کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در ابوظبی
(2010-05-19 ساعت 22:45)shahin82 نوشته:  دوستمون sam_hash فردا مصاحبه داره، برای شادی روح این جوون تازه دبی رفته و محشور شدنش با تمام ویزا داران آسمان آمریکا و حومه، دست به دعا برداریم. باشد که دعایمان مقبول افسر سفارت قرار بگیرد به حق KCC و آل KCC ... آمین
آمین!Big Grin
تازه فردا می خوام برای دوستانی که مصاحبه دارن مراسم انرژی مثبت فرستادنونگ راه بندازم!Big Grin
چون فردا قراره از 3 نفر خبرهای خووووووب بشنویم.Smile

(2010-05-19 ساعت 22:49)sam_hash نوشته:  سلام دوستان. ببخشید دیر دارم خبر میدم.هتل نامرد ساعتی ده درهم واسه وایرلس میگیره. من دیروز عصر رفتم مدیکال .کمتر از دو سعت انجام شد با همون 650درهم
امروز هم به خرید گذروندیم جهت استرس زدایی!
فردا 6:30 خانم ملیکا میاد دنبالم
دعا بفرمایید
مخلص همگی

پی اس: رزا جان بذار من ویزا بگیرم میرم لپ تاپ میگیرم که راضی شیBig Grin
دعا می فرماییم ساسان جان. شما آسوده باش و استراحت کن این شب قبل از مصاحبه رو!Wink
پس منتظر سفرنامه ای که با لپ تاپ قراره بنویسی هستیم!TongueWink

موفق باشیییی
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: sh-b ، shahin82 ، اليزا ، Monica ، farzad101 ، ساسان ، N.D ، Ashkan78 ، kianoush ، sam_hash
ساسان جان از امشب هیچی نمیخوریم که صبح قراره کلی شیرینی خورون داشته باشیم توی سایتBig Grin
امیدوارم به راحتی و بدون دردسر ویزات رو بگیری و هممون رو خوشحال کنی به امید فردا صبح با ویزاWinkSmile

وااااااااااااااااااااای راستی فردا از انکاراهم قراره کلی خبرای خوب برسه وای که چه روزیه فرداSmile
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: R.F ، shahin82 ، اليزا ، maryamjay ، nochen ، Monica ، ساسان ، azin ، N.D ، Ashkan78 ، sam_hash
ساسان جان
اینارو ساعت 9:30 پنجشنبه می نویسم
می دونم که الان دیگه وارد سفارت شدی وو داری مدارکو تحویل می دی.
برایت آرزوی موفقیت داریم
منتظر خبر خوب هستیم
فرزاد
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: honareirani ، Ashkan78 ، R.F ، اليزا ، Eskandari ، kianoush ، sam_hash
ساسان منتظریماWinkزودتر خبر بده ببینیم چه شدCool
شماره کیس: 2010AS00016XXX
من با سفارت ابوظبی مکاتبه کردم ، ساعت مصاحبه رو 8 صبح اعلام کرده !!!!؟؟؟
میخواستم بدونم ساعت مصاحبه ها تغییر کرده یا طرف همینجوری یه چیزی نوشته ؟
از دوستانی که جدید مصاحبه بودن کسی میتونه کمک کنه ؟
با تشکر

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ساسان
سلام
من هفته پیش مصاحبه داشتم.
و هیچکس رو زودتر از 10 نفرستادن داخل.یعنی اول ویزاهای دانشجویی و توریستی رو دیدن و ما تو اون هوای گرم بیرون منتظر نشستیم توی صف و وقتی اونها تموم شدن ماها که مهاجرتی بودیمو همگی با هم فرستادن تو.و از روی صفی که بیرون داشتیم شماره میدادن و مصاحبه میکردن و اصلا کاری به تایم مصاحبه نداشتن.مثلا تایم ما 10 بود که 11 مصاحبه شدیم و 12 اومدیم بیرون.
زودتر از 9 اونجا الافیه.البته نظر بقیه رو هم بپرسید.
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.

موریس مترلینگ
تشکر کنندگان: R.F ، sh-b ، Eskandari ، N.D ، arisa-mohammad ، ساسان
(2010-05-20 ساعت 13:12)arisa-mohammad نوشته:  با سلام
من با سفارت ابوظبی مکاتبه کردم ، ساعت مصاحبه رو 8 صبح اعلام کرده !!!!؟؟؟
میخواستم بدونم ساعت مصاحبه ها تغییر کرده یا طرف همینجوری یه چیزی نوشته ؟
از دوستانی که جدید مصاحبه بودن کسی میتونه کمک کنه ؟
با تشکر

سلام
بله من از بچه های دیگه هم که پرسیدم ساعتشون رو 8 اعلام کردن و به همه گفتن 8 بیان شاید سرشون شلوغه
مال ما که ساعت 10 بود و ما 9 دم سفارت بودیم و تقریبا 9:30 رفتیم تو سفارت .
حالا حتما ساسان امروز می نویسه که چطوری بوده
ساسان جان بابا این قلب ما حساسه یالا بگو چی شد ؟
من که کلیرنس خودم یادم رفت !
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
تشکر کنندگان: Eskandari ، R.F ، arisa-mohammad ، ساسان ، azin ، sam_hash
salam bacheha, bebakhshid ke dir daram khabar midam. yani fek kardam shahin gofte behetun.
man ham moteassefane behem clear khord. fekr mikonam be in khater ke yaru hal nakard ke man rastesho goftam ke beharhal bayad beram sarbazi. nemidunam shayad fekr karde kasseyi zire nimkasame. in jalebe ke fek konam mikhast behem visa bede vali vaghti ino goftam raft va bade 5 daghighe ba barge abi bargasht!!!
beharhal goore pedaresh
dar morede saat ham porsidan bacheha: be man ham gofte budan 10 sobh va 9.30 raftim tu. shulugh bud va man 12.30 mosahebe shodam.
man bilitamo jolo endakhtam va farda zohr miam kamel baratun migam
harchand nokteye khassi vojud nadasht
sharmande babate finglish

rasti tabrik be mohsen va sahar khanum va baghie ke visa gereftan.khabare kheili khubi bud bad az halgirie diruz

سلام بچه ها, ببخشید که دیر دارم خبر میدم. یعنی فکر کردم شاهین گفته بهتون. من هم متاسفانه بهم کلیر خورد. فکر می کنم به این خاطر که یارو حال نکرد که من راستشو گفتم که به هر حال باید برم سربازی. نمی دونم شاید فکر کرد کاسه ای زیر نمی کاسمه. این جالبه که فکر کنم می خواست بهم ویزا بده ولی وقتی اینو گفتم رفت و بعد 5 دقیقه با برگه آبی برگشت!!!
به هر حال گوره پدرشون.
در مورد ساعت هم پرسیدن بچه ها: به من هم گفته بودن 10 صبح و 9.30 رفتیم تو. شلوغ بود و من 12.30 مصاحبه شدم. من بلیطمو جلو انداختم و فردا ظهر میام کامل براتون میگم. هرچند نکته خاصی وجود نداشت.شرمنده بابت فینگلیش.

راستی تبریک به محسن و سحر خانوم و بقیه که ویزا گرفتن. خبر خیلی خوبی بود بعد حالگیری دیروز.
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، اليزا ، R.F ، farzad101 ، Shahoo52 ، honareirani ، Eskandari ، kianoush ، shahin82 ، sh-b ، N.D ، azin ، hamed_gh ، To USA ، r.bazargan
ببين... اگه يه موقع خواستي برنگردي ايران تا Clear بشي، با توجه به اين كه ويزاي اماراتت به زودي تموم مي شه و قابل تمديد هم نيست، روي كشورهاي زير مي توني حساب كني:

1- مالزي: بدون ويزا - اقامت 90 روز
2- تركيه: بدون ويزا - اقامت 90 روز
3- ارمنستان: ويزا در قبال 50 دلار پول نقد در فرودگاه صادر مي شه - اقامت 120 روز
4- سوريه: بدون ويزا - اقامت 90 روز

البته كشورهاي ديگه اي هم هستن كه اصلا اونا رو توصيه نمي كنم.

ضمنا طبق مقررات مهاجرتي فعلي امارات، شما يك ماه بعد از اين كه از اونجا خارج شدي مي توني دوباره درخواست ويزا بدي. اگه مشكل داشتي در اين زمينه، من مي تونم از اينجا ويزات رو برات بگيرم و برات كپي بفرستم.

(2010-05-21 ساعت 11:46)sam_hash نوشته:  salam bacheha, bebakhshid ke dir daram khabar midam. yani fek kardam shahin gofte behetun.
man ham moteassefane behem clear khord. fekr mikonam be in khater ke yaru hal nakard ke man rastesho goftam ke beharhal bayad beram sarbazi. nemidunam shayad fekr karde kasseyi zire nimkasame!
beharhal goore pedaresh
dar morede saat ham porsidan bacheha: be man ham gofte budan 10 sobh va 9.30 raftim tu. shulugh bud va man 12.30 mosahebe shodam.
man bilitamo jolo endakhtam va farda zohr miam kamel baratun migam
harchand nokteye khassi vojud nadasht
sharmande babate finglish
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: sam_hash ، ساسان ، R.F ، farzad101 ، honareirani ، Eskandari ، kianoush ، sh-b ، N.D ، hamed_gh ، To USA ، sami123
(2010-05-21 ساعت 11:56)Ashkan78 نوشته:  ببين... اگه يه موقع خواستي برنگردي ايران تا Clear بشي، با توجه به اين كه ويزاي اماراتت به زودي تموم مي شه و قابل تمديد هم نيست، روي كشورهاي زير مي توني حساب كني:

1- مالزي: بدون ويزا - اقامت 90 روز
2- تركيه: بدون ويزا - اقامت 90 روز
3- ارمنستان: ويزا در قبال 50 دلار پول نقد در فرودگاه صادر مي شه - اقامت 120 روز
4- سوريه: بدون ويزا - اقامت 60 روز

البته كشورهاي ديگه اي هم هستن كه اصلا اونا رو توصيه نمي كنم.

merci. vali man ta 27 khordad ejaze khoruje mojadad daram. miam iran va age majbur shodam un avakhere ejaze khorujam dobare kharej misham. ta bebinim khoda chi mikhad
man age in greencardo nagiram mard nistam
chux

مرسی. ولی من تا 27 خرداد اجازه خروج مجدد دارم. میام ایران و اگه مجبور شدم اون اواخره اجازه خروجم, دوباره خارج میشم. تا ببینم خدا چی می خواد. من اگه این گرین کارت رو نگیرم مرد نیستم.
chux
I make my own luck

تشکر کنندگان: ساسان ، Ashkan78 ، اليزا ، ADONIS ، گاتا ، farzad101 ، Shahoo52 ، honareirani ، Eskandari ، shahin82
يه كم دقت كن عزيز من...

شما تا 27 خرداد فقط براي يكبار اجازه خروج داري يا به دفعات؟

يه جورايي دلم شور مي زنه كه بيايي ايران و گير بيافتي. سريع صفحه اجازه خروج گذرنامه ات رو يه نيگاه مي اندازي بهم خبر بدي؟

(2010-05-21 ساعت 11:59)sam_hash نوشته:  merci. vali man ta 27 khordad ejaze khoruje mojadad daram. miam iran va age majbur shodam un avakhere ejaze khorujam dobare kharej misham. ta bebinim khoda chi mikhad
man age in greencardo nagiram mard nistam
chux
تشکر کنندگان: ADONIS ، R.F ، گاتا ، farzad101 ، sam_hash ، honareirani ، Eskandari ، hamed_gh
(2010-05-21 ساعت 11:59)sam_hash نوشته:  مرسی. ولی من تا 27 خرداد اجازه خروج مجدد دارم. میام ایران و اگه مجبور شدم اون اواخره اجازه خروجم, دوباره خارج میشم. تا ببینم خدا چی می خواد. من اگه این گرین کارت رو نگیرم مرد نیستم.
chux

ساسان جان واسه ما هم حالگیری بدی بوووووود. اونا از خداشونم باشه که همچین آدم تحصیل کرده و متشخصییییییی بره تو کشورشون.قدر نمی دونن که!
ولی میدونی که خیلی ها کلیر خوردن و بعدشم ویزا رو گرفتن. گرین کارت رو که مطمئن باش می گیری پسر.Smile
یه ذره قضیه اجازه خروجت پیچیدس که اونم حل کردنیه و مشکلی پیش نمیاد. ایشالا که تو همین چند هفته کلیرت بیاد و خلاص.
موفق باااااااااشیییییی
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: farzad101 ، Ashkan78 ، sam_hash ، honareirani ، Eskandari ، sh-b ، hamed_gh
سلام آقای ساسان
من پژمان هستم اگر اشتباه نکرده باشم شما دیروز با من در سفارت مصاحبه داشتیم من خدارو شکر باوجود اشتباه بزرگ در تاریخ تولدم بدون کلیرینس بهم گفتن یکشنبه بیا بگیر اگر اینجا در امارات کاری از دست من بر میاد با کمال میل در خدمتم شماره تلفن من رو داری اگر خواستی با من تماس بگیر
تشکر کنندگان: farzad101 ، R.F ، Shahoo52 ، sam_hash ، honareirani ، Eskandari ، shahin82 ، hamed_gh ، r.bazargan
manun pejmane aziz.dobare tabrike vije be shoma,kheili az ashnayitun khoshbakht shodam. hatman age kari pishumad mozahemetun misham

ashkan jan khoshbakhtane man ejazeye khoruje moteadded daram baraye 1mah ke tu passportam ham zekr shode.
faghat alan shenidam ke man az tarikhi ke az emarat kharej misham ta 1mah nemitunam darkhaste visa bedam. visayi ke masalan betunam bahash 1mah laaghal emarat bemunam. kasi chizi midune?
binahayat sharmande babate finglish

ممنون پژمان عزیز. دوباره تبریک ویژه به شما, خیلی از آشنایتون خوشبخت شدم. حتما اگه کاری پیش اومد مزاحمتون میشم.

اشکان عزیز خوشبختانه من اجازه خروج متعدد دارم برای 1ماه که تو پاسپورتم هم ذکر شده.
فقط الان شنیدم که من از تاریخی که از امارات خارج میشم تا 1ماه نمی تونم درخواست ویزا بدم. ویزایی که مثلا بتونم باهاش 1ماه لااقل امارات بمونم. کسی چیزی می دونه؟
I make my own luck

تشکر کنندگان: Ashkan78 ، R.F ، honareirani
اگه دقيقا بهم بگي الان چه جور ويزايي داري، از يه جاي مطمئن برات مي پرسم و بهت مي گم دقيقا.

(2010-05-21 ساعت 13:33)sam_hash نوشته:  ممنون پژمان عزیز. دوباره تبریک ویژه به شما, خیلی از آشنایتون خوشبخت شدم. حتما اگه کاری پیش اومد مزاحمتون میشم.

اشکان عزیز خوشبختانه من اجازه خروج متعدد دارم برای 1ماه که تو پاسپورتم هم ذکر شده.
فقط الان شنیدم که من از تاریخی که از امارات خارج میشم تا 1ماه نمی تونم درخواست ویزا بدم. ویزایی که مثلا بتونم باهاش 1ماه لااقل امارات بمونم. کسی چیزی می دونه؟
تشکر کنندگان: R.F ، honareirani ، sh-b

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان