موضوعها: 0
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
ممکنه کیس شما بیشتر یا کمتر طول بکشه.کیس ما 6 ماه طول کشید تا approve بشه.اینی که میگین شنیدین فقط خودتونو ناراحت میکنین.بین 6 تا 7 ماه approve میشین.وقتی approve بشین هم نامه به دستتون میریسه هم تو سایت تغییر ایجاد میشه.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
سلام دوستان،
بعد از 3 ماهی که ما در مرحله "Initial Review " بودیم، دیروز به نامزدم ایمیل زدند که کیس ما آپدیت شده و وقتی سایت رو چک کردیم، دیدیم که چراغ "Request for Evidence" روشن شده و نوشته شده که بود که نامه ای برامون ارسال شده مبنی بر درخواست اطلاعات و مدارک اثبات کننده بیشتر.
حالا سوال من اینه که آیا مرحله "Initial Review" ما تموم شده؟ چون من شنیده بودم که بیشتر از این (4-5ماه) طول می کشه؟ و اینکه چه مدارکی رو احتمال داره که خواسته باشند؟ آیا این یک پروسه طبیعی است یا اینکه اشکالی در این کار ما بوده؟
و سوال آخر اینکه بعد از اینکه مدارکی که خواستند رو فرستادیم چقدر بررسی اونها طول می کشه و بعدش وارد چه مرحله ای میشیم؟
ممنون!
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
مرسی رویای عزیز،
آره واقعاً فکر نمی کردم اینقدر زود بگذره. رویا جون این مدارکی که گفتی (عکس و ایمیل و ... ) مگه چیزایی نیست که روز مصاحبه من باید با خودم ببرم؟ قبلش هم باید براشون بفرستیم؟
راستی هنوز نامه به دستتمون نرسیده، معمولاً چقدر زمان می دند تا مدارک رو براشون بفرستیم؟ فکر می کنی تا خرداد نامه وقت سفارت رو به من بدند؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-02-15 ساعت 10:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-02-15 ساعت 11:15 توسط *ROYA*.)
سلام . عزيزم روز مصاحبه اصلا اين مدارك رو نميخوان ، تو همين مرحله براشون ميفرستي و روز مصاحبه فقط اصل شناسنامه + ترجمه + كپي / گواهي عدم سو پيشينه + ترجمه + كپي / عكس گرين كارتي / چند تايي فرم كه بايد پر كرده باشي + كپي / فرم ساپورت مالي + فرم i134 كه نامزدت بايد بفرسته فرم ساپورت مالي هم i134 هست كه بايد پر بشه و بهمراه برگه هاي پرداخت ماليات پنج سال اخير بايد براشون ببريد/ گذرنامه ت + كپي / مدارك مديكال تست رو ازت ميخوان و زماني كه براي ارسال مدارك در اين مرحله قبل از مصاحبه ميدن يكماه هست عزيزم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من گرین کارد دارم و در حال حاضر ساکن آمریکا هستم. سیتیزن نشدم هنوز، دوست دخترم در ایران زندگی میکنه. از چه طریقی میتونم بیارمش اینجا؟ مرسی از پاسخ.
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
با گرین کارت فقط برای ویزای ازدواجی میتونین اقدام کنید و برای ویزای نامزدی نمیتونین اقدام منید که بین 2 تا 3 سال طول میکشه ولی اگه سیتیزن باشین میتونین هم برای ویزای نامزدی اقدام کنید هم برای ویزای ازدواج که بین 9 تا 12 ماه طول میکشه.برای ویزای نامزدی هم باید بتونید رابطه را ثابت کنید و عکس داشته باشین و در 2 سال گذشته همدیگرو دیده باشین.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
سلام دوستان عزیز
من کجا می تونم تجربیات کسایی که بهشون (RFE (Request for Evidence خورده و مدارک اضافه تری ازشون خواستند رو بخونم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-02-19 ساعت 15:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-02-19 ساعت 17:45 توسط *ROYA*.)
خوشحالم كه كمي آرومتر شدي . همون مهر صفحه ورود و خروج خوبه عزيزم و اصلا نگران نباش . وقفه نمي افته و در نهايت تو به آمريكا ميري پيش نامزدت . هميشه نهايت رو ببين دوست من
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من پاسپورت المانی دارم و تا حالا 5 بار امریکا رفتم و ایران زندگی می کنم نامزدم سیتزن امریکاست و فکر می کنم تقریبا اکتبر 2011 برای ویزای نامزدی اقدام کرده ولی هنوز هیچ نامه ای دریافت نکرده یعنی الان 5 ماهه که هیچ خبری نیست ...کسی میدونه اگر من با همین پاسپورت المانیم به امریکا ( توی فرودگاه امریکا ویزای 3 ماهه بهم میدهند ) بروم و اونجا ازدواج کنم و دیگه برنگردم مشکلی برام پیش میاد یا نه؟ یا باید حتما صبر کنم با ویزای نامزدی بروم؟ خواهش می کنم اگر کسی تجربه ای داره بهم بگه ممنون میشم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.نمیدونم سوال مربوط به این تاپیک میشه یا نه؟نامزد من اصرار داره بجای دعوتنامه نامزدی از طریق توریستی اقدام کنم وبگم میخوام برم اونجا ببینمش و شرایط ازدواج اماده کنیم وبرگردیم برا یمراسم و.....دلیلشم اینکه ویزای نامزدی خیلی طولانی وهم اینکه ما اصلا همتو این یکسال ندیدیم به جز تلفن وایمیل و.....!حالا موندم چیکار کنم.فقط داره زمان الکی میگذره.برم فرم 160 پر کنم.برای توریستی b2 اقدام کنم یا زنگ بزنم بهش بگم برای k1 اقدام کنه.چون وارد نیستم میشه خواهش کنم من راهنمایی کنید اول باید چیکارکنم واگه وکیل مطمئن وصادق!!! هم میشناسید حتما.حتما به من معرفی کنید.مرسی