کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2010-02-17 ساعت 02:52)AVA61 نوشته:  
(2010-02-15 ساعت 20:03)shahin82 نوشته:  
(2010-02-15 ساعت 19:29)AVA61 نوشته:  مونیکا جان ممنون از پاسخت. ولی‌ دارالترجمه برای فرستادن مدارک به وزارت خارجه ۸ روز زمان می‌خواد که متاسفانه من زمان ندارم. البته مدیرش میگه سفارت آمریکا اصلا دادگستری و وزارت خارجهٔ ایران رو قبول نداره و گرفتن مهر از این دو تا ارگان الزامی نیست. خواهش می‌کنم اگه شما اطلاعی در این زمینه دارید بهم بگید. بازم ممنون.

تمام مدارک جز پاسپورت باید دارای مهر دادگستری و امور خارجه باشه که سندیت داشته باشه برای سفارت. دارالترجمه اشتباه می کنه. شک نداشته باش. به این شماره زنگ بزنید. دالترجمه هرمس در تهران، سعادت آباد. پول بیشتری می گیره برای ترجمه و در سریعترین حالت براتون مهرارو می گیره:
88689445 - 88689419
قبل از فرستادن برای مهرها حتما تمام جزئیات ترجمه رو از اسم ها، تاریخ ها و و و چک کنید.
چرا انقدر دیر؟؟! موفق باشید.

ممنونم. متاسفانه من برای تهیه مدارک خیلی‌ مشکل داشتم که جریانش مفصله. چند تا از مدرکها هنوز اصلش به دستم نرسیده به نظر شما می‌تونم فعلا ترجمهٔ غیر رسمیشو بفرستم و بعدا اصل مدارک همراه با ترجمهٔ رسمیشو با خودم ببرم؟

دارالترجمه هاي بالاي شهر گرون تر هستن. روي ميدون انقلاب تمركز كنين كه بالاي 20 تا دارالترجمه پيدا مي كنين.
(2010-02-24 ساعت 14:24)farzad101 نوشته:  
(2010-02-24 ساعت 14:21)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-02-24 ساعت 13:57)farzad101 نوشته:  

می‌شه لطفا یه بار دیگه آدرس و شماره تلفن این دارالترجمه رو بدین.

دوست عزيز دارالترجمه مركزي ميدان انقلاب پاساژ زندگي طبقه دوم

اين لينكو بخون

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...3#pid14683
(2010-02-24 ساعت 12:32)kavoshgarnet نوشته:  دوستان گرامي من مداركم كه مدرك تحصيلي + شناسنامه + كارت ملي + كارن پايان خدمت بود را در ميدان وليعصر پاساژ نبوت دارالترجمه سهند دادم ترجمه كردند و جمعا 20 هزار تومان پرداخت كردم البته فقط يكسري ترجمه خواسته بودم.
اين آدرس را يكي از دوستان 2009 داده بود.

سلام كاوشگر عزيز

مدارك من مال چهار نفر بود من و خانم و دو تا بچه ها Cool

به هر حال درالترجمه مركزي خيلي خوب ترجمه كرده و امروز با اي ميل فرستاده بود كه من چك كنم فقط يه جا غلط ديكته اي داشت سرويسش كه خوبه و قابل اعتماد

چه خوب. مي شه لطفا بگي جمعا چند تا مدرك بود به گمانم اين دارالترجمه مركزي خيلي بهتر باشه
[/quote]

به محض اينكه حساب كنم و فاكتور بده نرخاشو مي زارم الان يادم نيست تا سه شنبه ميزارم مدارك اينا بود:

‌چهار تا شناسنامه - دو تا كارت ملي - سند خونه - سند ازدواج( دو نسخه ترجمه ) - يه دونه ديپلم - كارت پايان خدمت
[/quote]

سلام كاوشگر عزيز. آقا شماره تلفن اين دارالترجمه رو داري؟ اگه داري لطف كن تلفنش رو بگذار براي بچه ها.
ميدان انقلاب پاساژ نبوت دارالترجمه سهند
تشکر کنندگان: sh-b ، AVA61
از دوستاني كه براي ترجمه مراجعه مي كنند مطمئن باشند كه اگر به تعليطي بر نخورد زدن مهر وزارت خارجه و دادگستري يك روز كار دارد.

توصيه من به دوستان:
- هر دارالترجمه اي كه گفت نيازي به مهر وزارت خارجه يا دادگستري نيست آن دارالترجمه مطمئن نيست.
- هر دارالترجمه اي كه بيش از 5 روز زمان براي ترجمه شما مي خواهد قصد بازار گرمي دارد.

مطمئن باشيد كه ترجمه رسمي بدون مهر دادگستري و وزارت خارجه اعتباري ندارد و اگر احيانا سفارتي آن را قبول كند دليل اطمينان كنسول به خود شماست.

در مورد كارت بين المللي واكسيناسيون قضيه فرق دارد. اين كارت ذاتا بين المللي است و نيازي به ترجمه يا تاييد جاي خاصي ندارد.

اگر دارالترجمه اي وقت ندارد يا مي خواهد بازار گرمي كند دارالترجمه خوب ميدان انقلاب زياد هست.

من خودم با راهنمايي كه در همين تاپيك خواندم رفتم انقلاب پاساژ نبوت طبقه سوم ولي ديدم قيمتها را به دهن من نگاه مي كند ببيند اگر عجله دارم مي تواند بيشتر بگيرد من هم آمدم يك طبقه پايين تر دارالترجمه سهند و هر مدركي را 5000 تومان گرفت و 5 روزه بدون ايراد تحويل داد. و گفت اگر روزهاي اول هفته آورده بودي يكي دو روزه تحويل مي داديم.

البته من سندهاي پربرگ نداشتم فقط مدرك تحصيلي + شناسنامه + كارت خدمت + كارت ملي

در مورد آدرس من از دوستان پوزش مي خواهم در يكي از پستهاي قبلي اشتباهي نوشته بودم ميدان وليعصر ولي آدرس درستش اين است:
متاسفانه تلفنش رو ندارم.
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، farzad101 ، AVA61 ، Jav3
(2010-03-10 ساعت 15:03)kavoshgarnet نوشته:  از دوستاني كه براي ترجمه مراجعه مي كنند مطمئن باشند كه اگر به تعليطي بر نخورد زدن مهر وزارت خارجه و دادگستري يك روز كار دارد.

توصيه من به دوستان:
- هر دارالترجمه اي كه گفت نيازي به مهر وزارت خارجه يا دادگستري نيست آن دارالترجمه مطمئن نيست.
- هر دارالترجمه اي كه بيش از 5 روز زمان براي ترجمه شما مي خواهد قصد بازار گرمي دارد.

مطمئن باشيد كه ترجمه رسمي بدون مهر دادگستري و وزارت خارجه اعتباري ندارد و اگر احيانا سفارتي آن را قبول كند دليل اطمينان كنسول به خود شماست.

در مورد كارت بين المللي واكسيناسيون قضيه فرق دارد. اين كارت ذاتا بين المللي است و نيازي به ترجمه يا تاييد جاي خاصي ندارد.

اگر دارالترجمه اي وقت ندارد يا مي خواهد بازار گرمي كند دارالترجمه خوب ميدان انقلاب زياد هست.

من خودم با راهنمايي كه در همين تاپيك خواندم رفتم انقلاب پاساژ نبوت طبقه سوم ولي ديدم قيمتها را به دهن من نگاه مي كند ببيند اگر عجله دارم مي تواند بيشتر بگيرد من هم آمدم يك طبقه پايين تر دارالترجمه سهند و هر مدركي را 5000 تومان گرفت و 5 روزه بدون ايراد تحويل داد. و گفت اگر روزهاي اول هفته آورده بودي يكي دو روزه تحويل مي داديم.

البته من سندهاي پربرگ نداشتم فقط مدرك تحصيلي + شناسنامه + كارت خدمت + كارت ملي

در مورد آدرس من از دوستان پوزش مي خواهم در يكي از پستهاي قبلي اشتباهي نوشته بودم ميدان وليعصر ولي آدرس درستش اين است:
متاسفانه تلفنش رو ندارم.

دوستان آدرس دارالترجمه اي كه كاوشگر رفته اين بوده:
-----------------------------------------
من به نقل از كاوشگر نوشتم ميدان وليعصر كه الان تصحيح مي كنم.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
دوستانی هم که کرج وحومه هستند دارالترجمه ایران خیابان دانشکده خیلی خوب ومناسب قیمت میده واز همه مهمتر تجربه شونه
تشکر کنندگان: esmail ، kavoshgarnet
(2010-03-10 ساعت 11:03)esmail نوشته:  
(2010-03-10 ساعت 09:26)farnaz.f نوشته:  
(2010-03-10 ساعت 01:33)esmail نوشته:  
(2010-03-09 ساعت 23:38)زهره نوشته:  
(2010-03-09 ساعت 22:27)esmail نوشته:  
(2010-03-09 ساعت 21:55)farzad101 نوشته:  [quote='farshidkhalafi' pid='39809' dateline='1268145825']
دوستان سلام.
من برنده اصلی هستم.در ترجمه مدارک تنها مدرکی که از همسرم لازمه ترجمه شه یا برده شه همون سند ازدواجه؟یعنی هیچ مدرکی از خانمم لازم نمی خوان؟
ممنون میشم از جوابتون
سلام
البته من خانمم برنده اصلی است Wink غلاصه نمی تونیم بگیم بالا چشمت ابروست وگرنه منو نمیبره Big Grin

به نظرم ترجمه شناسنامه و کارت ملی همسر رو که حتما می خواد
کارت پایان خدمت(که برای خانم شما لازم نیست) و مدرک تحصیلی و گواهی کار هم من ترجمه کردم و میبرم و به نظرم لازمه

حتی مدارک تمکن مالی هم جداگانه میبرم خلاصه هرچی بیشتر بهتر ولی کمتر ریسک داره .

یه چیزی هم که تازه فهمیدیم بهتره باشه رزومه است Cool

موفق باشی

مدارک همراه رو توی سایت بخونین مشخصه. منم توضیح دادم ولی وقتی کسی دیپلم و مدارک بالاتر داره هیچ نیازی به گواهی کار نداره و لازم نیست(تازه برنده اصلی رو می گم!چه برسه به همراه که اصلن مدرکش ضروری نیست ولی همراه بردنش ضرر نداره!). رزومه هم واقعن معلوم نیست از کی ها می خوان. تا حالا که از یه لیسانس خواستن و از بچه های فوق لیسانس(بعضی ها گفتن) ولی همراه باشه خوبه. حتی سوالات سفارت رو هم جواب بدین و ببرین خوبه(8 تا سوال رو می گم). حالا هر کی فکر می کنه هر چی لازمه و ریسکش کمتر می شه حتمن همه رو ببره.
منظورتون از 8 تا سوال سفارت چیه؟

زهره جان همون 8 تا سوالی که بعضی وقتا آفیسر می ده به بچه ها دیگه. بابا یکی از بچه ها خودش رو کشت تا یکی اومد گذاشتش توی سایت. البته 8 تا سوال رو می دن می گن با سی وی ایمیل کن. من گفتم شاید آماده داشته باشیم لازم نباشه ایمیل کنیم و همونجا بهش بدیم اگه خواست. اینطوری از شر ایمیل هم خلاص می شیم تا هی یپرسیم دریافت شد یا نه. این یه فرضه البته. شاید اصلن نخواست. شایدم خواست و همونجا بهش دادیم قبول کرد.
اینا چیزای مهمی نیس ولی برای رفع بیکاری و کسالت بد نیس سی وی و سوالات رو جواب بدیم و همراه داشته باشیم. واسه من که دیگه شده تفریحBig Grin
سوالات هم تی سایت هست. بگردین پیدا می کنین. الان یادم نیس کجا بود لینک بدم.
سلام و خسته نباشید و مرسی که به همه جواب می دید
منم سوالها رو دیدم ولی یادم نیست کجا بود همانهایی که فرودگاه ورودیو خواسته بود و...؟
خوب اینها نباید تو فرم خاص خودش باشه؟ همین طوری تایبشون کنیم و جواب بدیم؟
بازم ممنون
[/quote
خواهش مي كنم خانوم. ببين زهره جان سوالات رو كه آفيسر بعد از مصاحبه و برگه آبي به بعضي ها مي ده(البته شما جزو يو پي اس ها هستي مام هستيم. اصن همه هستن. اميد كه مواد نيست كه اعتياد بهش مضر باشه. پس ما معتاد اميديمBig Grin ديدي الكي الكي مهتاد شديم خواهرTongue) رو مي گم. كه سي وي هم مي خواد. بذا الان مي ذارم اينجا سوالات رو:
U.S Embassy, Ankara, Immigration Office Questions

1. Your name, case number and other family members who will be traveling with you.

2. State whether you plan to permanently live in the United States or travel back and forth between your country of origin and the U.S. Please provide the name of the port of entry at which you plan to enter the U.S. with your immigrant visa.

3. List your research and/or business interests and whether you intend to continue this line of research or business in the U.S. If you do plan to continue, state how and where.

4. Please list your research plans in the U.S., if any and also please include a statement of purpose of your travel to the U.S.

5. List your entire employment background. (List the most recent employment first and include specific duties and responsibilities.)

6. Please list your entire educational background, including dates attended, degrees received, projects worked on, names of professors you worked with, and any publications you wrote.

7. List all overseas travel you have made, most recent trip first.

8. Name who or which organization will be funding your travel to the United States.

اون بالاش عنوان نداشت من خودم يه چيزي نوشتم. حالا مي توني پاكش كني. اينا رو كپي پيست كن تو وورد و راحت جواب بده و يه پرينت بگير و نگه دار. همين. سي وي هم كه تو ورد فرمتش هست.

بازم ممنون و واسه ابوظبی هم همین سوالات بوده؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من قبلا هم به دوستانی که حوالی میدون تجریش هستند دارالترجمه پارسیان رو پیشنهاد کرده بودم .هم قیمت هاش خوب بود هم ترجمه هایی که کرد حتی یه غلط هم نداشت .قبل از فرستادن برای تایید هم رفتم چکشون کردم .فقط وکالتنامه رو قیمت بالا داد که جای دیگه ای بردم .من که خیلی راضی بودم .
آدرسش اینه :م قدس -خ شهرداری -روبروی بانک ملی -کوچه شهرستانی -پلاک 3-طبقه اول -واحد 5
22714521
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، esmail ، hasti_banoo
سلام دوستان،

مطلبی که می‌خواستم بگم اینه که من بعضی‌ از مدارکمو به علت کمبود وقت بدون مهر وزارت خارجه بردم. دو نفر از دوستان هم که اصلا هیچ کدوم از مدارکشون رو وزارت نبردند و به هیچ کدوممون هم ایرادی نگرفتند. البته منظورم این نیست که مدارک رو نبرید وزارت خارجه، بیشتر این مطلب رو برای شهرستانیها نوشتم که باید برای گرفتن مهر وزارت خارجه برن تهران. می‌خوام بگم اگه احیانا یکی‌ دوتاش رو هم نرسیدید ببرید نگران نباشید مشکلی‌ پیش نمیاد.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
اقا من وزارت امور خارجه نبردم طوری هم نشد ویزام را هم گرفتم
تشکر کنندگان: AVA61 ، kavoshgarnet
برای دوستان شهرستانی باید بگم وزارت خارجه توی بعضی‌ از شهرها دفتر نمایندگی‌ زده و هفته‌ای یکروز یه نماینده میفرسه تا مدارک رو مهر و امضا کنه. برای اطلاع بیشتر میتونید از خود وزارت تلفنی سوال کنید تا اگه توی شهر شما هم اینکار انجام می‌شه مجبور نباشید تا تهران برید.

موفق باشید
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، ساشا ، Jav3
در تبریز که دفتر امور وزارت خارجه هست و هر روز هفته هر وقت در ساعات اداری ببرید همون جا مهر و امضا می کنند من خودم بردم انجام دادم.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، AVA61 ، farzad24
با سلام به همه دوستان

نامه اول من توی تیر ماه به دستم رسید و من توی مرداد همه مدارکم رو دادم ترجمه کردند . حالا تاریخ مصاحبه ام واسه اردیبهشته آیا ترجمه ها هنوز معتبر هستند یا به خاطر این که چند ماه گذشته باید دوباره مدارکم رو بدم واسه ترجمه؟

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم
تشکر کنندگان:
(2010-04-03 ساعت 14:10)evergreen نوشته:  با سلام به همه دوستان

نامه اول من توی تیر ماه به دستم رسید و من توی مرداد همه مدارکم رو دادم ترجمه کردند . حالا تاریخ مصاحبه ام واسه اردیبهشته آیا ترجمه ها هنوز معتبر هستند یا به خاطر این که چند ماه گذشته باید دوباره مدارکم رو بدم واسه ترجمه؟

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم

فقط ترجمه مدارک مربوط به شرایط مالی تون باید جدید باشند مثلا حساب بانکی نباید متلق به 40 روز بیشتر از زمان مصاحبه باشه در بقیه موارد اصلا مهم نیست.
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، kavoshgarnet
سلام

دوستان من امروز مدارك رو بردم دارالترجمه پارسيان (ميدان تجريش - 22714521) كه يكی از بچه ها در همين تاپيك معرفی كرده بود.

برخورد خوب و قيمتهای تقريبا مناسبی داشت.گفتم ليست قيمتها رو بگم شما هم بدونيد :

1- كارت پايان خدمت، كارت ملی، شناسنامه، ديپلم : هر كدام 5.000 تومان

2- پروانه دائم پزشكی :‌8.000 تومان

3- دانشنامه : 6.000 تومان

4- ريز نمرات : هر ترم 2.000 تومان

در ضمن برای هر مدرك 500 تومان هزينه تمبر دادگستری 1000 تومان هم تاييد وزارتخانه دريافت می كنند.

4 روز كاری زمان ترجمه ها هست و می تويند قبلش برای چك كردن مراجعه كنيد.

برای همتون آرزوی موفقيت و بهروزی دارم.
Shy
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: اليزا ، kavoshgarnet ، Hojjat ، hamed_gh ، farzad101 ، hasti_banoo
دوستان عزیز سلام
مصاحبه من و همسرم ابوذبی و توی اردیبهشته اما هنوز نامه دوم به دستم نرسیده . نمونه نامه دوم رو توی این جا دیدم اما چند تا سوال دارم:
1- با توجه به این که برنده اصلی من هستم آیا مدارک تحصیلی و Current Job Letter هم برای همسرم لازمه؟
2- من پروژه ای کار می کردم و الان در واقع بیکارم باید نامه سابقه کارم رو ببرم واسه سفارت به جای این Current Job Letter؟
3- آیا واسه ابوذبی هم باید مدارک رو دو هفته قبل بفرستیم سفارت؟ آخه توی نامه نمونه که دوستان گذاشتم چیزی قید نشده مبنی بر فرستادن مدارک!

دوستانی که رفتن ابوذبی واسه مصاحبه یا اطلاع دقیق دارن راهنمایی کنن من رو لطفا
با تشکر
تشکر کنندگان:
سلام به همگی
من مدرک لیسانس و فوق رو آماده کردم اما اصلن دنبال دیپلم نرفتم. نمی دونم لازمه یا نه؟
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان