کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بیمه درمانی و پزشکی
(2014-09-18 ساعت 02:57)mozhgangh نوشته:  سلام دوستان عزیز قدیمی و جدیدالورود
یه سوال دارم امیدوارم کسی بتونه جوابم رو درست بده نه فقط بر پایه حدسیات
من از بچه های 2013 هستم که مثل همه از ماه نوامبر برای بیمه اوباما کر در کالیفرنیا اقدام کردم
اما سیستمشون اینقدر داغون بود که اعصاب همرو خورد کرد
بعد از مدتی بیکار شدم و اینبار برای مدیکل اقدام کردم
اما بعد از 3 ماه خوشبختانه همسرم کار پیدا کرد و به ورجینیا نقل مکان کردیم.
حالا میرسیم سر اصل مطلب
هفته پیش از اوباماکر برام نامه اومد که ببحشید اینقدر طول کشید و اما چون شما از سال گذشته اقدام کرده بودید مشمول جریمه نمیشید
ما هم داریم کاراتون رو پیگیری میکنیم
ما هم منتظریم که شوهرم از طرف کارش بیمه شیم. حالا به نظر شما من که باید تو سایت اوباما کر میگفتم که ما رفتیم یه جا دیگه و کار پیدا کردیم و به قول خودشون جدید ترین اتفاقات رو اعلام کنیم ، آیا حالا باید 1-چریمه بدیم که یک به اوباما کر نگفتیم ، 2- جریمه این 3 ماه بی بیمه ایمون رو بدیم؟

ممنون از وقتتون
Cool
1 شما اگر اقدام کردین و اسمتون در سیستم هست چه جریمه ای ؟
در ضمن طبق گفته خودتون هنوز هم نامه اپرووال نگرفتید.جریمه شامل کسانی هست که اپروو میشن ولی پلن خریداری نمیکنن یا اصلا اپلای نمیکنن.
2 اگر شما بیکار باشید خودبخود از اوباماکر حذف و به مدیکد اکستنشن میرید (در هر دو ایالتی که نام بردید)
3 الان هم میتونین به سیستم لاگین کنین و تغییراتتون رو گزارش بدین. سیستم فقط برای اپلیکیشن جدید بسته هست. (با تلفن مارکتپلیس هم میتونین تماس بگیرین)
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، sayeh_m ، behjat ، آلیس-1980
سلام دوستان من
منظورتون از "مدیکل" و "مديكد" همون Medicare و Medicaid هست؟
اگه متفاوته ممنون ميشم برام يكم توضيح بدين.
شاد باشين.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-10-28 ساعت 08:57)reza_norouzi نوشته:  سلام دوستان من
منظورتون از "مدیکل" و "مديكد" همون Medicare و Medicaid هست؟
اگه متفاوته ممنون ميشم برام يكم توضيح بدين.
شاد باشين.
هر دو یکی هستن تقریبا فقط توی ایالات مختلف اسمشون رو فرق گذاشتن اما مدیکر داستانش جداست و بیمه درمانی دوران بازنشستگی بخش غیر دولتی است.
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، sce ، behjat ، آلیس-1980 ، قصه گو
سلام دوستان من
با توجه به اينكه تاريخ شروع ثبت نام اوباماكر براي سال 2015 از 15 نوامبر 2014 شروع ميشه و بنده 30 نوامبر به امريكا ميرم، آيا ميتونم و لازمه كه براي ماه دسامبر بيمه باشم يا در صورت ثبت نام، بيمه ام براي 2015 حساب ميشه؟
ممنوم.
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو
(2014-11-02 ساعت 12:46)reza_norouzi نوشته:  سلام دوستان من
با توجه به اينكه تاريخ شروع ثبت نام اوباماكر براي سال 2015 از 15 نوامبر 2014 شروع ميشه و بنده 30 نوامبر به امريكا ميرم، آيا ميتونم و لازمه كه براي ماه دسامبر بيمه باشم يا در صورت ثبت نام، بيمه ام براي 2015 حساب ميشه؟
ممنوم.
به هر صورت بیمه از اول 2015 شروع میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، reza_norouzi ، قصه گو
سلام دوستان
من اولين بار هست كه ميخوام براي اوباماكر ثبت نام كنم . ولي أصلا هيچ اطلاعاتي ندارم كه چه جوري ؟ ميخوام بدونم اگه ثبت نام نكنيم جريمه ميشيم؟؟؟
حقوقم اونقدر نيست كه بخوام برا بيمه هم هزينه كنم. ممنون ميشم راهنمايي كنيد..
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، قصه گو
آیا سایتی هست که درباره ی پلن های مختلف بیمه توضیح داده باشد. نهایتا اگر از بیمه هایی که باید به welfare مراجعه کرد،استفاده کنیم آیا موقع سیتزن شیپی مشکلی پیش میاد.چون جایی خونده بودم که در فرمی که موقع سیتیزن شیپی باید پر کنیم.پرسیده شده که تا حالا از charity استفاده کردین یا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
سلام دوستان من
برای مشاهده پلن های مختلف بیمه اوباماکر در ایالت های مختلف و ثبت نام از 15 نوامبر به سایت زیر مراجعه کنین:
www.healthcare.gov
اطلاعات مربوط به بیمه خیلی گسترده است و در مورد همه اونا در صفحات قبلی این تاپیک اطلاعات خوبی گذاشته شده. لطفاً حتماً مطالعه کنین.
شاد باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، shadi79 ، kiana11 ، maxsupermax ، yaszamansani ، kasra ، p.arsa ، قصه گو ، jojo_hami
(2013-09-06 ساعت 03:33)مریم م نوشته:  سلام دوستان

من می‌خوام با ویزای ‌‌‌f۲ برم آمریکا کسی‌ میدون از چه بیمه ای باید استفاده کنم؟ چون هدفم زایمان کردن در اونجاست.

آیا بیمه‌ای که دانشگاهها ارائه میدان هزینه زایمانو هم پوشش میده؟
ایا بیمه مدیکید به دانشجوها و همراهشون تعلق می گیره؟
ممنون

خانم مریم آیا جواب سؤالتون رو یافتید؟
چون من هم همین سؤالو دارم
پاسخ
سلام دوستان
در مورد عبارات copayment و deductible این پست رو ببینین. قابل استفاده است.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، آلیس-1980 ، قصه گو
(2014-11-22 ساعت 18:40)reza_norouzi نوشته:  سلام دوستان
در مورد عبارات copayment و deductible این پست رو ببینین. قابل استفاده است.

این پست رو من قبلا دیده بودم.اما به نظر من خیلی دقیق توضیح داده نشده.راستش این قضیه خیلی پیچیده هست و به جرات می تونم بگم شما اگه از هر 10 نفر بیمه شده اینجا بپرسی کو پیمنت و دیداکتبل و آوت آو پاکت و کو اینشورنس رو براتون توضیح بده شاید 10 نفر ندونن چیه.واقعا من خودم هم موندم که داستان اینا چیه.اما چیزی که دستگیرم شده اینه که شما وقتی صاحب بیمه میشین و کارت بیمه رو به شما میدن(حالا چه از طرف کارفرماتون و یا چه به صورت آزاد از مارکت پلیس) روی کارت شما یه سری اطلاعات هست.کو پیمنت یعنی شما به همون اندازه پول ویزیت دکتر میدین و بقیه رو بیمه میده.مثلا کو پیمنت من 20 دلاره.یعنی اگه من دکتری برم کخ تو شبکه درمان پرووایدر بیمه من باشه فقط 20 دلار میدم.گاهی اوقات هم بیمه شما رو قبول می کنن اما نمی دونم چرا از سقف آوت آو پاکت شما کم می کنن.یه چیز دیگه هست به نام دیداکتبل.یعنی شما تا اون سقف رو خودتون میدین و بعد از اون رو بیمه میده.مثلا اگه دیداکتبل شما 4000 تا باشه و خدای نکرده برای یه عمل جراحی ساده که اینجا به شدت گرونه برین بیمارستان و هزینه شما 20 هزارتا بشه شما تا سقف 4 هزار تا رو میدین و بقیه رو بیمه تقبل می کنه.یه چیز دیگه هست به نام امرجنسی روم.بیمه من 300 دلار بایت امرجنسی روم داره.اتفاقا این یه مورد رو تجربه کردم و به دادم رسید.برای یه سرماخوردگی ساده پاشدیم و مثل احمق ها رفتیم امرجنسی روم.غافل از اینکه امرجنسی روم آدرم رو نقره داغ می کنه.القصه برای 45 دقیق اونجا معاینه شدن قبض 2100 دلاری فرستادن که من فقط 300 تا رو دادم و بقیه رو بیمه داد.
در مورد کو اینشورنس هم هیچی نفهمیدم.Big Grinکسی مس دونه ما رو هم روشن کنه.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، آلیس-1980 ، قصه گو ، apoornaki ، Leila18 ، maria2000
(2014-11-22 ساعت 21:28)sce نوشته:  کو پیمنت یعنی شما به همون اندازه پول ویزیت دکتر میدین و بقیه رو بیمه میده.
...
یه چیز دیگه هست به نام دیداکتبل. یعنی شما تا اون سقف رو خودتون میدین و بعد از اون رو بیمه میده.
...

سلام دوست من
ممنون از توضیحاتت. به نظر من توضیحات دوتای بالا تقریباً عین همدیگه ان Tongue یکم بیشتر روشنمون کن!
در ضمن تو پستای قبلی گفته شده که بهتره پلن بیمه با کوپیمنت پایین یا صفر بگیریم هرچند که دیداکتیبل بالا داشته باشه. نظر شما چیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
(2014-11-22 ساعت 23:23)reza_norouzi نوشته:  
(2014-11-22 ساعت 21:28)sce نوشته:  کو پیمنت یعنی شما به همون اندازه پول ویزیت دکتر میدین و بقیه رو بیمه میده.
...
یه چیز دیگه هست به نام دیداکتبل. یعنی شما تا اون سقف رو خودتون میدین و بعد از اون رو بیمه میده.
...

سلام دوست من
ممنون از توضیحاتت. به نظر من توضیحات دوتای بالا تقریباً عین همدیگه ان Tongue یکم بیشتر روشنمون کن!
در ضمن تو پستای قبلی گفته شده که بهتره پلن بیمه با کوپیمنت پایین یا صفر بگیریم هرچند که دیداکتیبل بالا داشته باشه. نظر شما چیه؟
اتفاقا همین امروز صبح داشتم با یکی از دوستان در همین مورد صحبت می کردم.ایشون از طرف کارفرماش بیمه نداره و مجبور بوده خودش بره بیمه بگیره.هزینه بیمه این بنده خدا چیزی حدود 160 دلار در ماه هست.مجرد هستن.ایشون کو پیمنت نداره و فقط 1500 تا دیتاکتبل داره.یعنی برای ویزیت هم تمام هزینه ها رو خودش میده.تا سقف 1500 تا که بشه از بعد از اون تمام هزینه ها بین ایشون و بیمه با یه درصد مشخصی تقسیم میشه.ایشون 35 ساله هستن و میگه از امسال دیگه شرکت بیمه نامه زده و گفته از امسال باید از طریق مارکت پلیس اقدام کنه و همون بیمه با همون مشخصات چیزی در حدود 300 تا براش دربیاد.حالا اینکه یه جوون که ورزش هم می کنه ارزش داره که بدون کو پیمنت باشه یا نه بستگی به فرد داره.معمولا اگه افرادی با سابقه بیماری و یا سن زیاد باشن شاید کو پیمنت صفر و دیداکتبل 3 تا 4 هزار تایی براشون خوب باشه.چون معمولا مشتری ثابت دکترا هستن.اما برای افرادی که مشکل بیماری خاصی ندارن و صرفا برای موارد خاصی مثل سرما خوردگی و ابن جور چیزا میرن دکتر بهتره همون کوپیمنت رو بدن.مثلا 20 تا 30 بدن برای وییت دکتر.اگر هم خدای ناکرده مشکل خاصی پیش بیاد که تا سقف دیداکتبل رو میدن و بعد خلاص.به همین دلیل این دوست ما می خواد بیاد و دیداکتبل رو بالا ببره و کو پیمنت ذو هم بده.
البته اینا تماما برداشت های من از این موضوعات بوده.قطعا دوستان با تجربه می تونن بهتر مسائل رو توضیح بدن.در کل سیستم درمانی و بیمه در آمریکا به نظر من فوق العاده گیج کننده و مسخره به نظر میرسه.شاید هم زندگی تو شرایط سوسیالیستی ما رو اینطوری بار آورده.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، آلیس-1980 ، قصه گو ، soheilbadami ، Leila18
سلام دوستان اگرممکنه بفرمایید افراد بالای 65سال که با گرین کارت وارد آمریکا میشوند بیمه رایگان دارند یا نه و اگربله شامل همسر فرد هم میشود یا نه؟ممنونم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، reza_norouzi
بیمه ای هست که برای کسی که با ویزای توریستی وارد آمریکا میشه قابل استفاده باشه؟
من قصد دارم برای زایمان برم به ایالت کنتاکی، و برای اجتناب از مواجه شدن با هزینه زیاد مایلم از بیمه استفاده کنم
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان