کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
محمد راست میگه هر کسی لطفا بگه که روز مصاحبه اون آفیسر بهش گفته که چقدر طول میکشه.
چون من جدیدا شنیدم که میگن بستگی به وقتی داره که آفیسر بهت میگه.
پس لطفا همگی بگید آفیسر چند وقت براتون تعیین کرده.مرسی

به من گفت 1 تا 3 ماه ولی از 2 هفته دیگه شروع کن سایتو چک کن!
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، mhy_1985
به منم گفت از یه هفته تا دوماه! فعلا که 1ماه و 8 روزش گذشت :\
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، k1_cid
اگر به حرف آفیسر باشه که خیلی خوبه، به من گفت برو ویزات رو بگیر... ولی بعدش پشیمون شدن D:

اگر بیشتر از دو ماه بشه برنامه های من خیلی به هم میریزه!
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، k1_cid ، behnam7 ، houmanmir
(2013-07-26 ساعت 17:49)mohamadtj نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 16:33)yalda91 نوشته:  یعنی بیش از 6 ماه هم ممکنه ؟خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یعنی چی همی الانش دیونه شدم .

یلدا خانم اون روز تو مصاحبه آفیسره گفت چقدر مراحل اداریشون براتون طول میکشه؟! به من گفت 2 تا 4 ماه

باورتون نمیشه گفت 4-6 هفته تو ایمیلهامم مرتب می نویسم که اینو گفتن تو ایمیل قبی تایید کردن که ما گفتیم ولی گفتن این روتینه کاره ولی بعضی از کیسها طولانی تر میشه .حالا ایندفعه میگه چون تقاضا زیاده بابا ما زندگیمونو .به خدا اگه همسرم می یومد اینجا تاکارم درست بشه من هیچ مشکلی نداشتم الانم بهش می گم بیا اینجا زندگی کنیم باهم صبر می کنیم اما میگه من همه زندگیم اینجاست نمی تونم .جتی تو یکی از میلهاشم نوشته بود که من از زندگیم افتادم اما ......
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، mohamadtj ، romance33
راستی دوستان من یه اشتباهی کردم فردا شب قدره .هرکی دوست داشت ساعت 11 شروع کنه به خوندن سوره یس به بچه های دیگه هم گفتم قراره انجام بدیم تا به امید خدا تا عید فطر هرکسی تو هر مرحله ای هست یه مرحله بره جلو .این طوری انرژی ها جمع میشه و مطممئن هستم که نتیجه می گیریم به امید خدا .
پس یادتون نره فردا ساعت 11 سوره یس .بازم فردا میام یاداوری می کنم .
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، mohamadtj ، romance33
من امروز صبح 1 دقیقه بعد از آپدیت شدن سایت، هرسه کیس جدید رو چک کردم همونطور که گفتم هر سه خانوادگی هستند. و کامل هم نشدند.

آفیسر به من گفت "هروقت" شماره ات رو دیدی.

به هیچ زمانی اشاره نکرد.

خب با این وجود فکر کنم من یکسال دیگه برم. امیدوارم جواب همتون هفته دیگه بیاد. دیگه نمیدونم چی بگم. فقط یه چیزی تو ذهنمه و اونم اینه که این همه معطلی انصاف نیست.

مگه چک کردن یه نفر چقدر طول میکشه؟ یعنی مثلا اینا روی اسم یلدا یا قورمه سبزی 5 ماهه یعنی 150 روزه دارن کار میکنن؟ یا مثلا 7 ماه. خب چیکار میکنن؟مگه چند روز لازمه تابفهمن این بابا تروریسته یا نه؟ خودتونم متوجه مسخره بودن مدت زمانی که طولش میدن شدین.
یه کم غیرطبیعی و مصنوعیه. زمانش مسخره و طولانیه.

من که میخوام دیگه بزنم به بیخیالی. میخوام از هفته دیگه برم سر کار دوباره. عین هالو هاکار رو ول کردم نشستم خونه سایت چک میکنم. من میرم سرکار دوباره. کسحره اش رو درآوردن. اگه هفته ای 20-30 تا 50 تا شماره اعلام میکردن میگفتیم خب یه چیزی. دارن دونه دونه میزنن اما بعد یک هفته 3 تا شماره مسخره ست.
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، k1_cid ، mohamadtj ، houmanmir ، itex
(2013-07-26 ساعت 17:24)Ghormeh Sabzi نوشته:  یلدا جان ممکنه، منو نگاه کن، بیش از 7 ماه از مصاحبه من گذشته، کاری نمیشه کرد جز صبوری
کسی از بچه ها هست که 5 شنبه تو سایت سیس آپدیت شده باشه؟
من پنجشنبه آپدیت شدم البته نمیدونم علتش چیه شاید بخاطر تماسی باشه که نامزدم از اونجا گرفته

من خیلی در جریانه کیستون نیستم میشه امضا بذارید .
شما نامزدی هستید ؟من می خواستم نامزدی اقدام کنم اما گفتن تو نامزدی بیشتر شک می کنن بااینکه پروسش کوتاه بود ازدواج کردم عزیزم الان 2 سال شده که ازدواج کردم و اقدام کردم .تو هر مرحله کلی سختی کشیدمو اذیت شدم دیگه طاقتم برای صبر تمام شده .میشه بگید کجا مصاخبه شدید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33
(2013-07-26 ساعت 22:08)yalda91 نوشته:  راستی دوستان من یه اشتباهی کردم فردا شب قدره .هرکی دوست داشت ساعت 11 شروع کنه به خوندن سوره یس به بچه های دیگه هم گفتم قراره انجام بدیم تا به امید خدا تا عید فطر هرکسی تو هر مرحله ای هست یه مرحله بره جلو .این طوری انرژی ها جمع میشه و مطممئن هستم که نتیجه می گیریم به امید خدا .
پس یادتون نره فردا ساعت 11 سوره یس .بازم فردا میام یاداوری می کنم .

باشه حتما میخونم و سعی میکنم انرژی مثبت بفرستم. انشالا هفته بعد شماره ات بیاد اینجا یه کم از رخوت دربیاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، mohamadtj ، سی سی
منم می خواستم دوباره برم سر کار اما اولا پیدا کردن کار مناسب به همین راحتی نیست که بعدشم تعهد کاری می خوام .من که نمی دونم وضعیتم چیه چه طوری می تونم برم سر کار دوباره ؟الان حدود 1 سال و 6 ماه اومدم بیرون .سابقه حدود 9 سالمو که ریختم بیرون هیچ از لحاظ اقتصادی هم کلی ضرر کردم تو این گرونی بازار.
ازخودم بدم میاد می گم نه به لون لدمی که به قول پدرم مثل مردها کار می کرد به حالا که تو این 2 ساله از لحاظ موقعیت اجتماعی پس رفت کردم .من حتی خواستم برای تدرس هم که خواستم برم ازم تعهد 1 سال می خواستن یعنی قرارداد .

کاش ازمون تو کارهای مهاجرت سفارت کمک می گرفت .به خدا هممون تعهد کاری داشتیم سریع انجام می دادیم (شوخی بود )
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، itex ، mhy_1985 ، سی سی
بچه ها تقریباً شرایطمون شبیه به همه.

کارایی که من میکنم ایناست: کلاس تافل میرم، که اگر شاید خواستم ادامه تحصیل بدم مدرکش رو داشته باشم.
روی شغلم در آمریکا تحقیق و مطالعه میکنم.
در رابطه با فرهنگ و تمدنهای مختلف مطلب میخونم و فیلم نگاه میکنم، این یکی به نظرم خیلی مهمه چون culture shock باعث افسردگی خیلی از مهاجرا میشه.

کار جدی هم توی ایران نمیتونم شروع کنم چون انتظار دارم زود کارم درست بشه و نمیتونم تعهد بدم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، سی سی ، yalda91
آفیسربه من گفت ویزای شما آمادست اما یکسری مراحل اداری داره که بین 4 تا 6 هفته طول میکشه ، یک پسر جوون بوور با ته ریش که خیلی هم جنتلمن به نظر می رسید و این حس بهم دست داد که میتونم رو حرفش حساب کنم اما فکر کنم منظورش 4+6 ماه بوده با این حساب 2.5 ماه دیگه تا ویزا مونده.
من فکر میکردم اونا کاراشون رو حساب کتابه و حرفی نمیزنن مگر اینکه بهش اعتقاد داشته باشن. اما کلا نظرم راجبشون عوض شد. نا امیدم کردن
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، سی سی ، yalda91 ، itex
امیدوارم همیشه موفق باشین بچه ها.

یلدا محمد ایتکس قورمه سبزی پریسا نیما هومن سی سی الی کمال همه تون.

انشالا این جمعه بیایم هماهنگ کنیم واسه بلیط انکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، mohamadtj ، itex ، houmanmir ، paris a ، الی1 ، nimmaa
[quote='yalda91' pid='382199' dateline='1374861237']
منم می خواستم دوباره برم سر کار اما اولا پیدا کردن کار مناسب به همین راحتی نیست که بعدشم تعهد کاری می خوام .من که نمی دونم وضعیتم چیه چه طوری می تونم برم سر کار دوباره ؟الان حدود 1 سال و 6 ماه اومدم بیرون .سابقه حدود 9 سالمو که ریختم بیرون هیچ از لحاظ اقتصادی هم کلی ضرر کردم تو این گرونی بازار.
ازخودم بدم میاد می گم نه به لون لدمی که به قول پدرم مثل مردها کار می کرد به حالا که تو این 2 ساله از لحاظ موقعیت اجتماعی پس رفت کردم .من حتی خواستم برای تدرس هم که خواستم برم ازم تعهد 1 سال می خواستن یعنی قرارداد .

کاش ازمون تو کارهای مهاجرت سفارت کمک می گرفت .به خدا هممون تعهد کاری داشتیم سریع انجام می دادیم (شوخی بود )
یلدا جون من هم بعد از کلی سابقه کار و روی پای خود بودن از کارم استعفا دادم به امید این که زود میرم سر خونه و زندگیم اما زهی خیال باطل
الان هم کو دیگه اون موقعیت کاری که داشتم واقعا کلافه هستمSad
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، mhy_1985 ، سی سی
(2013-07-27 ساعت 21:29)piboo نوشته:  [quote='yalda91' pid='382199' dateline='1374861237']

یلدا جون من هم بعد از کلی سابقه کار و روی پای خود بودن از کارم استعفا دادم به امید این که زود میرم سر خونه و زندگیم اما زهی خیال باطل
الان هم کو دیگه اون موقعیت کاری که داشتم واقعا کلافه هستمSad

همه بچه ها شبیه هم هستند. یه کم عجله کردیم و زود از سرکار انصراف دادیم. البته من یکماه قبل از مصاحبه از کار انصراف دادم و دیگه نرفتم سرکار. الان دوباره دارم میرم سرکار. انشالا که دیگه این جمعه برید همگی. من که مطمئنم 6 ماه رو شاخمه. دیشب خواب دیدم شش ماه موندنی ام.

یلدا یادت نرفته که؟

40 دقیقه دیگه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها آفیسر به من گفت حداکثر 2ماه الان 3ماه شده و خبری نیست من هنوز سر کار می رم فکر کنم اینجوری یکمی سرم گرم میشه و زمان کمتر اذیتم کن به هر حال امیدوارم همه زود زود کلیر بشند
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان