کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2011-09-09 ساعت 11:55)masoudeses نوشته:  
(2011-09-09 ساعت 11:52)panieh1 نوشته:  
(2011-09-09 ساعت 11:41)masoudeses نوشته:  شما روز مصاحبه این نکته رو بگو
و بگو یادم رفته ذکر کنم و مشکلی نیست
واسه این چیزا خودتو اذیت نکن
یکی از دوستان بود که مالزی رفته بود مصاحبه ، من دارم میگردم پستهای اونو پیدا کنم و واستون بذارم
اگه موفق شدم بهتون میگم. که با اون دوست مشکلتونو در میون بذاری
در کل از کسی که تجربه اونجارو داره بپرسی بهتره ولی در نهایت باید با سفارتش مکاتبه کنی ببینی واسه زبان چه راهی هست.

مرسی دوست عزیز تا دیروز حالم خوب بود از دیروز که مطالب این سایت و خوندم و با مشکلات بچه ها آشنا شدم دارم سکته میکنم دیشب تا صبح نخوابیدم.

نگرا نباش
شما فعلا فقط مدارکتو کامل کن چیزی کم نداشته باشی
واسه زبان 100% یه راهی هست.
ویزاتو میگیری شبا هم خوب بخواب
موفق باشی.
مرسی از این همه دلگرمی ایشالله کار همه زودتر درست بشه برای همگی دعا کردم.
پاسخ
تشکر کنندگان: masoudeses
سلام به همگی من درخواست ویزای نامزدیم4 ماه بعد از اقدام approve شده از همون اول که اقدام کردیم همه مدارک مالیات و حقوق و فرم ها را پر کردیم و نامزدم فرستاد اداره مهاجرت غیر از ترجمه های مدارک شناسایی من، اما آنکارا هفته پیش بعد از گذشتن 2 ماه از تاریخ approve به نامزدم ایمیل زد و چیزایی که قبلا فرستاده بودیم رو دوباره خواست تلفنی بهمون گفتن چیزی بدستشون نرسیده بنظرتون گمشون کردن؟ ما همه رو فرستادیم اما چیزی که نمیدونستم این بود که گوشهای من باید تو عکس معلوم بود که نیست حالا دوباره بفرستم یا روز مصاحبه با خودم ببرم؟
من سابقه کار ندارم سابقه کیفری هم ندارم چندین سال پیش تقریبا 2 سال انگلیس بودم (ماموریت پدرم ) که اصلا قبل از اینکه ویزامون تموم شه برگشتیم
برای این میگم که شنیدم کسانیکه سابقه سفر به خارج را داشتن و بموقع اونجا رو ترک کردن این یه امتیاز مثبته.
بنظرتون کلیرنس من چقدر طول میکشه؟ اونایی که همون موقع ویزاشونو میگرن بخاطر اینه که دیر بهشون وقت مصاحبه میدن و تو این مدت کلیرنسشون انجام شده؟
راستی نامزدم از انکارا پرسید که احتمالا کی وقت برای مصاحبه میدن گفتن اگه عرض یه هفته مدارکمون پست شه که شد میفته تو نوامبر.
ممنون میشم اگه کسی منو راهنمایی کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-09-08 ساعت 17:04)piboo نوشته:  چرا کسی جواب نمی ده من دارم از نگرانی می میرمممممممممم

نتیجه ای گرفتید که موضوع از چه قراره؟ بگید ما هم بدونیم. ضرر نداره.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-09-11 ساعت 00:13)saviz نوشته:  سلام به همگی من درخواست ویزای نامزدیم4 ماه بعد از اقدام approve شده از همون اول که اقدام کردیم همه مدارک مالیات و حقوق و فرم ها را پر کردیم و نامزدم فرستاد اداره مهاجرت غیر از ترجمه های مدارک شناسایی من، اما آنکارا هفته پیش بعد از گذشتن 2 ماه از تاریخ approve به نامزدم ایمیل زد و چیزایی که قبلا فرستاده بودیم رو دوباره خواست تلفنی بهمون گفتن چیزی بدستشون نرسیده بنظرتون گمشون کردن؟ ما همه رو فرستادیم اما چیزی که نمیدونستم این بود که گوشهای من باید تو عکس معلوم بود که نیست حالا دوباره بفرستم یا روز مصاحبه با خودم ببرم؟
من سابقه کار ندارم سابقه کیفری هم ندارم چندین سال پیش تقریبا 2 سال انگلیس بودم (ماموریت پدرم ) که اصلا قبل از اینکه ویزامون تموم شه برگشتیم
برای این میگم که شنیدم کسانیکه سابقه سفر به خارج را داشتن و بموقع اونجا رو ترک کردن این یه امتیاز مثبته.
بنظرتون کلیرنس من چقدر طول میکشه؟ اونایی که همون موقع ویزاشونو میگرن بخاطر اینه که دیر بهشون وقت مصاحبه میدن و تو این مدت کلیرنسشون انجام شده؟
راستی نامزدم از انکارا پرسید که احتمالا کی وقت برای مصاحبه میدن گفتن اگه عرض یه هفته مدارکمون پست شه که شد میفته تو نوامبر.
سلام.دوست گرامی بعید می دونم که نوامبر زمان مصاحبتون باشه.ضمنا شما اگه بیشتر از 6ماه در کشوری اقامت کرده باشید باید از اونجا عدم سوء پیشینه رو هم بگیری و بفرستی آنکارا از روزی که مدارک و سفارت آنکارا دریافت کرد از 1.5 ماه تا 3 ماه بعدش وقت مصاحبه شماست.موفق باشید.

پاسخ
تشکر کنندگان: golbano
(2011-09-11 ساعت 12:33)hi_2011 نوشته:  
(2011-09-11 ساعت 00:13)saviz نوشته:  سلام به همگی من درخواست ویزای نامزدیم4 ماه بعد از اقدام approve شده از همون اول که اقدام کردیم همه مدارک مالیات و حقوق و فرم ها را پر کردیم و نامزدم فرستاد اداره مهاجرت غیر از ترجمه های مدارک شناسایی من، اما آنکارا هفته پیش بعد از گذشتن 2 ماه از تاریخ approve به نامزدم ایمیل زد و چیزایی که قبلا فرستاده بودیم رو دوباره خواست تلفنی بهمون گفتن چیزی بدستشون نرسیده بنظرتون گمشون کردن؟ ما همه رو فرستادیم اما چیزی که نمیدونستم این بود که گوشهای من باید تو عکس معلوم بود که نیست حالا دوباره بفرستم یا روز مصاحبه با خودم ببرم؟
سلام.دوست گرامی بعید می دونم که نوامبر زمان مصاحبتون باشه.ضمنا شما اگه بیشتر از 6ماه در کشوری اقامت کرده باشید باید از اونجا عدم سوء پیشینه رو هم بگیری و بفرستی آنکارا از روزی که مدارک و سفارت آنکارا دریافت کرد از 1.5 ماه تا 3 ماه بعدش وقت مصاحبه شماست.موفق باشید.

سلام عزیزم خیلی ممنونم از راهنماییتون شما میدونید چجوری میشه از انگلیس سوء پیشینه گرفت؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من امروز ابوظبی مصاحبه داشتم خیلی خوب و راحتم بود

جای هیچ نگرانی نیست ، ویزامو گرفتم و همون روزم کلیر شدم.........................هفته دیگه هم ویزام می خوره توی پاسپورتم
یعنی از روز مصاحبه تا دریافت ویزام 6 روز طول کشید

کل پروسه ویزای نامزدیم هم 10 ماه شد.....
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، Parniyan ، masoudeses ، mina127us ، alireza62 ، golbano
سلام به همگی
شماره پرونده خانمم بالاخره بعد از 96 روز از مصاحبه اش توی آنکارا امروز توی سایت اعلام شد!
پاسخ
تشکر کنندگان: golbano ، stealth ، jasmine2953 ، Parniyan ، masoudeses ، alireza62 ، REZA1390
(2011-09-13 ساعت 18:25)vivid نوشته:  سلام به همگی
شماره پرونده خانمم بالاخره بعد از 96 روز از مصاحبه اش توی آنکارا امروز توی سایت اعلام شد!

ممنون از همه دوستان به خاطر تبریکات. ان شاء الله همه دوستان به زودی زود کاراشون راه بیافته! چون میدونم چقدر سخته که هر روز منتظر باشی شماره پرونده بیا رو سایت Smile
96 روز، روزی سه چهار بار رفرش کردن یه صفحه خیلی سخته Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62 ، stealth ، masoudeses ، REZA1390 ، piboo ، mercedeh2011
سلام به دوستان
من فکر میکنم دوستان عضو سایت در جریان کار ویزای من هستند میخواستم از کسانی که واقعا اطلاعات درستی دارند خواهش کنم منو راهنمائی کنند
میخواستم بدونم من باید صبرکنم تا از ادارهuscisبه من نامه بدن و دلیل برگشت مدارک منو اعلام کنند یا من به اونها ایمیل بدم و دلیل این کارو بگیرم کدومبه صلاح هست صبر کنم یا خودم ایمیل بزنم در ضمن ایمیلاداره مربوطه رو هم بگید
ممنون
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-09-11 ساعت 01:59)vivid نوشته:  
(2011-09-08 ساعت 17:04)piboo نوشته:  چرا کسی جواب نمی ده من دارم از نگرانی می میرمممممممممم

نتیجه ای گرفتید که موضوع از چه قراره؟ بگید ما هم بدونیم. ضرر نداره.

نه متاسفانه هیچ کس جواب نمیده دوبهره وکیل گرفتم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
چرا دیگه کسی خبر جدید نداره یعنی همه کلیر شدن و فقط من منتظرم Sad
امیدوارم که این جور باشه و همه ویزا شده باشن
بچه ها اگر کسی در مورد ویزا نامزدی اطلاعات کافی داره به من پیغام بده من باید با یکی که اگاهی کامل داره صحبت کنم و ازش راهنمائی بخوام چون واقعا تو کارم موندم
پاسخ
تشکر کنندگان: masoudeses ، alireza62
سلام
بچه ها چرا دیگه کسی دیگه خبر جدیدی نداره یعنی همه کلیر شدن؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: hi_2011
سلام دوست عزیز، واقعا حال هممون گرفته شده، مطمئن باش که چیزی نیست، و بزودی مشکلت حل میشه، من خیلی دلم روشنه که کارت بزودی و بسرعت درست میشه.
در ضمن از بچه ها کسی میدونه ما تو این وضعیت کلیرنس میتونیم درخواست ویزای توریستی برای دیدن خانوادمون رو بدیم یا نه؟
اگر فکر می کنید که موفق می شوید یا شکست می خورید، در هر دو صورت درست فکر کرده اید. اینرا زمانی باور می کنی که آنرا امتحان کرده باشی!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo
سلام به همگی، من تازه وارد این سایت شدم و کلی از اطلاعاتتون استفاده کردم.ما برای ویزای ازدواج اقدام کردیم و 28 سپتامبر کیسمون approve شد و از اون موقع دیگه هیچ خبری نیست کسی میدونه چقدر دیگه باید صبر کنیم و سفارت کی بهمون وقت میده؟!شنیدم که 4-5 ماه باید منتظر وقت سفارت باشیم!Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،

ما تصمیم گرفتم برای ویزای نامزدی اقدام کنیم. یه چند روزیه که اینجا دارم پستهای بچه ها رو زیرو رو می کنم و اطلاعاتم رو زیاد می کنم. یه سوالی داشتم به عنوان اولین قدم. می خواستم بدونم دلیل اصلی طولانی بودن پروسه این ویزا دقیقاً چیه؟ منظورم اینه که از زمانی که مدارک رو می فرستیم طول می کشه تا اپروو بشه، یا بعد از اپروو شدن طول می کشه تا وقت مصاحبه بدن، یا اینکه ....؟ من قبلاً توریستی رفتم آمریکا و زیر یک هفته کلیر شدم. آیا این می تونه پروسه این کار رو تسریع کنه، آیا کسانی بودند که زودتر از 10-11 ماه کارشون درست شده باشه و اگر شده آیا از خوش شانسیشون بوده یا اینکه مربوط به مسائل دیگری می شه؟
ممنون می شم اگه جوابی ازتو بشنوم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Amir78

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان