(2010-04-15 ساعت 01:25)استکبار نوشته:(2010-04-15 ساعت 00:34)ساشا نوشته: فکر کردم بد نباشه یه رونمایی از این پاکت مقدس بکنیم!!
البته ببخشید که اینقدر داغونه ( تازه یکم تر و تمیزش کردم !) چون همون طور که قبلا گفتم پاکت من خیلی صدمه دیده بود.
محل هایی که محو شده اند حاوی اسم و آدرس هستند ....
اینجا رو ببینید .
http://Yo.img98.com/out.php/i17800_scan.jpg
امیدوارم همه تون امسال این پاکت رو تو دستتون ببینید.
یه لحظه روزیو حس کردم که منم از پاکت و نامه عکس بگیرم و بذارم توی اینترنت واسه دوستام
احساس مي كنم از بچه هاي 2011 هر كسي اين تصوير رو مي بينه پيش خودش فكر مي كنه يعني ميشه به زودي من هم يه روز آنلاين بشم بيام تو سايت محبوبم مهاجرسرا و وبلاگ هاي خاطرات لاتاري و به همه بچه ها خبر قبوليمو بدم بعد شروع كنم به نوشتن "داستان لاتاري من" تا بقيه ازش استفاده كنند و ...
يه چيزيم مي خواستم براي بعضي از دوستان (مثل ارسال 347) بگم كه فكر مي كنند اين تاپيك بي محتوا شده يا جاي كل كل شده. ببينيد وب سايت مهاجرسرا براي تمام شرايط ممكن از روز اول يعني تصميم به ثبت نام در لاتاري الي آخر يعني صدور ويزا و حتي مسائلي در مورد شغل و مسكن در آمريكا به اندازه كافي تاپيك و مطلب داره و بنا به موقعيت سرفصل هاي لازم رو باز مي كنه كه تا حد ممكن همه مسائل براي بچه ها آنالايز و تجزيه و تحليل بشه به اين هدف كه شبهه اي براي كسي باقي نمونه و تصور مي كنم با وجود اين همه مطلب مفيد اگر كسي برنده لاتاري بشه و از مطالب اين وب سايت استفاده نكنه در حقيقت ضربه به خودش زده. اما امروز كه همه ثبت نام هاي 2011 تموم شده كه هيچ چند روزي به ارسال نامه ها در ايران باقي مونده همه بچه ها از جمله من استرس دارند. شايد خيلي از ما حتي با دوستان صميمي خودمون در مورد لاتاري وجه مشترك نداشته باشيم و در نتيجه نتونيم حرف هامون رو به كسي بزنيم. اگر الان مهاجرسرا داره به من و بچه ها كمك مي كنه كه حرف هامون حتي اگه مستند و علمي نباشند رو بزنيم به خاطر اينه كه ميدونه تو دل ما چي مي گذره. اين كل كل كردن ها و جواب دادن ها در واقع چيزي جز يك تخليه رواني و سرگرم شدن نيست اما امروز ما بهش نياز داريم. همين كه مطمئنيم جايي هست كه ميتونيم هر روز بريم اونجا حرف هايي مثل حرف هاي خودمون رو بشنويم برامون مرهم مهميه. حالا زياد اهميت نداره كه اون طرف كي نشسته؟ مرد زن 50 ساله يا 20 ساله و ... . در حال حاضر كه من و همه 2011يها دوست داريم بيايم اينجا حرفمون رو بزنيم و مهاجرسرا هم خوشبختانه اين شانس رو به ما داده پس شما هم بيشتر ما رو درك كنيد.
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي