کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-07-28 ساعت 15:14)الی1 نوشته:  بچه ها آفیسر به من گفت حداکثر 2ماه الان 3ماه شده و خبری نیست من هنوز سر کار می رم فکر کنم اینجوری یکمی سرم گرم میشه و زمان کمتر اذیتم کن به هر حال امیدوارم همه زود زود کلیر بشند

الي جان ويزات چه نوعي بوده ؟نامزدي يا ازدواج؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985
(2013-07-28 ساعت 15:31)ghazal72 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 15:14)الی1 نوشته:  بچه ها آفیسر به من گفت حداکثر 2ماه الان 3ماه شده و خبری نیست من هنوز سر کار می رم فکر کنم اینجوری یکمی سرم گرم میشه و زمان کمتر اذیتم کن به هر حال امیدوارم همه زود زود کلیر بشند

غزل، الی ازدواجیه
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1

ازدواج محمد جان

(2013-07-28 ساعت 15:45)mhy_1985 نوشته:  

غزل، الی ازدواجیه
غزل جان ازدواج عزیزم
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: ghazal72 ، mhy_1985
تو انتظار کشیدن پیشکسوتم تو صبر کردن هم همینطور، پیر شدم بسکه جمعه به جمعه سایت سفارت چک کردم
امیدوارم دعای پیر سایت شامل حال همه جوونا این جمع بشه،
دعامیکنم انشاله همه بچه های با صفای مهاجرسرایی علی الخصوص بچه های این جمع: الی ، محمد، غزل ، سی سی، یلدا، kamalir36، mohamadtj، itex، houmanmir، paris a این جمعه کلیر بشن
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، kamalir36 ، ghazal72 ، yalda91 ، itex ، mhy_1985 ، houmanmir ، romance33
(2013-07-28 ساعت 16:26)الی1 نوشته:  

ازدواج محمد جان

غزل، الی ازدواجیه
غزل جان ازدواج عزیزم
عجيبه برام ديگه به ازدواجي ها چرا گير ميدن؟ نامزدي كه مشكوك تره. از ليست بجه هايي كه بكگراند چك خوردن اينطور به نظر مياد كه اولا تعداد آقايون بيشتره ثانيا خانم هاي ازدواجي بيشتر روشون فوكوس شده. درست ميگم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، mhy_1985
(2013-07-24 ساعت 15:33)روشانا نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 13:46)kamalir36 نوشته:  مرسی عزیزم من سفارتم ابوظبی ایا روند کاریشون فرق میکنه چون من قبل از عید فرم اسپانسر رو فرستادیم بعدش ازم کپی پاسپورت خواستند بعد 230بود که پرداختیم و فرم رو انلاین پر کردیم چرا از شما حالا خواستند؟؟؟

فکر نکنم سفارتها روندشون فرقی کنه، ولی NVC ممکنه تو درخواست مدارک و کارهاش از کیس تا کیس یک کم فرق کنه.
ما تمام مدارک و کپی ها و ترجمه ها و ... را همون اول فرستادیم. مبالغ 88 و 230 دلار را 2 ماه پیش پرداخت کردیم و بایستی بعد از دریافت رسید فرمهای اسپانسر و DS-230 را می فرستادیم که متأسفانه همسرم منتظر بود تا از NVC مدارک بخوان که اونا هم مثل اینکه منتظر بودن ما خودمون بفرستیم. خلاصه ما منتظز اونا و اونا منتظر ما 2 ماه طول کشید و حالا باید منتظر جوینت اسپانسرمون باشیم.

انشاالاه هر چی زودتر تمام بشه این مراحلWink
[/quote]

(2013-07-28 ساعت 21:03)ghazal72 نوشته:  

ازدواج محمد جان

غزل، الی ازدواجیه
غزل جان ازدواج عزیزم
عجيبه برام ديگه به ازدواجي ها چرا گير ميدن؟ نامزدي كه مشكوك تره. از ليست بجه هايي كه بكگراند چك خوردن اينطور به نظر مياد كه اولا تعداد آقايون بيشتره ثانيا خانم هاي ازدواجي بيشتر روشون فوكوس شده. درست ميگم؟

بله .اين طور كه معلومه اينكه ازدواج كني براشون فرقي نداره خيلي.فقط عمر مون داره ميره
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ghazal72 ، mhy_1985
(2013-07-28 ساعت 22:20)yalda91 نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 15:33)روشانا نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 13:46)kamalir36 نوشته:  مرسی عزیزم من سفارتم ابوظبی ایا روند کاریشون فرق میکنه چون من قبل از عید فرم اسپانسر رو فرستادیم بعدش ازم کپی پاسپورت خواستند بعد 230بود که پرداختیم و فرم رو انلاین پر کردیم چرا از شما حالا خواستند؟؟؟

فکر نکنم سفارتها روندشون فرقی کنه، ولی NVC ممکنه تو درخواست مدارک و کارهاش از کیس تا کیس یک کم فرق کنه.
ما تمام مدارک و کپی ها و ترجمه ها و ... را همون اول فرستادیم. مبالغ 88 و 230 دلار را 2 ماه پیش پرداخت کردیم و بایستی بعد از دریافت رسید فرمهای اسپانسر و DS-230 را می فرستادیم که متأسفانه همسرم منتظر بود تا از NVC مدارک بخوان که اونا هم مثل اینکه منتظر بودن ما خودمون بفرستیم. خلاصه ما منتظز اونا و اونا منتظر ما 2 ماه طول کشید و حالا باید منتظر جوینت اسپانسرمون باشیم.

انشاالاه هر چی زودتر تمام بشه این مراحلWink

(2013-07-28 ساعت 21:03)ghazal72 نوشته:  

ازدواج محمد جان

(2013-07-28 ساعت 15:31)ghazal72 نوشته:  الي جان ويزات چه نوعي بوده ؟نامزدي يا ازدواج؟

غزل، الی ازدواجیه
غزل جان ازدواج عزیزم

بله .اين طور كه معلومه اينكه ازدواج كني براشون فرقي نداره خيلي.فقط عمر مون داره ميره
[/quote]
تو اين پروسه از اول تا آخرش هزار تا استرس و مشكل براي همه مون بوده اما يك چيز ردخور نداره. اون هم اينه كه بالاخره همه ميريم سر زندگيمون. ديرو زود داره اما سوخت و سوز نداره. يك كمي صبر و آرامش همه چي را حل ميكنه. به نظر من در آرامش به زندگي عاديتون ادامه بدين و در آرامش دائم تجسم كنيد كه اونجا هستيد و دارين يك زندگي شيرين را كنار همسرتون سپري ميكنيد.
منو ببخشيد شايد جاش نباشه اينجا اينو بگم . اما اينجا هي فرياد زدن و خدا خدا نوشتن و گله و شكايت كردن از سفارت و روزگار و اين و اون نه تنها چيزي را حل نميكنه بلكه به خودتون و دوستاتون استرس بيشتري وارد ميكنه. آرامش داشته باشين و به زندگي ادامه بدين . يك زماني ميرسه كه اين روزها فقط براتون يك مشت خاطره است كه گذشته.
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، kamalir36 ، yalda91 ، arian307 ، زری وحدتی
عزيزم اينجا جاي دردو دل كردن هست كه همه دوستاي كه كليرنس شدن ميان . خدا خدا كردن هم دعا هست كه اعتقاد هر كسي هست .سعي ميكنيم كمتر نارا حتي كنيم .همه كسايي كه به اينجا ميان مثل هم هستن منتظر كلير شدن بنابر اين به كسي استرس وارد نميشه .كسي كه حرف از ندان نزده كه انرزي منفي باشه دوست عزيز
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، mhy_1985 ، MONA FB ، زری وحدتی
آره غزل خانوم اینجا همه ناله و فریاد میکنیم. البته چون همه شبیه هم هستیم پس هرکس هرچی دل تنگش میخواد مینویسه. یکی دعا یکی شکوه یکی شکایت و ناله یکی از امیدش یکی از آرزوش.

کسی انرژی منفی نمیده. نگران نباشاینجا همه واسه هم دعا میکنند.

انشالا تو نیایی اینجا و یکضرب بگیری بپری و بری.
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1
(2013-07-29 ساعت 04:37)mhy_1985 نوشته:  آره غزل خانوم اینجا همه ناله و فریاد میکنیم. البته چون همه شبیه هم هستیم پس هرکس هرچی دل تنگش میخواد مینویسه. یکی دعا یکی شکوه یکی شکایت و ناله یکی از امیدش یکی از آرزوش.

کسی انرژی منفی نمیده. نگران نباشاینجا همه واسه هم دعا میکنند.

انشالا تو نیایی اینجا و یکضرب بگیری بپری و بری.

دوستان عزيزم به نظر مياد يك سو تعبير پيش اومده. اولاً من حرفي در مورد انرژي منفي نزدم. نميدونم چرا شما و يلداي عزيز همچين فكري كردين. شايد متن من را خيلي با دقت نخوندين. ثانياً من بيشتر سعي كردم اميدي به دوستان داده باشم كه اين از متنم پيداست. در ضمن مخالفتي با دعا و درد دل كردن هم ندارم. من هم البته خدا را صدا ميزنم و دعا هم ميكنم اما همونطور كه يلداي عزيز گفتن هر كس اعتقادات شخصي خودشو داره. به همين دليل اعتقادات شخصيم را تو دلم نگه ميدارم و تو خلوت خودم دعا ميكنم يا تو محيط هايي كه براي دعا و عبادت مناسبه.
به هر حال تو نوشته هاي من منظور و هدفي جز اين نبود كه اميدي داده باشم به روزهاي خوبي كه در پيش هست. اميدوارم همه مون تو اين راه صبور و آرام باشيم.
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، arian307 ، زری وحدتی
عزیزم این تاپیک بچه هایی که تو مرحله چک هستن میان .شاید به خاطر همین هست که تا کسی تو این مرحله نباشه نمی تونهه درک کنه .بله گفتم اعتقاد شخصی ولی با خدا کردن و دعا به هم انرژی می دهیم که بچه ها خواستن و کسی که دوست نداره شرکت نمی کنه یا می خواد برای خودش دعا کنه نه در جای عمومی .شما می تونید به تاپیکهای مشابه مراجعه کنید و ببینید که همه با هم همدل می شوند و دعا می کنن برای هم .پست شما بیشتر جنبه انتقاد داشت که چون شما تو شرایط مشابه نیستید استرس می گیرید وگر نه هیچ کدون از بچه های کلیرنس ازدواجی یا نامزدی عقیده شما را ندان .چون خودشون تو همین وضعیت هستن .
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، زری وحدتی
(2013-07-29 ساعت 12:32)yalda91 نوشته:  عزیزم این تاپیک بچه هایی که تو مرحله چک هستن میان .شاید به خاطر همین هست که تا کسی تو این مرحله نباشه نمی تونهه درک کنه .بله گفتم اعتقاد شخصی ولی با خدا کردن و دعا به هم انرژی می دهیم که بچه ها خواستن و کسی که دوست نداره شرکت نمی کنه یا می خواد برای خودش دعا کنه نه در جای عمومی .شما می تونید به تاپیکهای مشابه مراجعه کنید و ببینید که همه با هم همدل می شوند و دعا می کنن برای هم .پست شما بیشتر جنبه انتقاد داشت که چون شما تو شرایط مشابه نیستید استرس می گیرید وگر نه هیچ کدون از بچه های کلیرنس ازدواجی یا نامزدی عقیده شما را ندان .چون خودشون تو همین وضعیت هستن .
دوست عزيز
نظراتتون قابل احترام .
فقط يك مسئله اي كه هست اينه كه شما نميتونيد از طرف همه صحبت كنيد. چون نوشتين ((هيچ كدوم)) از بچه هاي تاپيك عقيده شما را ندارن.!
و نكته دوم هم اينه كه من با صحبت ديگران آرامشم را از دست نميدم و شما فكر نكن الان من استرس گرفتم و به خاطر استرسي كه بهم وارد شده چيزي نوشتم. اگر هم تو هر تاپيكي ميرم سر ميزنم براي بدست آوردن اطلاعات و استفاده از تجربيات ديگران در رابطه با اون موضوعه و در مقابل هم اگر خودم اطلاعات و تجربياتي داشته باشم در اختيار بقيه قرار بدم. اگر از مطالب من بوي انتقاد به مشام شما خورده شايد به اين دليل باشه كه تو اين تاپيك به جاي ديدن موضوعات مرتبط با موضوع تاپيك گاهي موضوعات بي ربط ميخونم.
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، زری وحدتی
ای خدای بزرگ
کار همه بچه هارو درست کن،
الان که دارم می نویسم که صدای دعای جوشن کبیر به گوش میرسه، عجب دعاییه، من که منقلب کرده
ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به حق بزرگیت قسمت میدم هیچ کس چشم انتظار عزیزی نذار ،
کار همه بچه های درست بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، kamalir36 ، mhy_1985 ، paris a ، yalda91 ، k1_cid ، mohamadtj ، itex ، الی1 ، سی سی
سلام
بچه ها یکمی خبر خوب بدین ، یه آپدیتی، کلیری چیزی آخه
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، الی1 ، yalda91 ، mhy_1985
سلاااااااااااامممممممممممممممممم
چه روزه خوبیه امروز، هوا خیلی خوبه، طبیعت زیباست، دیگه شهر به چشمم کثیف نمیاد، هوا چقدر دلپذیر و روح بخشه، پر از اکسیژن، پر از عطر گل یاس
قدمهام سبک شده، بیخودی به همه لبخند میزنم
آخه امروز سومین روزیه که من تو سایت سیس آپدیت می شم، Smile تاریخ 31 جولای
فکر کنم جمعه نوبت من باشه، دوستای گل مهاجرسرایی واسم دعا کنید. بعد از حدود 250 روز انتظار بالاخره داره یک خبرهایی میشه
اگه بشه ی قورمه سبزی بار میزارم روش یک وجب روغن داشته باشه ، همه مهمون من، فقط انگشتاتون مواظب باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، paris a ، kamalir36 ، الی1 ، yalda91 ، mhy_1985 ، houmanmir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان