کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
محمد جان ایشالا به زودی اپرو میشی 6 خان رو رد کردی 1 خان مونده Smile
شما مصاحبتون آنکارا بود ؟
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj
(2013-06-15 ساعت 10:04)saba.m نوشته:  محمد جان ایشالا به زودی اپرو میشی 6 خان رو رد کردی 1 خان مونده Smile

سلام
بله مصاحبه آنکارا بود. از قبل هم برگه صورتی اماده بود. باز هم انتظار ادامه داره Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m
(2013-06-15 ساعت 12:33)mohamadtj نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 10:04)saba.m نوشته:  محمد جان ایشالا به زودی اپرو میشی 6 خان رو رد کردی 1 خان مونده Smile

سلام
بله مصاحبه آنکارا بود. از قبل هم برگه صورتی اماده بود. باز هم انتظار ادامه داره Sad

ایشالا خیلی زود اپرو میشین
چیا ازتون پرسیدن ؟
--------------------------------------------------------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB
(2013-06-15 ساعت 13:20)saba.m نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 12:33)mohamadtj نوشته:  

سلام

ایشالا خیلی زود اپرو میشین
چیا ازتون پرسیدن ؟

سلام
والله خیلی سوال میکرد تند تند، کجا آشنا شدید؟ همسرتون اونجا چه میکنه؟ شما مدرکتون چیه؟ کجا کار میکنی؟ اسپانسرت کیه؟ چه ورزشی دوست داری! چه تیم فوتبالی دوست داری! سربازی کجا بودی؟ عکس از خودتون اوردی؟ همسرت کجا زندگی میکنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، MONA FB
با سلام به همگی

من در تاریخ May 7 2013 در ناپل ایتالیا مصاحبه داشتم. بعد از تمام تشریفات مصاحبه و سوالات متعدد و در نهایت بعد از اینکه سوگند هم یاد کردم، آفیسر برگه سفیدی را با موضوع زیر به من داد:
g(221) Pending Administrative Processing

و گفت که پروند شما نیاز به بررسی بیشتری داره و از طریق ایمیل اطلاع خواهیم داد. از اون پرسیدم که چه مقدار زمان می بره و گفت نمی دانم. شاید 3 تا 6 ماه. در صورتی که در سایت خود وزارت امور خارجه نوشته حدوداً تا 60 روز. بعد از 5 روز ایمیل دادند و خواستند که مدارک تحصیلی و شغلی را اسکن کنم و بفرستم که اینکار را کردم.

البنه این رو اشاره کنم که به دیگر ایرانی که همسرش در امریکا بود هم همین برگه را دادند. هر دو F2A بودیم. با او هنوز هیچ گونه تماسی نداشتند. با وکیلی در امریکا صحبت کردم که گفت تا 60 روز منتظر بمان. ممکن است بخاطر بمب گذاری در بوستون باشه و می تونه یه کار روتین باشه.

آیا کسی چنین تجربه ای را داشته و آیا می دانید واقعاً علت این نیاز به بررسی بیشتر چیه؟

Priority Date: Dec 2010
Category: F2A
Approved: Jun 2011
Interview Date: May 7 2013
پاسخ
(2013-06-20 ساعت 14:04)hadizahedi نوشته:  با سلام به همگی

من در تاریخ May 7 2013 در ناپل ایتالیا مصاحبه داشتم. بعد از تمام تشریفات مصاحبه و سوالات متعدد و در نهایت بعد از اینکه سوگند هم یاد کردم، آفیسر برگه سفیدی را با موضوع زیر به من داد:
g(221) Pending Administrative Processing

و گفت که پروند شما نیاز به بررسی بیشتری داره و از طریق ایمیل اطلاع خواهیم داد. از اون پرسیدم که چه مقدار زمان می بره و گفت نمی دانم. شاید 3 تا 6 ماه. در صورتی که در سایت خود وزارت امور خارجه نوشته حدوداً تا 60 روز. بعد از 5 روز ایمیل دادند و خواستند که مدارک تحصیلی و شغلی را اسکن کنم و بفرستم که اینکار را کردم.

البنه این رو اشاره کنم که به دیگر ایرانی که همسرش در آمریکا بود هم همین برگه را دادند. هر دو F2A بودیم. با او هنوز هیچ گونه تماسی نداشتند. با وکیلی در آمریکا صحبت کردم که گفت تا 60 روز منتظر بمان. ممکن است بخاطر بمب گذاری در بوستون باشه و می تونه یه کار روتین باشه.

آیا کسی چنین تجربه ای را داشته و آیا می دانید واقعاً علت این نیاز به بررسی بیشتر چیه؟

Priority Date: Dec 2010
Category: F2A
Approved: Jun 2011
Interview Date: May 7 2013

سلام دوست عزيز
چك بعد آز مصاحبه رو خيلي ها دارن و تقريبا به بالآي ٩٠٪ايرانيها ميخوره بين ٢هفته تا بالاي ٦ ماه ممكنه طول بكشه نگران نباشين
پاسخ
تشکر کنندگان: hadizahedi
از آقایونی که مصاحبه شون ناپل بوده ... کسی هست که بتونه بگه آیا اوونجا پایان خدمت ازشون خواستن یا نه؟
منم توی جولای باید برم ناپل وجزو مدارک ازم نخواستن(ایمیل)
متاسفانه هنوز کارت ندارم و میخواستم بدونم مشکلی پیش نیاد،چون آنکارا و ارمنستان ظاهرا از همه میخوان
خیلی ممنون میشم اگر هم می تونید بگید از کی باید بپرسم
پاسخ
(2013-06-20 ساعت 19:04)hossein504 نوشته:  از آقایونی که مصاحبه شون ناپل بوده ... کسی هست که بتونه بگه آیا اوونجا پایان خدمت ازشون خواستن یا نه؟
منم توی جولای باید برم ناپل وجزو مدارک ازم نخواستن(ایمیل)
متاسفانه هنوز کارت ندارم و میخواستم بدونم مشکلی پیش نیاد،چون آنکارا و ارمنستان ظاهرا از همه میخوان
خیلی ممنون میشم اگر هم می تونید بگید از کی باید بپرسم

توی ناپل هیچ مدرکی جز اصل مدارک ازدواج رو از من نخواستن. همینطور از دیگران که مصاحبه شدند. نگران نباشید
پاسخ
لعنت به کلیرنس
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-21 ساعت 23:33)MONA FB نوشته:  لعنت به کلیرنس
واقعا" لعنتتتت،مال من شد 99 روز اما هنوز خبری نشده
کیس: CR1،مصاحبه:06March ابوظبی،کلیرنس: 30sep 2013 پس از 299 روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
بچه های که منتظر کلیر شدنن یه خواهشی دارم اگه میتونید یک گزارش از تاریخ مصاحبه، محل مصاحبه و نوع کیستون بزارید ببینیم چقدر طول کشیده، برای من :
کیس: F2A
تاریخ مصاحبه: 12 جون 2013
سفارت: آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
در واقع بهتره هر کاربر امضا داشته باشه .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-22 ساعت 15:11)mohamadtj نوشته:  سلام
بچه های که منتظر کلیر شدنن یه خواهشی دارم اگه میتونید یک گزارش از تاریخ مصاحبه، محل مصاحبه و نوع کیستون بزارید ببینیم چقدر طول کشیده، برای من :
کیس: F2A
تاریخ مصاحبه: 12 جون 2013
سفارت: آنکارا

تاریخ مصاحبه:March.6.2013-ابوظبی-CR1
کیس: CR1،مصاحبه:06March ابوظبی،کلیرنس: 30sep 2013 پس از 299 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، Rambod ، mohamadtj
به من هم گفتن از یه هفته تا 2 ماه دیگه چک کن، اسمت رو دیدی بیا ویزاتو بگیر برو! به نظرتون این رنگ برگه ها تاثیری داره؟؟؟؟
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-23 ساعت 00:22)houmanmir نوشته:  به من هم گفتن از یه هفته تا 2 ماه دیگه چک کن، اسمت رو دیدی بیا ویزاتو بگیر برو! به نظرتون این رنگ برگه ها تاثیری داره؟؟؟؟

دوست عزیز
به نظر من که اصلا رنگ برگه ها تاثیری ندارن من روز مصاحبه برگ ابی گرفتم و افیسر هم گفت تا دو هفته دیگه سایت رو چک کن ولی هر چی منتظر شدم و چک کردم کلیر نشد که نشدپس نگران نباشید اصلا رنگ برگه ها تاثیر نداره
انشااله به همین زودی کلیر میشیدWink
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، houmanmir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان