کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

نظرسنجی: چه قدر احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
کم
17.93%
26 17.93%
متوسط
19.31%
28 19.31%
زیاد
16.55%
24 16.55%
بسیار زیاد
46.21%
67 46.21%
مجموع 145 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چند درصد احتمال می دهید برنده لاتاری 2011 باشید؟
(2010-04-15 ساعت 01:25)استکبار نوشته:  
(2010-04-15 ساعت 00:34)ساشا نوشته:  فکر کردم بد نباشه یه رونمایی از این پاکت مقدس بکنیم!!
البته ببخشید که اینقدر داغونه ( تازه یکم تر و تمیزش کردم !) چون همون طور که قبلا گفتم پاکت من خیلی صدمه دیده بود.

محل هایی که محو شده اند حاوی اسم و آدرس هستند ....
اینجا رو ببینید .
http://Yo.img98.com/out.php/i17800_scan.jpg

امیدوارم همه تون امسال این پاکت رو تو دستتون ببینید. Smile

یه لحظه روزیو حس کردم که منم از پاکت و نامه عکس بگیرم و بذارم توی اینترنت واسه دوستام Rolleyes

احساس مي كنم از بچه هاي 2011 هر كسي اين تصوير رو مي بينه پيش خودش فكر مي كنه يعني ميشه به زودي من هم يه روز آنلاين بشم بيام تو سايت محبوبم مهاجرسرا و وبلاگ هاي خاطرات لاتاري و به همه بچه ها خبر قبوليمو بدم بعد شروع كنم به نوشتن "داستان لاتاري من" تا بقيه ازش استفاده كنند و ...

يه چيزيم مي خواستم براي بعضي از دوستان (مثل ارسال 347) بگم كه فكر مي كنند اين تاپيك بي محتوا شده يا جاي كل كل شده. ببينيد وب سايت مهاجرسرا براي تمام شرايط ممكن از روز اول يعني تصميم به ثبت نام در لاتاري الي آخر يعني صدور ويزا و حتي مسائلي در مورد شغل و مسكن در آمريكا به اندازه كافي تاپيك و مطلب داره و بنا به موقعيت سرفصل هاي لازم رو باز مي كنه كه تا حد ممكن همه مسائل براي بچه ها آنالايز و تجزيه و تحليل بشه به اين هدف كه شبهه اي براي كسي باقي نمونه و تصور مي كنم با وجود اين همه مطلب مفيد اگر كسي برنده لاتاري بشه و از مطالب اين وب سايت استفاده نكنه در حقيقت ضربه به خودش زده. اما امروز كه همه ثبت نام هاي 2011 تموم شده كه هيچ چند روزي به ارسال نامه ها در ايران باقي مونده همه بچه ها از جمله من استرس دارند. شايد خيلي از ما حتي با دوستان صميمي خودمون در مورد لاتاري وجه مشترك نداشته باشيم و در نتيجه نتونيم حرف هامون رو به كسي بزنيم. اگر الان مهاجرسرا داره به من و بچه ها كمك مي كنه كه حرف هامون حتي اگه مستند و علمي نباشند رو بزنيم به خاطر اينه كه ميدونه تو دل ما چي مي گذره. اين كل كل كردن ها و جواب دادن ها در واقع چيزي جز يك تخليه رواني و سرگرم شدن نيست اما امروز ما بهش نياز داريم. همين كه مطمئنيم جايي هست كه ميتونيم هر روز بريم اونجا حرف هايي مثل حرف هاي خودمون رو بشنويم برامون مرهم مهميه. حالا زياد اهميت نداره كه اون طرف كي نشسته؟ مرد زن 50 ساله يا 20 ساله و ... . در حال حاضر كه من و همه 2011يها دوست داريم بيايم اينجا حرفمون رو بزنيم و مهاجرسرا هم خوشبختانه اين شانس رو به ما داده پس شما هم بيشتر ما رو درك كنيد.
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
روحه جهان عزیز شاد که میگفت

تا کی بشینم منتظر تا خبری از تو بیاد
دل دیگه طاقت نداره این انتظار رو نمیخواد
تا کی بگم بمون بمون تو این خیال نا تمون
تا کی باید بهش بگم عمرش باید کنه حروم
2013 I WIN
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Ali Sepehr
(2010-04-15 ساعت 12:54)usa.lover نوشته:  اتفاقاً محمود جهان میگه Sad temp 120 )
سلام علیکم الا اهل وطن از راه دوری چه میگویی سخن!؟

یکی دیگه میگه: ( temp 167 )
آبادان و شرجیاش ، بازار کویتی و بچه هاش ....

Big Grin Big Grin Big Grin

ولی بی شوخی ناگفته نماند که این شوق و ذوق مال قبل از قبولی هست! انگار خدا ما جماعت ایرانی رو برای ناشکری و از یاد بردن آفریده!
از این 170 180 نفری که تو سایت هستند و لاتاری بردند، با جرات میتونم بگم فقط 4 یا 5 نفرشن قدر برنده شدنشون در لاتاری رو میدونند. بقیه فراموش کردند که چه شانسی رو برنده شدند!!!
بالاخره این یکی از خصلتهای بیشتر انسانهاست...

ساشای عزیز تا اینجا که هنوز قدرش رو دونستید، امیدوارم همیشه قدردان این شانس بزرگ باشید...
ساشا با روحیۀ مثبتی که داره حتما همینطور می مونه، ولی قدر شناسی رو بعد از ورود به آمریکا محک باید زد نه الان که تو ایران در وضعیت آرام و استیبل ودر کنار خانواده سرمست برنده شدن و خوش شانسی هستید. من اول که برنده شده بودم تا یک ماه قبل ازاومدنم ،قبل از اینکه درگیر وسایل بستن و غم غصۀ حالا چه کنیم با این همه دوری ،بشم ،رو ابرها پرواز می کردم و خودم رو خوشبختترین آدم روی زمین می دونستم.ولی وقتی آمدم آمریکا تا 4-3ماه اول که حالم بدجوری گرفته بود و حتی حوصلۀ خودم هم نداشتم.ولی الان می تونم بگم بعد از سپری شدن سختیها و عادت به دوری،دوباره رو ابرهام و احساس خوشبختی می کنم. ولی من خیلی از دوستان رو می بینم که بعد از آمدن به آمریکا حتی جدی به موندن فکر نمی کنند وتلاش جدیی هم برای تغییر اوضاع کار و زندگیشان نمی کنند و ترجیح می دهند دوران سختیش تمام نشده ،برگردند. من فقط از شما خواهش می کنم قبل از اینکه به آمریکا بیایید هدف و چیزی را برای خودتان مشخص کنید که در ایران امکان دستیابی به آن را ندارید، تا در اینجا وقت و سرمایۀ خود را بی دلیل نبازید که بعد بخواهید دوباره به ایران برگردید.هدفی که بتواند شما را در برابر سختی ها نگه دارد و انگیزۀ ماندن به شما بدهد.
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
دقیقاً با شما موافقم...
من قبل از قبولیم هیچوقت به خیلی چیزها مثل دوری از خانواده فکر نمیکردم و فقط میگفتم کی میشه برم!؟
ولی با وجودی که هنوز نه مصاحبه رفتم نه چیزی، خیلی پکر شدم...ولی میدونم برای چی میخواهم برم آمریکا و این باعث میشه که منو اونجا نگه داره!
بالاخره بچه ها یه روزی باید از خونه پدریشون برن دیگه. حالا یا ازدواج میکنند میرن یا خارج از کشور میرن...
به امید قبولی کسانی که آمریکا رو دوست دارند...
تشکر کنندگان: nhzgroup ، ساشا ، atm849 ، behy_b ، kavoshgarnet ، mehran61 ، amir_ebrahimi99 ، honareirani ، Ali Sepehr
(2010-04-15 ساعت 15:25)usa.lover نوشته:  من قبل از قبولیم هیچوقت به خیلی چیزها مثل دوری از خانواده فکر نمیکردم

usa loverخان شما به سلامتی کی قبول شدی???
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
تشکر کنندگان: ساشا
(2010-04-15 ساعت 17:04)usa.lover نوشته:  
(2010-04-15 ساعت 15:59)idn نوشته:  
(2010-04-15 ساعت 15:25)usa.lover نوشته:  من قبل از قبولیم هیچوقت به خیلی چیزها مثل دوری از خانواده فکر نمیکردم

usa loverخان شما به سلامتی کی قبول شدی???

فردا Big Grin
یک هفته میشه...

فکر کنم استاد داره شوخی می کنه ...
[font=Times New Roman]بهبود زبان انگلیسی و سایر علوم
وب سایت "برنج مجانی" تحت نظارت سازمان جهانی غذا.
با هر جواب درست، ۱۰ دانه برنج به نیازمندان جهان کمک کنیم.
http://freerice.com[/font]
تشکر کنندگان:
استاد اگه شوخیه بگو
همه میدونن من قلبم ضعیفه ، نکنه قبول شدی لاتاری صداشو در نمیاری؟
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، amir_ebrahimi99
(2010-04-15 ساعت 23:38)usa.lover نوشته:  یا علی!!! استاد دیگه کیه؟؟؟
ما شاگرد هم نیستیم ولی قراره بشیم... Big Grin
من دانشگاه اپلای کردم و قبول شدم و حالا کم کم باید برم!!!

See you in the U.S

کدوم دانشگاه پذیرش گرفتی؟ ویزا هم گرفتی؟
تشکر کنندگان: usa.lover
دوستان نگران نباشید بالاخره روز پیروزی هممون در لاتاری میرسه...

تشکر کنندگان: Behinaz ، mehran61
بچه ها ما نامه مون رسیــــــــــــــــــــــــــــد!
<:-p

از طرف یکی از آشناها بود
حالمونو پرسیده
Big Grin=)))Tongue

شماره كيس: 2016AS68XX__كنسولگرى: Ankara__تعداد افراد كيس: 1__ارسال فرم هاى سرى اول: June 07

رحمت خداوند ممکن است تأخیر داشته باشد اما حتمی است. (آنتونی رابینز)
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، honareirani ، Ali Sepehr ، SamiraN ، giantboy94
جان من راست میگی؟

تشکر کنندگان:
(2010-04-16 ساعت 12:23)amir_ebrahimi99 نوشته:  
(2010-04-16 ساعت 12:18)Behinaz نوشته:  بچه ها ما نامه مون رسیــــــــــــــــــــــــــــد!

از طرف یکی از آشناها بود
حالمونو پرسید
Big Grin=)))Tongue
مرد من راست میگی؟
جان من راست میگی؟

جون تو!
Big Grin
باور نداری کپی بگیرم بفرستم واستBig GrinBig Grin

شماره كيس: 2016AS68XX__كنسولگرى: Ankara__تعداد افراد كيس: 1__ارسال فرم هاى سرى اول: June 07

تشکر کنندگان: amir_ebrahimi99 ، honareirani
(2010-04-16 ساعت 12:18)Behinaz نوشته:  بچه ها ما نامه مون رسیــــــــــــــــــــــــــــد!

از طرف یکی از آشناها بود
حالمونو پرسیده
Big Grin=)))Tongue

(2010-04-16 ساعت 12:29)Behinaz نوشته:  

از طرف یکی از آشناها بود
حالمونو پرسید
Big Grin=)))Tongue
مرد من راست میگی؟
جان من راست میگی؟

جون تو!
Big Grin

باور کنید یه لحظه اصلاً حالی به حالی دیگه شدم. خوش معرفت تو هم وقت گیر آوردی؟ باشه این یک هیچ
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
تشکر کنندگان:
(2010-04-16 ساعت 12:36)mehran61 نوشته:  

از طرف یکی از آشناها بود
حالمونو پرسیده
Big Grin=)))Tongue

(2010-04-16 ساعت 12:29)Behinaz نوشته:  

از طرف یکی از آشناها بود
حالمونو پرسید
Big Grin=)))Tongue
مرد من راست میگی؟
جان من راست میگی؟

جون تو!
Big Grin

باور کنید یه لحظه اصلاً حالی به حالی دیگه شدم. خوش معرفت تو هم وقت گیر آوردی؟ باشه این یک هیچ

هاهاها
=)))

بده یه لحظه حالت اضطرابتونو عوض کردم؟ Big Grin
بشکنه این دست که نمک نداره
Big Grin

تشکر کنندگان: honareirani
بچه ها کی می خواین بزرگ بشین Smile
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان