کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
بچه ها خبری از آپدیت نیست. خدایا امروز برای همه منتظرهای کلیر شدن خبر های خوب بیاد. خانمم دیگه تحملش تموم شده میگفت به دلم افتاده این هفته کلیر میشی Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، yalda91 ، mhy_1985 ، saba.m ، paris a
(2013-07-19 ساعت 11:51)mohamadtj نوشته:  بچه ها خبری از آپدیت نیست. خدایا امروز برای همه منتظرهای کلیر شدن خبر های خوب بیاد. خانمم دیگه تحملش تموم شده میگفت به دلم افتاده این هفته کلیر میشی Sad

ایشالله حرف خانمتون درست در میادو تو همین هفته کلیر میشی محمئ جان Smile
برای ما هم دعا کن Rolleyes
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، yalda91 ، kamalir36 ، paris a ، mhy_1985
بچه ها آپدیتها شروع شده از بچه های لاتاری دیدم .کیس من دیروز آپدیت شده ولی چشمم آب نمی خوره .امروز که خبری از آپدیت نیست فعلا ویعنی واقعا میشه ؟
خدایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا صدامونو بشنو لطفا .دلمونو امروز خوشحال بفرما
آمین
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، saba.m ، k1_cid ، mohamadtj ، houmanmir
(2013-07-19 ساعت 12:12)yalda91 نوشته:  بچه ها آپدیتها شروع شده از بچه های لاتاری دیدم .کیس من دیروز آپدیت شده ولی چشمم آب نمی خوره .امروز که خبری از آپدیت نیست فعلا ویعنی واقعا میشه ؟
خدایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا صدامونو بشنو لطفا .دلمونو امروز خوشحال بفرما
آمین
آمین !!
خدا صدای ما را می شنوه.گاهی به خاطر صلاحمون یک کم تو کارمون تأخیر می اندازه که شاید بعداٌ متوجه بشیم.
امیدوارم که هر چه زودتر این انتظار تمام بشه.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، mhy_1985 ، mohamadtj ، سی سی ، paris a
به دلم افتاده امروز یکی کلیر میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، k1_cid ، ghazal72 ، mohamadtj ، houmanmir ، سی سی ، paris a ، Rambod
فعلا که از آپدیت خبری نیست!!!!!!!!!!
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91
آنکارا آپدیت شد .ولی مثل اینکه فقط یک کیس اضافه شده؟؟؟؟؟؟/
پاسخ
تشکر کنندگان:
ankara update shod
hich casi ezafe nashodeh.
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها کسی بود؟3 تا کیس لاتاری طبق گفته امیر مهاجر عزیز اضافه شده .با این سرعت خدا به داد برسه .
پاسخ
تشکر کنندگان:
وای خدا آدم بیشتر از این سزعته روند کلیر شدنه که ناراحت میشه هفته ای 2-3 تا!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، houmanmir ، mhy_1985
واقعا بعد از یک هفته انتظار 3-4 تا کیس خیلی ظلمه به خدا .دیگه صبرم لبریز شده خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، mohamadtj
ابوظبی هم چشم خورده!!! Sad
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، yalda91 ، mhy_1985
والا من که ندیدم کسی اضافه بشه. البته اگه آخر لیست ملاک باشه

هفته قبل اینا آخرین کیس ها بودن »
ANK2013566005 7-Nov-13
ANK2005808097 8-Nov-13
ANK2005668004 8-Nov-13

الانم همیناست مگه اون سه تا کیس که بچه ها گفتن وسط لیست باشه. من که آخر لیست ، هیچ چیز جدیدی ندیدم. ولی حتی اگه 3 تا هم جدید باشه. خدا بفریادمون برسه.

خسته شدم بچه ها. دیگه خسته شدم این چه وضع آپدیت کردنه آخه ؟ Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، piboo
غیر از 3تا لاتاری فقط یک مورد اضافه شده: ANK2012673019
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، mohamadtj
به بزرگی‌ آرزویت نیندیش به بزرگی‌ کسی‌ بیندیش که آرزو‌ها را برآورده می‌کند.
پس آرزوهای بزرگ داشته باش ،آرزوهایی که با اندیشدن به آن تمام قلبت مملو از شــادی و امیـــد میشـود.

یه سوال برسی پرونده های ما که مثل لاتاری ها براساس شماره و به ترتیب نیست ،هست؟کسی اطلاعی داره ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان