کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-07-20 ساعت 05:42)mahe_ye_khaste نوشته:  سلام میشه بهم بگین تو ویزای نامزدی وقتی میریم مصاحبه عقدنامه هم باید داخل مدارکمون ببریم یا لازم نیست؟ سلام میشه بهم بگین تو ویزای نامزدی وقتی میریم مصاحبه عقدنامه هم باید داخل مدارکمون ببریم یا لازم نیست؟

آقا اینجا تاپیک یه مشت بیچاره ست که غول آخر زده ناکارشون کرده بهتره تو تاپیک های نامزدی دنبال جواب سوالت بگردی اما من محض احتیاط جواب ات رو همینجا مینویسم :

1-آقا کسی که ویزای نامزدی داره دیگه "عقدنامه" نداره که. ویزای نامزدی یعنی شما یه سری مدارک ببری نشون بدی نامزدتو دوبار دیدی در طول دوسال. از آشناییتون یه مقدار گذشته. عکس دارین. همدیگه رو حضوری دیدین. اگه عقد کنین که دیگه ویزای نامزدی نمیتونین بگیرین.

2-اون ویزای ازدواجه که عقدنامه رو "قبلش" میفرستن. و موقع مصاحبه تحویل میگیرن.

خلاصه اینکه برا ویزای نامزدی فقط مدارکی لازمه که اثبات کنه باهم در ارتباطین. همین.

بعدش هم میرید آمریکا ازدواج میکنین.

برو تو صفحه اصلی تاپیک ویزای نامزدی ازدواج رو بخون
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، سی سی
(2013-07-20 ساعت 01:48)mhy_1985 نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 21:26)piboo نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 21:14)k1_cid نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 20:25)azadandish نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 18:13)yalda91 نوشته:  واقعا بعد از یک هفته انتظار 3-4 تا کیس خیلی ظلمه به خدا .دیگه صبرم لبریز شده خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

یلدا جون یه پیشنهاد خواهرانه کنم گوش میکنی عزیزم؟ اگر میخوای زود به نتیجه برسی دوست عزیزم رهاش کن یعنی با زمان همفاز شو بعد می بینی زمان به کمکت میاد و خیلی زود کلیرمیشی ولی تا زمانی که محکم چسبیدی که منتظرم و کلیر نشدم کار پیش نمیره . لطفا اروم باش و با زمان همفار شو

خانم محترم علت 80% جدایی هایی که به طریق ما مهاجرت کردن تنها دو تا مورده.
1-که خودتون میدونین تقریبا :اونایی که فقط و صرفا جهت مهاجرت به آمریکا بوده.
2-پروسه چک هست که اینقدر طول میکشه که باعث عصبی شدن ها و از بین رفتن احترام میشه و همینطور چیزی که شما میفرمایید:وقتی من خودم رو در زمان به قول شما رها کنم معنیش اینه که دیگه شورو هیجانم از اینکه در کنار همسرم هستم رو از دست بدم. (یعنی خیلی راحت و شیک فراموش کنم که همسری دارم که اونطرف دنیا تنهاست و منتظر منه و خودش درست میشه دیگه حالا میریم)
پس این که شما و بعضی از دوستان میگن حداقل من نمیتونم قبول کنم.
البته واقعا عذر میخوام اگه یک مقدار تند بود

من هم باk1 موافق هستم طولانی شدن پروسه ویزا روی روابط دو طرف اثر میذاره من شخصا تجربه بدی دارم هر چی که سعی میکنم به حرف دیگرون اهمیت نذم ولی بازم تاثیر خودش رو داره شدم سورژه فامیل تمام فکرو ذکرم شده گرفتن ویزا امیدوارم که همه از این بلاتکلیفی بیرون بیام دوستان

دقیقا حرف دل مارو زدی.
انشالا زود کلیر بشی
منم موافقم طولانی شدن داره رو روابط منم تاثیر میزاره دوری یواش یواش داره عادت می شه و باعث اختلاف Sad
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985
(2013-07-20 ساعت 13:55)الی1 نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 20:25)azadandish نوشته:  یلدا جون یه پیشنهاد خواهرانه کنم گوش میکنی عزیزم؟ اگر میخوای زود به نتیجه برسی دوست عزیزم رهاش کن یعنی با زمان همفاز شو بعد می بینی زمان به کمکت میاد و خیلی زود کلیرمیشی ولی تا زمانی که محکم چسبیدی که منتظرم و کلیر نشدم کار پیش نمیره . لطفا اروم باش و با زمان همفار شو

2-پروسه چک هست که اینقدر طول میکشه که باعث عصبی شدن ها و از بین رفتن احترام میشه و همینطور چیزی که شما میفرمایید:وقتی من خودم رو در زمان به قول شما رها کنم معنیش اینه که دیگه شورو هیجانم از اینکه در کنار همسرم هستم رو از دست بدم. (یعنی خیلی راحت و شیک فراموش کنم که همسری دارم که اونطرف دنیا تنهاست و منتظر منه و خودش درست میشه دیگه حالا میریم)

من هم باk1 موافق هستم طولانی شدن پروسه ویزا روی روابط دو طرف اثر میذاره من شخصا تجربه بدی دارم هر چی که سعی میکنم به حرف دیگرون اهمیت نذم ولی بازم تاثیر خودش رو داره شدم سورژه فامیل تمام فکرو ذکرم شده گرفتن ویزا امیدوارم که همه از این بلاتکلیفی بیرون بیام دوستان

دقیقا حرف دل مارو زدی.
انشالا زود کلیر بشی
منم موافقم طولانی شدن داره رو روابط منم تاثیر میزاره دوری یواش یواش داره عادت می شه و باعث اختلاف Sad

دقیقا همینطوره و باعث کمرنگ شدن احساسات و تبدیل این دوری به عادت و جر و بحث میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-19 ساعت 20:25)azadandish نوشته:  یلدا جون یه پیشنهاد خواهرانه کنم گوش میکنی عزیزم؟ اگر میخوای زود به نتیجه برسی دوست عزیزم رهاش کن یعنی با زمان همفاز شو بعد می بینی زمان به کمکت میاد و خیلی زود کلیرمیشی ولی تا زمانی که محکم چسبیدی که منتظرم و کلیر نشدم کار پیش نمیره . لطفا اروم باش و با زمان همفار شو

دقیقا حرف دل مارو زدی.
انشالا زود کلیر بشی

دوستان عزیز اینکه دوری بمدت زمان طولانی بر روی روابط طرفین اثرگذار است اصلا جای انکار نیست اما من اگر گفتم رها کنید نه اینکه بی خیال طرف و زندگیمون باشیم منظورم این بود که از فشار استرس روی خودمون کم کنیم
به هر حال نه تنها من بلکه همه دوستانی که اینجا هستن ارزوشون اینه که همه یه زودی به همسرشون ملحق بشن .
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-20 ساعت 09:23)mhy_1985 نوشته:  
(2013-07-20 ساعت 05:18)k1_cid نوشته:  یه سوال جدید که از من میپرسن همه ، وقتی میفهمن که قضیه از چه قراره اینه : حالا اگه خدایی نکرده کیست رو رد کنن چی میشه؟

بهترین جواب چیه به نظرتون؟

کیوان آخه چرانشستی برا همه توضیح دادی که چک خوردن چیه؟

میگفتی شلوغ بود صف اش زیاد بودگفتند خبرتون میکنیم الان شلوغه برید بعدا بیایید.

به مردم جزئیات رو نگین. دیوونه میکنن ادمو/

بهترین جواب اینه به نظر من :

که بگی به طرف "چرا این سوال رو میپرسی؟ منتظر رد شدن منی؟ " اونم میگه "نه نه فقط پرسیدم". تو هم میگی "خب بهتره سوالای بهتر و مثبت تر بپرسی ".

نذار مردم سوال پیچت کنن. منهرکی میبینتم تا میاد از آمریکا سوال بپرسه یه لبخند میزنم میگم "از آمریکا هیچی نپرس که همه چی محرمانه ست (به مسخره) اونم میخنده میگه بابا محرمانه.

یعنی شوخی شوخی دیگه نمیذارم کسی سوال بپرسه. من همیشه تا سوال آمریکا میپرسن ، بحث رو عوض میکنم. بهترین حالت اینه که همیشه بگی "فعلا خبری نیست وخبرت میکنم" اگه بگی دوماه سه ماهی طول میکشه، دوماه سه ماه دیگه میان میگن "پس چی شد؟" بنابراین بگین "خبرتون میکنم اگه خبری شد"/

این روش منه و من به هیچ کس یه بازه زمانی خاصی رو نه قول میدم نه حرفشو میزنم. مردم عجیب رو اعصابند
موفق باشی

درست میگی. اصلا نباید به کسی رو داد،بزار بگن خودشو گُم کرده .
این جماعت هموناییَن که وقتی بعد یکی دوسال برگشتی ایران مثل چی آویزون آدم میشن.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، piboo
(2013-07-20 ساعت 05:18)k1_cid نوشته:  یه سوال جدید که از من میپرسن همه ، وقتی میفهمن که قضیه از چه قراره اینه : حالا اگه خدایی نکرده کیست رو رد کنن چی میشه؟
.
.
.
این روش منه و من به هیچ کس یه بازه زمانی خاصی رو نه قول میدم نه حرفشو میزنم. مردم عجیب رو اعصابند
موفق باشی
والا این روزها دیگه همه آشنان به مراحل و شما توضیح هم ندی می دونن روال رو.
من بعد از کوشش و خطای فراوان متوجه شدم جوابهای محکم و کوتاه مکالمه رو تموم میکنه.
سئوال: اگر کیست رد شد چیکار میکنی؟
جواب اول: این یک روند اداریه و کسی رد نشده تا حالا
جواب دوم: اصلاً بهتر که رد کنن توی همین ایران زندگی میکنیم خیلی هم بهتره.
جواب سوم: بجای این حرفا دعا کنین زودتر جواب بدن
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، houmanmir ، mohamadtj ، mhy_1985 ، piboo
(2013-07-20 ساعت 14:23)azadandish نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 21:14)k1_cid نوشته:  خانم محترم علت 80% جدایی هایی که به طریق ما مهاجرت کردن تنها دو تا مورده.

دقیقا حرف دل مارو زدی.
انشالا زود کلیر بشی

دوستان عزیز اینکه دوری بمدت زمان طولانی بر روی روابط طرفین اثرگذار است اصلا جای انکار نیست اما من اگر گفتم رها کنید نه اینکه بی خیال طرف و زندگیمون باشیم منظورم این بود که از فشار استرس روی خودمون کم کنیم
به هر حال نه تنها من بلکه همه دوستانی که اینجا هستن ارزوشون اینه که همه یه زودی به همسرشون ملحق بشن .
دوست عزیز نظر شما محترمه ولی تو خوشبینانه ترین شرایط هم نمیشه از فشار روی خودمون کم کنیم.
یه شخصیو من میشناختم که دقیقا همین حرفی که شما میزنید رو میزد.این آدم کیسش ازدواجی بود و شوهرشو اصلا آدم حساب نمیکرد تا وقتی شوهرش که سیتیزن بود بهش پیشنهاد ازدواج داد،دقیقا 5 دقیقه بعد باورم نمیشد که این خانم از دهن شوهر میرفت تو و از جاهای دیگه سر در میاورد .همین آدم اصلا متوجه نشد که چطور این پروسه یکساله گذشت و وقتی رفت مصاحبه بکگراند چک هم نخورد .برگشت ایران و 1 مااااااااه دیگه رفت.
من عذر میخوام ولی چیزی که شما میفرمایید امکان نداره برای کسی که به همسرش اهمیت میده.
بازم ببخشید ولی واقعا تو این پروسه عصبی شدم.
موفق باشید.
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، mhy_1985
(2013-07-20 ساعت 14:44)k1_cid نوشته:  

به مردم جزئیات رو نگین. دیوونه میکنن ادمو/

بهترین جواب اینه به نظر من :

که بگی به طرف "چرا این سوال رو میپرسی؟ منتظر رد شدن منی؟ " اونم میگه "نه نه فقط پرسیدم". تو هم میگی "خب بهتره سوالای بهتر و مثبت تر بپرسی ".

نذار مردم سوال پیچت کنن. منهرکی میبینتم تا میاد از آمریکا سوال بپرسه یه لبخند میزنم میگم "از آمریکا هیچی نپرس که همه چی محرمانه ست (به مسخره) اونم میخنده میگه بابا محرمانه.

یعنی شوخی شوخی دیگه نمیذارم کسی سوال بپرسه. من همیشه تا سوال آمریکا میپرسن ، بحث رو عوض میکنم. بهترین حالت اینه که همیشه بگی "فعلا خبری نیست وخبرت میکنم" اگه بگی دوماه سه ماهی طول میکشه، دوماه سه ماه دیگه میان میگن "پس چی شد؟" بنابراین بگین "خبرتون میکنم اگه خبری شد"/

موفق باشی

درست میگی. اصلا نباید به کسی رو داد،بزار بگن خودشو گُم کرده .
این جماعت هموناییَن که وقتی بعد یکی دوسال برگشتی ایران مثل چی آویزون آدم میشن.

آفرین ! اصلا نباید نظر مردم برات مهم باشه.

1-شرط میبندم نصف بیشتر آدمهای اطرافت از "نرفتن" تو خوشحال میشن.
2-شرط میبندم نصف بیشتر آدمها از ازدواج ماها با یه نفر "اونور" حالا چه آمریکایی چه ایرانی عصبانی اند اونم در درون خودشون و بروز نمیدن اما میشه از نگاه کردنشون فهمید.
3-حسادت مردم رو تو چشماشون ، حرف زدنشون و رفتارشون میشه بوضوح دید.
4-بیشتر آدمهایی که میبینم و باهاشون حرف میزنم این افاضات رو میگن که از حسادتشون کم بشه :

الف ) بابا وضع آمریکا الان خوب نیست که (منظورشون اینه که چون تو پرتغال مردم بخاطر بیکاری تظاهرات کرده بودند و تلویزیون ما هم بر و بر، زارت و زورت نشون میداد پس امریکا هم همینطوریه. )

ب) اخباررو دیدم مردمش شورش کرده بودند.
ج) هیچ جا ایران نمیشه!!!
د) اونورم وضع داغونه
ذ) بابا اونجا مردم گرسنه اند !!!
پ) تلویوزن نشون میداد یارو با اسلحه 100 نفر رو کشته بود. (اونوقت نمیگه آمارکشته شده های با چاقو تو ایران دوبرابر کشته شده ها با اسلجه تو آمریکاست. نمیدونه که به نسبت جمعیت و پهناوری تعداد جرم در هر کیلومتر در ایران بیش تر از آمریکاست، اینا رو نمیدونه اما چیزایی که تلویزیون میگه رو میبینه هر وقت تو رو میبینه بهت میگه که بهت بفهمونه اوه اوه آمریکا خیلی جای بدیه.
ز)از پسر پسر عموش یا دخترخاله نوه داییش میگه که رفته آلمان!!!
ح)از دختر خاله نوه عموش میگه که سوئد رفته و داره پول پارو میکنه!!!
و)]از همه جای دنیا میگه که خوبه (مخصوصا اروپا) و آمریکا که خیلی بده!!!
غ) بعنوان یه روانشناس خانوادگی وارد میشن میگن بابا زن ایرانی میگرفتی ، شوهر ایرانی میکردی. اینجا آدم قحط بود؟ بعدشم میگن تفاهم دارین؟ اونا خیلی بی بند و بار نیستن ؟!!!! وفادارن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ز) اونایی هم که میگن خوش بحالت ، نصفشون از ته دل نمیگن. میرن امامزاده دخیل میبندن که زمین بخوری بخندن بهت.

خانم من آمریکاییه، میگه ایرانیها مردم خوبی هستند (ایران اومد و زیاد موند اینجا ) ولی گفت ایرانیها بنظرمیاد حسودند. حالا غلط درستش پای خودش. من که باهاش موافقم (البته همه ایرانیهای محترم رو جمع نمیبندم من مردم وکشورم رو همیشه دوست خواهم داشت حتی اگه دیگه برنگردم.).

تنها کسانی از رفتن ما خوشال میشن که این جمله رو میگن :

"انشالا به سلامتی همه کارات ردیف شه و برات آرزوی موفقیت میکنم. در کنار همسرت یه زندگی خوب رو شروع کنی".

تنها کسایی که این جمله رو بهم گفتند خانواده ام بودند و معلم ادبیات دوران دبیرستانم که تو خیابون دید و از احوالاتم که پرسید و متوجه شد دارم میرم. پیشونی مو بوسید و برام آرزوی خیر کرد.

منم همینو به همتون میگم

از هر ویزایی که هستید زندگی خوبی رو براتون آرزو دارم.

برادر کوچیکتون محمد.
پاسخ
تشکر کنندگان: nimmaa ، k1_cid ، houmanmir ، mohamadtj ، سی سی ، omnia ، الی1 ، ghazal72
محمد جان داداش گل اصلا واست مهم نباشه،چون متاسفانه جماعت ایرانی یعنی حسود،فوضول،حرف مفت زن و اینکه خیال میکنن میفهمن(البته دور از جون همه بچه ها)
خیلی دقیق و کامل گفتی و دیگه هیچ جایی رو خالی نزاشتی.البته محمد جان من کوچیک تر از اونیم که بخوام نصیحت کنم ولی وقتی به سلامتی رفتی اونجا هم از بعضی ایرانیهای به اصطلاح روشنفکر و با شعور سعی کن دوری کنی،چون من اینو میدونم و همسزم برام وقتی از اونجا میگه، در آخر به این نتیجه میرسم که دور از جون شما ،ایرانی همیشه ایرانیه!!!!!!
امیدوارم که زود کلیر شی.چون میفهمم که چه حسی داری مخصوصا تو که فرزند خودتو هنوز ندیدی.
امیدوارم این هفته کلیر بشی.
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، mohamadtj ، mhy_1985 ، الی1
(2013-07-20 ساعت 17:03)k1_cid نوشته:  محمد جان داداش گل اصلا واست مهم نباشه،چون متاسفانه جماعت ایرانی یعنی حسود،فوضول،حرف مفت زن و اینکه خیال میکنن میفهمن(البته دور از جون همه بچه ها)
خیلی دقیق و کامل گفتی و دیگه هیچ جایی رو خالی نزاشتی.البته محمد جان من کوچیک تر از اونیم که بخوام نصیحت کنم ولی وقتی به سلامتی رفتی اونجا هم از بعضی ایرانیهای به اصطلاح روشنفکر و با شعور سعی کن دوری کنی،چون من اینو میدونم و همسزم برام وقتی از اونجا میگه، در آخر به این نتیجه میرسم که دور از جون شما ،ایرانی همیشه ایرانیه!!!!!!
امیدوارم که زود کلیر شی.چون میفهمم که چه حسی داری مخصوصا تو که فرزند خودتو هنوز ندیدی.
امیدوارم این هفته کلیر بشی.

کیوان عزیز مرسی از فیدبک انرژی زا و مثبت ات. تذکرات و پیشنهادات عاقلانه ات که ناشی از تجربه تو وهمسر محترم ات هست و بهم دادی رو حتما جدی میگیرم و حرفات رو فراموش نمیکنم. ممنون از محبت ات. امیدوارم زود کلیر بشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، behnam7
(2013-07-20 ساعت 14:57)k1_cid نوشته:  
(2013-07-20 ساعت 14:23)azadandish نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 21:26)piboo نوشته:  من هم باk1 موافق هستم طولانی شدن پروسه ویزا روی روابط دو طرف اثر میذاره من شخصا تجربه بدی دارم هر چی که سعی میکنم به حرف دیگرون اهمیت نذم ولی بازم تاثیر خودش رو داره شدم سورژه فامیل تمام فکرو ذکرم شده گرفتن ویزا امیدوارم که همه از این بلاتکلیفی بیرون بیام دوستان

دقیقا حرف دل مارو زدی.
انشالا زود کلیر بشی

دوست عزیز نظر شما محترمه ولی تو خوشبینانه ترین شرایط هم نمیشه از فشار روی خودمون کم کنیم.
یه شخصیو من میشناختم که دقیقا همین حرفی که شما میزنید رو میزد.این آدم کیسش ازدواجی بود و شوهرشو اصلا آدم حساب نمیکرد تا وقتی شوهرش که سیتیزن بود بهش پیشنهاد ازدواج داد،دقیقا 5 دقیقه بعد باورم نمیشد که این خانم از دهن شوهر میرفت تو و از جاهای دیگه سر در میاورد .همین آدم اصلا متوجه نشد که چطور این پروسه یکساله گذشت و وقتی رفت مصاحبه بکگراند چک هم نخورد .برگشت ایران و 1 مااااااااه دیگه رفت.
من عذر میخوام ولی چیزی که شما میفرمایید امکان نداره برای کسی که به همسرش اهمیت میده.
بازم ببخشید ولی واقعا تو این پروسه عصبی شدم.
موفق باشید.

کیوان اومدم همین جواب رو بنویسم دیدم تو زودتر نوشتی.Smile
طرز فکرامون خیلی شبیهه . باعث افتخاره که باهات آشنا شدم.
برای تو و همسرت آرزوی یه زندگی خوب رو دارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، k1_cid ، الی1
(2013-07-20 ساعت 14:54)itex نوشته:  
.
.
.
موفق باشی
والا این روزها دیگه همه آشنان به مراحل و شما توضیح هم ندی می دونن روال رو.
من بعد از کوشش و خطای فراوان متوجه شدم جوابهای محکم و کوتاه مکالمه رو تموم میکنه.
سئوال: اگر کیست رد شد چیکار میکنی؟
جواب اول: این یک روند اداریه و کسی رد نشده تا حالا
جواب دوم: اصلاً بهتر که رد کنن توی همین ایران زندگی میکنیم خیلی هم بهتره.
جواب سوم: بجای این حرفا دعا کنین زودتر جواب بدن

آفرین جواب کوتاه خیلی خوبه. من بیشتر از منحرف کردن استفاده میکنم. اما این جواب ها هم خوبند ممنون آیتکس جان. از سایتت چه خبر؟ تونستی تغییرات رو اتوماتیک استخراج کنی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
(2013-07-19 ساعت 22:22)yalda91 نوشته:  دوستان نه بااینکه دیروز آپدیت شدم اما امروز خبری نبود.دوست عزیز من 2 سال از این پروسم داره می گذره ودیگه بیشتر از این نمی تونم ول کنم تمام زندگیم به این کلیر شدن هست .منم با نظر دوستمون k1موافقم .ما می خوایم زندگی کنیم .این دوریها استرسها همه برای زنگیمون سمه .وقتی من این ور همسرم اونجا تما م مناسبتها تولدها ،سالگرد عقد ،ازدواح می یادو ما تنهاییم همه اینها ناراحتی ایجاد می کنه .
من خودمو می گم همش می گم من که بچه نیستم بالاخره همین طور سنم داره می ره بالا .پس کی می خوام برم سر خونه زندگیم .نه دوران نامزدی فهمیدیم نه تازه عروس بودنو .زماهتایی که میره دیگه بر نمی گرده وفقط افسوسش می مونه.دارم سعی می کنم خودمو با زبان خوندن سرگرم کنم اما خودمون می دونیم که تو این شرایط نمیشه تمرکز کرد.من سعی می کنم کمتر مجالس برم کی هی ازم نپرسن پس چی شد.

یلدا جون حرف دل من رو زدی بخدا شدم تارک دنیا حتی از کارم هم استعفا دادم چون هر روز از شنیدن حرفهای همکارام اذیت میشدم دربست خونه نشین شدمSad
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، mhy_1985 ، paris a
پیبوی (piboo) عزیز امیدوارم زودتر کلیر بشی و زودتر بری سر زندگیت
منم از کارم استعفا دادم. بیشتر بچه ها همین کارو کردن.
خلاصه ما رو هم تو غم خودت شریک بدون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-20 ساعت 21:10)piboo نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 22:22)yalda91 نوشته:  دوستان نه بااینکه دیروز آپدیت شدم اما امروز خبری نبود.دوست عزیز من 2 سال از این پروسم داره می گذره ودیگه بیشتر از این نمی تونم ول کنم تمام زندگیم به این کلیر شدن هست .منم با نظر دوستمون k1موافقم .ما می خوایم زندگی کنیم .این دوریها استرسها همه برای زنگیمون سمه .وقتی من این ور همسرم اونجا تما م مناسبتها تولدها ،سالگرد عقد ،ازدواح می یادو ما تنهاییم همه اینها ناراحتی ایجاد می کنه .
من خودمو می گم همش می گم من که بچه نیستم بالاخره همین طور سنم داره می ره بالا .پس کی می خوام برم سر خونه زندگیم .نه دوران نامزدی فهمیدیم نه تازه عروس بودنو .زماهتایی که میره دیگه بر نمی گرده وفقط افسوسش می مونه.دارم سعی می کنم خودمو با زبان خوندن سرگرم کنم اما خودمون می دونیم که تو این شرایط نمیشه تمرکز کرد.من سعی می کنم کمتر مجالس برم کی هی ازم نپرسن پس چی شد.

یلدا جون حرف دل من رو زدی بخدا شدم تارک دنیا حتی از کارم هم استعفا دادم چون هر روز از شنیدن حرفهای همکارام اذیت میشدم دربست خونه نشین شدمSad

عزیزم منم 1 سال استفا دادم به امید اینکه زودی ویزا می گیرم باید کارامو بکنم .من که همکارام فکر می کنن رفتم برای تعطیلات عید و تابستان اومدم .به خدا بعضی وقتها از نزدیک ترین افرادم می خوام فرار کنم .تازه این هفته که همش می گم اگه 6 ماه بشه و کلیر نشم چیکار باید بکنم .دوستان بیاید همه انرژی های مثبتمونو بذاریم روی هم و تو این روزها برای هم دعا کنیم دعای دسته جمعی برای کلیر شدن همون.می گن تو ماه رمضان خیلی دعاها قبول میشه .می دونم می گن خدا بندهایی رو که دوست داره امتحان می کنه اما به خدا چوب خط من پر شده دیگه طاقتم به زیز صفر رسیده .
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
صدامونو بشتو خودت بدادمون برس .خودت کمکون کن .چیز زیادی نمی خواییم می خواییم فقط زودتر بریم سر خونه زندگیمون.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، saba.m ، mhy_1985 ، k1_cid ، paris a ، itex

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان