موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-01 ساعت 01:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-01 ساعت 01:39 توسط rahbar.)
صندوف safety deposit box را بانکها میدن. سالانه بین 35 تا70 تا اچاره اش هست. نقد توش بذارید بیمه پوشش نمیده...ولی جاش بنوعی دور از ... ولی راستش تضمینی توش نیست پون طبق دستورقضایی مسدود و کنترل میشه مثل حساب شخصی... این را برای نقد توصیه نمی کنند ...شنیدم بخاطر بلایای زمینی- آسمانی و دو.. ملت تو خونه هاشون سازه عجیبی میسازن. ساندویچی از بتن و فولاد و عایق و ...چندلایه با فونداسیون عالی...
موضوعها: 0
رتبه:
122
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من هنوز هیچ پلنی واسه بیمه انتخاب نکردم.
بعضی از دوستان اینجا میگن صبر کنم تا کار پیدا کنم کارفرما منو بیمه کنه.
موندم چیکار کنم.
لطفاً راهنمایی کنین. ممنونم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خيلى ممنونم از سا يت شما، من قرار است كه يك جراحى در چند ماه آتى انجام بدم و الان درخواست medi-cal دادم. مى خواستم بدونم آيا medi-cal شبكه پزشك و بيمارستان جدا دارد يا من را براى خريد بيمه به شركت هاى ديگر معرفى مى كند و يكى از انواع طرح هاي گلد و سيلور و ... را خريدارى ميكنيم؟ دوستى دارم كه از يك نمايندگى بلو كراس سو آل كرده و گفتند فقط تا اخر ژانويه فرصت خريد بيمه آزاد دارين(احتياط براي حالتى كه medi-cal درست نشود) ايا در اين مورد اطلاعى دارين(بیمه خریدن محدودیت زمانی داره؟)؟ (از کالیفرنیا)
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان اگر ممکنه جواب بدید آیا افراد بالای 65 سال بیمه رایگان میشوند ؟اگر بله آیا همسر فرد هم بیمه رایگان میشه یا نه ؟ ممنونم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پیشکسوت ، Medicaid با Obamacare فرق می کنه ؟ کمترین قیمت هایی که در سایت برای من (یک نفر) می زنه ماهی حدود 170 دلاره. آیا مبلغ واقعی و قابل پرداخت بعد از ثبت نام healthcare.gov همینه ؟ آیا مثلا دولت یه بخشی رو کاور نمی کنه ؟ کسی که مثلا 1400 دلار حقوق می گیره و بالا 25 درصد خط فقره که اگه ماهی 170 دلار بده که می افته پایین خط فقر !!!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-10 ساعت 23:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-10 ساعت 23:56 توسط inforfang.)
دوستانی که مجرد هستن و خودشون رو بیمه کردن لطفا بگن هزینه های واقعی ماهیانه اش تقریبا چقدره. منظورم از هزینه واقعی ، مبلغی هست که پرداخت می کنن ؟
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
کسی اطلاع داره که میشه داروهای ام اس رو از ایران به آمریکا آورد؟
متشکرم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-11-24 ساعت 06:14)mehdym نوشته: سلام
من چند ماهی هست اومدم آمریکا - شیکاگو و گفتم تجربیات مربوط به بیمه رو به اشتراک بگذارم.
اول اینکه هزینه های بیمارستان در اینجا سرسام آور هست و ممکن هست به خاطر یک شب در بیمارستان رفتن چند هزار دلار صورتحساب براتون بیاد و یا یک اورژانس ساده به خاطر تب و لرز و .. که با ده هزار تومان در تهران حل میشه اینجا حداقل ۵۰۰ دلار هزینه خواهد داشت. بنابراین بلافاصله بعد از گرفتن کارت سوشیال برای بیمه اقدام کنید.
از لحظه ای که سروع میکنید تا موقع فعال شدن بیمه حدود دو ماه فاصله هست بنابراین اگر بیماری دارین که در ایران اذیت میکنه همونجا معالجه کنید و بعد حرکت کنید.
اگر برای بیمه مستقیم با شرکت های بیمه تماس بگیرید شمارو بیمه نخواهند کرد و میگن حداقل دو سال باید اقامت در آمریکا داشته باشید اما از طریق اوباما*** obamacare میتونید خودتون رو بعد از گزفتن سوشیال سکیوریتی بیمه کنید.
برای این کار باید در سایت https://www.healthcare.gov/ ثبت نام کنید و اطلاعات خانوادتون رو وارد کنید. ظرف یک هفته اطلاعات شما تایید میشه و میتونید از این سایت بیمه مورد نظر رو بخرید. اگر ظرف یک هفته تایید نشد حتما تلفنی پیگیری کنید چون این سایت مشکل و باگ زیاد داره در حدی که باور کردنی نیست.
بعد از اینکه اجازه دادن که شما خرید کنید به نکات زیر دقت کنید:
طرح ها دو جور هستند PPO , HMO
در طرح ها HMO شما یک دکتر برای خانواده باید انتخاب کنید که Primary Care Practitioner (PCP) هست. شما هر بیماری داشته باشید اول باید این دکتر شما را ببیند و بعد به متخصص ارجاع دهد. در غیر اینصورت بیمه ممکن است هزینه های شما را نپردازد
در طرح های PPO که اندکی گران تر هست شما می توانید پیش هر دکتر متخصص و بیمارستانی که در شبکه بیمه شما هست بروید و نیازی به ارجاع نیست.
هر شرکت بیمه دارای یک شبکه هست که اگر به دکتر ها یا بیمارستانی خارج اون شبکه مراجعه کنید هزینه شما چند برابر میشه حتا اگر مشکل اورژانس داشته باشید. بنابراین بهتر هست شرکتی انتخاب کنید که در ایالت شما شبکه گسترده ای از بیمارستان و دکتر داشته باشد مثلا شرکتBlue Cross BlueShield .
نکته دیگر اینکه تا قبل از اوباما *** شرکت های بیمه افراد بیمار را بیمه نمی کردند (Pre-Condition) و باید با معاینه پزشکی سلامت بیمه شده ثابت میشد ولی حالا موظف به بیمه کردن همه هستند. بنابراین اگر بیماری خاصی دارید مخفی نکنید و این موضوع باعث ایجاد هزینه بیشتر یا بیمه نشدن برای شما نخواهد شد.
محاسبات هزینه بیمه از سه پله تشکیل می شود:
۱- Deductible
۲-CoPayment-CoInsurance
۳-Max out of pocket
مرحله اول یا deductible مبلغی از هزینه های پزشکی است که خودتان باید بپردازید. تا قبل از این مبلغ- کل هزینه پزشکی شما کاملا بر عهده خودتان است.
هر چه طرحی انتخاب کنید که deductible آن پایین تر باشد پرداخت ماهیانه حق بیمه شما بیشتر میشود. مثلا اگر ماهی ۴۸۰ دلار برای دو نفر بدهید بیمه از ۲۵۰۰ دلار برای هر نفر فعال میشود. اگر ماهی ۳۰۰ دلار بدهید از ۶۰۰۰ دلار برای هر نفر بیمه فعال میشود. (اعداد تقریبی و بر اساس پلن های بلوکراس ایلینوی هستند)
۲- اگر هزینه های شما از Deductible بیشتر شد هزینه ها بین شما و بیمه تقسیم میشود. نحوه این تقسیم در طرح نوشته شده مثلا میگویند ۶۰٪هزینه با شما (Co-Insurance) یا هر دکتر متخصصی که بروید ۵۰ دلار باید بدهید (CoPay). این تقسیم هزینه تا یک سقف ادامه دارد و بعد از آن سقف کل هزینه ها به عهده بیمه است
۳- مرحله سوم که سقف هزینه های سالانه پزشکی شماست Max Out of Pocket است و حداکثر مبلغ هزینه پزشکی است که در سال باید بپردازید
مثلا اگر ماهی ۴۸۰ دلار برای دو نفر بدهید سقف هزینه شما میشود ۶۰۰۰ دلار. اگر ماهی ۳۰۰ دلار بدهید سقف هزینه شما میشود ۱۲۰۰۰ دلار.
(اعداد تقریبی و بر اساس پلن های بلوکراس ایلینوی هستند)
دقت کنید که محاسبه همه این هزینه ها و سقف ها- سالانه و در داخل شبکه هست و اگر خارج از شبکه بیمه به بیمارستان و دکتر بروید جزو هزینه های سال حساب نمیشود.
برای همین حتما دکتر ها و بیمارستان های خوب اطراف خود را بشناسید.
برای پیدا کردن دکتر خوب میتوانید از سایت yelp.com یا zocdoc.com استفاده کنید. کافیست کد زیپ یا همان کد پستی خودمون رو بزنید و کلمات زیر رو جستجو کنید و از میان پر ستاره ها یکی را انتخاب کنید
1- Medical Doctor پزشک
2- OB-GYN پزشک زنان
3- Walk-in Clinic کلینیک بدون نیاز به وقت قبلی
4- Emergency Room-Hospital بیمارستان
خوبی زوک داک اینست که شما اسم شرکت بیمه تان را میدهید و فقط دکترهای همان شبکه را نشان میدهد ولی در اگر جای دیگری دکتر به شما معرفی شد باید در سایت شرکت بیمه و یا با تماس با دکتر چک کنید که جزو شبکه بیمه شما هست یا خیر.
کلینیک ها اکثرا ۶ به بعد بسته هستند بنابراین اگر حالتان بد است حتما زودتر به دکتر یا کلینیک بروید و نگذارید به شب و اتاق اورژانس بکشد و هزینه اضافه برایتان ایجاد شود.
وقتی بیمه شدید یک معاینه و آزمایش رایگان سالانه دارید که حتما در اسرع وقت بروید پیش دکتری که انتخاب میکنید.
همچنین در شروع فصل سرما باید فلوشات یا همان واکسن آنفلونزا بزنید.
در مورد بیمه دندان پزشکی اطلاعات بنده محدود هست ولی اگر امکان رفت و آمد به ایران را دارید به نظرم بهتر است همانجا کارهای اصلی نظیر روت کانال یا جراحی دندان را انجام دهید. برای کارهای ساده تر میتوانید همینجا اقدام کنید.
سلامت باشید - مهدی
با تشکر از اقا مهدی عزیز که خیلی کامل توضیح دادن بد نیست سری هم به این لینک بزنید:
http://www.moneyunder30.com/health-insur...et-maximum
موفق باشید.
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان يه سوال،
اگر كسى مهلت ويزاش به پايان برسه و از امريكا خارج نشه، يعنى غير قانونى بخواد در امريكا بمونه ميتونه خودش و يا همسرشو بيمه كنه؟ مشكلى پيش نمياد؟
ممنون ميشم جواب بديد
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-23 ساعت 12:20)SORAYA1368 نوشته: سلام دوستان يه سوال،
اگر كسى مهلت ويزاش به پايان برسه و از امريكا خارج نشه، يعنى غير قانونى بخواد در امريكا بمونه ميتونه خودش و يا همسرشو بيمه كنه؟ مشكلى پيش نمياد؟
ممنون ميشم جواب بديد
گفتن امریکا شیر تو شیره ولی نه اینقدر
نه دوست عزیز تنها امتیازی که قانون جدید برای غیر قانونیها قائل شده اینه که اگه سوئ سابقه نداشته باشن دیپورت نمیشن.
شخص غیر قانونی از هیچکدام از حقوق اجتماعی از جمله بیمه نمیتونه استفاده کنه
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند