موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
من فكر مي كنم اگه چند تا كشوري كه از آسيا حذف شدند حذف نميشدند با توجه به جمعيت كشورهايي مثل هند و چين درصد قبولي ما نصف هم كمتر ميشد.
در مورد نحوه برخورد با لاتاري كلاً فكر مي كنم دو تا تفكر تو سايت مطرح شده. يه سري از بچه ها ترجيح ميدن لحظه به لحظه تو فاز قبول شدن و لاتاري باشن يعني هميشه بهش فكر كنند. عده اي ديگه از بچه ها ميگن بايد بي خيال بشي و اصلاً بهش فكر نكني بعد يه دفعه نامه مياد و سورپرايز ميشي. پيشنهاد من اينه با اجازه آقا صدراي عزيز كه هميشه با فكر صحبت مي كنه و بقيه مديراي محترم سايت از همه بچه هايي كه لاتاري قبول شدن و به سايت سر مي زنند يه نظرسنجي بشه كه در چند ماه بعد از ثبت نام نحوه برخوردشون چه جوري بوده؟ آيا كلاً فراموشش كردند و يه دفعه نامه اومده يا سايت رو چك كردند ديدند قبول شدند يا مثل من و بچه هايي كه به سايت سر مي زنند پيگير خبرهاي لاتاري بودند؟
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-14 ساعت 14:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-14 ساعت 14:47 توسط shari.)
سلام من با اينكه ويزاي مهاجرت كانادامون اومده و خرداد عازم هستيم ولي خيلي خيلي به لاتاري 2011 فكر مي كنم و منتظر نامه هستم و خوش بين . اما بيشتر از خودم براي برادرم دوست دارم كه نامه بياد به هر حال اميدوارم همه ي اونهايي كه دلشون مي خواد برنده بشن به زودي نامه هاشون بياد ولي واقعا معلوم نيست زمان ارسال نامه ها كي هست چون من از اسفند تا تير شنيدم كه برندگان سالهاي قبل نامه گرفتن ولي بيشترينشون در ماه مي بوده .
خوشحالم كه يه جايي رو پيدا كردم كه افرادي مثل خودم ( منتظر نامه لاتاري ) هستن كيس نامبر:--- 2011
دريافت نامه اول:
ارسال مدارك:
دريافت نامه دوم:
مصاحبه:
كليرنس:
دريافت ويزا:
دريافت گرين كارت:
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
به به شما هم برقی هستی پس!
چه جالب
خانوم شری کانادا هم دست کمی از آمریکا نداره که حتی بعضی میگن بهترم هست ...
وکیل گرفتید یا خودتون اقدام کردید؟
من اوکراینم بتونم می رم
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
به نظر من احتمال برنده شدن در لاتاری برای هممیهنان گرامی خیلی بیشتر از اعداد آمار و احتمال هستش:
- بسیاری از هموطنان محترم! کلی وقت میگذارند تا یک فرم با اسامی عجیب و غریب و یا با عکس عجیب و غریب پر کنند که این گونه فرمها حذف خواهند شد.
- تعدادی از هموطنان و هممیهنان فرمها را خیلی جدی نگرفته و درست پر نمیکنند و یا ناخواسته اشتباههای بزرگی انجام میدهند که موجب رد درخواست میشود. (مانند دوبار پر کردن فرم یا ارسال عکس با موارد رعایت نشده)
پس هممیهنانی که اطمینان بیشتری نسبت به درستی فرم ثبتنامی خود دارند با امیدواری بیشتری منتظر نامه یا خبر قبولی باشند.
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
اول از همه تبریک به shari عزیز که داره میره کانادا
در ادامه هم اینکه mehran61 جان من کلا چون کم پیش میاد که حرص بخورم برای همین گهگاهی اشتباهی حرس میخورم !! راستی الانم فهمیدم که زبانمم بد نیست چون نزدیک به 80 - 90 % فیلمهای زبون اصلی رو متوجه میشم ((یه کف مرتب به افتخار IQ ))
در مورد مدل رسیدن نامه که منتظر باشیم یا نباشیم کدومش بهتره , من همین جا اعلام میکنم که حتی حاضرم توی حموم باشم و نامه بیاد ! فقط بیاد
خدایا من خودم را رها کرده ام تو رهایم مکن
موضوعها: 1
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
بهتره آدم بیخیال باشه. خوب نیست آدم فکرشو بذاره رو چیزی که دست خودش نیست.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر تو atm عزیز منم نظرم هیمن بود
موضوعها: 6
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم امسال چشم ما هم به این پاکت ارزشمند روشن بشه!
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من توي اين جمع بودن و توي اين حال و هوا بودن رو دوست دارم. يه جورايي ادم خودش رو توي يه راهي تصور مي كنه كه بالاخره به سرانجام مي رسه. حتي اگه امسال هم برنده نشم باز هم دوست دارم كه توي جريانات لاتاري باشم . در نهايت ما هم داستان لاتاري امون رو بازگو خواهيم كرد.
“Success comes in cans; failure in can'ts
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
به اميد اومدن پاكت شانس...
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ