موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-21 ساعت 08:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-21 ساعت 09:24 توسط paris a.)
دوستان من هم با تمام وجودم براتون دعا می کنم به خدا وقتی می بینم ناراحت و منتظر هستین ناراحت می شم
yalda جون ناراحت نباش منم برات دعا می کنم mhy_1985 جان امیدوارم به زودی کلیر بشین
مونا جون و هومن جان به امید خدا همین روزا خبرای خوبی بشنوین
به امید خدا همتون به زودی کلیر می شین
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی یلدا و پریسای عزیز. بخدا میبینم ویزای ازدواجی یا نامزدی بخاطر یه چک مونده اینجا ناراحت میشم.
سنمون داره میره بالا
سال اول ازدواجمون نفهمیدیم چی شد.
سالگرد اولین ازدواجمون از هم دور بودیم
تا الان حداقل دو تا تولد خانومم رو از دست دادم.
برسم به سالگرد تولد بچه ام دیگه باید به فکر رفتن به تیمارستان باشم.
دعاتون میکنم و انشالا دیگه این هفته برید.
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جان من به سهم خودم دعات کردم امروز
امیدوارم هفته بعد شاهد رفتنت باشم.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
این تایم کلیر خیلی بده!! تا قبلش میگی خان هفتم مصاحبست! همین که تموم بشه رفتم پیش زن و زندگیم و شروع میکنیم به زندگیو کارو ازین حرفا!
ولی همین که میفهمی کلیر خوردی!!!!!! کل اون مراحل قبلی رو هیچ میدونی! تازه میگی ای بابا تازه بازی شروع شده! هر روز خودش یه خان محسوب میشه!!
تموووووومم نمیشه ایییین لااااامصصصصصببب!!!
رالی، کارولینای شمالی
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-22 ساعت 10:03)mhy_1985 نوشته: (2013-07-22 ساعت 09:43)houmanmir نوشته: این تایم کلیر خیلی بده!! تا قبلش میگی خان هفتم مصاحبست! همین که تموم بشه رفتم پیش زن و زندگیم و شروع میکنیم به زندگیو کارو ازین حرفا!
ولی همین که میفهمی کلیر خوردی!!!!!! کل اون مراحل قبلی رو هیچ میدونی! تازه میگی ای بابا تازه بازی شروع شده! هر روز خودش یه خان محسوب میشه!!
تموووووومم نمیشه ایییین لااااامصصصصصببب!!!
منم فکر میکردم خان هفتم مصاحبه ست اما اشتباه میکردم
این چک شدن از اونم خان تره!
منم موافقم کل کارای من تا مصاحبه 6ماه طول کشید باورم نمی شه الان نزدیک 3ماه که منتظر کلیر شدنم بچه ها شاید اونا هم حق داشته باشند با این اتفاقی که اخیرا تو بستون افتاد و کلا نسبت به ایران نظر خوبی ندارند معقول که یکمی سخت بگیرند کلیر شدن لاتاری ام که ی مشکل دیگه به هر حال امیدوارم همه زود زود کلیر بشیم خیلی سخت سختتتتتتتتتتتتتتتت
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-22 ساعت 17:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-22 ساعت 18:02 توسط mohamadtj.)
بچه ها متاسفانه یکی دیگه از دوستان به این لیست اضافه شد. امیدوارم آپدیت های بعدی چند نفری از لیست در بیان
Name...............................Category..................Embassy.....................Interview Date......................Clear Date..................Last Update
Ghormeh Sabzi........................K1......................Ankara.........................05Dec-12............................xxxxxxxx............................xxxxxx
nimmaa..................................CR1....................Abu Dhabi....................06Mar-13............................xxxxxxxx..........................25 June
ELI1.......................................CR1....................Abu Dhabi.....................24Apr-13............................xxxxxxxx..........................25 April
mona fb.................................CR1....................Ankara..........................03Jun-13............................xxxxxxxx............................xxxxxx
mohamadtj.............................F2A....................Ankara..........................12Jun-13............................xxxxxxxx..........................21 June
houmanmir.............................K1......................Abu Dhabi.....................18Jun-13............................xxxxxxxx..........................19 June
K1-cid....................................CR1....................Ankara..........................20Jun-13............................xxxxxxxx..........................25 June
mhy_1985..............................CR1....................Ankara..........................24Jun-13............................xxxxxxxx...........................12 July
behnam7 ...............................IR1....................Ankara..........................26Jun-13............................xxxxxxxx.............................5 July
itex.........................................F2A...................Ankara..........................27Jun-13............................xxxxxxxx.............................3 July
romantic.................................K1.....................Ankara..........................22Jul-13.............................xxxxxxxx............................xxxxxx
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-22 ساعت 19:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-22 ساعت 19:59 توسط mohamadtj.)
Name...............................Category..................Embassy.....................Interview Date......................Clear Date..................Last Update
Ghormeh Sabzi........................K1......................Ankara.........................05Dec-12............................xxxxxxxx............................xxxxxx
yalda91..................................CR1....................Ankara.........................28Feb-13............................xxxxxxxx...........................18 July
nimmaa..................................CR1....................Abu Dhabi....................06Mar-13............................xxxxxxxx..........................25 June
ELI1.......................................CR1....................Abu Dhabi.....................24Apr-13............................xxxxxxxx..........................25 April
mona fb.................................CR1....................Ankara..........................03Jun-13............................xxxxxxxx............................xxxxxx
mohamadtj.............................F2A....................Ankara..........................12Jun-13............................xxxxxxxx..........................21 June
houmanmir.............................K1......................Abu Dhabi.....................18Jun-13............................xxxxxxxx..........................19 June
K1-cid....................................CR1....................Ankara..........................20Jun-13............................xxxxxxxx..........................25 June
mhy_1985..............................CR1....................Ankara..........................24Jun-13............................xxxxxxxx...........................12 July
behnam7 ...............................IR1....................Ankara..........................26Jun-13............................xxxxxxxx.............................5 July
itex.........................................F2A...................Ankara..........................27Jun-13............................xxxxxxxx.............................3 July
romantic.................................K1.....................Ankara..........................22Jul-13.............................xxxxxxxx............................xxxxxx
امیدوارم هرچه سریعتر از این جدول حذف بشی
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-22 ساعت 20:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-22 ساعت 20:19 توسط k1_cid.)
امیدوارم این جمعه یه اتفاقاتی بیوفته.خیلی سخته
ضمنا از تمامی دوستان (yalda-mohammad-mhy) عزیز ممنونم بابت رتبه ،واقعا عذر میخوام اصلا ندیده بودم.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20th