کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-07-19 ساعت 20:09)yalda91 نوشته:  به بزرگی‌ آرزویت نیندیش به بزرگی‌ کسی‌ بیندیش که آرزو‌ها را برآورده می‌کند.
پس آرزوهای بزرگ داشته باش ،آرزوهایی که با اندیشدن به آن تمام قلبت مملو از شــادی و امیـــد میشـود.

یه سوال برسی پرونده های ما که مثل لاتاری ها براساس شماره و به ترتیب نیست ،هست؟کسی اطلاعی داره ؟
یلدا جون کلیر شدی عزیزم ؟ خبر خوب بده که خوشمالمون کنی
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-19 ساعت 18:13)yalda91 نوشته:  واقعا بعد از یک هفته انتظار 3-4 تا کیس خیلی ظلمه به خدا .دیگه صبرم لبریز شده خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

یلدا جون یه پیشنهاد خواهرانه کنم گوش میکنی عزیزم؟ اگر میخوای زود به نتیجه برسی دوست عزیزم رهاش کن یعنی با زمان همفاز شو بعد می بینی زمان به کمکت میاد و خیلی زود کلیرمیشی ولی تا زمانی که محکم چسبیدی که منتظرم و کلیر نشدم کار پیش نمیره . لطفا اروم باش و با زمان همفار شو
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-19 ساعت 20:25)azadandish نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 18:13)yalda91 نوشته:  واقعا بعد از یک هفته انتظار 3-4 تا کیس خیلی ظلمه به خدا .دیگه صبرم لبریز شده خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

یلدا جون یه پیشنهاد خواهرانه کنم گوش میکنی عزیزم؟ اگر میخوای زود به نتیجه برسی دوست عزیزم رهاش کن یعنی با زمان همفاز شو بعد می بینی زمان به کمکت میاد و خیلی زود کلیرمیشی ولی تا زمانی که محکم چسبیدی که منتظرم و کلیر نشدم کار پیش نمیره . لطفا اروم باش و با زمان همفار شو

خانم محترم علت 80% جدایی هایی که به طریق ما مهاجرت کردن تنها دو تا مورده.
1-که خودتون میدونین تقریبا :اونایی که فقط و صرفا جهت مهاجرت به آمریکا بوده.
2-پروسه چک هست که اینقدر طول میکشه که باعث عصبی شدن ها و از بین رفتن احترام میشه و همینطور چیزی که شما میفرمایید:وقتی من خودم رو در زمان به قول شما رها کنم معنیش اینه که دیگه شورو هیجانم از اینکه در کنار همسرم هستم رو از دست بدم. (یعنی خیلی راحت و شیک فراموش کنم که همسری دارم که اونطرف دنیا تنهاست و منتظر منه و خودش درست میشه دیگه حالا میریم)
پس این که شما و بعضی از دوستان میگن حداقل من نمیتونم قبول کنم.
البته واقعا عذر میخوام اگه یک مقدار تند بود
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، mhy_1985
(2013-07-19 ساعت 21:14)k1_cid نوشته:  

2-پروسه چک هست که اینقدر طول میکشه که باعث عصبی شدن ها و از بین رفتن احترام میشه و همینطور چیزی که شما میفرمایید:وقتی من خودم رو در زمان به قول شما رها کنم معنیش اینه که دیگه شورو هیجانم از اینکه در کنار همسرم هستم رو از دست بدم. (یعنی خیلی راحت و شیک فراموش کنم که همسری دارم که اونطرف دنیا تنهاست و منتظر منه و خودش درست میشه دیگه حالا میریم)

من هم باk1 موافق هستم طولانی شدن پروسه ویزا روی روابط دو طرف اثر میذاره من شخصا تجربه بدی دارم هر چی که سعی میکنم به حرف دیگرون اهمیت نذم ولی بازم تاثیر خودش رو داره شدم سورژه فامیل تمام فکرو ذکرم شده گرفتن ویزا امیدوارم که همه از این بلاتکلیفی بیرون بیام دوستان
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، k1_cid ، سی سی ، houmanmir ، mhy_1985
دوستان نه بااینکه دیروز آپدیت شدم اما امروز خبری نبود.دوست عزیز من 2 سال از این پروسم داره می گذره ودیگه بیشتر از این نمی تونم ول کنم تمام زندگیم به این کلیر شدن هست .منم با نظر دوستمون k1موافقم .ما می خوایم زندگی کنیم .این دوریها استرسها همه برای زنگیمون سمه .وقتی من این ور همسرم اونجا تما م مناسبتها تولدها ،سالگرد عقد ،ازدواح می یادو ما تنهاییم همه اینها ناراحتی ایجاد می کنه .
من خودمو می گم همش می گم من که بچه نیستم بالاخره همین طور سنم داره می ره بالا .پس کی می خوام برم سر خونه زندگیم .نه دوران نامزدی فهمیدیم نه تازه عروس بودنو .زماهتایی که میره دیگه بر نمی گرده وفقط افسوسش می مونه.دارم سعی می کنم خودمو با زبان خوندن سرگرم کنم اما خودمون می دونیم که تو این شرایط نمیشه تمرکز کرد.من سعی می کنم کمتر مجالس برم کی هی ازم نپرسن پس چی شد.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، k1_cid ، saba.m ، سی سی ، houmanmir ، itex ، piboo
همگی دعا کنید هفته دیگه جبران کنن و کلی ادم کلیر شن
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، k1_cid ، saba.m ، سی سی ، houmanmir ، behnam7 ، mhy_1985 ، piboo
(2013-07-19 ساعت 22:22)yalda91 نوشته:  دوستان نه بااینکه دیروز آپدیت شدم اما امروز خبری نبود.دوست عزیز من 2 سال از این پروسم داره می گذره ودیگه بیشتر از این نمی تونم ول کنم تمام زندگیم به این کلیر شدن هست .منم با نظر دوستمون k1موافقم .ما می خوایم زندگی کنیم .این دوریها استرسها همه برای زنگیمون سمه .وقتی من این ور همسرم اونجا تما م مناسبتها تولدها ،سالگرد عقد ،ازدواح می یادو ما تنهاییم همه اینها ناراحتی ایجاد می کنه .
من خودمو می گم همش می گم من که بچه نیستم بالاخره همین طور سنم داره می ره بالا .پس کی می خوام برم سر خونه زندگیم .نه دوران نامزدی فهمیدیم نه تازه عروس بودنو .زماهتایی که میره دیگه بر نمی گرده وفقط افسوسش می مونه.دارم سعی می کنم خودمو با زبان خوندن سرگرم کنم اما خودمون می دونیم که تو این شرایط نمیشه تمرکز کرد.من سعی می کنم کمتر مجالس برم کی هی ازم نپرسن پس چی شد.

به مطالب شما در پاسخ به دوستمون اضافه کنم که خصوصا تو کیس هایی مثل من که خانم آمریکا باشه و تک وتنها بدون هیچ فامیلی شب و روز زندگی کنه. دلواپسی ها، دلتنگی ها ............
تا کی قول الکی بدم دیگه تموم شده، دیگه ناراحت نباش، دیگه هفته آخره......
الان 2 سال و 6 ماه هست که داریم با همین ها روز و شب میکنیم
خدایااااااااا به کمک ما برس
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، houmanmir ، yalda91 ، mhy_1985
(2013-07-19 ساعت 22:32)mohamadtj نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 22:22)yalda91 نوشته:  دوستان نه بااینکه دیروز آپدیت شدم اما امروز خبری نبود.دوست عزیز من 2 سال از این پروسم داره می گذره ودیگه بیشتر از این نمی تونم ول کنم تمام زندگیم به این کلیر شدن هست .منم با نظر دوستمون k1موافقم .ما می خوایم زندگی کنیم .این دوریها استرسها همه برای زنگیمون سمه .وقتی من این ور همسرم اونجا تما م مناسبتها تولدها ،سالگرد عقد ،ازدواح می یادو ما تنهاییم همه اینها ناراحتی ایجاد می کنه .

به مطالب شما در پاسخ به دوستمون اضافه کنم که خصوصا تو کیس هایی مثل من که خانم آمریکا باشه و تک وتنها بدون هیچ فامیلی شب و روز زندگی کنه. دلواپسی ها، دلتنگی ها ............

دوست عزیز دقیقا منم باهات موافقم چون منم شرایط تورو دارم و احساس میکنم جلوی همسرم شرمنده میشم.میگن روزای اول زندگی شیرین ترین روزهاست ولی ما داریم این روزهارو اینجوری میگذرونیم.نمیدونم دیگه چی بگم ولی واقعا درست نیست که اول به فکر این لاتاریها باشن تا ما!!!!
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، yalda91 ، mhy_1985 ، mohamadtj
(2013-07-19 ساعت 23:07)k1_cid نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 22:32)mohamadtj نوشته:  

دوست عزیز دقیقا منم باهات موافقم چون منم شرایط تورو دارم و احساس میکنم جلوی همسرم شرمنده میشم.میگن روزای اول زندگی شیرین ترین روزهاست ولی ما داریم این روزهارو اینجوری میگذرونیم.نمیدونم دیگه چی بگم ولی واقعا درست نیست که اول به فکر این لاتاریها باشن تا ما!!!!

ما نامزدیا و ازدواجیا شدیم قشر مستضعف مهاجرتیا!!! Sad
این غول آخر دیگه هیچی برامون نذاشته!!
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، mohamadtj ، piboo
آقا دقیقا درسته ما نامزدی ها و ازدواجی ها شدیم مسخره ترین قشر مهاجرها

1- تک و تنها همسرمون اونور منتظره بقول شما همه تولد ها جشن ها سالگرد ازدواج همه داره یکی یکی حروم میشه.

2-من بچه ام هم بدنیا اومده. هنوز ندیدمش.

3-چرا باید لاتاری مهم باشه؟ یعنی مهم تر از ماهاکه از خانواده هامون دور هستیم؟
4- یعنی یه سازمان به اون بزرگی قدرتش فقط آپدیت 3 نفر در هفته است؟

5- یعنی آخر شهریور این مسخره بازی تموم میشه؟ یعنی دیگه شروع میکنن به کیس های غیر لاتاری برسن ؟ خدا کنه آخر شهریور این داستان تموم بشه.

6-دوری رو روابط منم اثر گذاشته. رو روابط همه اثر میذاره. مگه میشه یکسال دور باشی از همسرت اونم بخاطر اینکه اینا میخوان هفته ای 3 نفر اونم غیر خانوادگی کلیر کنن.

واقعا غیر منصفانه است از صمیم قلب آرزوداشتم امروز حداقل یکی مون کلیر بشه. مخصوصا بچه هایی کهچندین ماه داره از مصاحبه شون میگذره.

هرسالی که داره میگذره اصلا چرا راه دور برم؟ هر ماهی که میگذره ، داریم روزا رو از دست میدیم. حیف این روزها حیف سال اول ازدواجمون که اینجور گذشت. نمیخوام بیتابی کنم اما مگه میشه؟

همه ناراحتیم میدونم. واقعا غیر منصفانه ست. من انتظار کلیر شدن رو نداشتم امروز ولی انتظار دارم حداقل 20-30 تا کیس کلیر میشد که یه امیدی باشه که ماهم مثلا دوماه دیگه کلیر بشیم. دیگه گند کار داره در میاد
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، k1_cid ، houmanmir ، mohamadtj ، itex ، mz64
(2013-07-19 ساعت 17:59)mohamadtj نوشته:  وای خدا آدم بیشتر از این سزعته روند کلیر شدنه که ناراحت میشه هفته ای 2-3 تا!!!!!

دقیقا حرفت درسته

آفرین راجع به حرفت اینو بگم که دقیقا حرفت درسته. نمیشه قبول کرد منم نمیتونم بپذیرم که "حالا میریم دیگه"
و دقیقا درست گفتی این پروسه باعث از بین رفتن احترام میشه.
با آرزوی کلیر شدن برای همه عزیزان منتظر
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، mohamadtj ، سی سی ، piboo
(2013-07-19 ساعت 21:26)piboo نوشته:  

من هم باk1 موافق هستم طولانی شدن پروسه ویزا روی روابط دو طرف اثر میذاره من شخصا تجربه بدی دارم هر چی که سعی میکنم به حرف دیگرون اهمیت نذم ولی بازم تاثیر خودش رو داره شدم سورژه فامیل تمام فکرو ذکرم شده گرفتن ویزا امیدوارم که همه از این بلاتکلیفی بیرون بیام دوستان

دقیقا حرف دل مارو زدی.
انشالا زود کلیر بشی
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، mohamadtj ، سی سی ، piboo
(2013-07-20 ساعت 04:20)mahe_ye_khaste نوشته:  سلام به همه/ من میخوام با یه خانوم آمریکایی ایرانی اصل که سیتیزن هست ازدواج کنم و واسه ویزای نامزدی اقدام کنیم ولی متاسفانه هیچ اطلاعاتی ندارم و نمیدونم چیکار کنم و از کجا شروع کنم.و به زبان انگلیسی هم تسلط ندارم.لطفا بهم توضیح بدین دقیقا چه مدارکی لازمه واز کجا شروع کنم اگه یکی شمارشو واسم بذاره تا دقیقتر ازش اطلاعات کسب کنم ممنون میشم

دوست عزیز این محل فقط مخصوص یه سری آدم منتظره که خودشونو بدشانس ترین موجودات میدونن .شما باید برای جواب سوالتون به فروم راهنمایی ویزاها مراجعه کنید یا در فروم ویزای نامزدی اگر سوالی داشتید بپرسید.
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985
یه سوال جدید که از من میپرسن همه ، وقتی میفهمن که قضیه از چه قراره اینه : حالا اگه خدایی نکرده کیست رو رد کنن چی میشه؟

بهترین جواب چیه به نظرتون؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، mohamadtj ، سی سی ، piboo
(2013-07-20 ساعت 05:18)k1_cid نوشته:  یه سوال جدید که از من میپرسن همه ، وقتی میفهمن که قضیه از چه قراره اینه : حالا اگه خدایی نکرده کیست رو رد کنن چی میشه؟

بهترین جواب چیه به نظرتون؟

کیوان آخه چرانشستی برا همه توضیح دادی که چک خوردن چیه؟

میگفتی شلوغ بود صف اش زیاد بودگفتند خبرتون میکنیم الان شلوغه برید بعدا بیایید.

به مردم جزئیات رو نگین. دیوونه میکنن ادمو/

بهترین جواب اینه به نظر من :

که بگی به طرف "چرا این سوال رو میپرسی؟ منتظر رد شدن منی؟ " اونم میگه "نه نه فقط پرسیدم". تو هم میگی "خب بهتره سوالای بهتر و مثبت تر بپرسی ".

نذار مردم سوال پیچت کنن. منهرکی میبینتم تا میاد از آمریکا سوال بپرسه یه لبخند میزنم میگم "از امریکا هیچی نپرس که همه چی محرمانه ست (به مسخره) اونم میخنده میگه بابا محرمانه.

یعنی شوخی شوخی دیگه نمیذارم کسی سوال بپرسه. من همیشه تا سوال آمریکا میپرسن ، بحث رو عوض میکنم. بهترین حالت اینه که همیشه بگی "فعلا خبری نیست وخبرت میکنم" اگه بگی دوماه سه ماهی طول میکشه، دوماه سه ماه دیگه میان میگن "پس چی شد؟" بنابراین بگین "خبرتون میکنم اگه خبری شد"/

این روش منه و من به هیچ کس یه بازه زمانی خاصی رو نه قول میدم نه حرفشو میزنم. مردم عجیب رو اعصابند
موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، mohamadtj ، سی سی ، الی1 ، k1_cid ، behnam7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان