کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2010-01-02 ساعت 16:29)nima_moz نوشته:  ببخشید من پاسپورتم تا سپتامبر 2011 اعتبار داره.مصاحبه من حدود may یا june باید باشه ایا به نظر شما پاسپورتمو باید عوض کنم؟ایا منبعی سراغ دارین که گفته باشه اعتبار پاسپورت چقدر باید باشه؟

لازم نیست پاستون و عوض کنید ....باید بیش از 6 ماه اعتبار داشته باشه که مال شما داره
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: Ashkan78
سلام بچه های خوب
1)ببخشید چه مدارکی را باید ترجمه کرد؟
2)ایااین مدارک رامن بایدقبل از تاریخ مصاحبه به سفارت امریکا-بفرستم(من هنوز نمیدانم کی وکجا مصاحبه میشم) ؟
3)ازتاریخ ترجمه شناسنامه وپایان خدمتم یکسال واز ترجمه مدارک تحصیلیم 9سال گذشته ایابایدازنوهزینه کرد
ومجدداترجمه کنم ؟
باتشکرفراوان
تشکر کنندگان:
(2010-01-06 ساعت 00:00)fisho نوشته:  سلام بچه های خوب
1)ببخشید چه مدارکی را باید ترجمه کرد؟
2)ایااین مدارک رامن بایدقبل از تاریخ مصاحبه به سفارت امریکا-بفرستم(من هنوز نمیدانم کی وکجا مصاحبه میشم) ؟
3)ازتاریخ ترجمه شناسنامه وپایان خدمتم یکسال واز ترجمه مدارک تحصیلیم 9سال گذشته ایابایدازنوهزینه کرد
ومجدداترجمه کنم ؟
باتشکرفراوان

دوست خوبمfisho
اگه لطف کنین تاپیک هارو مطالعه کنین به تمام سوالاتتون جواب داده شده این سوالاتتون سوال خیلی از بچه های دیگه هم بوده که جواب داده شده فقط باید یکم وقت بزارید و تاپیکها رو بخونین
موفق باشین
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: seravin ، Shahoo52 ، maryam5
(2010-01-05 ساعت 01:56)amin_555 نوشته:  سلام
من به احتمال زياد ارديبهشت آنكارا مصاحبه دارم، موقع مصاحبه اعتبار پاسپورتم 11 ماه بيشتر نيست، خواستم بدونم حتما بايد قبلش پاسپورت جديد بگيرم يا نه؟ من يك كپي از پاسپورت با فرم هاي اوليه فرستادم kcc و كارت واكسيناسيون بين الملل هم كه شماره پاسپورت داره گرفتم. ببخشيد اگه سوالم تكراريه.

با تشكر

مهم اینه که چند وقت بعد بهتون ویزا بدن و کی بخواید وارد امریکا بشید شاید کلیرنس شما طول بکشه یعنی همون موقع که رفتی مصاحبه بهتون ویزا ندن و چند ماهی معطل شی ،که به طور معمول 3-4ماه بیشتر طول نمیکشه.اگه در روز مصاحبه بهتون گفتن که باید صبر کنید تا کلیرنستون بیاد اونوقت میتونید از خودشون بپرسی که مهلت پاستون کافیه یا نه.من دقیقا با شرایط شما رفتم مصاحبه، 11 ماه از پاسم مونده بود ولی فرداش ویزام رو دادند.چون ویزا 6 ماهه ست ،پاسپورت باید حتما از تاریخی که ویزا میدن 6 ماه مهلت داشته باشه.البته این هم مهمه که کی وارد امریکا بشید،چون پاسپورت اینجا تا وقتی گرین کارت بیاد کاربرد داره وتنهاid شماست،گرین کارت هم فکر نمیکنم بیشتر از 2ماه طول بکشه برای ما که 10 روز بعد از ورودمون اومد.البته مثل اینکه قانونی در پرواز هست که میگه باید پاسپورت موقع پرواز خارجی 6ماه مهلت داشته باشه ،که این قانون تو ایران اجرا نمیشه چون من با پاس 5 ماهه سوار هواپیما شدم ،1 هفته المان بودم ولی موقع پرواز بعدیم از المان بهم گیر دادند که چرا پاست کمتر از 6ماه مهلت داره .که اگه مستقیم از ایران میومدم همین گیرم بهم نمیدادند.در هر صورت من که با شرایط شما رفتم مصاحبه و به مشکلی بر نخوردم ایشالله که شما هم راحت این مرحله رو میگذرونی.
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، drkamrani1
سلام خدمت همه دوستان
من امروز نامه دوم را از طریق ایمیل گرفتم.
توی نامه دوم در شماره 9 مدارک مورد نیاز نوشته که برگه سابقه کار فعلی و ترجمه آن هم نیازه
کسانی که تا حالا رفتن مصاحبه . ازشون این سابقه کار رو خواستن؟من توی فرم اولم نوشتم که شاغل هستم.
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان:
(2010-01-09 ساعت 08:46)ali-n نوشته:  سلام خدمت همه دوستان
من امروز نامه دوم را از طریق ایمیل گرفتم.
توی نامه دوم در شماره 9 مدارک مورد نیاز نوشته که برگه سابقه کار فعلی و ترجمه آن هم نیازه
کسانی که تا حالا رفتن مصاحبه . ازشون این سابقه کار رو خواستن؟من توی فرم اولم نوشتم که شاغل هستم.

مگه شاغل نیستی؟
تشکر کنندگان:
چرا شاغل هستم ولی جایی که کار میکنم. نامه سابقه کار نمیدن
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
تشکر کنندگان:
(2010-01-09 ساعت 13:06)ali-n نوشته:  چرا شاغل هستم ولی جایی که کار میکنم. نامه سابقه کار نمیدن

فکر کنم ترجمه دیپلمت کاقیه
تشکر کنندگان:
(2010-01-09 ساعت 16:03)Shahoo52 نوشته:  
(2010-01-09 ساعت 13:06)ali-n نوشته:  چرا شاغل هستم ولی جایی که کار میکنم. نامه سابقه کار نمیدن

فکر کنم ترجمه دیپلمت کاقیه

اگر ديپلم داري سابقه كار اصلن لازم نيست. مطمئن باش رفيق
تشکر کنندگان:
سلام خدمت همه دوستای خوبم
بالاخره بعد از چند ماه انتظار تاریخ مصاحبمو فهمیدم .
تو سایت سفارت ترکیه دیدم
ولی هنوز نامه 2 نیامده برام . کسی هست که نامه 2 جدیدرو (مال امسال) داشته باشه ؟ تا منم بتونم بخونمش
اگه PDF باشه که بهتره.
ممنون
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان:
(2010-01-09 ساعت 21:53)sepehr_sp نوشته:  سلام خدمت همه دوستای خوبم
تو سایت سفارت ترکیه دیدم
ولی هنوز نامه 2 نیامده برام . کسی هست که نامه 2 جدیدرو (مال امسال) داشته باشه ؟ تا منم بتونم بخونمش
اگه PDF باشه که بهتره.
ممنون
به تاپیک آمارگیری دریافت نامه دوم مراجعه کنید نمونه نامه دوم امسال بصورت pdf موجوده
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: sh-b ، drkamrani1
(2010-01-09 ساعت 22:05)seravin نوشته:  
تو سایت سفارت ترکیه دیدم
اگه PDF باشه که بهتره.
ممنون
به تاپیک آمارگیری دریافت نامه دوم مراجعه کنید نمونه نامه دوم امسال بصورت pdf موجوده

آخه کجاشه؟
میشه دقیقتر بگید؟
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان:
(2010-01-09 ساعت 22:57)sepehr_sp نوشته:  
(2010-01-09 ساعت 22:05)seravin نوشته:  
تو سایت سفارت ترکیه دیدم
اگه PDF باشه که بهتره.
ممنون

آخه کجاشه؟
میشه دقیقتر بگید؟

صفحه 4 /// با ای دی io70 /// قسمت ankara
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: sepehr_sp ، seravin ، drkamrani1 ، Ali Sepehr
سلام از دوستان عزيز يك سوال دارم
نام پدر من محمد علي مي باشد در مداركي كه داده ام براي ترجمه در بعضي جاها سر هم نوشته mohammadali و در بعضي جاها به صورت جدا نوشته mohammad ali ضمنا در فرم هايي كه خودم براي kcc فرستادم به صورت جدا نوشته ام آيا فكر مي كنيد مشكلي پيش بياد؟
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان:
(2010-01-10 ساعت 19:27)matinam نوشته:  سلام از دوستان عزيز يك سوال دارم
نام پدر من محمد علي مي باشد در مداركي كه داده ام براي ترجمه در بعضي جاها سر هم نوشته mohammadali و در بعضي جاها به صورت جدا نوشته mohammad ali ضمنا در فرم هايي كه خودم براي kcc فرستادم به صورت جدا نوشته ام آيا فكر مي كنيد مشكلي پيش بياد؟

دوست عزیز توی پاسپورت تون نام پدر رو هر طور نوشته همون رو ملاک قرار بدین.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان