کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آموزش در مدارس آمریکا
(2014-01-08 ساعت 13:07)milad1995 نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 12:27).Armin. نوشته:  دبیرستان های کالیفرنیا برای ثبت نام چه مدازکی میخوان؟
من کسی تو آمریکا ندارم که قیم من بشه برا همین دنبال یه شرکت میگردم که این کارو برام بکنه.اگر کسی شرکت خوب و با سابقه ای میشناسه لطفا بم معرفی کنه.Smile
ممنون

خيلي ببخشيد مگه با خانواده نمي آييد كه نياز به قيم داريد؟
درضمن به همين راحتي ها هم نيست كه شما ميگي كسي يا شركتي قيم من بشه!!؟؟؟

بله من خودم تنها میام.
یکی از دوستانم بودن که ایشون با پدرشون رفتن و یه فامیل دور هم اونجا داشتن که شد قیم رفیقم و پدرش هم بعد یه مدت که کاراش کرد برگشت ایران!
من کلا بعد از اینکه رفیقم این کارو کرد فکر مهاجرت برا دبیرستان زد به سرم!
پاسخ
تشکر کنندگان:
نقل قول:بله من خودم تنها میام.
یکی از دوستانم بودن که ایشون با پدرشون رفتن و یه فامیل دور هم اونجا داشتن که شد قیم رفیقم و پدرش هم بعد یه مدت که کاراش کرد برگشت ایران!

متأسفم من اطلاعاتی در این گونه موارد ندارم
پاسخ
تشکر کنندگان: .Armin.
(2014-01-09 ساعت 01:04)milad1995 نوشته:  

سلام به همه ی دوستان .من به همراه خانوادم هفته دیگه برای دریافت ویزا به سفارت میریم کیس ما خانوادگیه و بعد چهارده سال انتظار سرانجام میخوایم مهاجرت کنیم اما حالا مشکل بزرگی که داریم مسئله تحصیل دخترم هست که سال سوم دبیرستان درس میخونه وپسرم که چهار سالشه. با خوندن نوشته شما عزیزان نگرانیم از باب پسرم کم شد اما درمورد دخترم نمیدونم باید چی کار کنیم ازیک طرف نمیتونیم تا پنج ماه صبرکنیم که امتحانات پایان سال رو بده از طرفی نمیدونیم وسط سال بیاریمش تکلیف مدرسش چی میشه خواهش میکنم منو راهنمایی کنین ممنون از همه دوستان.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، ojee ، قصه گو ، Alireza 2014
نقل قول:سلام به همه ی دوستان .من به همراه خانوادم هفته دیگه برای دریافت ویزا به سفارت میریم کیس ما خانوادگیه و بعد چهارده سال انتظار سرانجام میخوایم مهاجرت کنیم اما حالا مشکل بزرگی که داریم مسئله تحصیل دخترم هست که سال سوم دبیرستان درس میخونه وپسرم که چهار سالشه. با خوندن نوشته شما عزیزان نگرانیم از باب پسرم کم شد اما درمورد دخترم نمیدونم باید چی کار کنیم ازیک طرف نمیتونیم تا پنج ماه صبرکنیم که امتحانات پایان سال رو بده از طرفی نمیدونیم وسط سال بیاریمش تکلیف مدرسش چی میشه خواهش میکنم منو راهنمایی کنین ممنون از همه دوستان.
سلام
تبریک عرض میکنم.
ببینید سیستم دبیرستان مثل دانشگاه میمونه و اگر کسی درسی رو نتونست پاس کنه semester(=نیمسال) دوم رو دوباره میخونه تا بتونه پاس کنه
من به شخصه به کسانی که شرایط شما را دارند توصیه میکنم که هرچه زودتر مهاجرت کنند چون اینطوری زود تر به مدرسه میروند و زود تر زبان یاد میگیرند
اما شرایط شما فرق میکنه به این دلیل که دختر خانوم شما سال سوم است و این یعنی اینکه بعد از امتحانات نهایی مدرک دیپلم را دریافت خواهند کرد(البته الآن رو نیمدونم اما تا 6 ماه پیش که اینطور بود حال از مدیر مدرسه بپرسید)
و بعد از مهاجرت و تحصیل در اینجا مدرک دیپلم اینجا را هم خواهند داشت این یعنی دو دیپلم.
ضمنا به محض ورود تون برای مدرسه اقدام کنید درسته شاید بگید که آدرس ندارید اما مهم نیست بعدا میتونید عوض کنید.
این تمام چیزی بود که من میدونستم
میلادCoolCool
هر کجا هستم باشم
                       آسمان مال من است
پنجره فکر  هوا عشق
                       زمین  مال  من   است

===================

CoolCool

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، dana ، amin arefi ، amjad ، sanaz asemani ، Rock
(2014-01-12 ساعت 00:19)sholeh del نوشته:  

سلام به همه ی دوستان .من به همراه خانوادم هفته دیگه برای دریافت ویزا به سفارت میریم کیس ما خانوادگیه و بعد چهارده سال انتظار سرانجام میخوایم مهاجرت کنیم اما حالا مشکل بزرگی که داریم مسئله تحصیل دخترم هست که سال سوم دبیرستان درس میخونه وپسرم که چهار سالشه. با خوندن نوشته شما عزیزان نگرانیم از باب پسرم کم شد اما درمورد دخترم نمیدونم باید چی کار کنیم ازیک طرف نمیتونیم تا پنج ماه صبرکنیم که امتحانات پایان سال رو بده از طرفی نمیدونیم وسط سال بیاریمش تکلیف مدرسش چی میشه خواهش میکنم منو راهنمایی کنین ممنون از همه دوستان.
دوست عزیز
اصلا" نگران نباشید . حتی بیست روز مونده به اخر سال هم بیاریدش مهم نیست . لزومی هم نداره 5 ماه صبر کنید . کارت واکسنش رو همراه داشته باشید در ضمن اگر امتحانات نوبت اولش رو داده کارنامه اون رو ترجمه کنید و همراه بیارین.
ما درست اول شروع شدن امتحانات اخر سال یعنی دقیقتر بگم اواسط اردیبهشت اومدیم . دخترم هم 20 روز اینجا مدرسه رفت . سر همون کلاسی هم که تو ایران بود رفت . اینجا به این چیزها کار ندارن فقط به سن بچه نگاه میکنن .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: milad1995 ، amin arefi ، sanaz asemani ، Alireza 2014 ، nora

و یه فامیل دور هم اونجا داشتن که شد قیم رفیقم

سلام
موضوع قیم چیه؟ اولین باره که میشنوم.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-12 ساعت 12:14)fariba_a نوشته:  

و یه فامیل دور هم اونجا داشتن که شد قیم رفیقم

سلام
موضوع قیم چیه؟ اولین باره که میشنوم.

شما أصولا اگر در آمريكا زير 18 سال باشي يا بايد تحت نظر پدر مادر باشي يا سرپرست قانوني
قيم همون سرپرست هاي قانوني هستند همين
ميلادCool
هر کجا هستم باشم
                       آسمان مال من است
پنجره فکر  هوا عشق
                       زمین  مال  من   است

===================

CoolCool

پاسخ
تشکر کنندگان: amin arefi ، fariba_a ، sanaz asemani ، amjad
(2014-01-06 ساعت 10:21)milad1995 نوشته:  
(2014-01-06 ساعت 10:16)navid_1356 نوشته:  
(2014-01-06 ساعت 09:55)milad1995 نوشته:  سلام دوستانSmile
باتوجه به اینکه چند ماهی هست که اینجا(وود لند هیلز) به دبیرستان میرم Cool
و قبل از اومدنم اطلاعات کافی از دبیرستان رو نداشتم و خب به دلیل امتحانات پایان ترم هم وقت جست و جو در مهاجرسرا را نداشتم
خواستم یک تاپیک بازکنم و تجربیات خودم رو بنویسم
که خب باچند مسئله مواجه شدم
1-نمی تونستم تاپیک ایجاد کنم
2-خیلی زیاد میشد و خود من هم اگه نوشته طولانی باشه نمی خونم
3-شاید خیلی چیزا ها شرح بدم که سوال شما نباشه

به همین خاطر همین جا سوالات تون رو بپرسید و مطمئن باشید پاسخ تان را خواهید گرفت
میلادCool
سلام
من یک سوال داشتم میخواستم ببینم برای بچه هایی که از سطح تقریبا بالاتری نسبت به سنشون برخوردار هستند تو خود مدرسه کاری میکنن یا خودمون باید به فکرش باشیم پسر بزرگ من 6 سالشه ولی به نسبت سنش زبان انگلیسی و فارسی رو خوب بلده (خواندن و نوشتن ), دو تا ساز موسیقی هم بلده در کنار اینها اطلاعات عمومی خیلی زیادی هم داره شطرنج در حد عالی به نسبت سنش بازی میکنه و هر چیزی و کافیه یک بار ببینه یا بشنوه دیگه فراموش نمیکنه در کل ضریب هوشی بالایی داره و ما اگه خدا بخواد کارمون درست بشه برای ژانویه 2014 آمریکا هستیم شروع زندگی جدیدمون هم احتمالا تو لس آنجلسه..... کاره خاصی باید براش انجام بدیم یا اینکه تو مدرسه خودشون استعداد یابی میکنن
سلام
در ابتدا به لحاظ داشتن چنین فرزندی به شما تبریک عرض میکنمSmile
اینجا در سطح دبیرستان یک قسمتی به نام magnet وجود داره در این قسمت بچه هایی که شرایط شون بالاتر از بقیه است رو در اونجا قرار میدن
ضمنا تمام این ها توسط خود مدرسه انجام میشه و لازم نیست که شما کار خاصی انجام بدید
اما حقیقتا در سطح دبستان(Elementary School) نمیدانم که باشد یا نه
اما به احتمال 99% چینین امری برای همه مقاطع تحصیلی در آمریکا صادق است.
لطف داري و از اطلاعاتت هم ممنون ميلاد جان راستي تو بخش magnet چي كار ميكنن يعني چه برنامه هايي دارند براي مثال؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-12 ساعت 03:05)sayeh_m نوشته:  
(2014-01-12 ساعت 00:19)sholeh del نوشته:  

دوست عزیز
اصلا" نگران نباشید . حتی بیست روز مونده به اخر سال هم بیاریدش مهم نیست . لزومی هم نداره 5 ماه صبر کنید . کارت واکسنش رو همراه داشته باشید در ضمن اگر امتحانات نوبت اولش رو داده کارنامه اون رو ترجمه کنید و همراه بیارین.
ما درست اول شروع شدن امتحانات اخر سال یعنی دقیقتر بگم اواسط اردیبهشت اومدیم . دخترم هم 20 روز اینجا مدرسه رفت . سر همون کلاسی هم که تو ایران بود رفت . اینجا به این چیزها کار ندارن فقط به سن بچه نگاه میکنن .

سایه جون دوباره سلام،همونطور که قبلا بهتون گفتم خدا بخواد پسر من سپتامبر آینده پیش دبستانی هستش و باید بره کیندر گاردن،اگر با این وضع و اوضاع ویزا گرفتن خدایی نکرده ما دیرتر از سپتامبر آینده برسیم وضعیت مدرسش چی میشه؟بهم گفتی که نگران اینگلیسیش نباشم و ازت ممنونم ولی خوب اگر بخواد از وسط سال بره پیش دبستانی چطور؟اذیت نمیشه؟اگر خدایی نکرده اونقدر دیر ویزا بگیریم که موقع کلاس اولش بشه و اونوقت اونجا کیندر گاردن نره چطور؟بد نمیشه؟ببخشیدخیلی سوال کردم ولی چون دفعه قبل خانمی کردی و کمکم کردی دوباره مزاحمت شدم عزیزم میدونم خودت مادر هستیو درکم میکنیSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: sayeh_m
ساناز جان

زندگي در امريكا و در بدو ورود واقعاً سخته . ولي در حقيقت اين استرس و نگراني رو بايد براي خودتون داشته باشين نه بچه هاتون . بايد خودتون رو براي شرايط خيلي سخت اماده كنيد و مطمينم وقتي اومدين حتي يك روز هم به بچه ها تون فكر نميكنيد چون وضع اونها از همه بهتر خواهد بود Wink
هيچ كسي هم از شما نميپرسه كه بچه شما مهد كودك رفته يا نرفته . باز هم تكرار ميكنم كه براي بچه ها فقط و فقط كارت واكسن لازمه .
موفق باشيد
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، 2013selectee ، sanaz asemani ، sepideh jan ، laili ، amin arefi ، sadeghifa ، amjad ، artam2 ، maryam_a
سلام دوستان ما از طريق لاتاري ويزا گرفتيم (ماه پيش) الان هم من پيش دانشگاهي هستم و امتحانات ترم يك رو دادم حالا ماه ديگه دارم ميرم به نظر شما اونجا بايد چه كار كنم تا در كمترين زمان وارد دانشگاه بشم؟
يك سوال ديگه اينكه من رشته ام رياضي هست ميتوانم اونجا پزشكي بخونم؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-14 ساعت 23:43)Alireza 2014 نوشته:  سلام دوستان ما از طريق لاتاري ويزا گرفتيم (ماه پيش) الان هم من پيش دانشگاهي هستم و امتحانات ترم يك رو دادم حالا ماه ديگه دارم ميرم به نظر شما اونجا بايد چه كار كنم تا در كمترين زمان وارد دانشگاه بشم؟
يك سوال ديگه اينكه من رشته ام رياضي هست ميتوانم اونجا پزشكي بخونم؟
ممنون
بهترين كار براي شما و در سن شما اين است كه در سال اخر دبيرستان اينجا ثبت نام كني .
پاسخ
تشکر کنندگان: milad1995 ، sce ، 2013selectee ، el333 ، amin arefi ، roz 777
سلام دوستان
ما یه پسر دبیرستانی داریم و تصمیم گرفتیم که بیاییم کالیفرنیا ولی چون کسی رو اونجا نداریم واسمون فرقی نداره که کجاش بریم فقط میخوام جایی باشه که واسه یه پسر توی این سن و سال مناسب باشه و دبیرستان خوبی هم اونجا باشه و ایا بهتر هست که واسه شروع یه ایالت دیگه رو انتخاب کنیم و بعد بریم کالیفرنیا یا از اول اونجا شروع کنیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-17 ساعت 21:27)roz 777 نوشته:  سلام دوستان
ما یه پسر دبیرستانی داریم و تصمیم گرفتیم که بیاییم کالیفرنیا ولی چون کسی رو اونجا نداریم واسمون فرقی نداره که کجاش بریم فقط میخوام جایی باشه که واسه یه پسر توی این سن و سال مناسب باشه و دبیرستان خوبی هم اونجا باشه و ایا بهتر هست که واسه شروع یه ایالت دیگه رو انتخاب کنیم و بعد بریم کالیفرنیا یا از اول اونجا شروع کنیم

از لحاظ كلي من بهتون پيشنهاد ميكنم ايالتي رو انتخاب كنيد كه كمتر ايراني باشه تا پروسه آموزش زبان كمتر شه
اما اگر اومديد كاليفرنيا سعي كنيد فرزندتون رو در مدارسي ثبت نام كنيد كه gread اونها 8 و بالاتر تر باشه
ميلادCoolCool
هر کجا هستم باشم
                       آسمان مال من است
پنجره فکر  هوا عشق
                       زمین  مال  من   است

===================

CoolCool

پاسخ
تشکر کنندگان: Reza42 ، amjad ، tartar ، Rock ، disi
milad 1995 عزیز
ممنون میشم دوسوال منو پاسخ بدین
-منابع فارسی زبان درسهای تخصصی دوره دبیرستان مانند فیزیک ، شیمی، ریاضیات دراونجا بدرد میخوره؟ (چون اوایل زبان بچه ها خوب نیست برای تفهیم بهتر درسها )
- پول توجیبی یا هزینه های جاری و نرمال یه جوون به سن شما در هفته چقدر میتونه باشه؟
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان