کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
امیدوارم فردا شاهد حذف چند تا از بچه ها از جدول انتظار باشیم.

مخصوصا بچه هایی که خیلی وقته منتظرند مثل نیما و یلدا و همه کسایی که آرزوی دیدن همسرشون رو دارند.

بچه هایی که جون مصاحبه داشتن هیچ دقت کردین یکماه گذشت؟
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، houmanmir ، paris a ، yalda91 ، behnam7 ، itex
سلام سایت آپدیت شد. من نیستم. بچه ها شما چطور؟

من سه تا شماره اضافه شده زیر شماره های قبلی میبینم.

ANK2010830012 21-Nov-13
ANK2013635001 21-Nov-13
ANK2005687036 21-Nov-13 (*)

آیا بغیر از اینا هم بوده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj
(2013-07-26 ساعت 10:03)mhy_1985 نوشته:  سلام سایت آپدیت شد. من نیستم. بچه ها شما چطور؟

ANK2010830012 21-Nov-13
ANK2013635001 21-Nov-13

ظاهرا از کیس های ازدواجی همین سه شماره اعلام شده :-(
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا،یک هفته انتظار بازم فقط 3 تا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/یعنی میشه بازم اعلام کنن ؟
بچه ها اینجا کسی هست که به آنکارا تماس گرفته باشه و جوابگو باشن؟من هر چی تماس گرفتم بر نمی دارن .میلم که فایده ای نداره همش میگن صبر کن .از این کلمه متنفرم .
بچه ها قراره با همه بچه ها امشب که شب اولین شب احیا هست باهم دعا کنیم ساعت 11 امشب اگه شما هم مییاد بیاد انرژی هامونو بذاریم رو هم .پس امشب ساعت 11
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، mhy_1985
(2013-07-26 ساعت 11:53)yalda91 نوشته:  خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا،یک هفته انتظار بازم فقط 3 تا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/یعنی میشه بازم اعلام کنن ؟
بچه ها اینجا کسی هست که به آنکارا تماس گرفته باشه و جوابگو باشن؟من هر چی تماس گرفتم بر نمی دارن .میلم که فایده ای نداره همش میگن صبر کن .از این کلمه متنفرم .
بچه ها قراره با همه بچه ها امشب که شب اولین شب احیا هست باهم دعا کنیم ساعت 11 امشب اگه شما هم مییاد بیاد انرژی هامونو بذاریم رو هم .پس امشب ساعت 11
سلام
بازم خوبه جواب ایمیل به شما دادن. من دیروز برای اولین بار بهشون ایمیل زدم دریغ از یه جواب اتوماتیک :-(
لطفا بگید از چه طریقی بهشون ایمیل زدید و چقدر طول کشید جواب بدن؟ من از تو سایتشون http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html ایمیل زدم و موضوع هم what is status of my immigrant visa case انتخاب کردم
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، mhy_1985
(2013-07-26 ساعت 12:01)mohamadtj نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 11:53)yalda91 نوشته:  خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا،یک هفته انتظار بازم فقط 3 تا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/یعنی میشه بازم اعلام کنن ؟
سلام
بازم خوبه جواب ایمیل به شما دادن. من دیروز برای اولین بار بهشون ایمیل زدم دریغ از یه جواب اتوماتیک :-(
لطفا بگید از چه طریقی بهشون ایمیل زدید و چقدر طول کشید جواب بدن؟ من از تو سایتشون http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html ایمیل زدم و موضوع هم what is status of my immigrant visa case انتخاب کردم

منم از این سایت میل می زنم اما از طرف همسرم .حقیقاش اینکه منم 2-3 بار از طرف خودم میل زدم جواب ندادن اما از طرف همسرم که می زنم سریع جواب می دن.البته اوایل که زیر 60 روز جواب نمی دادن .شایدم به خاطر اینکه 5 ماه شده می خوان ساکتمون کنن حواب می دن .
پاسخ
(2013-07-26 ساعت 11:31)mohamadtj نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 10:03)mhy_1985 نوشته:  سلام سایت آپدیت شد. من نیستم. بچه ها شما چطور؟

ANK2010830012 21-Nov-13
ANK2013635001 21-Nov-13

ظاهرا از کیس های ازدواجی همین سه شماره اعلام شده :-(

محمد عزیز این سه کیس ازدواجی یا نامزدی نیستند بلکه F2A یعنی خویشاوندی هستند. من هرسه رو چک کردم.

اگه قرار باشه هفته ای سه تا اونم لاتاری یا خویشاوندی اعلام کنند حالا حالا پس باید سماق بمکیم. هفته قبل هم همین اتفاق افتاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj
تازه این سه تا کیس هم ازدواجی نیست و فقط خانوادگیه .
کیس نامبرهارو کپی-پیست کنین تو سایت ceac.state.gov تازه متوجه میشین.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، houmanmir ، yalda91 ، mhy_1985
به سلامتی 6 تا شماره اعلام شده 3تاش که لاتاری بود، 3تا دیگشم همونطور که بچه ها گفتن خانوادگی بوده و تازه به همه اعضا خانواده هم ندادن، بعضیاشون اوکی شده. بقیشون باید مثل ما به قول محمد سماق بمکن.

هفته پیش یکدونه ازدوجی کلیر شد، این هفته 0 تا. هفته بعد 1- ؟!
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، mhy_1985 ، romance33
(2013-07-26 ساعت 15:23)itex نوشته:  به سلامتی 6 تا شماره اعلام شده 3تاش که لاتاری بود، 3تا دیگشم همونطور که بچه ها گفتن خانوادگی بوده و تازه به همه اعضا خانواده هم ندادن، بعضیاشون اوکی شده. بقیشون باید مثل ما به قول محمد سماق بمکن.

هفته پیش یکدونه ازدوجی کلیر شد، این هفته 0 تا. هفته بعد 1- ؟!

نه دیگه! ایشالله دیگه نوبت ما میشه Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، mhy_1985 ، romance33
دوستان من ایمیل دادم که چقدر باید صبر کنیم 5 ماه شده اینو جواب دادن :

Dear Sir;

Your administrative process has not been completed yet. We cannot estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

Due to high demand, most cases require 4-6 months to complete their administrative processing. However, please understand that this process has no time constraints and may even take longer. We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months.

Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 a.m. and 12:00pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to you. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

Sincerely

Immigrant Visa Unit
پاسخ
یعنی بیش از 6 ماه هم ممکنه ؟خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یعنی چی همی الانش دیونه شدم .
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، romance33
یلدا جان ممکنه، منو نگاه کن، بیش از 7 ماه از مصاحبه من گذشته، کاری نمیشه کرد جز صبوری
کسی از بچه ها هست که 5 شنبه تو سایت سیس آپدیت شده باشه؟
من پنجشنبه آپدیت شدم البته نمیدونم علتش چیه شاید بخاطر تماسی باشه که نامزدم از اونجا گرفته
پاسخ
خدااااااااااااااااااا 6 ماه خیلییییییییییییییه
پاسخ
(2013-07-26 ساعت 16:33)yalda91 نوشته:  یعنی بیش از 6 ماه هم ممکنه ؟خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یعنی چی همی الانش دیونه شدم .

یلدا خانم اون روز تو مصاحبه آفیسره گفت چقدر مراحل اداریشون براتون طول میکشه؟! به من گفت 2 تا 4 ماه
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، mhy_1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان