کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بیمه درمانی و پزشکی
سلام
من چند ماهی هست اومدم آمریکا - شیکاگو و گفتم تجربیات مربوط به بیمه رو به اشتراک بگذارم.

اول اینکه هزینه های بیمارستان در اینجا سرسام آور هست و ممکن هست به خاطر یک شب در بیمارستان رفتن چند هزار دلار صورتحساب براتون بیاد و یا یک اورژانس ساده به خاطر تب و لرز و .. که با ده هزار تومان در تهران حل میشه اینجا حداقل ۵۰۰ دلار هزینه خواهد داشت. بنابراین بلافاصله بعد از گرفتن کارت سوشیال برای بیمه اقدام کنید.
از لحظه ای که سروع میکنید تا موقع فعال شدن بیمه حدود دو ماه فاصله هست بنابراین اگر بیماری دارین که در ایران اذیت میکنه همونجا معالجه کنید و بعد حرکت کنید.
اگر برای بیمه مستقیم با شرکت های بیمه تماس بگیرید شمارو بیمه نخواهند کرد و میگن حداقل دو سال باید اقامت در آمریکا داشته باشید اما از طریق اوباماکیر obamacare میتونید خودتون رو بعد از گزفتن سوشیال سکیوریتی بیمه کنید.
برای این کار باید در سایت https://www.healthcare.gov/ ثبت نام کنید و اطلاعات خانوادتون رو وارد کنید. ظرف یک هفته اطلاعات شما تایید میشه و میتونید از این سایت بیمه مورد نظر رو بخرید. اگر ظرف یک هفته تایید نشد حتما تلفنی پیگیری کنید چون این سایت مشکل و باگ زیاد داره در حدی که باور کردنی نیست.
بعد از اینکه اجازه دادن که شما خرید کنید به نکات زیر دقت کنید:
طرح ها دو جور هستند PPO , HMO
در طرح ها HMO شما یک دکتر برای خانواده باید انتخاب کنید که Primary Care Practitioner (PCP) هست. شما هر بیماری داشته باشید اول باید این دکتر شما را ببیند و بعد به متخصص ارجاع دهد. در غیر اینصورت بیمه ممکن است هزینه های شما را نپردازد
در طرح های PPO که اندکی گران تر هست شما می توانید پیش هر دکتر متخصص و بیمارستانی که در شبکه بیمه شما هست بروید و نیازی به ارجاع نیست.
هر شرکت بیمه دارای یک شبکه هست که اگر به دکتر ها یا بیمارستانی خارج اون شبکه مراجعه کنید هزینه شما چند برابر میشه حتا اگر مشکل اورژانس داشته باشید. بنابراین بهتر هست شرکتی انتخاب کنید که در ایالت شما شبکه گسترده ای از بیمارستان و دکتر داشته باشد مثلا شرکتBlue Cross BlueShield .
نکته دیگر اینکه تا قبل از اوباما کیر شرکت های بیمه افراد بیمار را بیمه نمی کردند (Pre-Condition) و باید با معاینه پزشکی سلامت بیمه شده ثابت میشد ولی حالا موظف به بیمه کردن همه هستند. بنابراین اگر بیماری خاصی دارید مخفی نکنید و این موضوع باعث ایجاد هزینه بیشتر یا بیمه نشدن برای شما نخواهد شد.
محاسبات هزینه بیمه از سه پله تشکیل می شود:
۱- Deductible
۲-CoPayment-CoInsurance
۳-Max out of pocket
مرحله اول یا deductible مبلغی از هزینه های پزشکی است که خودتان باید بپردازید. تا قبل از این مبلغ- کل هزینه پزشکی شما کاملا بر عهده خودتان است.
هر چه طرحی انتخاب کنید که deductible آن پایین تر باشد پرداخت ماهیانه حق بیمه شما بیشتر میشود. مثلا اگر ماهی ۴۸۰ دلار برای دو نفر بدهید بیمه از ۲۵۰۰ دلار برای هر نفر فعال میشود. اگر ماهی ۳۰۰ دلار بدهید از ۶۰۰۰ دلار برای هر نفر بیمه فعال میشود. (اعداد تقریبی و بر اساس پلن های بلوکراس ایلینوی هستند)
۲- اگر هزینه های شما از Deductible بیشتر شد هزینه ها بین شما و بیمه تقسیم میشود. نحوه این تقسیم در طرح نوشته شده مثلا میگویند ۶۰٪‌هزینه با شما (Co-Insurance) یا هر دکتر متخصصی که بروید ۵۰ دلار باید بدهید (CoPay). این تقسیم هزینه تا یک سقف ادامه دارد و بعد از آن سقف کل هزینه ها به عهده بیمه است
۳- مرحله سوم که سقف هزینه های سالانه پزشکی شماست Max Out of Pocket است و حداکثر مبلغ هزینه پزشکی است که در سال باید بپردازید
مثلا اگر ماهی ۴۸۰ دلار برای دو نفر بدهید سقف هزینه شما میشود ۶۰۰۰ دلار. اگر ماهی ۳۰۰ دلار بدهید سقف هزینه شما میشود ۱۲۰۰۰ دلار.
(اعداد تقریبی و بر اساس پلن های بلوکراس ایلینوی هستند)

دقت کنید که محاسبه همه این هزینه ها و سقف ها- سالانه و در داخل شبکه هست و اگر خارج از شبکه بیمه به بیمارستان و دکتر بروید جزو هزینه های سال حساب نمیشود.
برای همین حتما دکتر ها و بیمارستان های خوب اطراف خود را بشناسید.
برای پیدا کردن دکتر خوب میتوانید از سایت yelp.com یا zocdoc.com استفاده کنید. کافیست کد زیپ یا همان کد پستی خودمون رو بزنید و کلمات زیر رو جستجو کنید و از میان پر ستاره ها یکی را انتخاب کنید

1- Medical Doctor پزشک
2- OB-GYN پزشک زنان
3- Walk-in Clinic کلینیک بدون نیاز به وقت قبلی
4- Emergency Room-Hospital بیمارستان

خوبی زوک داک اینست که شما اسم شرکت بیمه تان را میدهید و فقط دکترهای همان شبکه را نشان میدهد ولی در اگر جای دیگری دکتر به شما معرفی شد باید در سایت شرکت بیمه و یا با تماس با دکتر چک کنید که جزو شبکه بیمه شما هست یا خیر.
کلینیک ها اکثرا ۶ به بعد بسته هستند بنابراین اگر حالتان بد است حتما زودتر به دکتر یا کلینیک بروید و نگذارید به شب و اتاق اورژانس بکشد و هزینه اضافه برایتان ایجاد شود.
وقتی بیمه شدید یک معاینه و آزمایش رایگان سالانه دارید که حتما در اسرع وقت بروید پیش دکتری که انتخاب میکنید.
همچنین در شروع فصل سرما باید فلوشات یا همان واکسن آنفلونزا بزنید.
در مورد بیمه دندان پزشکی اطلاعات بنده محدود هست ولی اگر امکان رفت و آمد به ایران را دارید به نظرم بهتر است همانجا کارهای اصلی نظیر روت کانال یا جراحی دندان را انجام دهید. برای کارهای ساده تر میتوانید همینجا اقدام کنید.

سلامت باشید - مهدی
پاسخ
دوستی که فرق کو اینشورنس و کو پیمنت رو پرسیده بود کوپیمنت یک عدد ثابته که شما میدید صرفنظر از دستمزد اون خدمت پزشکی ولی کواینشورنس واحدش درصد هست و اینجا دستمزد اون خدمت متغیره و درصدی اش رو شما میدید کوپیمنت مربوط به پلنهای اچ ام او هست که شما با شبکه خود شرکت بیمه طرفید و خدمات میگیرید در صورتیکه کو اینشورنس زمانی پیش میاد که شما پلن پی پی او دارید و رفتید از خارج شبکه خدمات گرفتید.
فرق دیداکتیبل و ماکزیمم اوداپاکت هم تقریبا همین هست. در پلنهای پی پی او حتما مقدار اداپاکت بیش از دیداکتیبله ولی در اچ ام او یکی هست چون شما خارج از شبکه مجاز نیستید برید.
مهمترین نکته هر دو کوپیمنتها این هست که دقت کنین که این کوپیمنتها ایا قبل یا بعد از دیداکتیبل اعمال میشن که اگر بعد باشه و دیداکتیبل بالا باشه عملا برای ادم با سلامت خوب به صرفه نیست.
مقوله بیمه های درمانی پیجیده و پر از کلک هست و متاسفانه مقوله درمان و بیمه های چسبیده به اونها یک شبکه مافیایی بزرگ با ترن اوور میلیاردی است و زور کسی به ان نمیرسد حتی دولت خدمتگذار !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، azem2014 ، mrhj50 ، sce ، maxsupermax ، pari pariaaa ، remarya ، shahab2000 ، Hopeman
دوستان من يه سوالي دارم
من يه هفته ديگه عازم امريكا هستم دوتا بچه كوچيك دارم يكى دو سالشه ويكى پنج سالشه
ما براى دو ماه ميريم تا پاس سفيد بگيريم و برگرديم.ايا من اونجا براي دو ماه ميتونم خودم و خانوادم رو بيمه درمانى كنم تا اگه مشكلى پيش اومد بريم دكتر
ممنون ميشم اگه كسى اطلاعى داره منو راهنمايى كنه
***2014AS ٤نفر انكارا مصاحبه: اكتبر٢٠١٣ كلير ٨ جولاي٢٠١٤ (٢٧٠ روز)
update: ٥ بار
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، mrhj50
بهترین حالت برای شما بیمه های short term هست . من زمانی که تصمیم گرفتم شغلمو عوض کنم این بیمه را گرفتم . هم تخفیف دکتر را براتون میگیره و هم تو حالت اورژانسی میتونه خیلی کمکتون کنه
من قیمتها را بررسی کردم و برای شرایط من این بیمه از همه برای حدود 110 روز بهترین بود
http://www.hcc.com/linesofbusiness/accid...dical.aspx

(2014-11-24 ساعت 20:59)tabrizi نوشته:  دوستان من يه سوالي دارم
من يه هفته ديگه عازم امريكا هستم دوتا بچه كوچيك دارم يكى دو سالشه ويكى پنج سالشه
ما براى دو ماه ميريم تا پاس سفيد بگيريم و برگرديم.ايا من اونجا براي دو ماه ميتونم خودم و خانوادم رو بيمه درمانى كنم تا اگه مشكلى پيش اومد بريم دكتر
ممنون ميشم اگه كسى اطلاعى داره منو راهنمايى كنه

پاسخ
تشکر کنندگان: maryam_a ، sce ، reza_norouzi ، meri2400
سلام
من رفتم توی سایت برای بیمه اوباما ثبت نام کنم ولی اینقدر پلن مختلف بود که گیج شدم. اصلا نمیدونم کدوم خوبه کدوم بده! کسی تجربه داره راهنمایی کنه؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
اگر مشغول به کار هستید معمولا شرکت محل اشتغال شرکت بیمه را معین می کند. اگر جایی استخدام نشده اید بهتر است بین طرح های بلو کراس و لند آف لینکلن در محدوده بودجه ماهانه خود از طرح های PPO انتخاب کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: p.arsa ، remarya
سلام دوستان گرامی
کی بیمه اوباما ثبت نام کرده؟ یه راهنمایی بده ممنون میشم!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان:
Will Mohammad be claimed as a dependent on someone else's tax return for 2015?

Does Mohammad plan to file a federal income tax return for 2015? You don't have to file taxes to apply for coverage.

ابن دو تا سوال رو بله یا خیر بزنم؟
امضای یادگاری
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-26 ساعت 21:49)dr.sami نوشته:  دوستان عزیز اینجا هر ایلتی داستانه خودشو داره مثلا اینجا که من هستم اگه کارمند باشی و درامدت کم. باشه دولت تا 90% هزینه مهد کوک رو می پردازه و اگر درامد تا 200% بالای خط فقر باشه بچه زیر 19سال رو بیمه دولتی با پوشش کامل می کنن

ببخشید شما کجا هستین؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-05 ساعت 19:34)alborz2012 نوشته:  سلام
خانوم من بارداره و من به همین دلیل باید مقدار مشخصی با خودم دلار بیارم آمریکا..... از طرفی توی فرودگاه که باید اعلام کنیم چند دلار با خودمون آوردیم و نگرانی من اینه که با آوردن این مقدار دلار، دیگه بیمه هزینه های زایمان رو قبول نکنه و ما مجبور بشیم که بیشترش رو که کم هم نیست از جیب خودمون پرداخت کنیم...... از طرفی توی فرودگاه هم که نمیشه دروغ گفت ....... من موندم که چیکار کنم؟ سر دوراهی که با خودم پول زیاد بیارم و اعلام کنم و یا اینکه نیارم تا مشمول بیمه با کاور کامل بشیم ..... ضمنا توی دالاس فعلا تا پیدا کردن کار شغلی و به تبع اون درآمدی هم ندارم

لطفا راهنمایی کنین
با تشکر

سلام امیدوارم به سلامتی کوچولوتون دنیا اومده باشه. میشه بگین در این مورد بالاخره چیکار کردین؟ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
اين طرح اوباما كر كه ميگفتن تا 15 دسامبر بايد ثبت نام كرد ، مثل اينكه الان هم ميشه ثبت نام كرد !!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-29 ساعت 08:47)apoornaki نوشته:  اين طرح اوباما كر كه ميگفتن تا 15 دسامبر بايد ثبت نام كرد ، مثل اينكه الان هم ميشه ثبت نام كرد !!

اگر بار اولتون هست میشه (فکر کنم تا فبریه)
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، reza_norouzi
دوستان این طرح ابا م ا برا بیمه درمان رو من ثبت نام کردم و نامه اول برام اومده وتوش گفته منتظر نامه ای باشید که میاد وباید پلن رو انتخاب کنید ولی نامه دوم هنوز نیمده ! کسی تجربه ای داره که بعد از چند وقت میاد معمولا و چطور باید پیگیری کرد چون این شماره ایکه داده باید ساعتها پشت خط بمونی !!
در ضمن یک کیس نامبری داده ، الان میشه با این به پرشک مراجعه کرد
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: reza_norouzi
سلام خيلى ممنونم از سا يت شما، من قرار است كه يك جراحى در چند ماه آتى انجام بدم و الان درخواست medi-cal دادم. مى خواستم بدونم آيا medi-cal شبكه پزشك و بيمارستان جدا دارد يا من را براى خريد بيمه به شركت هاى ديگر معرفى مى كند و يكى از انواع طرح هاي گلد و سيلور و ... را خريدارى ميكنيم؟ دوستى دارم كه از يك نمايندگى بلو كراس سو آل كرده و گفتند فقط تا اخر ژانويه فرصت خريد بيمه آزاد دارين(احتياط براي حالتى كه medi-cal درست نشود) ايا در اين مورد اطلاعى دارين؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-05-12 ساعت 11:15)nicole.gemini نوشته:  زیاد خوشحال نباشید که مدیکل گرفتید، انشالله که سالهای سال زنده و سلامت باشید ولی خدا نکرده اگر یک اتفاقی براتون بیافته و اگر مثلا خونه و یا هر مایملک دیگری داشته باشید، مدیکل همه هزینه هایی را که براتون کرده، همه را پس میگیره...

سلام. میشه بیشتر توضیح بدید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان