موضوعها: 4
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
والا ما که در برگشت هیچ فرمی پر نکردیم الایک فرم در هواپیما که میخواستن ببینن ما انفولانزا گرفتیم انهم از نوع خوکی تا حالا یا نه که زیاد فرم خاصی نبود.........
در برگشتن هم چیزی تو پاس نزدن
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
فکر می کنم برای شخص خودم عاقلانه باشه که از موضع دیگری غیر از اون چیزی که تا بحال تو این فوروم دیدید حرف بزنم. دوستان من تا بحال جوری در مورد آمریکا حرف زدند انگار کشور تفریح و گشت و گذاره.
حرف من اینه که وقتی رسیدید اینجا، کمربنداتونو محکم ببندید. 1 دلار پولتونو و 1 دقیقه وقتتونو تلف نکنید. یک بار اتوبوس سوار شدن 1.5 دلاره که میشه 1500 تومن ما. یک اسلایس پیتزا حداقل 4 دلاره. یک بطری آب معدنی 200 سی سی 1 دلاره. شما در ساعت 10 صبح یا 2 بعد از ظهر هیچ آدمی رو بغیر از توریست ها پیدا نمی کنید، چون همه دارند کار می کنند، اینجا "عمری کاره" نه آمریکا
وقتی اینجا می رسید برنامه داشته باشید: انگلیسیتونو تقویت کنید، فارسی رو موقت بذارید کنار و سعی کنید که به انگلیسی Comunicate کنید. اینجا مردم بسیار بیشتر از ما کتاب می خونند، وقتی منتظرند یا تو اتوبوس یا .... مردم بسیار مودب و سیاست مداری هستند. نمیدونم چرا تو ایران همش فکر می کردیم که آمریکائیها خنگ و بی اطلاع هستند.
زندگی بسیار منظمه. ولی متاسفانه پیوندهای خانوادگی بسیار سست تر از ایرانه. این مهمه چون بچه هاتونو تو آمریکا بزرگ خواهید کرد. تمام انرژیتونو بذارید برای پرورش درست بچه هاتون. اگه بزرگترند مثلا ابتدائی یا راهنمائی، بهشون یاد بدید که قدر آموزش اینجا رو بدونه و خیز برداره برای موفقیت های آکادمیک.
اینجا بهشت دانشجویان و دانشمندان هست. ورود به دانشگاه راحتتر از ایرانه ولی تموم کردنش بسیار سختتره. اینجا بدون پارتی بازی باید وارد رقابتی بشید که فقط و فقط بهترین ها را انتخاب می کنند. در مورد دانشگاهها نمونه سئوال یا مخ استاد زدن! بی فایده اند.
از دروغ گفتن در اینجا در هر شرایطی پرهیز کنید.
باز هم اگه تونستم میام می نویسم
دوستان: به شما اقامت این چنین کشوری اعطاء شده که قرار نیست براتون نقش دوبی رو براتون بازی کنه. جدی باشید.
راستی لیلی جان: وقتی شما برگشتید باید tax بدید؟ تا دفعه دیگه که دوباره وارد آمریکا می شید
شماره کیس :۲۵۰۰
مصاحبه: ۲۳ اکتبر ۲۰۰۸
مدّت طول کشیدن کلیرنس :۳۴۰ روز (11 ماه و 7 روز)
دریافت ویزا: 2 روز به آخر
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
درسته اینجا کشور گشت و گذار نیست ولی آمریکائیها جوری زندگی نمیکنند که بهشون بد بگذره.... ..تازه توی این وضع خراب اقتصادیشون....من نمیدونم قبل از این بحران چه طوری بوده ولی الان که ما هر جا میریم پر از آدمه ....از رستوران ارزون و گرون و دیزنی لند و هالیوود بولوار و هر جای تفریحی و گردشی....زمانی هم که هوا خوب بود همه لب دریا بودند...اینها مثل ما فرهنگ پس انداز ندارند و برای امروز رندگی میکنند و یاد گرفتند که چطوری از لحظه استفاده کنند ......
از صبح تا بعد از ظهر و 11 ماه در سال به طور جدی کار میکنند در عوض در روزها و ساعات بیکاری نهایت استفاده رو از وقتشون میکنند ...درسته که بعضی چیزها از ایران گرون تره ولی خیلی چیزهای دیگه هم از ایران ارزون تره ..مثل گوشت و مرغ و ماهی و .....و پوشاک و هزینه ی تحصیل بچه ها تا اتمام دبیرستان....و غیره
در هر صورت به نظر من یا نباید مهاجرت کرد و یا زمانی که این کار و انجام دادیم و خیلی هامون چاره ای هم غیر از این نداریم و قبول هم داریم که هیچ جای دنیا وطن آدم نمیشه (البته در مورد بعضی از کشور ها استثنا هائی هم وجود داره) بهتره که خودمون و به دیدن زیبائی ها و مزیت ها و خوبیها ی اطرافمون عادت بدیم به جای اینکه فقط نیمه ی خالی لیوان و ببینیم.....
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
در مورد tax روایت زیاده دوست من. من خودم همین که بفهمم خبر میدم.
موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها ما دیروز رفتیم hollywood با تور رفتیم vip تور ،نفری 100$از دم در هتل marriot در anaheim سوارمون کردند صبح ساعت 9 که اونجا باشید می تونید با تور همون روز برید،ما فقط universal stodio را گرفتیم و 1 روز هم می خواست چون خیلی بزرگ و قشنگ بود بعد هم ساعت 6 می اید دنبالتون حالا که هوا سرده 6 به بعد universal stodio دیگه تقریبا تعطیله پس اگر گفتند تا شب بمونید مثلا 8 و بهتره پولشم بیشتره قبول نکنید چون خبری دیگه نیست و هوا هم سرده ...اینجا شبها خیلی سرده
راستی می تونید برای اتوبوس pass buss بگیرید که weekly و monthly هست که من هنوز نگرفتم هر وقت گرفتم توضیح میدم
کیس نامبر:***12
تاریخ مصاحبه:28 مارچ
تاریخ کلیرینس:30 سپتامبر
موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
سلام
وقت همگي دوستان بخير
ليلي جان ما هم هنوز نرفتيم انشالله رفتيم چشم حتما
بابت سفرنامه و كليه راهنماييهاتون ممنون
دوستان آيا كسي از پرواز BIM استفاده كرده و اطلاعي داره ؟؟؟؟؟
يكي از آشناهاي ما كه توي واشنگتن هست قراره براي ما دنبال خونه براي كرايه باشه دوستاني كه اطلاع داره كمي اطلاعات ميدن ؟؟؟؟؟؟؟ ما انشالله اول اسفند ماه راهي هستيم
اميدوارم همه دوستان موفق و پيروز باشيد
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-12-10 ساعت 12:20)mahdis نوشته: سلام
وقت همگي دوستان بخير
ليلي جان ما هم هنوز نرفتيم انشالله رفتيم چشم حتما
بابت سفرنامه و كليه راهنماييهاتون ممنون
دوستان آيا كسي از پرواز BIM استفاده كرده و اطلاعي داره ؟؟؟؟؟
يكي از آشناهاي ما كه توي واشنگتن هست قراره براي ما دنبال خونه براي كرايه باشه دوستاني كه اطلاع داره كمي اطلاعات ميدن ؟؟؟؟؟؟؟ ما انشالله اول اسفند ماه راهي هستيم
اميدوارم همه دوستان موفق و پيروز باشيد
ما 1 ماه در این هتل بودیم که با توجه به امکانات و هزینه اش عالی بود. در سرتاسر آمریکا این هتل شعبه داره که همش با یک مدل طراحی شده اند و بنابراین من حدس میزنم که کرایه و کیفیتشون بطور کلی مطلوب باشه. شما شهری رو که می خواین برین رو چک کنین.
http://hotels.extendedstayamerica.com
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از بستگان ما هم مدتی قبل به کانادا رفته بود و توی Extended Stay اقامت کرده بود و راضی بود. منتها اخیراً که یکی دیگه از بستگان قصد رفتن به همونجا رو داشت فهمید که قیمتها بالا رفته (شاید فقط در اون شهر خاص، و شاید فقط در این مدت که به تعطیلات نزدیکه) و تصمیمش عوض شد. گروه اول، از کیفیت هتل راضی بودن.
موضوعها: 7
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
2009-12-10 ساعت 21:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-10 ساعت 21:43 توسط saeedhei.)
با سلام
می توانید توضیحات بیشتری در مورد هالیوود ذکر نمائید .
با تشکر
(2009-12-09 ساعت 21:49)s..setare نوشته: سلام بچه ها ما دیروز رفتیم hollywood با تور رفتیم vip تور ،نفری 100$از دم در هتل marriot در anaheim سوارمون کردند صبح ساعت 9 که اونجا باشید می تونید با تور همون روز برید،ما فقط universal stodio را گرفتیم و 1 روز هم می خواست چون خیلی بزرگ و قشنگ بود بعد هم ساعت 6 می اید دنبالتون حالا که هوا سرده 6 به بعد universal stodio دیگه تقریبا تعطیله پس اگر گفتند تا شب بمونید مثلا 8 و بهتره پولشم بیشتره قبول نکنید چون خبری دیگه نیست و هوا هم سرده ...اینجا شبها خیلی سرده
راستی می تونید برای اتوبوس pass buss بگیرید که weekly و monthly هست که من هنوز نگرفتم هر وقت گرفتم توضیح میدم
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2009-12-11 ساعت 11:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-11 ساعت 11:07 توسط babakped.)
ما پنج شنبه رفتیم بلیط هامون رو از دفتر مرکزی KLM تو برج سایه روبروی پارک ملت گرفتیم. اول تلفنی گفته بودند که ویزای ترانزیت لازمه ولی بعد از دیدن ویزاهامون گفتن ویزای I-551 (که برای گرفتن گرین کارت میرین) نیاز به ویزای ترانزیت نداره !
NOTE:
Holders of a Alien Residence Card (ARC/Green Card) or a valid I-551 stamp do NOT need an Airport Transit Visa.
منبع :سایت سفارت هلند و دفتر KLM
http://www.netherlands-embassy.org/artic...00000393EN
علاوه سایت سفارت که گفتم KLM هم گفت نامه کتبی میده که نیاز به ویزای ترانزیت نداریم .
کاش از بچه های 2009 , 2008 , ...هم اگر کسی خودش تجربه اش را داره به ما بگه خیالمون راحتتر بشه.
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
موضوعها: 39
رتبه:
81
0 تشکر در 0 ارسال
برنده اصلی میتونه زودتر و به تنهایی وارد آمریکا بشه و بعد از ورود اون بقیه اعضا خانواده هم به اون ملحق بشن.
2010AS3xxx
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
هالیوود خوب چندین بازی و وسایل سرگرم کننده و تفریحی دارد بیرونشم فروشگاه مخصوص خرید وسایل هالیوود داره که قشنگ و گرونه
بایط ورودی ان 99$ بود که فکر کنم اگر 147$ بدی پاس یک ساله می گیری که به نظر من احتیاجی نیست چون با دیزنی لند فرق می کنه اکثر بازیهاش برای این جذابه که نمی دونی قراره چه اتفاقی بیفته اگر برای بار دوم یا بیشتر سوار بشی دیگه مثل اول نیست...
تور هایی هم که می برن مخلوط داره مثلا هم گشت شهر هم universal stodioکه همان هالیوود است که به نظر من هر دفعه یکیش را ادم بره بهتره چون هر کدومش یک روز را می خواد...
دیگه نمی دونم چی بگم ...اگه سوالی دارید بپرسید
کیس نامبر:***12
تاریخ مصاحبه:28 مارچ
تاریخ کلیرینس:30 سپتامبر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2009-12-12 ساعت 14:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-13 ساعت 00:44 توسط great.)
مگر اینکه بسیار پولدار باشید (در آمد ماهیانه 5 میلیون به بالا در ایران) و بتونید بالای 30 یا 40 هزار دلار به آمریکا بیارید و در صورتی که نخواید که اینجا زندگی کنید (مثل خیلی از ایرانیها که اصلا تو ایران هستند و فقط گاهگاهی برای تفریح میان اینجا)، بهتره که برای مسافرت اول حواستون به همه خرج هاتون باشه. اینجا بهشت تنوعه. از هر کالا، غذا یا خدماتی به اندازه زیاد انتخاب وجود داره. بنابراین در خرید و پول خرج کردن مواظب باشید، چون می افتید تو سیکل معیوب امتحان همه چیز.
اصولا هیچ خونه ای رو برای کمتر از 6 ماه اجاره نمیدند.
پروژتون برای بار اول سفر هم مشخص باشه. مثلا سعی کنید حتما گواهی نامه بگیرید.
تا جائی که میشه، بعلت اینکه پولتون یواشکی و آرام از دستتون میره، صرف غذا در رستورانها، بار یا رفتن به مکانهای تفریحی بلیط دار رو بذارید فقط برای موقعی که می خواید به خودتون جایزه بدید. چون 1) بسیار گرونند 2) باید انعام بدید 3) قیمت چیپس یا نوشابه در همچین جاهائی 2 برابر سوپرمارکته.
خریداتون رو تا ممکنه از walmart بکنید، بقیه سوپرمارکتها گرونترند
در نیویورک و شهر نسبتا کوچیک بوفالو"
بلیط اتوبوس 1.5 دلار
کرایه تاکسی: مثل دوبی. از 5 تا 30 دلار بسته به مسافت
قهوه:2 تا 5 دلار (اینجا فقط قهوه هست، جائی چائی خودمون رو ندارند یا کمتر پیدا میشه)
شیر لیتری 2 دلار در والمارت
گوشت گاو: 3 یا 4 تا هر 500 گرم (هر پوند)
گوشت خوک ارزونتره
ماهی هم ارزونه
یه نون اسلایس شده 1 تا 3 دلار
نوشابه از 1 دلار به بالا
آب هم همینطور
بلیط سینما 10 دلار به بالا
تلفن اگه کوتاه اینجائید، یه خط موقت T-mobile بصورت prepaid بخرید. برید به سایتش
راستی از تهران که میاید، وقتی از هواپیما پیاده میشید، قبل از هر کاری پولتون رو بذارید تو بانک. من bank of america رو توصیه می کنم. بهتون یه debit card بلافاصله میدند که همه و همه کارهاتون رو میتونید باهاش بکنید.
میوه اینجا گرونه : سیب سبز دونه ای 1 دلار
موز: هر پوند 1 دلار
انعام 1 تا 2 دلار
چون جا تا جا فرق میکنه بهتره که قیمت دقیق این چیزها رو در شهری که انتخاب میکنید ببینید و از گوگل با کلمات grocery prices استفاده کنید
باز هم خواهم گفت......
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ممنون از جوابتون
منظورم این بود که خود آدم تنها بره و کاراش را بکنه و برگرده. همون سیکل 6ماه یکبار. آیا امکانش هست. یعنی کلا بعد از سیتیزنی خانواده را برد که هزینه ها پایین تر بیاد.
آیا شدنی است؟