کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2010-03-09 ساعت 14:01)amin_555 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز، ببخشید اگه سوالم تکراریه، من به تازگی ازدواج کردم و خانمم دانشجوی کارشناسی ارشد هستن. تمام مدارک قبلی حتی دیپلم و پیش دانشگاهی ایشون هم دست دانشگاه سراسری قبلیه. داخل فرم های جدید که برای kcc فرستادیم نوشتم که ایشون دانشجوی کارشناسی ارشده، حالا خواسنم بدونم حتما باید برم مدارک دیپلم و ... را آزاد کنم یا نیازی نیست؟؟
ممنون می شم اگه راهنمایی کنین

اگر شما برنده اصلی هستید، اصلا از همسرتون مدرک تحصیلی نمی خوان.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: amin_555
(2010-03-09 ساعت 14:07)darya نوشته:  
(2010-03-09 ساعت 14:01)amin_555 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز، ببخشید اگه سوالم تکراریه، من به تازگی ازدواج کردم و خانمم دانشجوی کارشناسی ارشد هستن. تمام مدارک قبلی حتی دیپلم و پیش دانشگاهی ایشون هم دست دانشگاه سراسری قبلیه. داخل فرم های جدید که برای kcc فرستادیم نوشتم که ایشون دانشجوی کارشناسی ارشده، حالا خواسنم بدونم حتما باید برم مدارک دیپلم و ... را آزاد کنم یا نیازی نیست؟؟
ممنون می شم اگه راهنمایی کنین

اگر شما برنده اصلی هستید، اصلا از همسرتون مدرک تحصیلی نمی خوان.

همينطور كه دريا جان گفتن مدرك(ديپلم، البته اگر تو فرمها مقاطع بالاتر رو هم گفتين ترجمه و اصل اونها رو هم همراه داشته باشين) برنده اصلي لازمه ولي حالا چون اعلام كردين كه خانوم تون كارشناسي ارشد دارن مدرك كارشناسي ارشد ايشون رو ببريد موقع مصاحبه ضرري نداره. حالا شايد آفيسر خواست ببينه. ترجمه اش هم ايشاالله براي خانوم تون براي ادامه تحصيل در مقطع دكترا در آمريكا به درد خواهد خورد. پس ترجمه مدرك كارشناسي ارشد و همراه داشتنش ضرري نداره.
من نمي دونم بچه هايي كه مصاحبه رفتن و برنده اصلي بودن و مدرك بالاتر از ديپلم داشتن اونها رو بردن يا نه ولي فكر مي كنم منطقي باشه كه اون مدارك همراه شون باشه.
تا نظر مديران و بچه هاي با تجربه چي باشه.
موفق باشين
تشکر کنندگان: amin_555
اصلی کلی که همهٔ افراد با تجربه می‌گن اینه: همهٔ مدارک رو داشته باشید، اما تا چیزی رو نخواستن ندید.
تشکر کنندگان: sh-b ، ساشا ، esmail ، laili
دوستان سلام.
من برنده اصلی هستم.در ترجمه مدارک تنها مدرکی که از همسرم لازمه ترجمه شه یا برده شه همون سند ازدواجه؟یعنی هیچ مدرکی از خانمم لازم نمی خوان؟
ممنون میشم از جوابتون
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

تشکر کنندگان:
(2010-03-09 ساعت 19:13)farshidkhalafi نوشته:  دوستان سلام.
من برنده اصلی هستم.در ترجمه مدارک تنها مدرکی که از همسرم لازمه ترجمه شه یا برده شه همون سند ازدواجه؟یعنی هیچ مدرکی از خانمم لازم نمی خوان؟
ممنون میشم از جوابتون
سلام
البته من خانمم برنده اصلی است Wink غلاصه نمی تونیم بگیم بالا چشمت ابروست وگرنه منو نمیبره Big Grin

به نظرم ترجمه شناسنامه و کارت ملی همسر رو که حتما می خواد
کارت پایان خدمت(که برای خانم شما لازم نیست) و مدرک تحصیلی و گواهی کار هم من ترجمه کردم و میبرم و به نظرم لازمه

حتی مدارک تمکن مالی هم جداگانه میبرم خلاصه هرچی بیشتر بهتر ولی کمتر ریسک داره .

یه چیزی هم که تازه فهمیدیم بهتره باشه رزومه است Cool

موفق باشی
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: farshidkhalafi ، farzad24
(2010-03-09 ساعت 21:55)farzad101 نوشته:  
ممنون میشم از جوابتون
سلام
البته من خانمم برنده اصلی است Wink غلاصه نمی تونیم بگیم بالا چشمت ابروست وگرنه منو نمیبره Big Grin

کارت پایان خدمت(که برای خانم شما لازم نیست) و مدرک تحصیلی و گواهی کار هم من ترجمه کردم و میبرم و به نظرم لازمه

موفق باشی

مدارک همراه رو توی سایت بخونین مشخصه. منم توضیح دادم ولی وقتی کسی دیپلم و مدارک بالاتر داره هیچ نیازی به گواهی کار نداره و لازم نیست(تازه برنده اصلی رو می گم!چه برسه به همراه که اصلن مدرکش ضروری نیست ولی همراه بردنش ضرر نداره!). رزومه هم واقعن معلوم نیست از کی ها می خوان. تا حالا که از یه لیسانس خواستن و از بچه های فوق لیسانس(بعضی ها گفتن) ولی همراه باشه خوبه. حتی سوالات سفارت رو هم جواب بدین و ببرین خوبه(8 تا سوال رو می گم). حالا هر کی فکر می کنه هر چی لازمه و ریسکش کمتر می شه حتمن همه رو ببره.
تشکر کنندگان: farshidkhalafi
در مورد ما دقیقاً مشخص کردن: شناسنامه، عقدنامه.

حتی کارت ملی هم لازم نیست.
تشکر کنندگان: farshidkhalafi
(2010-03-09 ساعت 22:27)esmail نوشته:  
ممنون میشم از جوابتون
سلام

موفق باشی

مدارک همراه رو توی سایت بخونین مشخصه. منم توضیح دادم ولی وقتی کسی دیپلم و مدارک بالاتر داره هیچ نیازی به گواهی کار نداره و لازم نیست(تازه برنده اصلی رو می گم!چه برسه به همراه که اصلن مدرکش ضروری نیست ولی همراه بردنش ضرر نداره!). رزومه هم واقعن معلوم نیست از کی ها می خوان. تا حالا که از یه لیسانس خواستن و از بچه های فوق لیسانس(بعضی ها گفتن) ولی همراه باشه خوبه. حتی سوالات سفارت رو هم جواب بدین و ببرین خوبه(8 تا سوال رو می گم). حالا هر کی فکر می کنه هر چی لازمه و ریسکش کمتر می شه حتمن همه رو ببره.
منظورتون از 8 تا سوال سفارت چیه؟
تشکر کنندگان:
(2010-03-09 ساعت 23:20)Hojjat نوشته:  در مورد ما دقیقاً مشخص کردن: شناسنامه، عقدنامه.

حتی کارت ملی هم لازم نیست.

هجت جان ما مصاحبه مون آنکاراست. تو نامه دوم فینگیلیش نوشته کارت ملی!!Big Grin و شناسنامه. سال قبل ولی نمی خواستن. خدا می دونه چند سال دیگه چی ها بخوان. فرض کن فینگیلیش می نویسه: کارت ملی نن جون خان عمو تون هم باید بیارینSmile
تشکر کنندگان:
(2010-03-09 ساعت 23:38)زهره نوشته:  
ممنون میشم از جوابتون
سلام

موفق باشی

زهره جان همون 8 تا سوالی که بعضی وقتا آفیسر می ده به بچه ها دیگه. بابا یکی از بچه ها خودش رو کشت تا یکی اومد گذاشتش توی سایت. البته 8 تا سوال رو می دن می گن با سی وی ایمیل کن. من گفتم شاید آماده داشته باشیم لازم نباشه ایمیل کنیم و همونجا بهش بدیم اگه خواست. اینطوری از شر ایمیل هم خلاص می شیم تا هی یپرسیم دریافت شد یا نه. این یه فرضه البته. شاید اصلن نخواست. شایدم خواست و همونجا بهش دادیم قبول کرد.
اینا چیزای مهمی نیس ولی برای رفع بیکاری و کسالت بد نیس سی وی و سوالات رو جواب بدیم و همراه داشته باشیم. واسه من که دیگه شده تفریحBig Grin
سوالات هم تی سایت هست. بگردین پیدا می کنین. الان یادم نیس کجا بود لینک بدم.
تشکر کنندگان: farzad24
(2010-03-10 ساعت 01:33)esmail نوشته:  
ممنون میشم از جوابتون
سلام

موفق باشی

زهره جان همون 8 تا سوالی که بعضی وقتا آفیسر می ده به بچه ها دیگه. بابا یکی از بچه ها خودش رو کشت تا یکی اومد گذاشتش توی سایت. البته 8 تا سوال رو می دن می گن با سی وی ایمیل کن. من گفتم شاید آماده داشته باشیم لازم نباشه ایمیل کنیم و همونجا بهش بدیم اگه خواست. اینطوری از شر ایمیل هم خلاص می شیم تا هی یپرسیم دریافت شد یا نه. این یه فرضه البته. شاید اصلن نخواست. شایدم خواست و همونجا بهش دادیم قبول کرد.
اینا چیزای مهمی نیس ولی برای رفع بیکاری و کسالت بد نیس سی وی و سوالات رو جواب بدیم و همراه داشته باشیم. واسه من که دیگه شده تفریحBig Grin
سلام و خسته نباشید و مرسی که به همه جواب می دید
منم سوالها رو دیدم ولی یادم نیست کجا بود همانهایی که فرودگاه ورودیو خواسته بود و...؟
خوب اینها نباید تو فرم خاص خودش باشه؟ همین طوری تایبشون کنیم و جواب بدیم؟
بازم ممنون
تشکر کنندگان:
(2010-03-10 ساعت 09:26)farnaz.f نوشته:  
(2010-03-10 ساعت 01:33)esmail نوشته:  
(2010-03-09 ساعت 21:55)farzad101 نوشته:  [quote='farshidkhalafi' pid='39809' dateline='1268145825']
دوستان سلام.
ممنون میشم از جوابتون
سلام

موفق باشی

سلام و خسته نباشید و مرسی که به همه جواب می دید
منم سوالها رو دیدم ولی یادم نیست کجا بود همانهایی که فرودگاه ورودیو خواسته بود و...؟
خوب اینها نباید تو فرم خاص خودش باشه؟ همین طوری تایبشون کنیم و جواب بدیم؟
بازم ممنون
[/quote
خواهش مي كنم خانوم. ببين زهره جان سوالات رو كه آفيسر بعد از مصاحبه و برگه آبي به بعضي ها مي ده(البته شما جزو يو پي اس ها هستي مام هستيم. اصن همه هستن. اميد كه مواد نيست كه اعتياد بهش مضر باشه. پس ما معتاد اميديمBig Grin ديدي الكي الكي مهتاد شديم خواهرTongue) رو مي گم. كه سي وي هم مي خواد. بذا الان مي ذارم اينجا سوالات رو:
U.S Embassy, Ankara, Immigration Office Questions

1. Your name, case number and other family members who will be traveling with you.

2. State whether you plan to permanently live in the United States or travel back and forth between your country of origin and the U.S. Please provide the name of the port of entry at which you plan to enter the U.S. with your immigrant visa.

3. List your research and/or business interests and whether you intend to continue this line of research or business in the U.S. If you do plan to continue, state how and where.

4. Please list your research plans in the U.S., if any and also please include a statement of purpose of your travel to the U.S.

5. List your entire employment background. (List the most recent employment first and include specific duties and responsibilities.)

6. Please list your entire educational background, including dates attended, degrees received, projects worked on, names of professors you worked with, and any publications you wrote.

7. List all overseas travel you have made, most recent trip first.

8. Name who or which organization will be funding your travel to the United States.

اون بالاش عنوان نداشت من خودم يه چيزي نوشتم. حالا مي توني پاكش كني. اينا رو كپي پيست كن تو وورد و راحت جواب بده و يه پرينت بگير و نگه دار. همين. سي وي هم كه تو ورد فرمتش هست.
تشکر کنندگان: farzad101 ، farzad24
بچه ها اونايي كه مدرك دانشگاه آزاد دارن براي تاييد مدركشون قبل از ترجمه بايد برن :

پاسداران - روبروي پمپ بنزين - گلستان هشتم (شهيد كاظمي) نبش خ پايداري فرد
از 8 تا 3 بعد از ظهر
پنجشنبه ها تا 12

ازتون مدركو مي گيره مي گه فردا بياين تاييد شدشو بگيرين
راستي اين دارالترجمه مركزي تو ميدان انقلاب هم داره جاشو عوض مي كنه اگه كسي مي خواد بره حتما قبلش هماهنگ كنه باهاش
اينم شمارش كه البته توي اين تاپيك هست آقاي ميرزا نيا 09126596921

نرخاش بد نبود من قول دادم بنويسم ولي به ريز نداشتم فقط اينارو مي دونم
شناسنامه و كارت ملي هر كدام 5500 تومن
مدرك تحصيلي 6500
سند ازدواج و سند خونه هركدام 11000 تومن
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: sh-b ، hasti_banoo
(2010-03-10 ساعت 11:53)farzad101 نوشته:  بچه ها اونايي كه مدرك دانشگاه آزاد دارن براي تاييد مدركشون قبل از ترجمه بايد برن :

پاسداران - روبروي پمپ بنزين - گلستان هشتم (شهيد كاظمي) نبش خ پايداري فرد
از 8 تا 3 بعد از ظهر
پنجشنبه ها تا 12

ازتون مدركو مي گيره مي گه فردا بياين تاييد شدشو بگيرين
راستي اين دارالترجمه مركزي تو ميدان انقلاب هم داره جاشو عوض مي كنه اگه كسي مي خواد بره حتما قبلش هماهنگ كنه باهاش
اينم شمارش كه البته توي اين تاپيك هست آقاي ميرزا نيا 09126596921

نرخاش بد نبود من قول دادم بنويسم ولي به ريز نداشتم فقط اينارو مي دونم
شناسنامه و كارت ملي هر كدام 5500 تومن
مدرك تحصيلي 6500
سند ازدواج و سند خونه هركدام 11000 تومن

به نظرم درالترجمه مركزي با اين همه مراجعي كه از اينجا بهش معرفي مي شه بايد به بچه ها تخفيف بده ولي انگار قيمت ها رو بالاتر هم برده! سند ازدواج رو براي ما 8500 تومن ترجمه كرد. ولي با نگاهي به تجربه بچه هاي ديگه بايد قيمت جاهاي ديگه رو هم چك كرد و نبايد انحصار براي ايشون ايجاد بشه به خاطر حرفهاي ما. ايشون بايد به بچه ها تخفيف بدن نه اين كه قيمت ها رو بالاتر از جاهاي ديگه بدن. دارالترجمه هاي ديگه دارن مگس مي پرونن و تبليغ مجاني ما باعث جذب شدن بچه ها به اين دارالترجمه مركزي شده كه سودي هم براي بچه ها نداشته.
اگه ما توي مهاجرسرا از كسي تعريف مي كنيم مي خوايم كه خدماتش بهتر بشه و هواي بچه ها رو داشته باشه و در مواقع لزوم كمك شون كنه.
پس فرزاد جان نظر من اين هست كه قيمت جاهاي ديگه چك بشه حتمن و با قيمت هايي كه كاوشگر عزيز داد قبلن انگار 1500 تومن ايشون گرونتر حساب مي كنن شناسنامه و كارت ملي رو. خدا به داد بقيه مدارك برسه.
در عرض چندماه سند ازدواج 8500 تومني رو كرده 11000 تومن و اين نشونه خوبي نيست. خود من هم از ايشون تعريف كردم ولي مثل اين كه نتيجه منفي داده.
فرزاد جان حالا كه خودت مدارك رو دادي و تموم شده. اسمي هم از ما نبر خواهشن ولي بهش قيمت ها رو بگو كه فك نكنه از همه جا بي خبريم.
----------------------------------------------------------------
از بچه هايي كه دارالترجمه هاي ديگه رفتن و راضي بودن خواهش مي كنم تلفن و آدرس و اگه دارن اينجا بگذارن كه فضا رو رقابتي كنيم و سودي به بچه ها برسه. نفري 10 هزار تومن هم صرفه جويي كنيم 100 نفر مهاجرسرا مي شه يك ميليون تومن. حالا اونهايي كه عضو نيستن و فقط اخبار اطلاعات مي گيرن بماند.
تشکر کنندگان: اليزا ، farzad101 ، To USA
(2009-10-03 ساعت 12:02)mary joon نوشته:  من مدارکم و بردم میدان انقلاب پاساژ نبوت طبقه 2 شناسنامه. دیپلم. پیش دانشگاهی .دانشنامه .گواهی نامه .کارت ملی همه 5000 تومان
ریز نمرات هم ترمی 1500

سلام ماري جان
مي شه شماره تلفن اين دارالترجمه رو بگذاري اينجا. ممنون مي شم.

کاش می شد نام و قیمت های این دارالترجمه رو هم ذکر می کردید تا دوستان مقایسه می کردند. من بخشی از مدارک خودم را به دارالترجمه مرکزی در میدان انقلاب دادم که قیمت های بسیار مناسبی دارد و نسبت به دارالترجمه قبلی تقریبا نصف قیمت حساب کرد.
[/quote]

دوستان من مدارکمو به دارلترجمه ایران زمین-خانم رستگار (ضلع شمالغربی م انقلاب)دادم قیمتها بعد از یه چونه کوچولو بسیار پایینتر از دارلترجمه های دیگر حتی مرکزی محاسبه شد .البته 2 مورد اشتباه در ترجمه ها بود که درست شد.پیشنهاد میکنم یه سری هم به اونجا بزنید.
[/quote]

رضاجان اگه شماره تلفن رو داري لطف كن اينجا بگذار. ممنون
تشکر کنندگان: farzad101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان