موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-18 ساعت 02:57)mozhgangh نوشته: سلام دوستان عزیز قدیمی و جدیدالورود
یه سوال دارم امیدوارم کسی بتونه جوابم رو درست بده نه فقط بر پایه حدسیات
من از بچه های 2013 هستم که مثل همه از ماه نوامبر برای بیمه اوباما کر در کالیفرنیا اقدام کردم
اما سیستمشون اینقدر داغون بود که اعصاب همرو خورد کرد
بعد از مدتی بیکار شدم و اینبار برای مدیکل اقدام کردم
اما بعد از 3 ماه خوشبختانه همسرم کار پیدا کرد و به ورجینیا نقل مکان کردیم.
حالا میرسیم سر اصل مطلب
هفته پیش از اوباماکر برام نامه اومد که ببحشید اینقدر طول کشید و اما چون شما از سال گذشته اقدام کرده بودید مشمول جریمه نمیشید
ما هم داریم کاراتون رو پیگیری میکنیم
ما هم منتظریم که شوهرم از طرف کارش بیمه شیم. حالا به نظر شما من که باید تو سایت اوباما کر میگفتم که ما رفتیم یه جا دیگه و کار پیدا کردیم و به قول خودشون جدید ترین اتفاقات رو اعلام کنیم ، آیا حالا باید 1-چریمه بدیم که یک به اوباما کر نگفتیم ، 2- جریمه این 3 ماه بی بیمه ایمون رو بدیم؟
ممنون از وقتتون
1 شما اگر اقدام کردین و اسمتون در سیستم هست چه جریمه ای ؟
در ضمن طبق گفته خودتون هنوز هم نامه اپرووال نگرفتید.جریمه شامل کسانی هست که اپروو میشن ولی پلن خریداری نمیکنن یا اصلا اپلای نمیکنن.
2 اگر شما بیکار باشید خودبخود از اوباماکر حذف و به مدیکد اکستنشن میرید (در هر دو ایالتی که نام بردید)
3 الان هم میتونین به سیستم لاگین کنین و تغییراتتون رو گزارش بدین. سیستم فقط برای اپلیکیشن جدید بسته هست. (با تلفن مارکتپلیس هم میتونین تماس بگیرین)
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من
منظورتون از "مدیکل" و "مديكد" همون Medicare و Medicaid هست؟
اگه متفاوته ممنون ميشم برام يكم توضيح بدين.
شاد باشين.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-28 ساعت 08:57)reza_norouzi نوشته: سلام دوستان من
منظورتون از "مدیکل" و "مديكد" همون Medicare و Medicaid هست؟
اگه متفاوته ممنون ميشم برام يكم توضيح بدين.
شاد باشين.
هر دو یکی هستن تقریبا فقط توی ایالات مختلف اسمشون رو فرق گذاشتن اما مدیکر داستانش جداست و بیمه درمانی دوران بازنشستگی بخش غیر دولتی است.
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من
با توجه به اينكه تاريخ شروع ثبت نام اوباماكر براي سال 2015 از 15 نوامبر 2014 شروع ميشه و بنده 30 نوامبر به امريكا ميرم، آيا ميتونم و لازمه كه براي ماه دسامبر بيمه باشم يا در صورت ثبت نام، بيمه ام براي 2015 حساب ميشه؟
ممنوم.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-02 ساعت 12:46)reza_norouzi نوشته: سلام دوستان من
با توجه به اينكه تاريخ شروع ثبت نام اوباماكر براي سال 2015 از 15 نوامبر 2014 شروع ميشه و بنده 30 نوامبر به امريكا ميرم، آيا ميتونم و لازمه كه براي ماه دسامبر بيمه باشم يا در صورت ثبت نام، بيمه ام براي 2015 حساب ميشه؟
ممنوم.
به هر صورت بیمه از اول 2015 شروع میشه
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من اولين بار هست كه ميخوام براي اوباماكر ثبت نام كنم . ولي أصلا هيچ اطلاعاتي ندارم كه چه جوري ؟ ميخوام بدونم اگه ثبت نام نكنيم جريمه ميشيم؟؟؟
حقوقم اونقدر نيست كه بخوام برا بيمه هم هزينه كنم. ممنون ميشم راهنمايي كنيد..
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
آیا سایتی هست که درباره ی پلن های مختلف بیمه توضیح داده باشد. نهایتا اگر از بیمه هایی که باید به welfare مراجعه کرد،استفاده کنیم آیا موقع سیتزن شیپی مشکلی پیش میاد.چون جایی خونده بودم که در فرمی که موقع سیتیزن شیپی باید پر کنیم.پرسیده شده که تا حالا از charity استفاده کردین یا نه؟
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان اگرممکنه بفرمایید افراد بالای 65سال که با گرین کارت وارد آمریکا میشوند بیمه رایگان دارند یا نه و اگربله شامل همسر فرد هم میشود یا نه؟ممنونم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بیمه ای هست که برای کسی که با ویزای توریستی وارد آمریکا میشه قابل استفاده باشه؟
من قصد دارم برای زایمان برم به ایالت کنتاکی، و برای اجتناب از مواجه شدن با هزینه زیاد مایلم از بیمه استفاده کنم