موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-19 ساعت 20:09)yalda91 نوشته: به بزرگی آرزویت نیندیش به بزرگی کسی بیندیش که آرزوها را برآورده میکند.
پس آرزوهای بزرگ داشته باش ،آرزوهایی که با اندیشدن به آن تمام قلبت مملو از شــادی و امیـــد میشـود.
یه سوال برسی پرونده های ما که مثل لاتاری ها براساس شماره و به ترتیب نیست ،هست؟کسی اطلاعی داره ؟
یلدا جون کلیر شدی عزیزم ؟ خبر خوب بده که خوشمالمون کنی
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-19 ساعت 18:13)yalda91 نوشته: واقعا بعد از یک هفته انتظار 3-4 تا کیس خیلی ظلمه به خدا .دیگه صبرم لبریز شده خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
یلدا جون یه پیشنهاد خواهرانه کنم گوش میکنی عزیزم؟ اگر میخوای زود به نتیجه برسی دوست عزیزم رهاش کن یعنی با زمان همفاز شو بعد می بینی زمان به کمکت میاد و خیلی زود کلیرمیشی ولی تا زمانی که محکم چسبیدی که منتظرم و کلیر نشدم کار پیش نمیره . لطفا اروم باش و با زمان همفار شو
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-19 ساعت 21:14)k1_cid نوشته: (2013-07-19 ساعت 20:25)azadandish نوشته: (2013-07-19 ساعت 18:13)yalda91 نوشته: واقعا بعد از یک هفته انتظار 3-4 تا کیس خیلی ظلمه به خدا .دیگه صبرم لبریز شده خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
یلدا جون یه پیشنهاد خواهرانه کنم گوش میکنی عزیزم؟ اگر میخوای زود به نتیجه برسی دوست عزیزم رهاش کن یعنی با زمان همفاز شو بعد می بینی زمان به کمکت میاد و خیلی زود کلیرمیشی ولی تا زمانی که محکم چسبیدی که منتظرم و کلیر نشدم کار پیش نمیره . لطفا اروم باش و با زمان همفار شو
خانم محترم علت 80% جدایی هایی که به طریق ما مهاجرت کردن تنها دو تا مورده.
1-که خودتون میدونین تقریبا :اونایی که فقط و صرفا جهت مهاجرت به آمریکا بوده.
2-پروسه چک هست که اینقدر طول میکشه که باعث عصبی شدن ها و از بین رفتن احترام میشه و همینطور چیزی که شما میفرمایید:وقتی من خودم رو در زمان به قول شما رها کنم معنیش اینه که دیگه شورو هیجانم از اینکه در کنار همسرم هستم رو از دست بدم. (یعنی خیلی راحت و شیک فراموش کنم که همسری دارم که اونطرف دنیا تنهاست و منتظر منه و خودش درست میشه دیگه حالا میریم)
پس این که شما و بعضی از دوستان میگن حداقل من نمیتونم قبول کنم.
البته واقعا عذر میخوام اگه یک مقدار تند بود
من هم باk1 موافق هستم طولانی شدن پروسه ویزا روی روابط دو طرف اثر میذاره من شخصا تجربه بدی دارم هر چی که سعی میکنم به حرف دیگرون اهمیت نذم ولی بازم تاثیر خودش رو داره شدم سورژه فامیل تمام فکرو ذکرم شده گرفتن ویزا امیدوارم که همه از این بلاتکلیفی بیرون بیام دوستان
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نه بااینکه دیروز آپدیت شدم اما امروز خبری نبود.دوست عزیز من 2 سال از این پروسم داره می گذره ودیگه بیشتر از این نمی تونم ول کنم تمام زندگیم به این کلیر شدن هست .منم با نظر دوستمون k1موافقم .ما می خوایم زندگی کنیم .این دوریها استرسها همه برای زنگیمون سمه .وقتی من این ور همسرم اونجا تما م مناسبتها تولدها ،سالگرد عقد ،ازدواح می یادو ما تنهاییم همه اینها ناراحتی ایجاد می کنه .
من خودمو می گم همش می گم من که بچه نیستم بالاخره همین طور سنم داره می ره بالا .پس کی می خوام برم سر خونه زندگیم .نه دوران نامزدی فهمیدیم نه تازه عروس بودنو .زماهتایی که میره دیگه بر نمی گرده وفقط افسوسش می مونه.دارم سعی می کنم خودمو با زبان خوندن سرگرم کنم اما خودمون می دونیم که تو این شرایط نمیشه تمرکز کرد.من سعی می کنم کمتر مجالس برم کی هی ازم نپرسن پس چی شد.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
همگی دعا کنید هفته دیگه جبران کنن و کلی ادم کلیر شن
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-20 ساعت 01:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-20 ساعت 01:33 توسط mhy_1985.)
آقا دقیقا درسته ما نامزدی ها و ازدواجی ها شدیم مسخره ترین قشر مهاجرها
1- تک و تنها همسرمون اونور منتظره بقول شما همه تولد ها جشن ها سالگرد ازدواج همه داره یکی یکی حروم میشه.
2-من بچه ام هم بدنیا اومده. هنوز ندیدمش.
3-چرا باید لاتاری مهم باشه؟ یعنی مهم تر از ماهاکه از خانواده هامون دور هستیم؟
4- یعنی یه سازمان به اون بزرگی قدرتش فقط آپدیت 3 نفر در هفته است؟
5- یعنی آخر شهریور این مسخره بازی تموم میشه؟ یعنی دیگه شروع میکنن به کیس های غیر لاتاری برسن ؟ خدا کنه آخر شهریور این داستان تموم بشه.
6-دوری رو روابط منم اثر گذاشته. رو روابط همه اثر میذاره. مگه میشه یکسال دور باشی از همسرت اونم بخاطر اینکه اینا میخوان هفته ای 3 نفر اونم غیر خانوادگی کلیر کنن.
واقعا غیر منصفانه است از صمیم قلب آرزوداشتم امروز حداقل یکی مون کلیر بشه. مخصوصا بچه هایی کهچندین ماه داره از مصاحبه شون میگذره.
هرسالی که داره میگذره اصلا چرا راه دور برم؟ هر ماهی که میگذره ، داریم روزا رو از دست میدیم. حیف این روزها حیف سال اول ازدواجمون که اینجور گذشت. نمیخوام بیتابی کنم اما مگه میشه؟
همه ناراحتیم میدونم. واقعا غیر منصفانه ست. من انتظار کلیر شدن رو نداشتم امروز ولی انتظار دارم حداقل 20-30 تا کیس کلیر میشد که یه امیدی باشه که ماهم مثلا دوماه دیگه کلیر بشیم. دیگه گند کار داره در میاد
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال جدید که از من میپرسن همه ، وقتی میفهمن که قضیه از چه قراره اینه : حالا اگه خدایی نکرده کیست رو رد کنن چی میشه؟
بهترین جواب چیه به نظرتون؟
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20th