موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-26 ساعت 18:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-26 ساعت 18:08 توسط k1_cid.)
محمد راست میگه هر کسی لطفا بگه که روز مصاحبه اون آفیسر بهش گفته که چقدر طول میکشه.
چون من جدیدا شنیدم که میگن بستگی به وقتی داره که آفیسر بهت میگه.
پس لطفا همگی بگید آفیسر چند وقت براتون تعیین کرده.مرسی
به من گفت 1 تا 3 ماه ولی از 2 هفته دیگه شروع کن سایتو چک کن!
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20th
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
به منم گفت از یه هفته تا دوماه! فعلا که 1ماه و 8 روزش گذشت :\
رالی، کارولینای شمالی
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
اگر به حرف آفیسر باشه که خیلی خوبه، به من گفت برو ویزات رو بگیر... ولی بعدش پشیمون شدن D:
اگر بیشتر از دو ماه بشه برنامه های من خیلی به هم میریزه!
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
راستی دوستان من یه اشتباهی کردم فردا شب قدره .هرکی دوست داشت ساعت 11 شروع کنه به خوندن سوره یس به بچه های دیگه هم گفتم قراره انجام بدیم تا به امید خدا تا عید فطر هرکسی تو هر مرحله ای هست یه مرحله بره جلو .این طوری انرژی ها جمع میشه و مطممئن هستم که نتیجه می گیریم به امید خدا .
پس یادتون نره فردا ساعت 11 سوره یس .بازم فردا میام یاداوری می کنم .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-26 ساعت 22:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-26 ساعت 22:12 توسط mhy_1985.)
من امروز صبح 1 دقیقه بعد از آپدیت شدن سایت، هرسه کیس جدید رو چک کردم همونطور که گفتم هر سه خانوادگی هستند. و کامل هم نشدند.
آفیسر به من گفت "هروقت" شماره ات رو دیدی.
به هیچ زمانی اشاره نکرد.
خب با این وجود فکر کنم من یکسال دیگه برم. امیدوارم جواب همتون هفته دیگه بیاد. دیگه نمیدونم چی بگم. فقط یه چیزی تو ذهنمه و اونم اینه که این همه معطلی انصاف نیست.
مگه چک کردن یه نفر چقدر طول میکشه؟ یعنی مثلا اینا روی اسم یلدا یا قورمه سبزی 5 ماهه یعنی 150 روزه دارن کار میکنن؟ یا مثلا 7 ماه. خب چیکار میکنن؟مگه چند روز لازمه تابفهمن این بابا تروریسته یا نه؟ خودتونم متوجه مسخره بودن مدت زمانی که طولش میدن شدین.
یه کم غیرطبیعی و مصنوعیه. زمانش مسخره و طولانیه.
من که میخوام دیگه بزنم به بیخیالی. میخوام از هفته دیگه برم سر کار دوباره. عین هالو هاکار رو ول کردم نشستم خونه سایت چک میکنم. من میرم سرکار دوباره. کسحره اش رو درآوردن. اگه هفته ای 20-30 تا 50 تا شماره اعلام میکردن میگفتیم خب یه چیزی. دارن دونه دونه میزنن اما بعد یک هفته 3 تا شماره مسخره ست.
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-26 ساعت 22:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-26 ساعت 22:25 توسط yalda91.)
منم می خواستم دوباره برم سر کار اما اولا پیدا کردن کار مناسب به همین راحتی نیست که بعدشم تعهد کاری می خوام .من که نمی دونم وضعیتم چیه چه طوری می تونم برم سر کار دوباره ؟الان حدود 1 سال و 6 ماه اومدم بیرون .سابقه حدود 9 سالمو که ریختم بیرون هیچ از لحاظ اقتصادی هم کلی ضرر کردم تو این گرونی بازار.
ازخودم بدم میاد می گم نه به لون لدمی که به قول پدرم مثل مردها کار می کرد به حالا که تو این 2 ساله از لحاظ موقعیت اجتماعی پس رفت کردم .من حتی خواستم برای تدرس هم که خواستم برم ازم تعهد 1 سال می خواستن یعنی قرارداد .
کاش ازمون تو کارهای مهاجرت سفارت کمک می گرفت .به خدا هممون تعهد کاری داشتیم سریع انجام می دادیم (شوخی بود )
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
بچه ها تقریباً شرایطمون شبیه به همه.
کارایی که من میکنم ایناست: کلاس تافل میرم، که اگر شاید خواستم ادامه تحصیل بدم مدرکش رو داشته باشم.
روی شغلم در آمریکا تحقیق و مطالعه میکنم.
در رابطه با فرهنگ و تمدنهای مختلف مطلب میخونم و فیلم نگاه میکنم، این یکی به نظرم خیلی مهمه چون culture shock باعث افسردگی خیلی از مهاجرا میشه.
کار جدی هم توی ایران نمیتونم شروع کنم چون انتظار دارم زود کارم درست بشه و نمیتونم تعهد بدم.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
آفیسربه من گفت ویزای شما آمادست اما یکسری مراحل اداری داره که بین 4 تا 6 هفته طول میکشه ، یک پسر جوون بوور با ته ریش که خیلی هم جنتلمن به نظر می رسید و این حس بهم دست داد که میتونم رو حرفش حساب کنم اما فکر کنم منظورش 4+6 ماه بوده با این حساب 2.5 ماه دیگه تا ویزا مونده.
من فکر میکردم اونا کاراشون رو حساب کتابه و حرفی نمیزنن مگر اینکه بهش اعتقاد داشته باشن. اما کلا نظرم راجبشون عوض شد. نا امیدم کردن
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-27 ساعت 20:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-27 ساعت 20:48 توسط mhy_1985.)
امیدوارم همیشه موفق باشین بچه ها.
یلدا محمد ایتکس قورمه سبزی پریسا نیما هومن سی سی الی کمال همه تون.
انشالا این جمعه بیایم هماهنگ کنیم واسه بلیط انکارا
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='yalda91' pid='382199' dateline='1374861237']
منم می خواستم دوباره برم سر کار اما اولا پیدا کردن کار مناسب به همین راحتی نیست که بعدشم تعهد کاری می خوام .من که نمی دونم وضعیتم چیه چه طوری می تونم برم سر کار دوباره ؟الان حدود 1 سال و 6 ماه اومدم بیرون .سابقه حدود 9 سالمو که ریختم بیرون هیچ از لحاظ اقتصادی هم کلی ضرر کردم تو این گرونی بازار.
ازخودم بدم میاد می گم نه به لون لدمی که به قول پدرم مثل مردها کار می کرد به حالا که تو این 2 ساله از لحاظ موقعیت اجتماعی پس رفت کردم .من حتی خواستم برای تدرس هم که خواستم برم ازم تعهد 1 سال می خواستن یعنی قرارداد .
کاش ازمون تو کارهای مهاجرت سفارت کمک می گرفت .به خدا هممون تعهد کاری داشتیم سریع انجام می دادیم (شوخی بود )
یلدا جون من هم بعد از کلی سابقه کار و روی پای خود بودن از کارم استعفا دادم به امید این که زود میرم سر خونه و زندگیم اما زهی خیال باطل
الان هم کو دیگه اون موقعیت کاری که داشتم واقعا کلافه هستم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها آفیسر به من گفت حداکثر 2ماه الان 3ماه شده و خبری نیست من هنوز سر کار می رم فکر کنم اینجوری یکمی سرم گرم میشه و زمان کمتر اذیتم کن به هر حال امیدوارم همه زود زود کلیر بشند
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013