(2010-02-17 ساعت 02:52)AVA61 نوشته:(2010-02-15 ساعت 20:03)shahin82 نوشته:(2010-02-15 ساعت 19:29)AVA61 نوشته: مونیکا جان ممنون از پاسخت. ولی دارالترجمه برای فرستادن مدارک به وزارت خارجه ۸ روز زمان میخواد که متاسفانه من زمان ندارم. البته مدیرش میگه سفارت آمریکا اصلا دادگستری و وزارت خارجهٔ ایران رو قبول نداره و گرفتن مهر از این دو تا ارگان الزامی نیست. خواهش میکنم اگه شما اطلاعی در این زمینه دارید بهم بگید. بازم ممنون.
تمام مدارک جز پاسپورت باید دارای مهر دادگستری و امور خارجه باشه که سندیت داشته باشه برای سفارت. دارالترجمه اشتباه می کنه. شک نداشته باش. به این شماره زنگ بزنید. دالترجمه هرمس در تهران، سعادت آباد. پول بیشتری می گیره برای ترجمه و در سریعترین حالت براتون مهرارو می گیره:
88689445 - 88689419
قبل از فرستادن برای مهرها حتما تمام جزئیات ترجمه رو از اسم ها، تاریخ ها و و و چک کنید.
چرا انقدر دیر؟؟! موفق باشید.
ممنونم. متاسفانه من برای تهیه مدارک خیلی مشکل داشتم که جریانش مفصله. چند تا از مدرکها هنوز اصلش به دستم نرسیده به نظر شما میتونم فعلا ترجمهٔ غیر رسمیشو بفرستم و بعدا اصل مدارک همراه با ترجمهٔ رسمیشو با خودم ببرم؟
دارالترجمه هاي بالاي شهر گرون تر هستن. روي ميدون انقلاب تمركز كنين كه بالاي 20 تا دارالترجمه پيدا مي كنين.
(2010-02-24 ساعت 14:24)farzad101 نوشته:(2010-02-24 ساعت 14:21)kavoshgarnet نوشته:(2010-02-24 ساعت 13:57)farzad101 نوشته:
میشه لطفا یه بار دیگه آدرس و شماره تلفن این دارالترجمه رو بدین.
دوست عزيز دارالترجمه مركزي ميدان انقلاب پاساژ زندگي طبقه دوم
اين لينكو بخون
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...3#pid14683
(2010-02-24 ساعت 12:32)kavoshgarnet نوشته: دوستان گرامي من مداركم كه مدرك تحصيلي + شناسنامه + كارت ملي + كارن پايان خدمت بود را در ميدان وليعصر پاساژ نبوت دارالترجمه سهند دادم ترجمه كردند و جمعا 20 هزار تومان پرداخت كردم البته فقط يكسري ترجمه خواسته بودم.
اين آدرس را يكي از دوستان 2009 داده بود.
سلام كاوشگر عزيز
مدارك من مال چهار نفر بود من و خانم و دو تا بچه ها
به هر حال درالترجمه مركزي خيلي خوب ترجمه كرده و امروز با اي ميل فرستاده بود كه من چك كنم فقط يه جا غلط ديكته اي داشت سرويسش كه خوبه و قابل اعتماد
چه خوب. مي شه لطفا بگي جمعا چند تا مدرك بود به گمانم اين دارالترجمه مركزي خيلي بهتر باشه
[/quote]
به محض اينكه حساب كنم و فاكتور بده نرخاشو مي زارم الان يادم نيست تا سه شنبه ميزارم مدارك اينا بود:
چهار تا شناسنامه - دو تا كارت ملي - سند خونه - سند ازدواج( دو نسخه ترجمه ) - يه دونه ديپلم - كارت پايان خدمت
[/quote]
سلام كاوشگر عزيز. آقا شماره تلفن اين دارالترجمه رو داري؟ اگه داري لطف كن تلفنش رو بگذار براي بچه ها.
ميدان انقلاب پاساژ نبوت دارالترجمه سهند