موضوعها: 0
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
دوستان من چند دفعه این سوال راپرسیدم جوابی نگرفتم میخواستم از دوستان مطلع باز هم بپرسم برای افراد بالای ۶۵ سال شرایط خاصی از نظر بیمه رایگان و بازنشستگی وجود دارد یا نه؟ ممنون میشم اگر کسی اطلاعی دارد به ما بگویند
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا راجب بیمه اوباما برای تازه واردین بیشتر توضیح میدید ما در شارلوت هستیم و فقط برای کسانی هست که کار ندارن؟ ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من در ایران زندگی می کنم و پاسپورت آمریکایی دارم، می خواستم اگر خدا بخواهد برای زایمان به آمریکا بیام،مسلما هیچ شغل و درآمدی هم در آمریکا ندارم ،آیا میتونم از بیمه اوباما استفاده کنم،چه مدارکی لازم هست؟و آیا برای شرایطی مثل من مهلت ثبت نام وجود داره؟ چون الان 2 ماه از فوریه گذشته .اگر کسی از دوستان اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-10 ساعت 22:00)behjat نوشته: دوستان من چند دفعه این سوال راپرسیدم جوابی نگرفتم میخواستم از دوستان مطلع باز هم بپرسم برای افراد بالای ۶۵ سال شرایط خاصی از نظر بیمه رایگان و بازنشستگی وجود دارد یا نه؟ ممنون میشم اگر کسی اطلاعی دارد به ما بگویند
سلام دوست گرامي
افراد بالاي 65 سال در صورتيكه درآمدشون از حد معيني كمتر باشد، مشمول دريافت حقوق ماهانه، بن غذايي و موارد متعدد ديگري مي شوند.
به اين سايت مراجعه كنيد:
http://www.benefits.gov
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
مصاحبه: Jan 2012
دریافت ویزا: Mar 2012
هزینه ها: خيلي زياد
ورود به آمریکا: May 2012
دریافت گرین کارت: Jun 2012
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2015-04-14 ساعت 04:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-14 ساعت 04:04 توسط soheilbadami.)
دوستان توضیحی که لازمه اینکه اوباما کر ربطی به بیمه افراد کم درامد یا بیکار نداره و باید در امد شما در رنج خاصی باشه و از جایی بیمه نداشته باشید و در اکثر موارد خویشفرما باشید الان هم فرصتش تمام هست. این بیمه فدرال هست.
بیمه برای زایمان و یا فرد خیلی کم درامد یا بدون درامد و اینها از طریق استیت مربوطه و طبق برنامه های اون استیت انجام میشه و باید از طریق نهاد های بهداشت همون استیت مورد نظر اقدام بشه و گاهی هم برنامه های خیریه اون رو پوشش میدن. قوانین الیجیبیلیتی اونها هم بنا یه استیت میتونه سخت یا اسون و مجانی یا کم هزینه باشه.
همین تاپیک رو اگه دوستان مطالعه کنن جواب همه سوالات توشه بدون نیاز به اینکه چند باره بپرسن. موفق باشین.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-04-13 ساعت 14:22)shahab2000 نوشته: (2015-04-10 ساعت 22:00)behjat نوشته: دوستان من چند دفعه این سوال راپرسیدم جوابی نگرفتم میخواستم از دوستان مطلع باز هم بپرسم برای افراد بالای ۶۵ سال شرایط خاصی از نظر بیمه رایگان و بازنشستگی وجود دارد یا نه؟ ممنون میشم اگر کسی اطلاعی دارد به ما بگویند
سلام دوست گرامي
افراد بالاي 65 سال در صورتيكه درآمدشون از حد معيني كمتر باشد، مشمول دريافت حقوق ماهانه، بن غذايي و موارد متعدد ديگري مي شوند.
به اين سايت مراجعه كنيد:
http://www.benefits.gov
ممنون که جواب دادید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
(2015-04-10 ساعت 04:05)nnhh نوشته: (2015-04-07 ساعت 19:46)vistac نوشته: سلام برای بیمه مدیکل (اوباما کر)برای خانومم که بارداره چطور میشه اقدام کرد؟مراحلش منظورمه میخوام هزینه زایمانش رایگان بشه ممنون از راهنمایی های شما
در هر شهر یک یا چند اداره هست که کارهای مربوط به کمکهای سوشال سکیورتی رو انجام میده ( منظورم اداره سوشال نیست) این دفتر ها کار بیمه مدیکر و یا مدیکید رو هم انجام میدن . تا جایی که من میدونم حتی اگه بیمه نداشته باشین یکی از شرایط استثنایی خانم های باردار هستند و به احتمال خیلی زیاد براتون تسهیلاتی در نظر میگیرن. در مراجعه به این اداره حتما شماره سوشال باید داشته باشید و یه مدرک عکس دار هم لازمه.
ما در پیتزبورگ هستیم و اسم این اداره در این شهر به قرار زیر است:
Pennsylvania Department of Public Welfare
هرچه سریعتر مراجعه کنید بهتر است. موفق باشید.
سلام دوست عزیز آیا بیمه مدیکل باید اول ثبت نام اینترنتی کنیم؟ یا به اداره هایی که گفته شده باید مراجعه کنیم و فرایند ثبت نام رو انجام بدیم؟بعد میخواستم ببینم چقدر طول میکشه که بیمه مدیکل ستاپ بشه؟ چون ما تا زایمان خانومم 1 ماه بیشتر وقت نداریم
بعد براساس چیزی که شما گفتید این سایت رو من برای کالیفرنیا پیدا کردم درسته؟
http://ssa.ocgov.com/about/services/locations/cities
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز کسی هست بتونه به ما کمک کنه ما الان 2 ماهه اومدیم امریکا شارلوت سوشال و گرین کارتمونم گرفتیم من یه کار پارت تایم گرفتم فعلا با درامد محدود و یه خانواده 4 نفری هستیم با 2 بچه 9 و 16 سال از چه طریقی و به چه صورت میتونیم با هزینه کم خودمونو بیمه کنیم پیشاپیش ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من تازه میخوام بیام آمریکا چگونه خودم و فرزندانم رو بیمه درمانی بیکاری از کارافتادگی و ... کنم لطفا راهنمایی بفرمائید