موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
قرار شد وكيل بگيريم ، دوباره از اول صبر سخته اما مطمئن بشيم كه همه چى درسته، ممنون
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
خوووووووووووووووب وقت مصاحبه ما هم اومد، چقدر منتظر این روز بودم!!! اگه کسی توصیه ای، پیشنهادی و یا تجربه ای داره خوشحال می شم بشنوم!
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-15 ساعت 12:44)negi نوشته: خوووووووووووووووب وقت مصاحبه ما هم اومد، چقدر منتظر این روز بودم!!! اگه کسی توصیه ای، پیشنهادی و یا تجربه ای داره خوشحال می شم بشنوم!
به سلامتی مبارکه
خوش بحال شما که اداره تون ورمونت بوده و نه کالیفرنیای شلووووووووووووووغ
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
كسى وكيل خوب براى نامزدى سراغ داره ؟ كسى كه كارتون رو انجام داده باشه مطمئن باشه ، ممنون اگه زودتر جواب بدين، ما چند ماه منتظر بوديم اما گويا اصلا مدركِ لازم رو نداده بوديم. ايندفعه ميخوايم كاملا مطمئن كارهامون انجام بشه ، مرسى
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه ۸ ماه منتظر بوديم اما فرم ها رو درست نداده بود ، نامزدم مى خواهد حتما وكيل بگيره چند تا پيدا كرده اما ميخواستم بدونم اگه كسى وكيل خوبى كه كار شو درست كرده معرفى كنه ، ضمنا از سفارت آنكارا اقدام كنيم بهتره يا دوبى؟
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-18 ساعت 16:48)persian88 نوشته: متاسفانه ۸ ماه منتظر بوديم اما فرم ها رو درست نداده بود ، نامزدم مى خواهد حتما وكيل بگيره چند تا پيدا كرده اما ميخواستم بدونم اگه كسى وكيل خوبى كه كار شو درست كرده معرفى كنه ، ضمنا از سفارت آنكارا اقدام كنيم بهتره يا دوبى؟
همه میگن آنکارا خیلی بهتره
من یه وکیل خوب میشناسم که واقعا هم وکیله. آخه خیلی از کسایی که میگن وکیلن درواقع وکیل نیستن و فقط چون اطلاعات خوبی دارن خودشونو وکیل معرفی میکنن. ولی اینی که من میگم اسمش توی virginia state bar و سایت کانون وکلای آمریکا هستش. فکرکنم حدودا 2000 تا ازتون بگیره که البته 420 تاش هزینه i130 هستش و حدود400 تاش هزینه فرم ds230. بقیه اش هم واسه خودش. یعنی کم میگیره. اما خوب طبق قوانین سایت تبلیغ ممنوعه. واسه همین اسم و شماره اشو نمیتونم بدم. فقط میتونم بگم که اسم موسسه حقوقی اش atlantic law firm (alflegalهستش. اگه توی نت سرچ کنی پیداش میکنی.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان:من میخوام از طریق سایت:Http://www.uscis.govپیگیرمرحله پروندم باشم ولی وقتی شماره رسیدم رووارد میکنم errorمیده وازسایت خارج میشه من بایست چیکا کنم دوستان؟خداحافظ