(2012-03-28 ساعت 01:46)sara mas نوشته: سلام دوستان،
من تازه عضو این سایت شدم و خیلی از مطالب استفاده کردم.
راستش شرایط من یکمی با بقیه فرق میکنه، برای همین خواستم از شما کمک بگیرم.
مادر من آمریکا زندگی میکنن و سیتیزن هستن. برای من هم چند سال پیش اقدام کردن و ماه اکتبر approve شد. و الان منتظر وقت سفارت هستم که خودش حدود ۲ سال طول میکشه.
من برای اینکه کم تر منتظر بمونم، میخوام برای ویزای نامزدی اقدام کنم که بتونم زودتر برم پیش دوست پسرم و ازدواج کنیم.
حالا میخواستم ببینم که اون پرونده من مشکلی ایجاد نمیکنه؟ و اینکه من همه جوره الان چک شدم و approve شده. برای پرونده نامزدی باز از اول همه چیزو چک میکنن یا از این پرونده استفاده میکنن و زمان کمتر میشه؟
یه سوال دیگه داشتم که دوست پسر من اینبار که اومد ایران ما با هم عکس نگرفتیم، ولی تابستون برای چندین ماه میاد و میتونیم عکس بگیریم، اگه عکس مال اون موقع باشه که اشکال نداره؟!
ممنون میشم جواب بدین بهم. خیلی ناراحتم از این انتظار
دوست عزیز،
به مهاجرسرا خوش آمدی. درمورد اینکه مراحل ویزای مهاجرت شما به ویزای نامزدی چه تقارنی خواهند داشت و چه جوری می تونند به سرعت پروسه کمک کنند متاسفانه اطلاعاتی ندارم. ولی حدس می زنم که در مورد چک کردن شما بی تاثیر نباشه چونکه به نظر خودم پروسه کار من در قسمت چک شدن (در مقایسه با بقیه) سریعتر بود چون من قبلاً ویزای توریستی آمریکا رو داشتم، التبه که در مورد سفارت آمریکا هیچ چیزی رو 100درصد نمی شه تائید یا تکذیب کرد.
اما در مورد سوال دوم شما:
شما به محض شروع ویزای نامزدی باید یه سری مدارک که نشوندهنده دیدار شما باشه، ارسال کنید. که جزو این مدارک یه سری عکس با هم باید باشه. حالا اگر شما عکس جدید ندارید می تونید عکسهایی که ظرف 2 سال گذشته باهم داشتید رو بفرستید + مدارک سفرهایی که باهم رفتید.
امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کرده باشم.
(2012-03-28 ساعت 11:13)ali ansari نوشته: سلام بر دوستان
آیا کسی اطلاع داره وقتی جواب اف بی آی چک میاد چند روز وقت داری تا بری سفارت یا تاریخ و زمان مشخصی رو اعلام میکنند . و آیا وقتی سفارت میرو پاسپورت رو میگیرن و میگن چند روز دیگمه بیا یا همان روز ویزا میدن
با سپاس
دوست عزیز،
از وقتی که جواب شما از اف بی آی بیاد شما 3 ماه وقت دارید که برای دریافت ویزا به سفارت برید. و زمانی که شما پاسپورتتون رو می دید به سفارت برای دریافت ویزا، سفارت بعد از یکی دو روز پاسپورت شما رو به پست تحویل می ده و حدود 3-5 روز کاری طول می کشه تا به آدرسی که به سفارت میدید براتون ارسال بشه.