کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2011-09-01 ساعت 20:25)yasi joon نوشته:  دوستان کسی هست 12 سپتامبر مصاحبه داشته باشه؟؟؟!!!Smile

من 13sep مصاحبه دارم شما هم تو آنکارا مصاحبه دارید؟ شایدبتونیم به هم کمک کنیم.
نقل قول:مقصود زندگی همانا زندگی کردن برای رسیدن به مقصود است........
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها کسی خبر جدیدی از سفارت انکارا نداره چرا همه اینقدر ساکت هستند ؟12روز ه که سایت اپدیت نشدهSad
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها سایت اپدیت شده کسی کلیر شده؟
من 105 روز هم گذشت ولی باز هم خبری نبود
پاسخ
تشکر کنندگان:
برای ما هم الان 90 روز شد و هنوز خبری نیست!!! کسی میدونه میانگین رو چند روزه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
در این باره نمیشه به میانگین مراجعه کرد چون پرونده هر کسی با کس دیگه فرق داره.
اما تو این انجمن با آماری که من دیدم بین دو روز تا یک سال و نیم طول کشیده

(2011-09-08 ساعت 09:21)vivid نوشته:  برای ما هم الان 90 روز شد و هنوز خبری نیست!!! کسی میدونه میانگین رو چند روزه؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
بعد از 105 روز امروز این ایمیل برام اومده لطفا اگر کسی میدونه به من بگه یعنی چی؟
your case is under process to be retarned to approving uscis office through nvc for further review and a possible revocation
لطفا زود جواب بدید دارم دق میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
چرا کسی جواب نمی ده من دارم از نگرانی می میرمممممممممم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-09-08 ساعت 17:04)piboo نوشته:  چرا کسی جواب نمی ده من دارم از نگرانی می میرمممممممممم

من اگر میدونستم حتما جواب میدادم اما چیزی در این زمینه نمیدونم. چرا به DoS زنگ نمیزنی و ازشون نمیپرسی؟ شماره شون اینه:
202-663-1225 بعد یک رو بگیر و بعد صفر رو تا وصل بشی به اپراتور.
خبرش رو حتما اینجا بذار ببینیم جریان چیه!

موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-09-08 ساعت 14:51)piboo نوشته:  سلام دوستان
بعد از 105 روز امروز این ایمیل برام اومده لطفا اگر کسی میدونه به من بگه یعنی چی؟
your case is under process to be retarned to approving uscis office through nvc for further review and a possible revocation
لطفا زود جواب بدید دارم دق میکنم

عزیزم، این نامه رو از کجا دریافت کردی؟
داره می گه که: پرونده شما تحت پروسه ای هست که قراره از طریق NVC به اداره USCIS -که تایید کننده است- فرستاده بشه. و این کار برای بازنگری بیشتر و ابطال احتمالی است.

شما کلمه ی retarned اینجا نوشتی که من حدس زدم " returned" باشه. و کلمهrevocation به معنای ابطال هست.... ولی این نامه خیلی بوداره...آخه تا حالا نشنیدم به همچین روشی-ایمیل- همچین اطلاعات مختصری رو بدن....اصلن منطقی نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان:
نگرانی
سلام دوستان کیس من ویزای نامزدی هستش و از مالزی حدود 11 ماه پیش اقدام کردم 20 روز دیگه وقت مصاحبه دارم چیزهایی اینجا خوندم که خیلی منو نگران کرد اگه دوستان اطلاعی از روند کار تو مالزی دارن کمک کنن این نگرانی ها من برطرف شه.
در ضمن قضیه این برگه ابی چیه؟پس چرا تو نامه ای که از طرف سفارت برای من اومده تا وقت مصاحبه رواعلام کنن نوشته که اگر مدارکتون کامل باشه ظرف 4 الی 5 روز کاری ویزا صادر میشه؟باری شما هم همچین چیزی نوشته بود؟
بعدم اینکه من خیلی نگران مصاحبه هستم چون زبانم در حدی نیست که بتونم مصاحبه داشته باشم آیا معمولا کسی رو دارن اونجا که حکم مترجم رو داشته باشه یا شما صلاح میدونین بهشون خبر بدم که زبانم خوب نیست؟
تو رو خدا زود جواب بدین مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: masoudeses
(2011-09-09 ساعت 10:15)panieh1 نوشته:  نگرانی
سلام دوستان کیس من ویزای نامزدی هستش و از مالزی حدود 11 ماه پیش اقدام کردم 20 روز دیگه وقت مصاحبه دارم چیزهایی اینجا خوندم که خیلی منو نگران کرد اگه دوستان اطلاعی از روند کار تو مالزی دارن کمک کنن این نگرانی ها من برطرف شه.
در ضمن قضیه این برگه ابی چیه؟پس چرا تو نامه ای که از طرف سفارت برای من اومده تا وقت مصاحبه رواعلام کنن نوشته که اگر مدارکتون کامل باشه ظرف 4 الی 5 روز کاری ویزا صادر میشه؟باری شما هم همچین چیزی نوشته بود؟
بعدم اینکه من خیلی نگران مصاحبه هستم چون زبانم در حدی نیست که بتونم مصاحبه داشته باشم آیا معمولا کسی رو دارن اونجا که حکم مترجم رو داشته باشه یا شما صلاح میدونین بهشون خبر بدم که زبانم خوب نیست؟

سلام
در مورد اینکه تو مالزی مترجم هست یا نه من نمیدونم و بعید به نظر میرسه
ولی دبی و آنکارا میشه زبان مصاحبرو فارسی انتخاب کرد.
در مورد برگه آبی هم هییییچ چیز مشخصی نیست
خیلی از آقایون و بعضا خانمها برگه آبی میگیرن که بعضی وقتها بهش میگن fbi chek و بعضیها میگن پروسه اداری.
شما برگه آبی بگیری منظور این نیست رد شدی فقط باید بین 2 هفته تا 2ماه بعد بری واسه ویزا (کمتر و بیشتر از این تاریخ هم سابقه داشته)
در کل اونم گرفتی نگران نباش و فوقش یه کم دیرتر ویزا دستت میرسه.
موفق باشی.
گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد!!!! یه عمری خودمونو كشتیم شیرین ترین علف دنیا بشیم! غافل از اینكه اصلا طرف بز نبود . . . گاو بود به خوردن مقوا عادت کرده بود!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-09-09 ساعت 10:42)masoudeses نوشته:  
(2011-09-09 ساعت 10:15)panieh1 نوشته:  نگرانی

سلام
در مورد اینکه تو مالزی مترجم هست یا نه من نمیدونم و بعید به نظر میرسه
ولی دبی و آنکارا میشه زبان مصاحبرو فارسی انتخاب کرد.
در مورد برگه آبی هم هییییچ چیز مشخصی نیست
خیلی از آقایون و بعضا خانمها برگه آبی میگیرن که بعضی وقتها بهش میگن fbi chek و بعضیها میگن پروسه اداری.
شما برگه آبی بگیری منظور این نیست رد شدی فقط باید بین 2 هفته تا 2ماه بعد بری واسه ویزا (کمتر و بیشتر از این تاریخ هم سابقه داشته)
در کل اونم گرفتی نگران نباش و فوقش یه کم دیرتر ویزا دستت میرسه.
موفق باشی.
پس به نظر شما ایمیل بزنم و این موضوع رو باهاشون درمیون بذارم درباره ی زبان یا نه؟.من میخوام بدونم توی برگه ی که سفارت برای شما پست کرده بود نوشته بود که اگه مدارک کامل باشه ظرف 4 الی 5 روز ویزا صادر میشه یا خیر؟ببخشید اینقدر سوال میکنم خیلی نگرانم.در ضمن من قبلا توی چند تا مدرسه هنر درس میدادم اما رسمی نبودم اینو توی فرم ها مطرح نکردم فکر میکنین متوجه این مسئله بشن؟یا کلا ممکنه مشکلی پیش بیاره برام؟ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: masoudeses
شما روز مصاحبه این نکته رو بگو
و بگو یادم رفته ذکر کنم و مشکلی نیست
واسه این چیزا خودتو اذیت نکن
یکی از دوستان بود که مالزی رفته بود مصاحبه ، من دارم میگردم پستهای اونو پیدا کنم و واستون بذارم
اگه موفق شدم بهتون میگم. که با اون دوست مشکلتونو در میون بذاری
در کل از کسی که تجربه اونجارو داره بپرسی بهتره ولی در نهایت باید با سفارتش مکاتبه کنی ببینی واسه زبان چه راهی هست.
گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد!!!! یه عمری خودمونو كشتیم شیرین ترین علف دنیا بشیم! غافل از اینكه اصلا طرف بز نبود . . . گاو بود به خوردن مقوا عادت کرده بود!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: panieh1 ، alireza62
(2011-09-09 ساعت 11:41)masoudeses نوشته:  شما روز مصاحبه این نکته رو بگو
یکی از دوستان بود که مالزی رفته بود مصاحبه ، من دارم میگردم پستهای اونو پیدا کنم و واستون بذارم
در کل از کسی که تجربه اونجارو داره بپرسی بهتره ولی در نهایت باید با سفارتش مکاتبه کنی ببینی واسه زبان چه راهی هست.

مرسی دوست عزیز تا دیروز حالم خوب بود از دیروز که مطالب این سایت و خوندم و با مشکلات بچه ها آشنا شدم دارم سکته میکنم دیشب تا صبح نخوابیدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: mercedeh2011
(2011-09-09 ساعت 11:52)panieh1 نوشته:  
(2011-09-09 ساعت 11:41)masoudeses نوشته:  شما روز مصاحبه این نکته رو بگو

مرسی دوست عزیز تا دیروز حالم خوب بود از دیروز که مطالب این سایت و خوندم و با مشکلات بچه ها آشنا شدم دارم سکته میکنم دیشب تا صبح نخوابیدم.

نگرا نباش
شما فعلا فقط مدارکتو کامل کن چیزی کم نداشته باشی
واسه زبان 100% یه راهی هست.
ویزاتو میگیری شبا هم خوب بخواب
موفق باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: panieh1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان