موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-09 ساعت 01:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-09 ساعت 21:20 توسط Arson.)
با تشكر از اطلاعات وسيع و مفيدي كه دوستمان اراىه نمودند، من هفته قبل با استفاده از بلوكراس، يك پلان بيمه ٥٠٠ دلاري را خريدم ماهيانه ٣٣ دلار (براي سه نفر). بنابراين براي دوستاني كه هنوز درآمد كافي ندارند، قابل توصيه است.
تنها نكته اين است كه ظاهرا بقيه مابه التفاوت ٣٣ دلار تا ٥٠٠ دلار را دولت به شركت بيمه كننده ميپردازد و ممكن است روزي از كسي كه حميت مالي مهاجر را تقبل كرده، مطالبه نمايد. اگر دوستان در اين زمينه اطلاعي دارند لطفا بفرمايند.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-09 ساعت 01:37)Arson نوشته: با تشكر از اطلاعات وسيع و مفيدي كه دوستمان اراىه نمودند، من خودم هفته قبل با استفاده از همين سيستم بيمه جديد اوباما، يك پلان بيمه ٥٠٠ دلاري را خريدم ماهيانه ٣٣ دلار (براي سه نفر). بنابراين براي دوستاني كه هنوز درآمد كافي ندارند، قابل توصيه است.
تنها نكته اين است كه ظاهرا بقيه مابه التفاوت ٣٣ دلار تا ٥٠٠ دلار را دولت به شركت بيمه كننده ميپردازد و ممكن است روزي از كسي كه حميت مالي مهاجر را تقبل كرده، مطالبه نمايد. اگر دوستان در اين زمينه اطلاعي دارند لطفا بفرمايند.
سلام، میشه بگین از کدوم سایت واسه بیمه اقدام کردین؟ و از کدوم قسمتش؟؟؟...شما اصلا در آامد ندارین یا اینکه جزو افراد با در آمده کم ثبت نام کردین؟؟..ماهی ۳۳ دلار خوبه.
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشيد، اشتباه شد. بيمه ما از طريق بلوكراس انجام شد. ما براي سيستم اوباما درخواست داديم بعد يك كارگزار بيمه تماس گرفت و گفت ظاهرا ما واجد شرايط نيستيم اما اگر درآمد سالانه ما ١٩٧٠٠ دلار باشد، ميتوانيم براي اين پلان از بلوكراس درخواست بديم. بعد نامه آمد كه فبول است و ماهي ٣٣ دلار پرداخت كنيد
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام از یکی از دوستام شنیدم که اگر قبل از اینکه به ا م ر ی ک ا برسید بیمه شده باشید بهتره مثلا یک ماه قبل یا دو هفته قبل به نظرتون همچین کاری صحیح هست یا نه اخه میگفت یکی از اشنایاشون وقتی رسیده بوده فرودگاه میخوره زمین و پاش شکسته بوده و کلی خرجش شده بوده یه چیزی حدود 40میلیون تومن نظرتون چیه ؟
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-10 ساعت 08:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-10 ساعت 12:26 توسط nahid.t.)
دوستاني كه أمريكا هستيد حتما خودتو نو بيمه كنيد نگران هزينه اش هم نباشيد اگه درامدتون كم باشه دولت كمكتون ميكنه ولي اگه بيمه نباشيد موقع فايل كردن تكس براي هر نفر امسال ١٠٠٠ دلار وسال ديگه ٢٠٠٠ دلارجريمه اش ميشه
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-11 ساعت 05:16)nahid.t نوشته: (2015-02-11 ساعت 02:41)sce نوشته: (2015-02-10 ساعت 08:54)nahid.t نوشته: دوستاني كه أمريكا هستيد حتما خودتو نو بيمه كنيد نگران هزينه اش هم نباشيد اگه درامدتون كم باشه دولت كمكتون ميكنه ولي اگه بيمه نباشيد موقع فايل كردن تكس براي هر نفر امسال ١٠٠٠ دلار وسال ديگه ٢٠٠٠ دلارجريمه اش ميشه
در مورد این هزار دولار جریمه چقدر مطمئن هستین.میشه لینک یا منبع موثقی رو اینجا بزارین ؟به نظر یه کم زیاد میاد.البته جریمه کردن رو من هم شنیده بودم اما فکر نمی کردم تا این حد باشه.
موفق باشین.
راستش من ديروز پيش حسابدار بودم اون گفت و تو سيستمش نشون داد من خودم هم كلي مشكل با اين مسىله دارم چون همسرم گرين كارت داره بايد بيمه داشته باشه و چون اينجا زندگي نميكنه نميتونه مديكل بگيره بيمه خصوصي هم گرونه وهم اينكه وقتي اينجا نيست من چه هزينه اي هر ماه بايد بدم خودم هم به كلي گيج شدم أمان از دست اقايون يه دنده
اگر همسرتون در امریکا نیست مجبور نیست که حتما تکس فایل کنه و در اینصورت جریمه هم در کار نیست و اگر هم بخوان فایل کنن وقتی درامد در امریکا نداره اصولا مشمول اوباکر نیست. اینها رو از حسابدار بخواید که کامل براتون توضیح بده گرچه چون اولین سال اجرا قانون هست خیلی از حسابدارها اشنایی کامل ندارن و حوصله ندارن که از سایت ای ار اس استخراج کنن. اگر کسی اما حوصله کنه خودش هم میتونه جزئیات رو از سایت در بیاره اما به هر حال پیچیده هست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
2015-04-07 ساعت 19:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-07 ساعت 19:53 توسط vistac.)
سلام برای بیمه مدیکل (اوباما کر)برای خانومم که بارداره چطور میشه اقدام کرد؟مراحلش منظورمه میخوام هزینه زایمانش رایگان بشه ممنون از راهنمایی های شما
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
آقا کسی می شود توضیح کامل برای گرفتن بیمه اوباما بدهد. مدارک؛ ثبت نام و مراحل کار. در ضمن گرفتن این بیمه مشکل دیگری را ایجاد نمی کند در آینده. در مورد پرداخت مالیات هم اگه می شود توضیح داده شود
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-07 ساعت 19:46)vistac نوشته: سلام برای بیمه مدیکل (اوباما کر)برای خانومم که بارداره چطور میشه اقدام کرد؟مراحلش منظورمه میخوام هزینه زایمانش رایگان بشه ممنون از راهنمایی های شما
در هر شهر یک یا چند اداره هست که کارهای مربوط به کمکهای سوشال سکیورتی رو انجام میده ( منظورم اداره سوشال نیست) این دفتر ها کار بیمه مدیکر و یا مدیکید رو هم انجام میدن . تا جایی که من میدونم حتی اگه بیمه نداشته باشین یکی از شرایط استثنایی خانم های باردار هستند و به احتمال خیلی زیاد براتون تسهیلاتی در نظر میگیرن. در مراجعه به این اداره حتما شماره سوشال باید داشته باشید و یه مدرک عکس دار هم لازمه.
ما در پیتزبورگ هستیم و اسم این اداره در این شهر به قرار زیر است:
Pennsylvania Department of Public Welfare
هرچه سریعتر مراجعه کنید بهتر است. موفق باشید.
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست