کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امریکا
درود.
لیلی خانم حالا که برگشتی ایران از اون رتبه های مخصوص گرین کارت داشتن و موندن در آمریکا که در نزد مردم ایران بهت میدن رو که آرش جان گفته بود رو الان چند تاش رو داری؟
+10 واسه گرین کارت؟ +5 واسه 2 ماه زندگی؟ +2 واسه هواپیمای امریکا سوار شدن؟ ها لیلی خانم؟ چند تا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: rs232 ، maaref
من با توجه به اينكه مقيم اروپا هستم از لوفتانزا و اتريش ايرلاين استفاده ميكنم كه راضي هم هستم.البته فقط يه بار به امريكا سفر كردم اونم با لوفتانزا بوده و چون تجربه سفر با ايرلاين ديگه اي رو ندارم نميتونم قياس كنم اما كلا از لوفتانزا راضي ام(براي استفاده از اين ايرلاينها بايد ويزاي شينگين داشت)
پاسخ
تشکر کنندگان: سارا کوچولو ، aNTea
در مورد من علتش اینه که اول باید خودم حسابی ببینم و پیش خودم به یه تحلیل منطقی برسم، بعد برای دیگران تعریف کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: leili ، maaref
شیما عزیز
پس ویزای ترانزیت برای چیه!!!؟؟؟ الان کسی که بخواد می تونه با این ایر لاین ها هم بره و بهش ویزای ترانزیت میدن خیلی راحتSmile

لیلی عزیز
من هنوز نرفتمBig Grin از پست های شما خیلی لذت بردم و یاد گرفتم ایشالا برسم دوستان رو مستفیض می کنمSmile
Hope Never Die

شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
پاسخ
تشکر کنندگان: leili ، یه مهاجر
سلام به همگی
آمدن من به آمریکا مثل کلیرنسم در دقیقه 90 شد. از خیلی از دوستانم خداحافظی نکردم. دلم می خواد مشاهداتم کامل بشه تا یکبار مفصل به همه بگم اینجا چطوره. اما کاملا با لیلی موافقم که اینجا اصلا سرزمین آرزوها نیست. به من خرده نگیرید. این نظر منه. زندگی در اینجا به نظر بسیار سخت تر و جدی تر از ایرانه. حداقل برای ادمهای با تحصیلات بالا. در ضمن من در شهر نیویورک هستم. بعدا بیشتر مینویسم
شماره کیس :۲۵۰۰

مصاحبه: ۲۳ اکتبر ۲۰۰۸

مدّت طول کشیدن کلیرنس :۳۴۰ روز (11 ماه و 7 روز)

دریافت ویزا: 2 روز به آخر
پاسخ
تشکر کنندگان: matrix ، admin ، mohsen324 ، Hojjat ، leili ، سارا کوچولو ، shahram1347 ، usa ، aNTea ، maaref ، Hornet ، Mehdiest ، MPU ، alirezanz
من از مطالب لیلی عزیز خیلی بهره بردم
واقعا خوب و مفصل بود
قول میدم اگه رفتنی شدم گزارش لحظه به لحظه بدم
اما فعلا منتظر سفرنامه عزیزان سفر کرده هستیم

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
پاسخ
تشکر کنندگان: leili
سلام
ما 5 روزه رسیدیم ،می خواستم بذارم اطلاعاتم کامل بشه بعد بنو یسم اما به خاطر بچه های مهاجر سرا و مخصوصا لیلی جان که ما حسابی بهش زحمت دادیم از حالا می نویسم اگر کامل و جامع نیست ببخشید ما خودمون هم گیج هستیم هنوز.....
ما اورنج کانتی هستیم و در ایر واین هستیم هتل la quinta inn هتل خوبی نیست خیلی، ما هم می دونستیم البته ولی به خاطر 3مزیتش گرفتیم
1-free local callچون ما تا می خواستیم cell phon بگیریم مسلما چند روزی طول می کشید که همین طورم شد ما تازه 2 شب پیش تونستیم بگیریم
2-Free local shuttleکه مثلا ما مجانی رفتیم اداره ssn
3- break fast داره که برای اول کار که جال فروشگاه ها را بلد نیستید خیلی خوبه چون صبح یه چیزی می خورید و بعد میرید بیرون و نمی خاد همون اول کار برید سراغ پنیر و نون و...
شبی 70$ و مایکرویو و قهوه جوش و اتو سشووار و... داره اتاقاشم بزرگه
خلاصه برای اول کار بد نیست ولی بعد که جا افتادید می تونید برید جای بهتر
ما یک 3 یا 4 روزه دیگه میریم یا hillton یا hyatt regencyکه 4 ستاره است و خوبه
خوب ما که این چند روزه بیشتر مهمونی بودیم و برای قضاوت زوده ولی بچه ها اول که می ایید مخصوصا اگر مثل ما در هتلید اصلا به خودتان سخت نگیرید چون ماشین که نیست وسیستم اتوبوس هم تا بیایید راه بیفتید یه خورده طول می کشه و کلا زیاد قوی نیست بعد براتون توضیح می دم چرا...
خلاصه تا این ssnنیاد خیلی سخته مخصوصا این نداشتن ماشین ما ها هم که عادت نداریم ...ما که خیلی اذیتیم خدا کنه زود بیاد
در مورد اتوبوس باید بگم این سایت octa که ماشاا... اکثر موقع ها مشکل server داره بهتره بی خیالش بشید برید تو همون سایت google mapو get direction را بزنید به هر جا هستید خواستید برید دقیقا مشخص می کنه که چه شکلی باید برید چقدر راه باید برید چقدر منتظر اتوبوس باید باشید و...
و عیب کلا سیستم اتوبوس اینجا اینه که اگر مثلا اتوبوس ساعت 4pm را miss کردید اتوبوس بعدی ساعت 5 می یاد و تازه ممکنه از یک مسیر دیگه بره و شما هم ندونید وخلاصه دردسر و...
ما center irvine spectrum و south coast plaza رفتیم خیلی خیلی قشنگ بود
جای دیگه هم نرفتیم
راستی برای hollywood ما که ماشین نداریم ....فهمیدم هر روز 8صبح از دم هتل marriot در اناهیم ماشین می اید و شما را pick upمیکنه ما هنوز نرفتیم اگر رفتیم حتما می نویسم چه شکلیه راستی این توره و نفری 113$قیمتشه و beverly hillsوrodio stodioو west wood و یه عالمه جای دیگه به غیر از universal stodio می بره وشب برتون می گردونه همون marriot، خوب یا بدش را نمی دونم کسی اطلاعاتی داره بگه
دیزنی لند هم من نفهمیدی چه شکلی یک ساله می تونم بگیرم داخل سایتشم که لیلی جان گفتند رفتم چیزی نفهمیدم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
همین طوربرای dmv نفهمیدم چه شکلی برای امتحان رزرو کنم ....و آیا برای رزرو هم ssn می خواد؟ میشه ما از حالا رزرو کنیم که وقتی ssn اومد سریع دیگه بریم امتحان بدیم؟
مرسی
و ببخشید اگر هنوز کامل نبود
کیس نامبر:***12
تاریخ مصاحبه:28 مارچ
تاریخ کلیرینس:30 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: babakped ، laili ، m.memari ، mohsen324 ، N.D ، leili ، meweadl ، shr.jafari ، masih ، سارا کوچولو ، shahram1347 ، usa ، aNTea ، maaref ، shahrooz59 ، Hornet ، Mehdiest ، MPU ، GreenRoad ، alirezanz
ستاره جان خیلی خوشحالم که بالاخره انتظارات به پایان رسید و اومدی...من تمام مراحل کلیرنس و گرفتن ویزا رو دنبال میکردم و میدونم که چقدر در گرفتن ویزای بعضی بچه ها کمک کردی............بدون ماشین قبول دارم خیلی سخته ولی یه مسئله ای هست که اینجا زمان خیلی زود میگذره امیدوارم این دوران سختی هر چه زود تر بگذره و خیلی سریع جا بیوفتی...سوشال و گرین کارت ما در عرض 16 روز اومد امیدوارم مال شما هم خیلی زود بیاد....
در مورد دیزنی لند که سوال کردی ما برای یک روز نفری 74$ خودمون و برای دختر 8 سالمون 64$ دادیم که با احتساب تکسش شد 215$ البته من خیلی قیمتها خوب یادم نمیمونه ولی تقریبا این حدودا بود
ولی پاس سالیانه نفری 150 $ داشت تا به بالا....که این 150$ در طول 365 روز سال خیلی روزها رو نمیتونی بری از جمله شنبه و یکشنبه ها و تعطیلات رسمی که به درد ما که بچه مدرسه ای داریم و فقط میتونیم روزهای شنبه و یکشنبه بریم نمیخوره ولی آبشن های دیگه ای هم داشت که اگه اشتباه نکنم بالای 280$ بود...

در مورد گواهینامه شما اول باید نزدیکترین DMV به خودتون رو پیدا کنید و برید برای امتحان آئین نامه...البته قبلش باید آئین نامه و سوالات رو خونده باشید بدون داشتن سوشال هم میشه ولی باید شماره ی گرین کارتتون و داشته باشید....
بعد از اینکه امتحان آئین نامه رو به موفقیت گذروندید بهتون ورقه ی قبولی میدن که همون گواهینامه ی موقته ولی شما فقط در صورتی میتونید رانندگی کنید که یک کسی که گواهینامه داشته باشه حتما در کنارتون باشه...در این فاصله از طریق سایت میتونید وقت امتحان رانندگی بگیرید اینم سایتش
https://eg.dmv.ca.gov/foa/welcome.do
این سایت معمولا زیر یک ماه بهتون وقت نمیده ولی اگه مثل من پشتکارتون خوب باشه میتونید شبها ساعت یک و دو نیمه شب وقت بگیرید که در اینصورت وقت یک هفته ی دیگه رو میده و اونهم مال کسانیه که وقتشون و کنسل کردند و شما ازش استفاده میکنید.....
اگه هر کمک دیگه ای هم فکر میکنید از دست ما بربیاد با کمال میل براتون انجام میدیم.....
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: m.memari ، s..setare ، N.D ، leili ، meweadl ، سارا کوچولو ، shahram1347 ، aNTea ، maaref ، shahrooz59 ، Hornet ، Mehdiest ، aziking ، MPU ، bardia9 ، GreenRoad ، alirezanz
مرسی لیلی جان
فقط یک سوال دیگه بلیط دیزنی را که دیگه نمی خواد on line بگیریم ؟بریم دم در دیزنی لند میشه گرفت؟
ساعت چند بریم خوبه؟
کیس نامبر:***12
تاریخ مصاحبه:28 مارچ
تاریخ کلیرینس:30 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz
ما رفتیم اونجا گرفتیم احتیاجی به آنلاین گرفتن نیست...فقط هر روزی میرید شنبه و یک شنبه نباشه چون خیلی شلوغه و تمام مدت باید توی صفهای طویل بازیهاش باشی....ما جمعه ساعت ده صبح اونجا بودیم خیلی خلوت هم نبود.....یه چیز دیگه اینکه قبلش حتما وضعیت هوا رو چک کنید که مثل این دو سه روزه به بارون نخورید.
تا اونجائی که من یادمه برای گرفتن پاس سالیانه آی دی میخواست که چون شما فعلا نه کالیفرنیا آی دی دارید و نه گواهینامه اگه میخواهید بگیرید یه آی دی با خودتون ببرید......
تقریبا هر شب برنامه ی آتیش بازی دارند و خیلی خیلی تماشائیه ....اگه بتونید تا ساعت 9 شب بمونید میتونید آتیش بازی و کارنوالش هم ببینید....البته قبلش توی سایتش بهتره نگاه کنید و ترجیحا زمانی برید که این برنامه ها رو داشته باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: s..setare ، سارا کوچولو ، aNTea ، Hornet ، Mehdiest ، bardia9 ، GreenRoad ، alirezanz
سلام. برای امتحان کتبی رانندگی هم میتونید آن لاین وقت بگیرید. البته بنظرم باید ای دی تون آمده باشه چون میخواهند.
برای دیدن لوس آنجلس و هالیوودو... اگر بخواهید با تور بیایید، توری که از همه معروف تر است و مرتب در شهر اتوبوس هاش دیده میشه، star line است. این اتوبوس برای خیلی شهرها مسیر داره. آدرس سایتش اینه که پایین مینویسم و قیمت هاش هم تو سایتش هست:
www.starlinetours.com
برای دیزنی لند هم صبر کن تا آی دی تون بیاد بعد برو چون اگر مقیم کالیفرنیا باشی مشمول تخفیف میشوید. حتما بروید خیلی جالب است. البته صبرکنید تا نزدیک کریسمس باشه تا از جشن شبهاش هم استفاده کنید. در ضمن برای آنهایئکه روز تولدشون آنجا میروند، تخفیف زیادی بهشون میدهند.
خیابان هالیود هم روز تعطیل بروید چون شخصیت های کارتونی و یا فیلم بیشتری میبینید. حتما موزه مادام توسادی را هم که در همون خیابون است را بروید.
من در لوس آنجلس - بورلی هیلز- زندگی میکنم( البته نه قسمت اعیان نشینش!!!!!). اگر سوالی در رابطه جاهای دیدنی اش دارید، میتونم کمکتون کنم تا برنامه درستی برای دیدن همه جاهاش داشته باشید.
لاتاری 2008
شماره پرونده: ***14
مصاحبه: روزهای پایانی ماه آگوست
دریافت ویزا: 13 روز بعد از مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، s..setare ، leili ، سارا کوچولو ، payman R ، Hossein81 ، usa ، aNTea ، Hornet ، Mehdiest ، MPU ، bardia9 ، GreenRoad ، alirezanz
مرسی پگاه جون ....کسانی که روز تولدشونه میتونند مجانی برن دیزنی لندSmile بهشون یه سنجاق سینه ی Happy birth day هم میدن...
ولی اگه اشتباه نکنم با آی دی بهتون تخفیف نمیدن چون باید یک سال شما توی کالیفرنیا باشید تا رزیدنت کالیفرنیا محسوب بشید ..اگه اشتباه میکنم لطفا بهم بگین
پاسخ
تشکر کنندگان: سارا کوچولو ، alirezanz
نه. ما هنوز یک سال نشده که اینجا هستیم ولی با آی دی تخفیف خوبی گرفتیم. دقیقا یادم نیست چقدر شد. ولی به دخترم که روز تولدش بود، تخفیف دادند نه اینکه کلا مجانی باشه. + یک گل سینه Big Grin ( 2 تا پارک است. پارک اول مجانی میشه ولی برای دومی پول میگیرند)
لاتاری 2008
شماره پرونده: ***14
مصاحبه: روزهای پایانی ماه آگوست
دریافت ویزا: 13 روز بعد از مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، سارا کوچولو ، aNTea ، alirezanz
ممنون بابت توضیحاتت...من نمیدونستم چون ما خیلی هول بودیمSmile زود رفتیم ...هنوز نه آیدیمون اومده بود و نه چیزی....
من شنیده بودم برای کسانی که تولدشونه مجانیه....گفتم اینها مجانی کاری نمیکنندSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: pegah ، honareirani ، aNTea ، maaref ، alirezanz
سلام به همگی

می خواستم بدونم وقتی که داریم برمیگردیم از آمریکا آیا باید فرمی پر کنیم یا جایی بریم که پاسمون رو مهر کنن؟ یا همینجوری بیایم بیرون؟ موقع ورود که فرم I-94 رو پر کردیم و دیگه پسمون ندادند.

موفق باشید
شماره کیس: 2009AS17XXX
نامه قبولی: 08 6th May
ارسال فرمهای سری اول: 9th Jun 08
کارنت: 9th Feb 09
نامه دوم: 09 20s Mar از طریق ایمیل
معاینه پزشکی: 09 31st Mar
مصاحبه: 09 14th April
کلیرنس و ویزا: 09 31st Aug (پس از 130 روز)
هزینه قبل از ورود به آمریکا:1050€ نفری
ورود به آمریکا: 09 16th Nov
دریافت گرین کارت: 09 22nd Dec
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان