کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-04-17 ساعت 11:31)amirhessam نوشته:  
(2010-04-16 ساعت 20:31)اریو نوشته:  
(2010-04-16 ساعت 16:17)amirhessam نوشته:  سلام
من بعنوان برنده اصلي بهمراه همسر و يكي از فرزندانم قرار است ارديبهشت ماه به تركيه بريم. نمي دونم پس از گرفتن ويزا آيا بايستي هر سه با هم وارد آمريكا بشيم يا مي تونيم جداگانه و در زمانهاي متفاوت به آمريكا بريم. چون شنيده ام ويزاي اصلي و نهائي را در فرودگاه آمريكا ميدن و آنجا اگر همه با هم نباشند اجازه ورود نمي دهند. لطفا ً راهنمائي كنين.
سلام
من برنده اصلی بودم و شهریور امدم امریکا و خانواده من مهر و بسیار کار
منطقی است که شما ابتدا تنها بیایید و شرایط را برای زندگی اماده کنید.
مخصوصا اگر بچه دارید.
منظور از ویزای نهایی را نفهمیدم.
موفق باشید
متشکرم از راهنمائی ات
پس شما خودتان این کار را کرده اید خیالم راحت شد چون عده ای فقط شنیده اند و زیاد نمی شود به حرفشان اطمینان کرد. ضمنا آیا باید پس از آمدن کلیرنس هریک از افراد خانواده خودشان به سفارت مراجعه کنند و ویزا را بگیرند یا می تواند یکی از آنها ویزای دیگران را بگیرد منظورم این است که چون زمان کلیرنس قابل پیش بینی نیست و ممکن است حتی ماهها طول بکشد همه افراد در ترکیه نمانند ؟
متشکرم
برای دریافت کلیرنس یک بازه زمانی میگذارند که شما میتوانید هماهنگ کنید
که با هم بروید2-من وقتی ترکیه بودم پرسیدم و گفتند میشود که یکی از خانواده بیاید و برای دیگران را هم بگیرد.3- در مورد خود ما به من که ویزا همون جا دادن اما همسر من بعدا خودشان شخصا رفت و گرفت
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
تشکر کنندگان:
(2010-04-16 ساعت 21:08)soheilbadami نوشته:  از دوستان کسی راجع فرستادن اسباب با کارگو ها اطلاعاتی دارند که حتما باید
بلیط رو خریده باشی
یا این موضوع که قبل از خودت بتونی اسباب بفرستی
ممنون
اگه لینکی چیزی در این مورد هست ممنون میشم

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...B%8C%D8%AA
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: sh-b ، soheilbadami ، alirezanz
سلام دوستان،

آیا کسی‌ اطلاع داره که آمریکا هنگام خروج مهر خروج می‌زنه یا نه؟
(2010-04-17 ساعت 14:13)sam_hash نوشته:  سلام دوستان
کسی بوده که از طریق Houston وارد امریکا شده بشه؟ میخوام بدونم کلا فرودگاه مناسبی هست برای ورود، مخصوصا ما که کار مهاجرتی داریم؟

آخه من یه جورایی مجبورم که با امارات برم امریکا. و امارات هم ظاهرا فقط به new york,Houston,L.A پرواز داره. لوس آنجلس که اصلا به من نمی خوره. New York هم نمی دونم اینجا یا جای دیگه ای شنیدم که زیاد اذیت میکنن.

شما از بین New York و Houston کدوم رو پیشنهاد می کنین؟

ممنون

سانفرانسیسکو هم میتونید برید.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

تشکر کنندگان: sam_hash
سلام دوستان
من می خواهم برم شارلوت. کسانی که اون طرفی می رن میشه لطف کنند و بگن بهترین مسیری رو که تا حالا رفتن به شارلوت چی بوده؟
تشکر کنندگان:
درود علیکم ...
یک سوال حیاتی داشتم...
برای افرادی که برنده اصلی والدینشون هستن آیا باید علاوه بر زیر 21 سال بودن در زمان مصاحبه در زمان ورود به آمریکا هم زیر 21 سال باشن؟؟
امروز در لابی هتل یکی از ایرانی که کیسشون لاتاری نبود و خانوادگی بود می گفت که اینطوره....
این موضوع یک استرس مضاعفی رو برای ما ایجاد کرده...
پیشاپیش سپاس بسیار...
شماره کیس:2010AS000135xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 29
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 12
تاریخ کارنت شدن کیس:Feb 8th
تاریخ مصاحبه: April
تاریخ دریافت کلیرنس: May 20
تاریخ دریافت ویزا : May 26
تاریخ رستگاری : Unknown
جمع تقریبی هزینه ها:10میلیون تومان-3نفر
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
(2010-04-18 ساعت 18:16)TheBoyInCage نوشته:  درود علیکم ...
یک سوال حیاتی داشتم...
برای افرادی که برنده اصلی والدینشون هستن آیا باید علاوه بر زیر 21 سال بودن در زمان مصاحبه در زمان ورود به آمریکا هم زیر 21 سال باشن؟؟
امروز در لابی هتل یکی از ایرانی که کیسشون لاتاری نبود و خانوادگی بود می گفت که اینطوره....
این موضوع یک استرس مضاعفی رو برای ما ایجاد کرده...
پیشاپیش سپاس بسیار...

راستش من دقیق نمی دونم ولی منطقی اینه که وقتی ویزا تو پاسپورت شما زده بشه دیگه کسی نباید بتونه جلوی شما رو بگیره!
در ضمن این مسئله فقط میشه تو سفارت و به دست کنسول حل و فصل بشه، موضوعی نیست که مثلا تو فرودگاه و توسط آفیسر مهاجرت تصمیم گیری بشه!
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان:
(2010-04-16 ساعت 16:38)amirhessam نوشته:  می‌شه جدا رفت ولی برنده اصلی باید حتما زودتر وارد بشه و تمام اعضا خانواده قبل از پایان سال و قبل از پایان اعتبار ویزای خودشان وارد خاک آمریکا شده باشند.

متشكرم از راهنماييتون. اين مسئله واسه من خيلي مهمه. مي خواستم بدونم منبع جواب شما چيه؟ خودتون تجربه كردين يا از كسي شنيدين يا از جاي رسمي اي خوندين ....؟ لطفاً دقيقتر راهنمائي كنين.تشكر
[/quote]

نفرات فرعی بعد یاهمراه نفراصلی بایدواردبشوند.انشاءالله اگه ویزابگیری درآن وبرگه پیوست آن قیدشده.اصل ویزارو شما درترکیه دریافت میکنیدودرفرودگاه هنگام ورودمامورمهاجرت فقط مهرورود وشماره گرین کارت شما رو درکنارویزاوارد میکنه.
تشکر کنندگان: amirhessam ، alirezanz
برای روشن‌تر شدن موضوع، به ویزای برنده اصلی و ویزای سایر افراد خانواده دقت کنید: در ویزای بقیه افراد، عبارت FTJ مخفف Follow To Join رو شاید بتونید پیدا کنید. این عبارت به این معنی هست که فرد دارنده این ویزا می‌تونه با برنده اصلی وارد بشه یا این که بعداً «به دنبال او» وارد بشه و «به او بپیونده». ویزای لاتاری تنها ویزای FTJ نیست.
تشکر کنندگان: sh-b ، kavoshgarnet ، sam_hash ، laili
salam:

man ye soal dashtam .man be khatere inke parvazaie uropa cancel shodan daram ba parvaze ghatar miam vali aval bayad beram vashengton bad beram atlanta.vali nemidonam ke pakat zardo dar Vashengton az ma migiran ya Atlanta???? age kasi etela dare lotfan bem bege
merc
_________________________________________________________________________________________________________
سلام:
من یه سوال داشتم. من به خاطر اینکه پروازهای اروپا کنسل شدن دارم با پرواز قطر میام ولی اول باید برم واشنگنتن بعد برم آتلانتا. ولی نمی دونم که پاکت زردو در واشنگتن از ما میگیرن یا آتلانتا؟؟؟ اگه کسی اطلاع داره لطفا بهم بگه.
مرسی
تشکر کنندگان:
(2010-04-19 ساعت 19:14)f.o نوشته:  salam:

man ye soal dashtam .man be khatere inke parvazaie uropa cancel shodan daram ba parvaze ghatar miam vali aval bayad beram vashengton bad beram atlanta.vali nemidonam ke pakat zardo dar Vashengton az ma migiran ya Atlanta???? age kasi etela dare lotfan bem bege
merc
_________________________________________________________________________________________________________
سلام:
من یه سوال داشتم. من به خاطر اینکه پروازهای اروپا کنسل شدن دارم با پرواز قطر میام ولی اول باید برم واشنگنتن بعد برم آتلانتا. ولی نمی دونم که پاکت زردو در واشنگتن از ما میگیرن یا آتلانتا؟؟؟ اگه کسی اطلاع داره لطفا بهم بگه.
مرسی
در اولين نقطه اي كه آمريكا پياده ميشين يعني واشنگتن.
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان:
va inke mohem nist az che eyalati varede amrica beshim? masalan man ke baray green cartam addres Atlanta ro dadam mitonam az Vashengton vared amrica besham?

و اینکه مهم نیست از چه ایالتی وارد آمریکا بشیم؟ مثلا من که برای گرین کارتم آدرس آتلانتا رو دادم می تونم از واشنگتن وارد آمریکا بشم؟
(f.o عزیز لطف کن پست هاتو فارسی تایپ کن. کناره محل ارسال پست راهنماش هست.مرسی)
تشکر کنندگان:
(2010-04-19 ساعت 23:21)f.o نوشته:  va inke mohem nist az che eyalati varede amrica beshim? masalan man ke baray green cartam addres Atlanta ro dadam mitonam az Vashengton vared amrica besham?
بله ميتونيد. لطفا فارسي بنويسيد
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: R.F ، nochen ، sanaz2010 ، f.o
ba salam. bebakhshid ke fingilish minevisam chon fonte farsi nadram
man va hamsram alan 25 roza ke omadim washington dc va montazere green card bodim vali green card rafte be addrese sponser yani california vali ma to forodgah addresi ke green card bayad biad roo washington DC neveshte bodim
moshkele 2vom ene ke man pasvande familimo bardshte bodam ke visa ham bedone pasvand va dorost sder shode vali green card ba pasvand sder shode va eshtebahe
moshkele 3vom familiye khanomam to green card ham familiye khodeshe va edamash familiye mane. yani dar ghesmate famili aval familiye man ba pasvande ghadimi va bad familiye khanomame
SSN ham hanooz naymade
ham aknon be yari sabzetan niyazmandam
ba tashakore faravan az hame
تشکر کنندگان: اليزا ، Ashkan78
مهدی جان،
یه زنگ بزن به اداره مهاجرت یا یه سر برو اونجا با پاسپورتت برای نشون دادن تلفظ درست نام خودت و همسرت...فکر میکنم به راحتی یه کارت دیگه براتون صادر کنن و مشکلی نباشه. میتونی ادرس جدیت برای ارسال کارت جدید را همونجا بهشون بدی.

موفق باشی.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، اليزا
(2010-04-20 ساعت 09:34)mahdi0003 نوشته:  ba salam. bebakhshid ke fingilish minevisam chon fonte farsi nadram
man va hamsram alan 25 roza ke omadim washington dc va montazere green card bodim vali green card rafte be addrese sponser yani california vali ma to forodgah addresi ke green card bayad biad roo washington DC neveshte bodim
moshkele 2vom ene ke man pasvande familimo bardshte bodam ke visa ham bedone pasvand va dorost sder shode vali green card ba pasvand sder shode va eshtebahe
moshkele 3vom familiye khanomam to green card ham familiye khodeshe va edamash familiye mane. yani dar ghesmate famili aval familiye man ba pasvande ghadimi va bad familiye khanomame
SSN ham hanooz naymade
ham aknon be yari sabzetan niyazmandam
ba tashakore faravan az hame
سلام و خیر مقدم
این متنی که بالا نوشتید خبری بود یا پرسشی؟
الان فکر میکنید ما چه کمکی میتونیم به شما بکنیم اگر ممکن هست کمی
دقیق تر بفرمایید که ما اگر اطلاعاتی داشته باشیم با شما سهیم کنیم.
این مسایل که در اسم شما پیش امده رو دولت امریکا کرده یا از هنر های
خودتان بوده؟
من کالیفرنیا هستم در اورنج کانتی اگر اسپانسر شما انجا هست میتونم برم
گرین کارد رو ازش بگیرم و براتون پست کنم
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
تشکر کنندگان: Hamid55 ، payman R ، kianoush ، اليزا ، drkamrani1 ، hasti_banoo ، farzad101 ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان