(2013-02-21 ساعت 01:23)arian307 نوشته:(2013-02-20 ساعت 23:05)houmanmir نوشته: بچه ها من این پست تو تاپیک تغییر زمان یا محل مصاحبه گذاشتم ولی کسی جواب نداد ، میشه اینجا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه؟؟عزیزم به نظر من اون چیزی که شما فکر میکنی از طرف اونا اومده که به دستشون رسیده عدم دلیور شدن ایمیلت به اونهاست.... نه تاییدش... از طرف اون ها هم نیست از طرف میل سروره... میشه لطفا سابجکت ایمیلی که برات اومده رو اینجا کپی کنی؟ ( حواصت باشه که کیس نامبرت رو پاک کنی و اینجا کپی نکنی )
سلام دوستان
من میخوام پروندمو که الان تو آنکاراست تغییر بدم به ابوظبی ، چون آنکارا خییلی وقتش دیره!!
البته همون دیشب از سایتش یعنی http://abudhabi.usembassy.gov از قسمت contact us رو انتخاب کردمو براشون تو اون قسمت نوشتم که میخوام این کارو انجام بدم! و تو رسیدی که برا ایمیلم اومد که به دستشون رسیده اسم ایمیلش همین abudhabiIV@state.gov بود . و توش همون چیزایی رو که من نوشتمو نوشته بود! موضوع ایمیلش Interview Location بود و توش case number منو هم زده بود.
آیا درست انتخابش کردم؟ و اینکه این پروسه چند وقت طول میکشه؟ یه سوال دیگه چند روز طول میکشه مه به من خبر بدن با درخواستم موافقت شده؟
الهه خانم لطف کردن به یه سری سوالام جواب دادن ، لطفا دوستایی که این کارو انجام دادن راهنماییم کنن!
ازتون ممنون میشم
اه ، همین الان جواب الهه خانمو دیدم!!! واقعا ممنوونتم الهه خانم مرسی که اینجا همه رو راهنمایی میکنی
اونو متوجم این ایمیلی که اومده فثط به این معنی هست که ایمیل ما رفته به اونجا ، فقطم موضوع ایمیل Interview Location بوده! بقیه همون چیزایی که ما نوشتیم بود
Interview Location
I need to change the location of my interview.
Case Number:****
Applicant name: *** Houman
Email address: ***
My inquiry: I would like to change my interview from Ankara Turkey to Abu Dhabi. Please contact me via email and let me know what to do. My application was approved and sent over to Ankara but they do not have time. I would like to interview in Abu Dhabi. passport # E2***8
Submit date: Tuesday, February 19, 2013
متنشم همین بود، نظر شما چیه؟
رالی، کارولینای شمالی