سلام دوستان
من يك سوال داشتم اگر ممكنه راهنماييم كنيد.
ايا كليرنس براي تمام ايرانيهاست يا فقط به بعضيها ايرانيها مي خوره.
من كيسم k1 هستش ، كليرنس به نوع ويزا هم ربط دارد؟
يا اصلآ كلآ به هيچي ربط نداره و هر كي كه دلشون بخواد رو وارد پروسه كليرنس مي كنند .
در این پست قصد دارم تا اطلاعاتی پیرامون پروسه کلیرنس [Security Advisory Opinion (SAO) or Washington Special Clearance] در اختیار شما عزیزان قرار بدم تا با روند انجام این پروسه بیشتر آشنا شوید.
این پروسه توسط وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا (The United States Department of State) و دیپلمات های آمریکا مستقر در سفارت ها و کنسول گری های این کشور در کشورهای دیگر صورت می گیرد.
در این پروسه شرایط لازم برای رد یا قبول برخی از متقاضیان ویژه ویزا مورد بررسی قرار می گیرد.
این فرایند شامل ارسال درخواست برای صدور ویزا به مقر وزارت امور خارجه در واشنگتن جهت تحقیق در مورد احتمال اتهام به جاسوسی، تروریسم و صادرات غیرقانونی فناوری به خارج از ایالات متحده آمریکا می باشد.
این پروسه علاوه بر وزارت امور خارجه آمریکا دیگر سازمان ها و آژانس های مرتبط مخصوصا نهاد های تحت نظارت وزارت امنیت خارجی آمریکا را نیز درگیر بررسی شرایط اخذ ویزا می کند. برخی از این نهاد ها عبارت اند از: CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای.
در واقع این پروسه وظیفه دارد تا آمریکا را از خطرات احتمالی ناشی از نفوذ نیروهای بیگانه به داخل خاک این کشور و سوء استفاده این نیروها از تکنولوژی و علم حاضر در آمریکا و یا عملیات خرابکارانه جهت مقابله با منافع آمریکا و دیگر ملت ها و همچنین صلب آرامش و صلح در امان نگاه دارد. این پروسه پس از سپتامبر 2001 شدت بیشتری گرفت و همواره ملاحظاتی در انجام این پروسه مطابق با آخرین تغییرات نظام امنیتی جهان صورت می گیرد.
وزارت امور خارجه ادعا می کند که در سرتاسر جهان 80 درصد متقاضیان ویزا واجد شرایط بررسی در پروسه کلیرنس در کم تر از دو هفته کلیر می شوند اما همچنان زمان دقیقی برای این پروسه اعلام نمی کند (البته میزان این درصد به طور کل برای تمام کشورهای واجد شرایط ورود به پروسه کلیرنس اعلام شده و مسلما از کشوری به کشور دیگر قطعا تفاوت خواهد کرد).
مطابق با گزارش دفتر پاسخگویی ایالات متحده به مورخ 30 نوامبر 2004, براساس یکی از انواع مختلف کیس های کلیرنس به نام Visa Mantis, هشتاد و هفت درصد کیس ها در کم تر از 30 روز و یا کم تر, پنج درصد در حدود سی و یک تا شصت روز, پنج درصد شصت و یک تا نود روز, یک درصد در حدود نود و یک تا صد و بیست روز و دو درصد بیش از صد و بیست روز طول کشیده است. مطابق با آمار متوسط زمان انجام پروسه لازم برای نوع Mantis در سال 2003 هفتاد و پنج روز, در سال 2004 پانزده روز و در سال 2005 چهارده روز بوده است.
مدت اعتبار کلیرنس از سه ماه تا چهل و هشت ماه متغیر است و پس از این مدت اگر شرایط متقاضی تغییر آنچنانی نکرده باشد می تواند بدون ورود مجدد به این پروسه مدت زمان مربوطه را تمدید کند.
انواع پروسه های چک امنیتی (کلیرنس):
Visas Mantis : potential illegal transfer of sensitive or dual-use technology *
Visas Bear: for foreign government officials, representatives to international organizations, and their families
Visas Donkey: name hits, certain nationalities
Visas Merlin: for refugees and asylees
Visas Eagle: certain nationals of Cuba, China, Iran, Russia, and Vietnam
Visas Condor: certain nationalities, introduced in January 2002
Visas Hawk: for immigrant visas
Visas Horse: diplomatic visa holders of certain nationalities
Visas Pegasus: officials of Commonwealth of Independent States
افیسر سفارت و کلیرنس
افیسر سفارتی که با شما مصاحبه می کند در واقع اولین و مهم ترین مسئول پرونده شما است. افیسر با ارزیابی که از پرونده شما و مصاحبه با شما انجام می دهد بنا به دلایلی که اکثر مواقع بر ما پوشیده است تصمیم می گیرد که یا شما را در مصاحبه رد یا قبول کند. در صورتی که شما در مصاحبه رد شوید دیگر نیازی هم به ورود به مرحله کلیرنس ندارید و از دید افیسر شما واجد شرایط ویزا نیستید.
اگر در مصاحبه قبول شوید آن وقت بنا به تصمیم افیسر دو حالت پیش می آید. افیسر با ارزیابی شما در هنگام مصاحبه و همچنین بررسی مدارک شما قبل یا بعد از مصاحبه در مورد پروسه کلیرنس شما تصمیم می گیرد. افیسر موظف است تا هر یک از چک های امنیتی مذکور در پست قبلی را در مورد پرونده شما بسنجد و تعداد این لایه های امنیتی لازم را برای شما چک کند که کدام یک نیاز هست و کدام یک نیست!
پس از بررسی مرحله فوق افسیر ممکن است دو جواب مختلف به شما بدهد. اگر افیسر تشخیص دهد هیچ کدام از لایه های امنیتی برای شما نیاز به بررسی ندارد به شما می گوید پروسه AP یا کلیرنس برای شما نیاز نیست و شما می توانید ظرف چند روز آینده برای اخذ ویزا به سفارت مراجعه کنید. اما در صورتی که افیسر تشخیص دهد که برای شما چک کردن برخی از لایه ها ضروری است به شما می گوید که مرحله AP یا کلیرنس در مورد پرونده شما الزامی است. در این مواقع پروسه بیش از حدود سه روز و گاهی بیش از نود روز نیز احتمال دارد به طول بیانجامد و این زمان بستگی مستقیمی به تعداد لایه های امنیتی لازم در مورد پرونده شما دارد. این لایه های لازم در وزارت امور خارجه و سازمان ها و آژانس های مرتبط از قبیل CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای انجام می گیرد و افیسر موظف به پیگیری نتایج آن ها می باشد. در نهایت با توجه به نتایج حاصله افیسر کلیر شدن یا عدم کلیرشدن شما را پس از انجام کارهای مذکور از طریق سفارت به اطلاع شما می رساند.
-->
برای اطلاع از آخرین وضعیت کیلر می تونید به این شماره زنگ بزنید و شماره پاسپورت را بدید
0012026631225 بعدشم به ترتیب از راست به چپ 1--->4--->1--->3--->0 شماره گیری کنید
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
(2013-06-20 ساعت 14:04)hadizahedi نوشته: با سلام به همگی
من در تاریخ May 7 2013 در ناپل ایتالیا مصاحبه داشتم. بعد از تمام تشریفات مصاحبه و سوالات متعدد و در نهایت بعد از اینکه سوگند هم یاد کردم، آفیسر برگه سفیدی را با موضوع زیر به من داد:
g(221) Pending Administrative Processing
و گفت که پروند شما نیاز به بررسی بیشتری داره و از طریق ایمیل اطلاع خواهیم داد. از اون پرسیدم که چه مقدار زمان می بره و گفت نمی دانم. شاید 3 تا 6 ماه. در صورتی که در سایت خود وزارت امور خارجه نوشته حدوداً تا 60 روز. بعد از 5 روز ایمیل دادند و خواستند که مدارک تحصیلی و شغلی را اسکن کنم و بفرستم که اینکار را کردم.
البنه این رو اشاره کنم که به دیگر ایرانی که همسرش در آمریکا بود هم همین برگه را دادند. هر دو F2A بودیم. با او هنوز هیچ گونه تماسی نداشتند. با وکیلی در آمریکا صحبت کردم که گفت تا 60 روز منتظر بمان. ممکن است بخاطر بمب گذاری در بوستون باشه و می تونه یه کار روتین باشه.
آیا کسی چنین تجربه ای را داشته و آیا می دانید واقعاً علت این نیاز به بررسی بیشتر چیه؟
Priority Date: Dec 2010
Category: F2A
Approved: Jun 2011
Interview Date: May 7 2013
سلام دوست عزيز
چك بعد آز مصاحبه رو خيلي ها دارن و تقريبا به بالآي ٩٠٪ايرانيها ميخوره بين ٢هفته تا بالاي ٦ ماه ممكنه طول بكشه نگران نباشين
سلام صبای عزیز و البته بقیه دوستان
همونطور که در سایت state.gov نوشته شده بود، اگر تا 60 روز خبری از سفارت نمی شد می تونستیم در مورد وضعیت پرونده administrative processing سوال کنیم. من هم 8 JULY ایمیلی به کنسولگری آمریکا در ناپل دادم و خواستار روشن شدن وضعیت پروندم شدم. همان روز جواب دادند که در مورد کیس شما تصمیم گیری شد و تاریخ 23 جولای برای شما وقت مصاحبه داده شده:
We have concluded the additional processing on your case and we have rescheduled your appointment for July 23rd at 08:00.
البته که من وقت کمی برای دریافت ویزای ایتالیا دارم و اسمم هنوز در لیست سفارت ایتالیا در تهران نیامده به کنار. خواستم بدونم اینکه دوباره وقت مصاحبه میدن نرماله؟ و اینکه باید مدارکی رو هم مجددا اضافه بر آنچه دادم آماده کنم؟
مرسیییییی
آقای هادی زاهدی سلام
شما مصاحبه رفته اید و چک خورده اید (بار اول) بعد admin process تون تموم شده بعد 60 روز ایمیل مصاحبه مجدد دریافت کرده اید کاملا طبیعی هست. شما دوبار مصاحبه میشین.
اگه نمیتونید بموقع ویزای ایتالیا رو بگیرید لطفا مکاتبه کنید وقتتون رو بندازید عقب
موفق باشین و خوش بحالتون که چک تون 60 روزه تموم شده.
سلام به همه دوستان
طبق وضعیت پرونده که توضیح داده بودم متاسفانه ویزای شنگن من از سفارت ایتالیا به موقع آماده نمی شد و از گرفتن اون منصرف شدم. چون نخواستم درخواست تغییر تاریخ مصاحبه مجدد به کنسولگری امریکا بدم، مادر زنم که سیتیزن هست قبول کرد به جای من به ناپل بره و پاسپورت من رو هم ببره.
طبق مکاتباتی که با کنسولگری امریکا داشتم و واقعا خیلی سریع هم جواب می دادند به من گفتند که می توانم پاسپورت رو به کسی بدم تا بیاره.
خلاصه امروز 23 جولای وقت مجدد داشتم. (7 می 2013 مصاحبه اصلی بود و بعد رسید administrative processing به من دادند) مادر زن مراجعه کرده و پاسپورت من رو داده و بهش آدرس پیکاپ ویزا رو دادند. البته در مصاحبه اول هم به من همین برگه دلگرم کننده رو داده بودند. یک آقای دیگه هم بوده با شرایط من که اول به باجه مراجعه می کنه و وقتی برمی گرده می گه کار من انجام نشد.!
مادر زن منم حالش بد میشه و وقتی نوبتش میشه میره پیشه خود کنسول. در نهایت به مادر زن بنده هم رسید زردرنگ می دن و می گن منتظر باشید. ایشون هم کلی میگه پس چرا گفتید بیاییم خودتون در ایمیل گفتید که پکیج بعد از مصاحبه آمادست و .... که کنسول دلداری میده و می گه متاسفانه این روند هست و امیدوار شده که دفعه بعد خندان باشید.
پس این نشون میده تازه بنده به مرحله کلیرنس رسیدم. مگه نه؟
کلی برنامه ریزی دوباره به هم ریخت. طبق معمول.
و دوباره باعث شدن هجومی از فحش و غیره از طرف من و همسرم و اطرافیان به سمتشون سرازیر بشه. جالبه مادر زنم عصبانی شده گفته شکایت می کنم ازتون
راستش هنوز دقیق نمی دونم اون برگه زرد دقیقا چیه. اگر از تجریاتتون یه کوچولو بگید ممنون می شم
(2013-06-20 ساعت 14:04)hadizahedi نوشته: با سلام به همگی
من در تاریخ May 7 2013 در ناپل ایتالیا مصاحبه داشتم. بعد از تمام تشریفات مصاحبه و سوالات متعدد و در نهایت بعد از اینکه سوگند هم یاد کردم، آفیسر برگه سفیدی را با موضوع زیر به من داد:
g(221) Pending Administrative Processing
و گفت که پروند شما نیاز به بررسی بیشتری داره و از طریق ایمیل اطلاع خواهیم داد. از اون پرسیدم که چه مقدار زمان می بره و گفت نمی دانم. شاید 3 تا 6 ماه. در صورتی که در سایت خود وزارت امور خارجه نوشته حدوداً تا 60 روز. بعد از 5 روز ایمیل دادند و خواستند که مدارک تحصیلی و شغلی را اسکن کنم و بفرستم که اینکار را کردم.
البنه این رو اشاره کنم که به دیگر ایرانی که همسرش در آمریکا بود هم همین برگه را دادند. هر دو F2A بودیم. با او هنوز هیچ گونه تماسی نداشتند. با وکیلی در آمریکا صحبت کردم که گفت تا 60 روز منتظر بمان. ممکن است بخاطر بمب گذاری در بوستون باشه و می تونه یه کار روتین باشه.
آیا کسی چنین تجربه ای را داشته و آیا می دانید واقعاً علت این نیاز به بررسی بیشتر چیه؟
Priority Date: Dec 2010
Category: F2A
Approved: Jun 2011
Interview Date: May 7 2013
سلام دوست عزيز
چك بعد آز مصاحبه رو خيلي ها دارن و تقريبا به بالآي ٩٠٪ايرانيها ميخوره بين ٢هفته تا بالاي ٦ ماه ممكنه طول بكشه نگران نباشين
سلام صبای عزیز و البته بقیه دوستان
همونطور که در سایت state.gov نوشته شده بود، اگر تا 60 روز خبری از سفارت نمی شد می تونستیم در مورد وضعیت پرونده administrative processing سوال کنیم. من هم 8 JULY ایمیلی به کنسولگری آمریکا در ناپل دادم و خواستار روشن شدن وضعیت پروندم شدم. همان روز جواب دادند که در مورد کیس شما تصمیم گیری شد و تاریخ 23 جولای برای شما وقت مصاحبه داده شده:
We have concluded the additional processing on your case and we have rescheduled your appointment for July 23rd at 08:00.
البته که من وقت کمی برای دریافت ویزای ایتالیا دارم و اسمم هنوز در لیست سفارت ایتالیا در تهران نیامده به کنار. خواستم بدونم اینکه دوباره وقت مصاحبه میدن نرماله؟ و اینکه باید مدارکی رو هم مجددا اضافه بر آنچه دادم آماده کنم؟
مرسیییییی
آقای هادی زاهدی سلام
شما مصاحبه رفته اید و چک خورده اید (بار اول) بعد admin process تون تموم شده بعد 60 روز ایمیل مصاحبه مجدد دریافت کرده اید کاملا طبیعی هست. شما دوبار مصاحبه میشین.
اگه نمیتونید بموقع ویزای ایتالیا رو بگیرید لطفا مکاتبه کنید وقتتون رو بندازید عقب
موفق باشین و خوش بحالتون که چک تون 60 روزه تموم شده.
سلام به همه دوستان
طبق وضعیت پرونده که توضیح داده بودم متاسفانه ویزای شنگن من از سفارت ایتالیا به موقع آماده نمی شد و از گرفتن اون منصرف شدم. چون نخواستم درخواست تغییر تاریخ مصاحبه مجدد به کنسولگری آمریکا بدم، مادر زنم که سیتیزن هست قبول کرد به جای من به ناپل بره و پاسپورت من رو هم ببره.
طبق مکاتباتی که با کنسولگری آمریکا داشتم و واقعا خیلی سریع هم جواب می دادند به من گفتند که می توانم پاسپورت رو به کسی بدم تا بیاره.
خلاصه امروز 23 جولای وقت مجدد داشتم. (7 می 2013 مصاحبه اصلی بود و بعد رسید administrative processing به من دادند) مادر زن مراجعه کرده و پاسپورت من رو داده و بهش آدرس پیکاپ ویزا رو دادند. البته در مصاحبه اول هم به من همین برگه دلگرم کننده رو داده بودند. یک آقای دیگه هم بوده با شرایط من که اول به باجه مراجعه می کنه و وقتی برمی گرده می گه کار من انجام نشد.!
مادر زن منم حالش بد میشه و وقتی نوبتش میشه میره پیشه خود کنسول. در نهایت به مادر زن بنده هم رسید زردرنگ می دن و می گن منتظر باشید. ایشون هم کلی میگه پس چرا گفتید بیاییم خودتون در ایمیل گفتید که پکیج بعد از مصاحبه آمادست و .... که کنسول دلداری میده و می گه متاسفانه این روند هست و امیدوار شده که دفعه بعد خندان باشید.
پس این نشون میده تازه بنده به مرحله کلیرنس رسیدم. مگه نه؟
کلی برنامه ریزی دوباره به هم ریخت. طبق معمول.
و دوباره باعث شدن هجومی از حرف زشت و غیره از طرف من و همسرم و اطرافیان به سمتشون سرازیر بشه. جالبه مادر زنم عصبانی شده گفته شکایت می کنم ازتون
راستش هنوز دقیق نمی دونم اون برگه زرد دقیقا چیه. اگر از تجریاتتون یه کوچولو بگید ممنون می شم
(2013-07-23 ساعت 13:19)kamalir36 نوشته: آشنایی با پروسه کلیرنس
کلیرنس
در این پست قصد دارم تا اطلاعاتی پیرامون پروسه کلیرنس [Security Advisory Opinion (SAO) or Washington Special Clearance] در اختیار شما عزیزان قرار بدم تا با روند انجام این پروسه بیشتر آشنا شوید.
این پروسه توسط وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا (The United States Department of State) و دیپلمات های آمریکا مستقر در سفارت ها و کنسول گری های این کشور در کشورهای دیگر صورت می گیرد.
در این پروسه شرایط لازم برای رد یا قبول برخی از متقاضیان ویژه ویزا مورد بررسی قرار می گیرد.
این فرایند شامل ارسال درخواست برای صدور ویزا به مقر وزارت امور خارجه در واشنگتن جهت تحقیق در مورد احتمال اتهام به جاسوسی، تروریسم و صادرات غیرقانونی فناوری به خارج از ایالات متحده آمریکا می باشد.
این پروسه علاوه بر وزارت امور خارجه آمریکا دیگر سازمان ها و آژانس های مرتبط مخصوصا نهاد های تحت نظارت وزارت امنیت خارجی آمریکا را نیز درگیر بررسی شرایط اخذ ویزا می کند. برخی از این نهاد ها عبارت اند از: CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای.
در واقع این پروسه وظیفه دارد تا آمریکا را از خطرات احتمالی ناشی از نفوذ نیروهای بیگانه به داخل خاک این کشور و سوء استفاده این نیروها از تکنولوژی و علم حاضر در آمریکا و یا عملیات خرابکارانه جهت مقابله با منافع آمریکا و دیگر ملت ها و همچنین صلب آرامش و صلح در امان نگاه دارد. این پروسه پس از سپتامبر 2001 شدت بیشتری گرفت و همواره ملاحظاتی در انجام این پروسه مطابق با آخرین تغییرات نظام امنیتی جهان صورت می گیرد.
وزارت امور خارجه ادعا می کند که در سرتاسر جهان 80 درصد متقاضیان ویزا واجد شرایط بررسی در پروسه کلیرنس در کم تر از دو هفته کلیر می شوند اما همچنان زمان دقیقی برای این پروسه اعلام نمی کند (البته میزان این درصد به طور کل برای تمام کشورهای واجد شرایط ورود به پروسه کلیرنس اعلام شده و مسلما از کشوری به کشور دیگر قطعا تفاوت خواهد کرد).
مطابق با گزارش دفتر پاسخگویی ایالات متحده به مورخ 30 نوامبر 2004, براساس یکی از انواع مختلف کیس های کلیرنس به نام Visa Mantis, هشتاد و هفت درصد کیس ها در کم تر از 30 روز و یا کم تر, پنج درصد در حدود سی و یک تا شصت روز, پنج درصد شصت و یک تا نود روز, یک درصد در حدود نود و یک تا صد و بیست روز و دو درصد بیش از صد و بیست روز طول کشیده است. مطابق با آمار متوسط زمان انجام پروسه لازم برای نوع Mantis در سال 2003 هفتاد و پنج روز, در سال 2004 پانزده روز و در سال 2005 چهارده روز بوده است.
مدت اعتبار کلیرنس از سه ماه تا چهل و هشت ماه متغیر است و پس از این مدت اگر شرایط متقاضی تغییر آنچنانی نکرده باشد می تواند بدون ورود مجدد به این پروسه مدت زمان مربوطه را تمدید کند.
انواع پروسه های چک امنیتی (کلیرنس):
Visas Mantis : potential illegal transfer of sensitive or dual-use technology *
Visas Bear: for foreign government officials, representatives to international organizations, and their families
Visas Donkey: name hits, certain nationalities
Visas Merlin: for refugees and asylees
Visas Eagle: certain nationals of Cuba, China, Iran, Russia, and Vietnam
Visas Condor: certain nationalities, introduced in January 2002
Visas Hawk: for immigrant visas
Visas Horse: diplomatic visa holders of certain nationalities
Visas Pegasus: officials of Commonwealth of Independent States
افیسر سفارت و کلیرنس
افیسر سفارتی که با شما مصاحبه می کند در واقع اولین و مهم ترین مسئول پرونده شما است. افیسر با ارزیابی که از پرونده شما و مصاحبه با شما انجام می دهد بنا به دلایلی که اکثر مواقع بر ما پوشیده است تصمیم می گیرد که یا شما را در مصاحبه رد یا قبول کند. در صورتی که شما در مصاحبه رد شوید دیگر نیازی هم به ورود به مرحله کلیرنس ندارید و از دید افیسر شما واجد شرایط ویزا نیستید.
اگر در مصاحبه قبول شوید آن وقت بنا به تصمیم افیسر دو حالت پیش می آید. افیسر با ارزیابی شما در هنگام مصاحبه و همچنین بررسی مدارک شما قبل یا بعد از مصاحبه در مورد پروسه کلیرنس شما تصمیم می گیرد. افیسر موظف است تا هر یک از چک های امنیتی مذکور در پست قبلی را در مورد پرونده شما بسنجد و تعداد این لایه های امنیتی لازم را برای شما چک کند که کدام یک نیاز هست و کدام یک نیست!
پس از بررسی مرحله فوق افسیر ممکن است دو جواب مختلف به شما بدهد. اگر افیسر تشخیص دهد هیچ کدام از لایه های امنیتی برای شما نیاز به بررسی ندارد به شما می گوید پروسه AP یا کلیرنس برای شما نیاز نیست و شما می توانید ظرف چند روز آینده برای اخذ ویزا به سفارت مراجعه کنید. اما در صورتی که افیسر تشخیص دهد که برای شما چک کردن برخی از لایه ها ضروری است به شما می گوید که مرحله AP یا کلیرنس در مورد پرونده شما الزامی است. در این مواقع پروسه بیش از حدود سه روز و گاهی بیش از نود روز نیز احتمال دارد به طول بیانجامد و این زمان بستگی مستقیمی به تعداد لایه های امنیتی لازم در مورد پرونده شما دارد. این لایه های لازم در وزارت امور خارجه و سازمان ها و آژانس های مرتبط از قبیل CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای انجام می گیرد و افیسر موظف به پیگیری نتایج آن ها می باشد. در نهایت با توجه به نتایج حاصله افیسر کلیر شدن یا عدم کلیرشدن شما را پس از انجام کارهای مذکور از طریق سفارت به اطلاع شما می رساند.
برای اطلاع از آخرین وضعیت کیلر می تونید به این شماره زنگ بزنید و شماره پاسپورت را بدید
0012026631225 بعدشم به ترتیب از راست به چپ 1--->4--->1--->3--->0 شماره گیری کنید
ریتا جون مرسی از اینکه زحمت کشیدی.درباره شماره بگم که عزیزم من حداقل 2 هفته یکبار همسرم زنگ می زنه به همین شماره و می گن به ما ربطی نداره .با سفارت تماس بگیرید.اون شماره 4 که نوشتی برای لاتاری هاست .که بازهم یه پیغام گیر برات توضیح می ده .شماره 3 برای adminestering processesهست که اونم یه پیغام ظبط شده هست .مگه اینکه شماره 0 بزنی که با اپراتور حرف بزنی .انم شماره کیس مس گیره و مشخصات تماس گیرنده .شماره پاسو کجا می خوان؟زنگ زدی خودت؟
یه سوال دارم اینکه بعد از اینکه در مصاحبه گفتن پروندت تکمیله و مشکلی نیست اما باید یه سری مراحل اداری طی بشه ممکنه ردت کنن ؟
2013-07-23 ساعت 23:06 (آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-23 ساعت 23:06 توسط kamalir36.)
(2013-07-23 ساعت 22:25)yalda91 نوشته:
(2013-07-23 ساعت 13:19)kamalir36 نوشته: آشنایی با پروسه کلیرنس
کلیرنس
در این پست قصد دارم تا اطلاعاتی پیرامون پروسه کلیرنس [Security Advisory Opinion (SAO) or Washington Special Clearance] در اختیار شما عزیزان قرار بدم تا با روند انجام این پروسه بیشتر آشنا شوید.
این پروسه توسط وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا (The United States Department of State) و دیپلمات های آمریکا مستقر در سفارت ها و کنسول گری های این کشور در کشورهای دیگر صورت می گیرد.
در این پروسه شرایط لازم برای رد یا قبول برخی از متقاضیان ویژه ویزا مورد بررسی قرار می گیرد.
این فرایند شامل ارسال درخواست برای صدور ویزا به مقر وزارت امور خارجه در واشنگتن جهت تحقیق در مورد احتمال اتهام به جاسوسی، تروریسم و صادرات غیرقانونی فناوری به خارج از ایالات متحده آمریکا می باشد.
این پروسه علاوه بر وزارت امور خارجه آمریکا دیگر سازمان ها و آژانس های مرتبط مخصوصا نهاد های تحت نظارت وزارت امنیت خارجی آمریکا را نیز درگیر بررسی شرایط اخذ ویزا می کند. برخی از این نهاد ها عبارت اند از: CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای.
در واقع این پروسه وظیفه دارد تا آمریکا را از خطرات احتمالی ناشی از نفوذ نیروهای بیگانه به داخل خاک این کشور و سوء استفاده این نیروها از تکنولوژی و علم حاضر در آمریکا و یا عملیات خرابکارانه جهت مقابله با منافع آمریکا و دیگر ملت ها و همچنین صلب آرامش و صلح در امان نگاه دارد. این پروسه پس از سپتامبر 2001 شدت بیشتری گرفت و همواره ملاحظاتی در انجام این پروسه مطابق با آخرین تغییرات نظام امنیتی جهان صورت می گیرد.
وزارت امور خارجه ادعا می کند که در سرتاسر جهان 80 درصد متقاضیان ویزا واجد شرایط بررسی در پروسه کلیرنس در کم تر از دو هفته کلیر می شوند اما همچنان زمان دقیقی برای این پروسه اعلام نمی کند (البته میزان این درصد به طور کل برای تمام کشورهای واجد شرایط ورود به پروسه کلیرنس اعلام شده و مسلما از کشوری به کشور دیگر قطعا تفاوت خواهد کرد).
مطابق با گزارش دفتر پاسخگویی ایالات متحده به مورخ 30 نوامبر 2004, براساس یکی از انواع مختلف کیس های کلیرنس به نام Visa Mantis, هشتاد و هفت درصد کیس ها در کم تر از 30 روز و یا کم تر, پنج درصد در حدود سی و یک تا شصت روز, پنج درصد شصت و یک تا نود روز, یک درصد در حدود نود و یک تا صد و بیست روز و دو درصد بیش از صد و بیست روز طول کشیده است. مطابق با آمار متوسط زمان انجام پروسه لازم برای نوع Mantis در سال 2003 هفتاد و پنج روز, در سال 2004 پانزده روز و در سال 2005 چهارده روز بوده است.
مدت اعتبار کلیرنس از سه ماه تا چهل و هشت ماه متغیر است و پس از این مدت اگر شرایط متقاضی تغییر آنچنانی نکرده باشد می تواند بدون ورود مجدد به این پروسه مدت زمان مربوطه را تمدید کند.
انواع پروسه های چک امنیتی (کلیرنس):
Visas Mantis : potential illegal transfer of sensitive or dual-use technology *
Visas Bear: for foreign government officials, representatives to international organizations, and their families
Visas Donkey: name hits, certain nationalities
Visas Merlin: for refugees and asylees
Visas Eagle: certain nationals of Cuba, China, Iran, Russia, and Vietnam
Visas Condor: certain nationalities, introduced in January 2002
Visas Hawk: for immigrant visas
Visas Horse: diplomatic visa holders of certain nationalities
Visas Pegasus: officials of Commonwealth of Independent States
افیسر سفارت و کلیرنس
افیسر سفارتی که با شما مصاحبه می کند در واقع اولین و مهم ترین مسئول پرونده شما است. افیسر با ارزیابی که از پرونده شما و مصاحبه با شما انجام می دهد بنا به دلایلی که اکثر مواقع بر ما پوشیده است تصمیم می گیرد که یا شما را در مصاحبه رد یا قبول کند. در صورتی که شما در مصاحبه رد شوید دیگر نیازی هم به ورود به مرحله کلیرنس ندارید و از دید افیسر شما واجد شرایط ویزا نیستید.
اگر در مصاحبه قبول شوید آن وقت بنا به تصمیم افیسر دو حالت پیش می آید. افیسر با ارزیابی شما در هنگام مصاحبه و همچنین بررسی مدارک شما قبل یا بعد از مصاحبه در مورد پروسه کلیرنس شما تصمیم می گیرد. افیسر موظف است تا هر یک از چک های امنیتی مذکور در پست قبلی را در مورد پرونده شما بسنجد و تعداد این لایه های امنیتی لازم را برای شما چک کند که کدام یک نیاز هست و کدام یک نیست!
پس از بررسی مرحله فوق افسیر ممکن است دو جواب مختلف به شما بدهد. اگر افیسر تشخیص دهد هیچ کدام از لایه های امنیتی برای شما نیاز به بررسی ندارد به شما می گوید پروسه AP یا کلیرنس برای شما نیاز نیست و شما می توانید ظرف چند روز آینده برای اخذ ویزا به سفارت مراجعه کنید. اما در صورتی که افیسر تشخیص دهد که برای شما چک کردن برخی از لایه ها ضروری است به شما می گوید که مرحله AP یا کلیرنس در مورد پرونده شما الزامی است. در این مواقع پروسه بیش از حدود سه روز و گاهی بیش از نود روز نیز احتمال دارد به طول بیانجامد و این زمان بستگی مستقیمی به تعداد لایه های امنیتی لازم در مورد پرونده شما دارد. این لایه های لازم در وزارت امور خارجه و سازمان ها و آژانس های مرتبط از قبیل CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای انجام می گیرد و افیسر موظف به پیگیری نتایج آن ها می باشد. در نهایت با توجه به نتایج حاصله افیسر کلیر شدن یا عدم کلیرشدن شما را پس از انجام کارهای مذکور از طریق سفارت به اطلاع شما می رساند.
برای اطلاع از آخرین وضعیت کیلر می تونید به این شماره زنگ بزنید و شماره پاسپورت را بدید
0012026631225 بعدشم به ترتیب از راست به چپ 1--->4--->1--->3--->0 شماره گیری کنید
ریتا جون مرسی از اینکه زحمت کشیدی.درباره شماره بگم که عزیزم من حداقل 2 هفته یکبار همسرم زنگ می زنه به همین شماره و می گن به ما ربطی نداره .با سفارت تماس بگیرید.اون شماره 4 که نوشتی برای لاتاری هاست .که بازهم یه پیغام گیر برات توضیح می ده .شماره 3 برای adminestering processesهست که اونم یه پیغام ظبط شده هست .مگه اینکه شماره 0 بزنی که با اپراتور حرف بزنی .انم شماره کیس مس گیره و مشخصات تماس گیرنده .شماره پاسو کجا می خوان؟زنگ زدی خودت؟
یه سوال دارم اینکه بعد از اینکه در مصاحبه گفتن پروندت تکمیله و مشکلی نیست اما باید یه سری مراحل اداری طی بشه ممکنه ردت کنن ؟
من این اطلاعات را از یک سایت دیگه پیدا کردم. اگر بهشون قبلاً زنگ زدی که دیگه نیازی نیست. ولی شماره اش همینه.من خودم زنگ نزدم. من هنوز به مرحله مصاحبه نرسیده ام. (هنوز اندر خم یک کوچه ام)
ولی عزیزم فکر نکنم که رد کنند. تو یک سایت دیدم که یک نفر بعد از 9 ماه کلیر شده بود.امیدوارم که شما خیلی زودتر کلیر بشی.
یلدا جون
من این اطلاعات را از یک سایت دیگه پیدا کردم. اگر بهشون قبلاً زنگ زدی که دیگه نیازی نیست. ولی شماره اش همینه.من خودم زنگ نزدم. من هنوز به مرحله مصاحبه نرسیده ام. (هنوز اندر خم یک کوچه ام)
ولی عزیزم فکر نکنم که رد کنند. تو یک سایت دیدم که یک نفر بعد از 9 ماه کلیر شده بود.امیدوارم که شما خیلی زودتر کلیر بشی.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
(2013-07-23 ساعت 13:19)kamalir36 نوشته: آشنایی با پروسه کلیرنس
کلیرنس
در این پست قصد دارم تا اطلاعاتی پیرامون پروسه کلیرنس [Security Advisory Opinion (SAO) or Washington Special Clearance] در اختیار شما عزیزان قرار بدم تا با روند انجام این پروسه بیشتر آشنا شوید.
این پروسه توسط وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا (The United States Department of State) و دیپلمات های آمریکا مستقر در سفارت ها و کنسول گری های این کشور در کشورهای دیگر صورت می گیرد.
در این پروسه شرایط لازم برای رد یا قبول برخی از متقاضیان ویژه ویزا مورد بررسی قرار می گیرد.
این فرایند شامل ارسال درخواست برای صدور ویزا به مقر وزارت امور خارجه در واشنگتن جهت تحقیق در مورد احتمال اتهام به جاسوسی، تروریسم و صادرات غیرقانونی فناوری به خارج از ایالات متحده آمریکا می باشد.
این پروسه علاوه بر وزارت امور خارجه آمریکا دیگر سازمان ها و آژانس های مرتبط مخصوصا نهاد های تحت نظارت وزارت امنیت خارجی آمریکا را نیز درگیر بررسی شرایط اخذ ویزا می کند. برخی از این نهاد ها عبارت اند از: CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای.
در واقع این پروسه وظیفه دارد تا آمریکا را از خطرات احتمالی ناشی از نفوذ نیروهای بیگانه به داخل خاک این کشور و سوء استفاده این نیروها از تکنولوژی و علم حاضر در آمریکا و یا عملیات خرابکارانه جهت مقابله با منافع آمریکا و دیگر ملت ها و همچنین صلب آرامش و صلح در امان نگاه دارد. این پروسه پس از سپتامبر 2001 شدت بیشتری گرفت و همواره ملاحظاتی در انجام این پروسه مطابق با آخرین تغییرات نظام امنیتی جهان صورت می گیرد.
وزارت امور خارجه ادعا می کند که در سرتاسر جهان 80 درصد متقاضیان ویزا واجد شرایط بررسی در پروسه کلیرنس در کم تر از دو هفته کلیر می شوند اما همچنان زمان دقیقی برای این پروسه اعلام نمی کند (البته میزان این درصد به طور کل برای تمام کشورهای واجد شرایط ورود به پروسه کلیرنس اعلام شده و مسلما از کشوری به کشور دیگر قطعا تفاوت خواهد کرد).
مطابق با گزارش دفتر پاسخگویی ایالات متحده به مورخ 30 نوامبر 2004, براساس یکی از انواع مختلف کیس های کلیرنس به نام Visa Mantis, هشتاد و هفت درصد کیس ها در کم تر از 30 روز و یا کم تر, پنج درصد در حدود سی و یک تا شصت روز, پنج درصد شصت و یک تا نود روز, یک درصد در حدود نود و یک تا صد و بیست روز و دو درصد بیش از صد و بیست روز طول کشیده است. مطابق با آمار متوسط زمان انجام پروسه لازم برای نوع Mantis در سال 2003 هفتاد و پنج روز, در سال 2004 پانزده روز و در سال 2005 چهارده روز بوده است.
مدت اعتبار کلیرنس از سه ماه تا چهل و هشت ماه متغیر است و پس از این مدت اگر شرایط متقاضی تغییر آنچنانی نکرده باشد می تواند بدون ورود مجدد به این پروسه مدت زمان مربوطه را تمدید کند.
انواع پروسه های چک امنیتی (کلیرنس):
Visas Mantis : potential illegal transfer of sensitive or dual-use technology *
Visas Bear: for foreign government officials, representatives to international organizations, and their families
Visas Donkey: name hits, certain nationalities
Visas Merlin: for refugees and asylees
Visas Eagle: certain nationals of Cuba, China, Iran, Russia, and Vietnam
Visas Condor: certain nationalities, introduced in January 2002
Visas Hawk: for immigrant visas
Visas Horse: diplomatic visa holders of certain nationalities
Visas Pegasus: officials of Commonwealth of Independent States
افیسر سفارت و کلیرنس
افیسر سفارتی که با شما مصاحبه می کند در واقع اولین و مهم ترین مسئول پرونده شما است. افیسر با ارزیابی که از پرونده شما و مصاحبه با شما انجام می دهد بنا به دلایلی که اکثر مواقع بر ما پوشیده است تصمیم می گیرد که یا شما را در مصاحبه رد یا قبول کند. در صورتی که شما در مصاحبه رد شوید دیگر نیازی هم به ورود به مرحله کلیرنس ندارید و از دید افیسر شما واجد شرایط ویزا نیستید.
اگر در مصاحبه قبول شوید آن وقت بنا به تصمیم افیسر دو حالت پیش می آید. افیسر با ارزیابی شما در هنگام مصاحبه و همچنین بررسی مدارک شما قبل یا بعد از مصاحبه در مورد پروسه کلیرنس شما تصمیم می گیرد. افیسر موظف است تا هر یک از چک های امنیتی مذکور در پست قبلی را در مورد پرونده شما بسنجد و تعداد این لایه های امنیتی لازم را برای شما چک کند که کدام یک نیاز هست و کدام یک نیست!
پس از بررسی مرحله فوق افسیر ممکن است دو جواب مختلف به شما بدهد. اگر افیسر تشخیص دهد هیچ کدام از لایه های امنیتی برای شما نیاز به بررسی ندارد به شما می گوید پروسه AP یا کلیرنس برای شما نیاز نیست و شما می توانید ظرف چند روز آینده برای اخذ ویزا به سفارت مراجعه کنید. اما در صورتی که افیسر تشخیص دهد که برای شما چک کردن برخی از لایه ها ضروری است به شما می گوید که مرحله AP یا کلیرنس در مورد پرونده شما الزامی است. در این مواقع پروسه بیش از حدود سه روز و گاهی بیش از نود روز نیز احتمال دارد به طول بیانجامد و این زمان بستگی مستقیمی به تعداد لایه های امنیتی لازم در مورد پرونده شما دارد. این لایه های لازم در وزارت امور خارجه و سازمان ها و آژانس های مرتبط از قبیل CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای انجام می گیرد و افیسر موظف به پیگیری نتایج آن ها می باشد. در نهایت با توجه به نتایج حاصله افیسر کلیر شدن یا عدم کلیرشدن شما را پس از انجام کارهای مذکور از طریق سفارت به اطلاع شما می رساند.
برای اطلاع از آخرین وضعیت کیلر می تونید به این شماره زنگ بزنید و شماره پاسپورت را بدید
0012026631225 بعدشم به ترتیب از راست به چپ 1--->4--->1--->3--->0 شماره گیری کنید
ریتا جون مرسی از اینکه زحمت کشیدی.درباره شماره بگم که عزیزم من حداقل 2 هفته یکبار همسرم زنگ می زنه به همین شماره و می گن به ما ربطی نداره .با سفارت تماس بگیرید.اون شماره 4 که نوشتی برای لاتاری هاست .که بازهم یه پیغام گیر برات توضیح می ده .شماره 3 برای adminestering processesهست که اونم یه پیغام ظبط شده هست .مگه اینکه شماره 0 بزنی که با اپراتور حرف بزنی .انم شماره کیس مس گیره و مشخصات تماس گیرنده .شماره پاسو کجا می خوان؟زنگ زدی خودت؟
یه سوال دارم اینکه بعد از اینکه در مصاحبه گفتن پروندت تکمیله و مشکلی نیست اما باید یه سری مراحل اداری طی بشه ممکنه ردت کنن ؟
من این اطلاعات را از یک سایت دیگه پیدا کردم. اگر بهشون قبلاً زنگ زدی که دیگه نیازی نیست. ولی شماره اش همینه.من خودم زنگ نزدم. من هنوز به مرحله مصاحبه نرسیده ام. (هنوز اندر خم یک کوچه ام)
ولی عزیزم فکر نکنم که رد کنند. تو یک سایت دیدم که یک نفر بعد از 9 ماه کلیر شده بود.امیدوارم که شما خیلی زودتر کلیر بشی.
یلدا جون
من این اطلاعات را از یک سایت دیگه پیدا کردم. اگر بهشون قبلاً زنگ زدی که دیگه نیازی نیست. ولی شماره اش همینه.من خودم زنگ نزدم. من هنوز به مرحله مصاحبه نرسیده ام. (هنوز اندر خم یک کوچه ام)
ولی عزیزم فکر نکنم که رد کنند. تو یک سایت دیدم که یک نفر بعد از 9 ماه کلیر شده بود.امیدوارم که شما خیلی زودتر کلیر بشی.
سلام دوست عزیز یه سوال میگم بعد از رسید 230از اون موقع تا حالا وقت مصاحبه نگرفتی و کدام سفارت هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام روشانا جون
بعد از رسید 230 دلار ما بایستی فرمهای اسپانسر را پر و ارسال می کردیم. من هر چی به همسرم گفتم بابا اینجا نوشته که وقتی رسید اومد باید این فرمها را بفرستی.گوش نداد گفت که باید از NVC نامه بیاد. خلاصه بعد از 1 ماه با اصرار من زنگ زدیم به NVC و اونا گفتند که باید فرمها را بفرستیم. برای همین حالا تازه فرمها را پر کردیم و منتظریم که Joint sponsor هم مدارک را آماده کنه و بفرستیم. تا NVC بررسی کنه و اگه انشالله مشکلی نداشته باشه برامون وقت مصاحبه بدهند. آنکارا هستیم
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
(2013-07-24 ساعت 10:32)kamalir36 نوشته: سلام روشانا جون
بعد از رسید 230 دلار ما بایستی فرمهای اسپانسر را پر و ارسال می کردیم. من هر چی به همسرم گفتم بابا اینجا نوشته که وقتی رسید اومد باید این فرمها را بفرستی.گوش نداد گفت که باید از NVC نامه بیاد. خلاصه بعد از 1 ماه با اصرار من زنگ زدیم به NVC و اونا گفتند که باید فرمها را بفرستیم. برای همین حالا تازه فرمها را پر کردیم و منتظریم که Joint sponsor هم مدارک را آماده کنه و بفرستیم. تا NVC بررسی کنه و اگه انشالله مشکلی نداشته باشه برامون وقت مصاحبه بدهند. آنکارا هستیم
مزسی عزیزم من سفارتم ابوظبی ایا روند کاریشون فرق میکنه چون من قبل از عید فرم اسپانسر رو فرستادیم بعدش ازم کپی پاسپورت خواستند بعد 230بود که پرداختیم و فرم رو انلاین پر کردیم چرا از شما حالا خواستند؟؟؟
دوستان عزیز یه سوالی داشتم ..
اینکه در بولتن جولای 2013 کتگوری f2a تا 8 اکتبر 2011 کارنت شده طبق جداول این لینک http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._5993.html
بعد در بولتن ماه بعدی یعنی اگوست همه رو کارنت گویا اعلام کردن طیق جدول این لینک http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._6028.html
حالا سوال من اینه که یعنی تمام کسانی که در این کتگوری اقدام کردند و تشکیل مدارک دادند کارنت شدن و باید وقت مصاحبه بگیرن ؟ یا که کلا من متوجه قضیه نشدمو اشتباه میکنم. ممنون از همه
(2013-07-24 ساعت 12:32)sejz نوشته: دوستان عزیز یه سوالی داشتم ..
اینکه در بولتن جولای 2013 کتگوری f2a تا 8 اکتبر 2011 کارنت شده طبق جداول این لینک http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._5993.html
بعد در بولتن ماه بعدی یعنی اگوست همه رو کارنت گویا اعلام کردن طیق جدول این لینک http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._6028.html
حالا سوال من اینه که یعنی تمام کسانی که در این کتگوری اقدام کردند و تشکیل مدارک دادند کارنت شدن و باید وقت مصاحبه بگیرن ؟ یا که کلا من متوجه قضیه نشدمو اشتباه میکنم. ممنون از همه
سلام عزیز
اینجا تاپیک کسایی هست که ویزای نامزدی یا ازدواجی هستند و منتظر کلیر شدن هستند. سوالاتت رو راجع به کارنت شدن و بولتن ها رو برو تو فروم مربوطه بپرس.
موفق باشی
مرسی عزیزم من سفارتم ابوظبی ایا روند کاریشون فرق میکنه چون من قبل از عید فرم اسپانسر رو فرستادیم بعدش ازم کپی پاسپورت خواستند بعد 230بود که پرداختیم و فرم رو انلاین پر کردیم چرا از شما حالا خواستند؟؟؟
[/quote]
فکر نکنم سفارتها روندشون فرقی کنه، ولی NVC ممکنه تو درخواست مدارک و کارهاش از کیس تا کیس یک کم فرق کنه.
ما تمام مدارک و کپی ها و ترجمه ها و ... را همون اول فرستادیم. مبالغ 88 و 230 دلار را 2 ماه پیش پرداخت کردیم و بایستی بعد از دریافت رسید فرمهای اسپانسر و DS-230 را می فرستادیم که متأسفانه همسرم منتظر بود تا از NVC مدارک بخوان که اونا هم مثل اینکه منتظر بودن ما خودمون بفرستیم. خلاصه ما منتظز اونا و اونا منتظر ما 2 ماه طول کشید و حالا باید منتظر جوینت اسپانسرمون باشیم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
(2013-07-24 ساعت 13:46)kamalir36 نوشته: مرسی عزیزم من سفارتم ابوظبی ایا روند کاریشون فرق میکنه چون من قبل از عید فرم اسپانسر رو فرستادیم بعدش ازم کپی پاسپورت خواستند بعد 230بود که پرداختیم و فرم رو انلاین پر کردیم چرا از شما حالا خواستند؟؟؟
فکر نکنم سفارتها روندشون فرقی کنه، ولی NVC ممکنه تو درخواست مدارک و کارهاش از کیس تا کیس یک کم فرق کنه.
ما تمام مدارک و کپی ها و ترجمه ها و ... را همون اول فرستادیم. مبالغ 88 و 230 دلار را 2 ماه پیش پرداخت کردیم و بایستی بعد از دریافت رسید فرمهای اسپانسر و DS-230 را می فرستادیم که متأسفانه همسرم منتظر بود تا از NVC مدارک بخوان که اونا هم مثل اینکه منتظر بودن ما خودمون بفرستیم. خلاصه ما منتظز اونا و اونا منتظر ما 2 ماه طول کشید و حالا باید منتظر جوینت اسپانسرمون باشیم.
[/quote]