کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
لطفا یکنفر به من بگه باید جلوی قسمت (Occupation (Specify توی فرم G-325A برای سربازی چی بنویسم. آیا باید درجه خدمتی را بنویسم یا کاری که اونجا انجام می دادم یا اصلا باید خالی گذاشت؟
ضمن اینکه باید واسه کارفرما و مسئول کار کی را واسه سربازی بنویسم؟
ضمن اینکه sergeant گروهبان میشه و sergeant major هم گروهبان یکم. اما من استواریکم بودم که معنی اون میشه chief warrant officer
از دوستان یکی زود بهم بگه. زمانم خیلی کم هست.
تشکر کنندگان:
Exclamation 
سلام به همهٔ بچه ها
اعتبار پاسپورت من تمام شده و من برای پاسپورت جدید اقدام کردم ولی‌ تا روزی که باید مدارک رو بفرستم به دستم نمیرسه حالا برای ارسال کپی پاسپورت باید چکار کنم؟ می تونم فعلا کپی پاسپورت قبلی رو بفرستم؟ و یه سوال دیگه: اگه کپی ترجمه‌ها که میفرستم بدون مهر وزارت خارجه باشه و بعدا اصل ترجمه‌ها رو مهر کنم ببرم ایرادی داره؟ چون من شهرستانیم و وقت نمیکنم قبل از ارسال مدارک از وزارت مهر بگیرم چون دیر می‌شه. اگه زودتر جواب بدین ممنون میشم.
تشکر کنندگان:
سلام

می تونین اصلا کپی پاسپورت رو نفرستین و موقع مصاحبه با خودتون ببرین و تحویل بدین...

در مورد سوال دومت: تا جایی که من می دونم باید مهر وزارت خارجه داشته باشه (و خود دارالترجمه ها این کار رو براتون انجام میدن!) اگر کسی اطلاعات خاصی داره، بگه ما هم بدونیم! Big Grin
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، payam_prz ، AVA61 ، hamed_gh ، R.F ، kianoush
مونیکا جان ممنون از پاسخت. ولی‌ دارالترجمه برای فرستادن مدارک به وزارت خارجه ۸ روز زمان می‌خواد که متاسفانه من زمان ندارم. البته مدیرش میگه سفارت آمریکا اصلا دادگستری و وزارت خارجهٔ ایران رو قبول نداره و گرفتن مهر از این دو تا ارگان الزامی نیست. خواهش می‌کنم اگه شما اطلاعی در این زمینه دارید بهم بگید. بازم ممنون.
تشکر کنندگان:
(2010-02-15 ساعت 19:29)AVA61 نوشته:  مونیکا جان ممنون از پاسخت. ولی‌ دارالترجمه برای فرستادن مدارک به وزارت خارجه ۸ روز زمان می‌خواد که متاسفانه من زمان ندارم. البته مدیرش میگه سفارت آمریکا اصلا دادگستری و وزارت خارجهٔ ایران رو قبول نداره و گرفتن مهر از این دو تا ارگان الزامی نیست. خواهش می‌کنم اگه شما اطلاعی در این زمینه دارید بهم بگید. بازم ممنون.

تمام مدارک جز پاسپورت باید دارای مهر دادگستری و امور خارجه باشه که سندیت داشته باشه برای سفارت. دارالترجمه اشتباه می کنه. شک نداشته باش. به این شماره زنگ بزنید. دالترجمه هرمس در تهران، سعادت آباد. پول بیشتری می گیره برای ترجمه و در سریعترین حالت براتون مهرارو می گیره:
88689445 - 88689419
قبل از فرستادن برای مهرها حتما تمام جزئیات ترجمه رو از اسم ها، تاریخ ها و و و چک کنید.
چرا انقدر دیر؟؟! موفق باشید.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان: sh-b ، laili ، R.F ، AVA61
(2010-02-15 ساعت 19:29)AVA61 نوشته:  مونیکا جان ممنون از پاسخت. ولی‌ دارالترجمه برای فرستادن مدارک به وزارت خارجه ۸ روز زمان می‌خواد که متاسفانه من زمان ندارم. البته مدیرش میگه سفارت آمریکا اصلا دادگستری و وزارت خارجهٔ ایران رو قبول نداره و گرفتن مهر از این دو تا ارگان الزامی نیست. خواهش می‌کنم اگه شما اطلاعی در این زمینه دارید بهم بگید. بازم ممنون.

مدیر دارالترجمه صد در صد اشتباه میکنه.........مدارک شما باید مهر وزارت امور خارجه و دادگستری داشته باشه ....به نظر من شما باید با هزینه ی بیشتر از طریق دارالترجمه های دیگه برای گرفتن این دو مهر در زمان کم اقدام کنید چون در غیر اینصورت مدارکتون ارزش بررسی توسط سفارت رو نداره.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: AVA61
سلام دوستان

سوالی داشتم. من مدرک کارشناسی ارشد دارم. کارشناسی من از دانشگاه آزاده و ارشد از دولتی. می خواستم ببینم اینکه می گن اول باید وزارت علوم مدرک ارشدم رو تایید کنه بعد ببرم دارالترجمه، درسته؟ کسی تجربه داره در این مورد؟

دیگه اینکه اگر این موضوع درسته، شامل حال مدرک کارشناسی که از آزاد گرفتم هم میشه؟

متشکرم
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
(2010-02-16 ساعت 00:27)hasti_banoo نوشته:  سلام دوستان

سوالی داشتم. من مدرک کارشناسی ارشد دارم. کارشناسی من از دانشگاه آزاده و ارشد از دولتی. می خواستم ببینم اینکه می گن اول باید وزارت علوم مدرک ارشدم رو تایید کنه بعد ببرم دارالترجمه، درسته؟ کسی تجربه داره در این مورد؟

دیگه اینکه اگر این موضوع درسته، شامل حال مدرک کارشناسی که از آزاد گرفتم هم میشه؟

متشکرم

اصل مدرک ارشد رو با نامه دانشگاه برای وزارت علوم، می برید وزارت علوم شهرک غرب براتون تایید می کنه. مهر برجسته میزنه روی مدرکتون. بدون تایید وزارت علوم براتون ترجمه نمی کنن.
من آزاد نخوندم. دوستان راهنمایی کنن.
تشکر کنندگان: hasti_banoo
ممنونم. میشه بفرمایید منظورتون از نامه دانشگاه چیه؟ من اصل مدرک رو به همراه ریزنمرات از دانشگاه گرفتم و کارم اونجا تموم شده. آیا این نامه، مورد خاصی هست؟

در ضمن ریزنمرات هم تایید می خواد؟

برای دانشگاه آزاد هم دوستان دیگه اگر راهنمایی کنند خیلی متشکر میشم.
برای تایید مدارک دانشگاه آزاد باید به آدرس پاسداران-گلستان9-معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد- امور فارغ التحصیلان مراجعه کنید.
2010AS3xxx
(2010-02-16 ساعت 01:12)hasti_banoo نوشته:  ممنونم. میشه بفرمایید منظورتون از نامه دانشگاه چیه؟ من اصل مدرک رو به همراه ریزنمرات از دانشگاه گرفتم و کارم اونجا تموم شده. آیا این نامه، مورد خاصی هست؟

در ضمن ریزنمرات هم تایید می خواد؟

برای دانشگاه آزاد هم دوستان دیگه اگر راهنمایی کنند خیلی متشکر میشم.

برای سفارت که ریز نمرات لازم نیست البته. ولی برای ترجمه، باید اونم وزارت علوم تایید کنه.
من وقتی دانشنامه و ریز نمراتم رو از دانشگاه گرفتم همراهش یک نامه دادن که این آقا تعهد خدمتیش رو خریده به این مبلغ و با صندوق رفاه دانشجویی هم تصفیه حساب کرده و کلا بدهی نداره و مدرکش نزد این دانشگاه معتبره و از این حرفا کلا. توی وزارت علوم هم اینو ازم گرفت خوند خانومه بهم پس داد. مراحل اداریش طی شد و مهر کرد مدارکمو.
(2010-02-16 ساعت 00:27)hasti_banoo نوشته:  سلام دوستان

متشکرم

سلام
منم مدرک لیسانسم از دانشگاه آزاده. بدون تایید دادم دارالترجمه و شخصآ بردم برای مهر وزارت امور خارجه و مشکلی پیش نیومد. البته مدارک قدیم دانشگاه آزاد ظاهرآ تایید می خواد. بالای مدرک من یک هولوگرام داره که جدیدآ روی مدارک میزنن که دیگه نمی خواد ببریم برای تایید.. برای ریز نمرات حتما باید برین خ پاسداران
تشکر کنندگان: payman R ، Ashkan78 ، hasti_banoo
امین آقا ممنون. من مدرک لیسانسم خیلی جدید نیست و هولوگرام نداره. فکر می کنید دانشگاه آزاد ، برای تایید به اطلاعات سیستمشون مراجعه می کنه یا باید بره شهرستان محل تحصیل و اول اونجا تایید بشه؟

لازمه توضیح بدم که وقتی مدرک ارشدم رو از دانشگاه دولتی مربوطه در تهران می گرفتم ، مدرک لیسانس رو خواستن . مدرک لیسانس رو که دیدن بعد دانشنامه ارشد رو دادن.

به هر حال با توصیفی که شما و دیگر دوستان داشتید میشه نتیجه بگیرم که اول باید یه سر برم دانشگاه آزاد، بعد وزارت علوم و بعد وزارت امور خارجه ( بعدش هم که انشاا... سفارت آمریکا و اگر به این بوروکراسی ادامه بدیم حتما بعدش هم سازمان ملل متحد ! Smile ..حالا خدا رو شکر آخرش برای این دو تا مدرک اونجا تره هم خورد نمی کنن احتمالا ! )

بازم ممنون از راهنمایی شما
(2010-02-16 ساعت 22:01)hasti_banoo نوشته:  امین آقا ممنون. من مدرک لیسانسم خیلی جدید نیست و هولوگرام نداره. فکر می کنید دانشگاه آزاد ، برای تایید به اطلاعات سیستمشون مراجعه می کنه یا باید بره شهرستان محل تحصیل و اول اونجا تایید بشه؟

لازمه توضیح بدم که وقتی مدرک ارشدم رو از دانشگاه دولتی مربوطه در تهران می گرفتم ، مدرک لیسانس رو خواستن . مدرک لیسانس رو که دیدن بعد دانشنامه ارشد رو دادن.

به هر حال با توصیفی که شما و دیگر دوستان داشتید میشه نتیجه بگیرم که اول باید یه سر برم دانشگاه آزاد، بعد وزارت علوم و بعد وزارت امور خارجه ( بعدش هم که انشاا... سفارت آمریکا و اگر به این بوروکراسی ادامه بدیم حتما بعدش هم سازمان ملل متحد ! Smile ..حالا خدا رو شکر آخرش برای این دو تا مدرک اونجا تره هم خورد نمی کنن احتمالا ! )

بازم ممنون از راهنمایی شما

من ورودی 80 بودم و تاریخ صدور دانشنامه سال 85 بود، مثله اینکه مدارک ما جزو اولین گروهی هست که نیاز به تایید نداره، برای تایید دانشنامه هم به احتمال زیاد باید همون خ پاسداران برید. حالا من یک سوال بپرسم که به احتمال قوی تکراری هستWink خانم بنده الان دانشجوی کارشناسی ارشد و مدرک لیسانسش هم هنوز پیش دانشگاه گرو هستش. برای مصاحبه چه مدرکی می تونم ببرم؟؟البته ما بتازگی ازدواج کردیم و هنوز فرم های مربوط به همسرم برای kcc نفرستادم. به نظر شما سطح تحصیلات چی بنویسم.؟؟
با تشکر
(2010-02-15 ساعت 20:03)shahin82 نوشته:  

تمام مدارک جز پاسپورت باید دارای مهر دادگستری و امور خارجه باشه که سندیت داشته باشه برای سفارت. دارالترجمه اشتباه می کنه. شک نداشته باش. به این شماره زنگ بزنید. دالترجمه هرمس در تهران، سعادت آباد. پول بیشتری می گیره برای ترجمه و در سریعترین حالت براتون مهرارو می گیره:
88689445 - 88689419
قبل از فرستادن برای مهرها حتما تمام جزئیات ترجمه رو از اسم ها، تاریخ ها و و و چک کنید.
چرا انقدر دیر؟؟! موفق باشید.

ممنونم. متاسفانه من برای تهیه مدارک خیلی‌ مشکل داشتم که جریانش مفصله. چند تا از مدرکها هنوز اصلش به دستم نرسیده به نظر شما می‌تونم فعلا ترجمهٔ غیر رسمیشو بفرستم و بعدا اصل مدارک همراه با ترجمهٔ رسمیشو با خودم ببرم؟
تشکر کنندگان: usagreen

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان