گیر بدهند ولی اصلا کاری نداشتند وفقط در پرونده نوشتند وپرسیبد که چه داروهایی میخورم که من هم گفتم ونوشت فقط همینی حتی یک خانمی در بچگی سل داشته که مراحل پزشکی اون دو ماه طول کشید چون کشت آزمایش اون 2 ماه کار میبرد ولی به اون هم راحت ویزا دادند الان منزل نیستم ولی بزودی لیست مدارک که سفارت میخواد را همینجا میزارم تا همه بخوانند
به امید موفقیت همه دوستان
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
چه سفر پرماجرایی ! اما به سلامتی ویزاتون رو گرفتین .تبریک می گم . مصاحبه من هم با این زن بداخلاقه بود . من گفتم مصاحبه فارسی می خوام که اشتباه نشه اگر چیزی رو متوجه نشدم . اما زن بداخلاقه گفت انگلیسی حرف بزن . وسط مصاحبه هم مدام میکروفون رو قطع می کرد از بغل دستیش می پرسید که اینی که این گفت درسته ؟ مثل مجرما با آدم رفتار می کرد . من اسم روزنامه ای که کار می کردم به انگلیسی براش ترجمه کردم که بفهمه آخرسر باز هم از کناریش پرسید . یه سوال هم 10 بار تکرار می کرد که ببینه همون جواب رو میدم . من و همسرم که کلی دعای خیر کردیم براش .
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اول می خوام از همه اعضای سایت تشکر کنم که این همه خوب راهنمایی کردن و وقتی دبی و ابوظبی بودم اینقدر اطلاعات داشتم که همه چی رو انگار قبلا دیده بودم و اگه این راهنمایی ها نبود قطعا همه چی خیلی سخت تر میشد با اینکه همگی کل مراحل رو حفظ هستید ولی من باید دین خودم رو ادا کنم و سفرنامه ام رو براتون می ذارم:
من 3 فوریه سه شنبه مصاحبه داشتم. روز 30 ژانویه شنبه رفتم دبی. همون روز بعد از ظهر ساعت 4.30 رفتم پلی کلینیک روبروی سیتی سنتر بالای داروخانه ابن سینا.مدارکی که می خواست: پاسپورت و 3 عدد عکس و case numebrو نامه تاریخ appointment سفارتو کارت واکسن. اونجا اول ازم عکس قفسه سینه انداختن، بعدش قد و وزن و فشار خون و بعدش آزمایش خون. بعد از نیم ساعت رفتم پیش دکتر و چندین سوال در مورد انواع مریضی ها پرسید که تا حالا داشتم یا نه و عمل جراحی و این جور چیزا و بعدش معاینه کرد و یه واکسن کزاز و دیفتری زد که تا 3 روز نمی تونستم دستمو بیش تر از 30 درجه باز کنم و همین. نیم ساعتی هم منتظر شدم تا پاکت رو گرفتم و 550 درهم بابت واکسن و معاینات و آزمایش ازم گرفت. کلش شد 1 ساعت و نیم.
بعدش هم با تور لیدرمون هماهنگ کردم و قرار شد که سه شنبه ساعات 7 یه ماشین بیاد و ما رو ببره ابوظبی.
سه شنبه هم نزدیکای ساعت 9 رسیدیم دم سفارت که چون همه از 7 صبح اونجا بودن ما آخرین نفر ها بودیم و به همون نسبت داخل هم بیشتر منتظر شدیم. داخل هم ابتدا در صف cashier نامه appointment رو گرفت و دور تاریخ و ساعت مصاحبه یه دایره کشید و یه شماره بهم داد و رفتم نشستم منتظر. اولین بار که صدام کردن یه آقای میانسالی بود که خوش برخورد بود و شوخ و گفت اینایی که زده شده پشت شیشه رو بده که شامل:
پاسپورت
2 عکس
نامه دکتر بدون xray (مشخصا فارسی نوشته بود پاکت را باز کنید و نامه رو بدون xray بدین)
و بعد پرسید کارت دولتیه یا نه. همین و همین......... نه شناسنامه و نه هیچی. بعدش هم پرسید که petitioner کیه و بشین تا صدات کنیم.
یک ساعت بعد دوباره صدا کرد و یه دختر خانم سیاه بود که خوش برخورد و خیلی جدی بود. اول اسممو پرسی و دوباره petitioner و بعد قسم و بعدش اینکه پدرت کجا زندگی می کنه و چیکار می کنه و خودت چی کاره ای و کجا کار می کنی و دولتی هست یا نه و قبل از اینجا برای جای دولتی دیگه کار کردی یا نه و همین.بعدش انگشت نگاری کرد. بعدش گفت وایسا تا بیام و رفت و 3 دقیقه بعدش اومد و یه نامه پرینت گرفت و داد دستم و گفت پروندت به Administrative process احتیاج دارد و برو از سه هفته دیگه سایت رو چک کن، هر موقع case number ت اومد رو سایت دوباره بیا. دیدش من قیافم ناراحت شد گفت ناراحت نباش چیزی نیست فقط یه کم بررسی بیشتر احتیاج هست. تموم شد. و من دوباره منتظر.
موضوعها: 1
رتبه:
38
1 تشکر در 0 ارسال
2010-03-11 ساعت 19:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-08 ساعت 12:29 توسط behzadb57.)
سفرنامه بسيار كامل بود و من مي خوام چند تا نكته اضافه كنم
براي اتاق گرفتن مستقيم به هر هتلي نريد چون پوستتون را ميكنن بعضي هتلها رو بهتره با يكي از ليدرهاي تورها بريد حتي اگه بدون تور رفتين، هميشه ليدرهاي تورها ميان فرودگاه يا توي هتلها هستند همونجا بهشون بگين براتون اتاق بگيرن كه بدون هيچ هزينه اي اينكار رو مي كنن چون با اين كار يك پورسانت از هتل خواهند گرفت یا اینکه به چند تا هتلی که با ایرانیها قرار داد دارن برین که نیاز به لیدر نداره مثل ارگن - اوزیلهان و چند تاي دیگه که با دادن پاس ایرانی کلی قیمتشون پايين می ياد
من هتل ددمان رفتم هتل 5 ستاره ولي زياد ستاره هاي هتلهاي آنكارا رو جدي نگيريد منظورم اينه كه يكي دو تا از ستاره هاشون معمولا اضافيه
اتاق دبل (دو تخته) برامون شبي 90 دلار توي بلوك ب افتاد خودم مي خواستم چند شب بيشتر بمونم مي گفتن شبي 200 يورو كه ميشه 300 هزارتومان
من با پرواز تركيش رفتم و چون صبح مي رسين يه شب كمتر پول هتل مي دين ولي چون پروازش گرونتره كلا گرونتر ميشه و اون شب هم اذيت ميشين جون بايد 2 نصفه شب فرودگاه باشين اونم فرودگاه امام
هتلهاي اطراف سفارت رو انتخاب كنين چون به دكتر هم نزديكه مثل ددمان، اليت پلاس و . . . بسته به هزينه توي گوگل هم مي تونين بيشتر پيدا كنين سفارت توي بلوار اتاتورك تقاطع خيابان كندي هست( راستي اينكه مثلا اوزيلهان 7 دقيقه تا سفارت ارگن 8 دقيقه و ددمان 6 دقيقه و 30 ثانيه اصلا مهم نيست چون ديدم روي اينا مانور مي دن بابا ده دقيقه و بيست دقيقه فرقي با هم نداره مگه براي سن و سال بالا يا مشكل خاص- اكثر هتلهاي اسم برده شده در مهاجرسرا نهايتا 20 دقيقه با سفارت فاصله دارند)
معمولا هتلها اجازه بردن غذاي بيرون به داخل هتل رو نمي دن اگه خواستين ببرين توي پلاستيك رنگي بزارين
يه سوپر ارزون قيمت هست كه نزديكه يه مسجد كجا تپه است در ضمن اشتباه نكنيد دقيقا زير مسجد هم يه سوپر خيلي بزرگ هست كه منظورم اون نيست و اين سوپر تقريبا 100 يا 200 متري نزديكتر به هتل ددمانه
2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011
گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .
از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :
میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-04 ساعت 14:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-04 ساعت 14:13 توسط Yasi.)
سلام ShoMpet عزيز
چه قدر خوبه دوستاني كه از طريق ويزاي نامزدي و يا ازدواج به آمريكا رفتن ارتباطشون با اين انجمن قطع نكنند و تبادل اطلاعات فقط مختص به زمان قبل از گرفتن ويزا نباشه، من فكر مي كنم يكي از مهمترين مسائل كساني كه از طريق ازدواج به امريكا مي روند شروع يك فصل جديد از زندگي و مقوله تاهل است كه خودش به تنهايي از پيچيدگي هاي بسياري برخورداره، حالا به تمام اين ها اضافه كنيد مسائل مربوط به مهاجرت كه تقريباً عمومي هستند مثل روابط اجتماعي و فرهنگي جديد،دوري از خانواده، از دست دادن موقعيت شغلي و اجتماعي بسيار خوب كه حاصل تخصص فرد هست و سالها به خاطرش زحمت كشيده، هرچند كه مي دونم بدست آوردن دوباره اينها با سعي و تلاش و گذر زمان امكان پذير هست.
در هر صورت دوست عزيز، من نمي دونم مشكل شما چي هست و بيشتر دغددغه هاي خودم از تصميمي كه گرفتم بيان كردم ولي مطمئناً شما براي رسيدن به جايي كه امروز هستيد يكي از مهمترين تصميمات زندگيتون گرفتيد و تلاش زيادي هم كرديد، پس لطفاَ اجازه بديد گذر زمان، زندگي جديد و دنياي جديد شما رو شفافتر كنه.
موفق باشيد.
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
شومپیت عزیز. بعد از مهاجرت باید به خودت حداقل یک سال فرصت بدی تا کاملا وفق پیدا کنی. این غم و تمایل به بازگشت رو حتی اگه تو ایران از شهری به شهر دیگه مهاجرت داشتی حس می کردی. چون خودم تجربه دارم می گم. اوائل سرت به دیدنی های تازه، فرهنگ تازه و محیط جدید زندگیت گرمه. بعد از یکی دو ماه که اوضاع برات عادی شد کم کم خاطراتت در شهر خودت، امکاناتی که داشتی، افرادی که دور و برت بودن مرتب میان جلوی چشمات و حتی به جایی می رسه که نه تنها زیبایی های محیط جدیدت رو نمی بینی بلکه نسبت بهش تنفر پیدا می کنی و حتی دلت برای تمام نکات منفی محیط قبلی تنگ میشه!
این حالتها برای بعضی افراد سریعتر می گذره اما برای بعضی خیلی کند انجام میشه. سعی کن تو این مدت یه سرگرمی واسه خودت پیدا کنی. مثلا دوره آموزشی مورد علاقه ات رو ببینی. هر چه بیشتر عملی باشه و کمتر لازم باشه درس بخونی اثر مثبتش بیشتره.
برای خودت برنامه ریزی کن که با همسرت یا تنهایی به مسافرت بری و از روی یک کتابچه راهنما تمام جاهایی که به نظرت عجیب و غریبه با یک روحیه ماجراجویانه بری و ببینی.
با افرادی که مرتب نق می زنن و از آمریکا بد می گن رفت و آمد نکن. در ضمن این به اون معنی نیست که مجبوری معاشرتت رو با مردم دیگه زیاد کنی. اما به هر حال باید به نحوی تنوع زندگیت زیاد بشه.
وقتی حدود یک سال از زندگی تو این محیط جدید بگذره، ناخودآگاه می بینی که تمام نظراتت نسبت به محیط قدیم و جدید برعکس شده و دیگه نمی خوای برگردی به جایی که قبلا بودی!
سعی کن چند ماه دیگه هم با یک برنامه ریزی خوب وقتت رو پر کنی. مطمئن باش به زودی اوضاع فکریت تغییر می کنه.
موفق باشی