موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه .من تازه عضو شدم .
2 ماهه که مدارکمو فرستادم واسه ویزای k1 ومیخوام بدونم که جریان این واکسنها چیه؟از الان باید بزنم یا بهم میگن کی بزنم؟
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.
موریس مترلینگ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بايد واكسن هپاتيت رو از الان شروع كني مرحله اول رو هر تاريخ كه بزني 1 ماه بعد مرحله دوم و 6 ماه بعد ( از تاريخ اولي ) مرحله سوم رو ميزني و وقتي تاريخ مصاحبه اومد ديفتري كزاز mmr , مننژيت و آنفولانزا رو بزن
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
شاهین عزیز
ازدواج بهتره چون رسمی هست برای نامزدی باید ثابت کنی و عکس و ایمیل و.....اگر شرایط سنهاتون منطقی باشه و کنسولگر باور کنه که این ازدواج سمبلیک نیست.اکر کسی با ویزای ازدواج بره امریکا در امریکا حدود 2 تا 3 هفته بعد گرین کارت میدن.در اونجا باید تا 3 سال با هم در یک خانه زندگی کنید و باورکنند شما زن و شوهر حقیقی هستین.اگر قبل سیتیزن شدن شما در امریکابهم بخوره باید وکیل بگیرین و ثابت کنید که نمیتونین باهم زندگی کنید و اگر نتونین فکر کنم باید کشور امریکا را ترک کنید البته بستگی به ایالتی داره که میرین.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
شک نمیکنن .مدارک شما باید ترجمه قباله و پاسپورت خودتون و همسرتون و شناسنامه هاتون .البته بهتون میگن چه مدارکی لازم هست.و فکر کنم باید مدارکی از قبل از ازدواجتون که با هم دوست بودین رو ارائه بدین مثل عکس و ایمیل.
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال دیگه.
تا جایی که متوجه شدم، اگر دو سال از تاریخ عقد گذشته باشه دیگه گرین کارت کوتاه مدت نمیدن و ۱۰ ساله میدن ( اول اینکه این درست هست یا خیر ؟ )
و اگر مدت عقد کم باشه دو ساله میدن و بعد باید تمدید کرد و ۱۰ ساله میدن ( این هم درسته ؟ )
حالا سوال اینکه اگر مثلا ما الان ( یا چند ماه دیگه ) عقد کنیم و وقتی کار ما درست بشه ... مثلا ۱ سال یا ۱.۵ سال از تاریخ عقد گذشته باشه و کار ما درست بشه ... بعد چی میشه ؟ گرین کارت ۶ ماهه میدن و بعد ۱۰ ساله ؟ یا کلا زیر دو سال رو ( چه ۱ ماه ، چه ۲۳ ماه ) گرین کارت ۲ ساله میدن ؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
شاهین عزیز
این سوالاتتون را میتوانید با megaholding عزیز مطرح کنید چون اطلاعاتشون در این مورد میتونه کمتون کنه.
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم از راهنماییتون. حتما باهاشون مطرح میکنم این موضوع رو.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
شما ميدونيد كه وقتي با يك سيتيزن آمريكا ازدواج ميكنيم اما در ايران عقد ميكنيم اين ازدواج اتوماتيك در آمريكا هم ثبت ميشه يا بايد ازدواج رو تو آمريكا هم دوباره ثبت كنيم ؟ و آيا اينكار ضروري هست؟ واگر تو آمريكا ثبت نشه مشكلي براي شخصي كه وارد آمريكا ميشه پيش مياد؟