موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من از طریق ویزای نامزدی اقدام کردم ولان بعد از 6ماه مدارکم approveشده مصاحبه من توی ترکیه است کسی هست که بدونه بعد از این مرحله چقدر طول میکشه وقت سفارت بدن من باید مدارکم را پست کنم سفارت یا اینکه با خودم ببرم .معمولا وقت سفارت چند وقت بعد از approveشدن است .
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
الان باید منتظر case number باشی بعد از اون یه نامه میاد که باید چند تا فرم دیگه پر کنین بعد از اون 1 تا چند ماه بعدش وقت مصاحبه میدن. باید صبور باشی فقط . این سایت رو مطالعه کن همه چیو میفهمی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اخه عزیزم
من هم 3 ماه و نیم که منتظر وقت سفارتم.نگران نباش انشاءالله به زودی کارت درست میشه.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها هرچی به NVC از ایمیل خودم در یاهو ایمیل میکنم نمی دونم چرا send نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!ایا کسی تونسته بفرسته ؟میخوام ایمیل خودم رو بدم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
نه بچه ها یه نقطه اضافه گذاشته بودم. فرستادم از ایمیل خودم.ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بهار جون لطفا بگيد وقتي مدارك رو تحويل ميديم بايد تمامش رو با هم تو يك پاكت بگذاريم ؟ يا اينكه جدا جدا تو چند تا پاكت ؟ و آيا بايد كيس نامبر و يا چيز ديگه روي پاكتها نوشته شده باشه ؟
مرسي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من واكسن هپاتيت 3 مرحله و ديفتري كزاز و ام ام آر رو زدم تو اين هفته مننژيت و آنفولانزا رو ميزنم !
ممكنه بگيد براي ويزاي ازدواج مورد ديگه اي هم هست كه نزده باشم و كدوم يكي هستش كه بايد 2 بار بزنيم ؟ ام ام آر ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
شماره سفارت انکارا برای پرسیدن راجب پرونده و کارامون چند هست ؟