موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-20 ساعت 01:48)mhy_1985 نوشته: (2013-07-19 ساعت 21:26)piboo نوشته: (2013-07-19 ساعت 21:14)k1_cid نوشته: (2013-07-19 ساعت 20:25)azadandish نوشته: (2013-07-19 ساعت 18:13)yalda91 نوشته: واقعا بعد از یک هفته انتظار 3-4 تا کیس خیلی ظلمه به خدا .دیگه صبرم لبریز شده خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
یلدا جون یه پیشنهاد خواهرانه کنم گوش میکنی عزیزم؟ اگر میخوای زود به نتیجه برسی دوست عزیزم رهاش کن یعنی با زمان همفاز شو بعد می بینی زمان به کمکت میاد و خیلی زود کلیرمیشی ولی تا زمانی که محکم چسبیدی که منتظرم و کلیر نشدم کار پیش نمیره . لطفا اروم باش و با زمان همفار شو
خانم محترم علت 80% جدایی هایی که به طریق ما مهاجرت کردن تنها دو تا مورده.
1-که خودتون میدونین تقریبا :اونایی که فقط و صرفا جهت مهاجرت به آمریکا بوده.
2-پروسه چک هست که اینقدر طول میکشه که باعث عصبی شدن ها و از بین رفتن احترام میشه و همینطور چیزی که شما میفرمایید:وقتی من خودم رو در زمان به قول شما رها کنم معنیش اینه که دیگه شورو هیجانم از اینکه در کنار همسرم هستم رو از دست بدم. (یعنی خیلی راحت و شیک فراموش کنم که همسری دارم که اونطرف دنیا تنهاست و منتظر منه و خودش درست میشه دیگه حالا میریم)
پس این که شما و بعضی از دوستان میگن حداقل من نمیتونم قبول کنم.
البته واقعا عذر میخوام اگه یک مقدار تند بود
من هم باk1 موافق هستم طولانی شدن پروسه ویزا روی روابط دو طرف اثر میذاره من شخصا تجربه بدی دارم هر چی که سعی میکنم به حرف دیگرون اهمیت نذم ولی بازم تاثیر خودش رو داره شدم سورژه فامیل تمام فکرو ذکرم شده گرفتن ویزا امیدوارم که همه از این بلاتکلیفی بیرون بیام دوستان
دقیقا حرف دل مارو زدی.
انشالا زود کلیر بشی
منم موافقم طولانی شدن داره رو روابط منم تاثیر میزاره دوری یواش یواش داره عادت می شه و باعث اختلاف
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-20 ساعت 13:55)الی1 نوشته: (2013-07-20 ساعت 01:48)mhy_1985 نوشته: (2013-07-19 ساعت 21:26)piboo نوشته: (2013-07-19 ساعت 21:14)k1_cid نوشته: (2013-07-19 ساعت 20:25)azadandish نوشته: یلدا جون یه پیشنهاد خواهرانه کنم گوش میکنی عزیزم؟ اگر میخوای زود به نتیجه برسی دوست عزیزم رهاش کن یعنی با زمان همفاز شو بعد می بینی زمان به کمکت میاد و خیلی زود کلیرمیشی ولی تا زمانی که محکم چسبیدی که منتظرم و کلیر نشدم کار پیش نمیره . لطفا اروم باش و با زمان همفار شو
خانم محترم علت 80% جدایی هایی که به طریق ما مهاجرت کردن تنها دو تا مورده.
1-که خودتون میدونین تقریبا :اونایی که فقط و صرفا جهت مهاجرت به آمریکا بوده.
2-پروسه چک هست که اینقدر طول میکشه که باعث عصبی شدن ها و از بین رفتن احترام میشه و همینطور چیزی که شما میفرمایید:وقتی من خودم رو در زمان به قول شما رها کنم معنیش اینه که دیگه شورو هیجانم از اینکه در کنار همسرم هستم رو از دست بدم. (یعنی خیلی راحت و شیک فراموش کنم که همسری دارم که اونطرف دنیا تنهاست و منتظر منه و خودش درست میشه دیگه حالا میریم)
پس این که شما و بعضی از دوستان میگن حداقل من نمیتونم قبول کنم.
البته واقعا عذر میخوام اگه یک مقدار تند بود
من هم باk1 موافق هستم طولانی شدن پروسه ویزا روی روابط دو طرف اثر میذاره من شخصا تجربه بدی دارم هر چی که سعی میکنم به حرف دیگرون اهمیت نذم ولی بازم تاثیر خودش رو داره شدم سورژه فامیل تمام فکرو ذکرم شده گرفتن ویزا امیدوارم که همه از این بلاتکلیفی بیرون بیام دوستان
دقیقا حرف دل مارو زدی.
انشالا زود کلیر بشی
منم موافقم طولانی شدن داره رو روابط منم تاثیر میزاره دوری یواش یواش داره عادت می شه و باعث اختلاف 
دوستان عزیز اینکه دوری بمدت زمان طولانی بر روی روابط طرفین اثرگذار است اصلا جای انکار نیست اما من اگر گفتم رها کنید نه اینکه بی خیال طرف و زندگیمون باشیم منظورم این بود که از فشار استرس روی خودمون کم کنیم
به هر حال نه تنها من بلکه همه دوستانی که اینجا هستن ارزوشون اینه که همه یه زودی به همسرشون ملحق بشن .
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
محمد جان داداش گل اصلا واست مهم نباشه،چون متاسفانه جماعت ایرانی یعنی حسود،فوضول،حرف مفت زن و اینکه خیال میکنن میفهمن(البته دور از جون همه بچه ها)
خیلی دقیق و کامل گفتی و دیگه هیچ جایی رو خالی نزاشتی.البته محمد جان من کوچیک تر از اونیم که بخوام نصیحت کنم ولی وقتی به سلامتی رفتی اونجا هم از بعضی ایرانیهای به اصطلاح روشنفکر و با شعور سعی کن دوری کنی،چون من اینو میدونم و همسزم برام وقتی از اونجا میگه، در آخر به این نتیجه میرسم که دور از جون شما ،ایرانی همیشه ایرانیه!!!!!!
امیدوارم که زود کلیر شی.چون میفهمم که چه حسی داری مخصوصا تو که فرزند خودتو هنوز ندیدی.
امیدوارم این هفته کلیر بشی.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20th
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-19 ساعت 22:22)yalda91 نوشته: دوستان نه بااینکه دیروز آپدیت شدم اما امروز خبری نبود.دوست عزیز من 2 سال از این پروسم داره می گذره ودیگه بیشتر از این نمی تونم ول کنم تمام زندگیم به این کلیر شدن هست .منم با نظر دوستمون k1موافقم .ما می خوایم زندگی کنیم .این دوریها استرسها همه برای زنگیمون سمه .وقتی من این ور همسرم اونجا تما م مناسبتها تولدها ،سالگرد عقد ،ازدواح می یادو ما تنهاییم همه اینها ناراحتی ایجاد می کنه .
من خودمو می گم همش می گم من که بچه نیستم بالاخره همین طور سنم داره می ره بالا .پس کی می خوام برم سر خونه زندگیم .نه دوران نامزدی فهمیدیم نه تازه عروس بودنو .زماهتایی که میره دیگه بر نمی گرده وفقط افسوسش می مونه.دارم سعی می کنم خودمو با زبان خوندن سرگرم کنم اما خودمون می دونیم که تو این شرایط نمیشه تمرکز کرد.من سعی می کنم کمتر مجالس برم کی هی ازم نپرسن پس چی شد.
یلدا جون حرف دل من رو زدی بخدا شدم تارک دنیا حتی از کارم هم استعفا دادم چون هر روز از شنیدن حرفهای همکارام اذیت میشدم دربست خونه نشین شدم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-20 ساعت 21:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-20 ساعت 21:56 توسط mhy_1985.)
پیبوی (piboo) عزیز امیدوارم زودتر کلیر بشی و زودتر بری سر زندگیت
منم از کارم استعفا دادم. بیشتر بچه ها همین کارو کردن.
خلاصه ما رو هم تو غم خودت شریک بدون