موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2010-02-13 ساعت 22:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-13 ساعت 22:49 توسط emankh101.)
لطفا یکنفر به من بگه باید جلوی قسمت (Occupation (Specify توی فرم G-325A برای سربازی چی بنویسم. آیا باید درجه خدمتی را بنویسم یا کاری که اونجا انجام می دادم یا اصلا باید خالی گذاشت؟
ضمن اینکه باید واسه کارفرما و مسئول کار کی را واسه سربازی بنویسم؟
ضمن اینکه sergeant گروهبان میشه و sergeant major هم گروهبان یکم. اما من استواریکم بودم که معنی اون میشه chief warrant officer
از دوستان یکی زود بهم بگه. زمانم خیلی کم هست.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-02-14 ساعت 01:00
سلام به همهٔ بچه ها
اعتبار پاسپورت من تمام شده و من برای پاسپورت جدید اقدام کردم ولی تا روزی که باید مدارک رو بفرستم به دستم نمیرسه حالا برای ارسال کپی پاسپورت باید چکار کنم؟ می تونم فعلا کپی پاسپورت قبلی رو بفرستم؟ و یه سوال دیگه: اگه کپی ترجمهها که میفرستم بدون مهر وزارت خارجه باشه و بعدا اصل ترجمهها رو مهر کنم ببرم ایرادی داره؟ چون من شهرستانیم و وقت نمیکنم قبل از ارسال مدارک از وزارت مهر بگیرم چون دیر میشه. اگه زودتر جواب بدین ممنون میشم.
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
می تونین اصلا کپی پاسپورت رو نفرستین و موقع مصاحبه با خودتون ببرین و تحویل بدین...
در مورد سوال دومت: تا جایی که من می دونم باید مهر وزارت خارجه داشته باشه (و خود دارالترجمه ها این کار رو براتون انجام میدن!) اگر کسی اطلاعات خاصی داره، بگه ما هم بدونیم!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مونیکا جان ممنون از پاسخت. ولی دارالترجمه برای فرستادن مدارک به وزارت خارجه ۸ روز زمان میخواد که متاسفانه من زمان ندارم. البته مدیرش میگه سفارت آمریکا اصلا دادگستری و وزارت خارجهٔ ایران رو قبول نداره و گرفتن مهر از این دو تا ارگان الزامی نیست. خواهش میکنم اگه شما اطلاعی در این زمینه دارید بهم بگید. بازم ممنون.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-15 ساعت 19:29)AVA61 نوشته: مونیکا جان ممنون از پاسخت. ولی دارالترجمه برای فرستادن مدارک به وزارت خارجه ۸ روز زمان میخواد که متاسفانه من زمان ندارم. البته مدیرش میگه سفارت آمریکا اصلا دادگستری و وزارت خارجهٔ ایران رو قبول نداره و گرفتن مهر از این دو تا ارگان الزامی نیست. خواهش میکنم اگه شما اطلاعی در این زمینه دارید بهم بگید. بازم ممنون.
مدیر دارالترجمه صد در صد اشتباه میکنه.........مدارک شما باید مهر وزارت امور خارجه و دادگستری داشته باشه ....به نظر من شما باید با هزینه ی بیشتر از طریق دارالترجمه های دیگه برای گرفتن این دو مهر در زمان کم اقدام کنید چون در غیر اینصورت مدارکتون ارزش بررسی توسط سفارت رو نداره.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
2010-02-16 ساعت 00:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-16 ساعت 00:28 توسط hasti_banoo.)
سلام دوستان
سوالی داشتم. من مدرک کارشناسی ارشد دارم. کارشناسی من از دانشگاه آزاده و ارشد از دولتی. می خواستم ببینم اینکه می گن اول باید وزارت علوم مدرک ارشدم رو تایید کنه بعد ببرم دارالترجمه، درسته؟ کسی تجربه داره در این مورد؟
دیگه اینکه اگر این موضوع درسته، شامل حال مدرک کارشناسی که از آزاد گرفتم هم میشه؟
متشکرم
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
ممنونم. میشه بفرمایید منظورتون از نامه دانشگاه چیه؟ من اصل مدرک رو به همراه ریزنمرات از دانشگاه گرفتم و کارم اونجا تموم شده. آیا این نامه، مورد خاصی هست؟
در ضمن ریزنمرات هم تایید می خواد؟
برای دانشگاه آزاد هم دوستان دیگه اگر راهنمایی کنند خیلی متشکر میشم.
موضوعها: 39
رتبه:
81
0 تشکر در 0 ارسال
برای تایید مدارک دانشگاه آزاد باید به آدرس پاسداران-گلستان9-معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد- امور فارغ التحصیلان مراجعه کنید.
2010AS3xxx