کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آموزش در مدارس آمریکا
ميلاد عزيزم

خيلي خوشحالم كه در محله خوبي زندگي ميكني و مدرسه خوبي ميري Rolleyes
ولي شايد دامنه اطلاعاتت يك كمي كم باشه ، شايد مدرسه ات فرق داره ، شايد تو خيلي باهاشون قاطي نشدي و خيلي شايدهاي ديگه ولي وقتي پليس ، معلم مدرسه ، سايكولوجيست مدرسه ، و خيلي هايي كه اينجا زندگي كردن و با كالچر اينا بيشتر از من و شما اشنا هستن در مورد اين مسايل صحبت ميكنن ، يعني وجود داره ! من فكر نميكنم اينا تو مدرسه پليس بيارن كه يه مشت دروغ و چاخان تحويل بچه ها بده ! يا سايكولوجيستي كه حداقل تو ٥ تا مدرسه به صورت همزمان كار ميكنه دروغ بگه يا مثلاً خانوم ميانسالي كه سالها تجربه درس دادن تو مدارس كاليفرنيا رو داره همينجوري يه چيزي پرونده باشه ! منم جاي مادر بزرگتم Big Grin يكساله دارم تو اين سايت چرخ ميزنم و هيچ وقت هم تا چيزي رو صد درصد نديدم ، اينجا ننوشتم .
براي تو پسر خوب ارزوي موفقيت ميكنم Rolleyes
راستي باور كن خونه ما تو يه محله گرونه ، خيلي داريم پول اجاره ميديم كه بچه مون مدرسه خوب بره ، در حقيقت ماهي ٥٠٠ دلار اضافه تر ميديم كه مبلغ زياديه !
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza20002 ، soheilbadami ، amjad ، baba manam sanaz ، قصه گو ، ps5 ، amin arefi ، pari pariaaa ، nora
100% حرف هاي شما درسته و من احترام قائل ام. بدي نوشته ها اينه كه لحن صحبت رو نميشه انتقال داد.
در هر حال
من معتقدم مدرسه خوب خيلي مؤثره و ميتونه آينده رو تغيير بده اما من ِاينطور فكر ميكنم حالا كه توي يك مدرسه همه چيز أعم از خوب و بد تنبل و درس خون سالم و مواد مخدري و... با هم هستن چه بهتره وقت مون رو صرف مسائل مهمتر مثل يادگيري زبان و فعال بودن تو مدرسه بكنيم كه در آينده تحصيلي و شغلي خيلي تأثير گذار هست.
با آرزوي موفقيت تمامي مهاجران ايراني
ميلادCool
هر کجا هستم باشم
                       آسمان مال من است
پنجره فکر  هوا عشق
                       زمین  مال  من   است

===================

CoolCool

پاسخ
تشکر کنندگان: sayeh_m ، amjad ، قصه گو ، sepideh jan ، amin arefi ، nora ، disi
(2014-03-11 ساعت 08:35)sayeh_m نوشته:  بحث مدارس تو تاپيك هيوستن داغه ، من اينجا يه چيزهايي مينويسم .
متاسفانه بايد بگم كه اون چيزي كه درجه مدارس خوب و بد رو مشخص ميكنه ، اون چيزهايي كه ما فكر ميكنيم نيست . اگر مدرسه اي ١٠ بود به اون معنا نيست كه توش مواد مخدر پيدا نميشه ، يا دختر باردار نميبينيد Sad در درجه اول اينه كه اون مدرسه مهاجر كمتري داره و در محله خوبي قرار گرفته چون مهاجرها نميتونن جاهاي خيلي گرون برن و كساني كه بيشتر درجه مدرسه رو پايين ميارن مكزيكي ها و سياه ها هستن كه البته مثلاً در ايالتهايي مثل كاليفرنيا ، اورگان و واشنگتن شما به ندرت سياه پوست ميبينيد ولي مكزيكي زياده . شهري كه ما توش زندگي ميكنيم به شهر مدارس خوب مشهوره و خيلي ها از پرتلند و اطراف به اين سمت ميان به خاطر مدرسه هاش ولي متاسفانه اون چيزهايي كه در پست هاي قبليم نوشتم اينجا هم ديده ميشه فقط درجه اش كمتره چشم و هم چشمي به اون شكلي كه در كاليفرنيا بود وجود نداره و بچه ها خيلي مهربونتر هستن ولي وقتي از اول سال دوبار مانور داشتن كه اگر كسي با اسلحه حمله كنه ، بچه ها بايد چه عكس العملي داشته باشن ، وقتي يه پليس رو اوردن كه براي بچه هاي سال هشتم در مورد دبيرستان ، مسايلش و مهمتر از همه مواد مخدر و نحوه پخش اون و غيره صحبت كنه ( با توجه به اينكه اينجا يكي از بهترين دبيرستانهاي امريكا رو داره ) پس يعني وجود داره و يك كلاغ و چهل كلاغ هم نيست . مساىل جنسي هم براي اينا حل شده است و اين ما هستيم كه با اين چيزها مشكل داريم واگرنه اوني كه دخترش تو ١٥ سالگي باردار ميشه و يا همجنس بازه و يا ويد ميكشه اصلاً و ابداً ناراحت نيست . اينا ياد نگرفتن دروغ بگن و يا كاري رو پنهاني انجام بدن كه باز هم جاي شكرش باقيه .
تنها كاري كه ماها ميتونيم انجام بديم اينه كه بچه هامون رو تشويق كنيم كه برامون حرف بزنن ، طوري رفتار نكنيم كه مجبور بشن دروغ بگن ، البته اينو براي اونهايي ميگم كه بچه هاي راهنمايي به بالا دارن واگرنه كه كوچكترها خود به خود با سيستم اينا بزرگ ميشن . هيچ چاره ديگه اي هم به جز اين نيست و هيچ مدرسه اي رو هم نميتونين پيدا كنيد كه اين چيزها توش نباشه . همونقدر كه مشكلات جنسي بچه هاي اينجا براي ما وحشت اوره ، طرز فكر و روش زندگي ما هم براي اينا خنده اوره .
حالا چيز جالبتر اينه كه ، من چند روز پيشها داشتم با دخترم در مورد مساىل اينا صحبت ميكردم و مثلاً بد اينا رو ميگفتم و اينكه اينجور رفتارهاي اينا با فرهنگ ما نميخوره و دوستاي ايرانت خيلي بهتر بودن و غيره ، يهو رفت تو اينستي گرام يكي از دوستاش تو ايران كه اتفاقاً دختر خوب و موفقي هم بود ، عكس هاش رو با يه پسره تو پارتي بهم نشون داد ، خب حقيقتاً عكسهاي جالبي نبودSadبعدش دخترم گفت ، مامان اينا بهترن كه هزار جور كثافت كاري ميكنن و خانواده هاشون هم خبرندارن و دروغ و چاخان ميگن يا اينايي كه اينجا هستن و با روراستي زندگي ميكنن ؟ حقيقتش جوابي نداشتم بدم Sad
به هر حال اميدوارم كه بچه هاي همه ما سالم و موفق باشن Rolleyes

مامان سایه عزیز
من پست های شما رو خوندم و عینا به تاپیک هیوستون منتقل کردم اما متاسفانه مورد تهاجم لفظی دو سه نفر که 2 نفرشان عضو با سابقه مهاجر سرا بودند قرار گرفتم!!!
بگذریم. شاید این موضوع مدارس آمریکا بزرگترین دغدغه من در طی فرآیند مهاجرت باشه. بچه های من چند سال در مدارس انگلیسی دبی درس خوندن و اونجا اصلا - تاکید می کنم اصلا - از این حرفها نبود.
آیا فکر می کنید مدارسی که ریشه های مذهبی دارند یا مشابه آنها می توانند بعنوان مدارس جایگزین درنظر گرفته شوند؟
من یکی را در هیوستون پیدا کردم . لینک زیر را ببینید:
http://www.alhadi.com/
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: sayeh_m ، قصه گو ، pari pariaaa
[quote='sayeh_m' pid='469449' dateline='1394512165']
ميلاد عزيزم

ولي شايد دامنه اطلاعاتت يك كمي كم باشه ، شايد مدرسه ات فرق داره ، شايد تو خيلي باهاشون قاطي نشدي و خيلي شايدهاي ديگه ولي وقتي پليس ، معلم مدرسه ، سايكولوجيست مدرسه ، و خيلي هايي كه اينجا زندگي كردن و با كالچر اينا بيشتر از من و شما اشنا هستن در مورد اين مسايل صحبت ميكنن ، يعني وجود داره ! من فكر نميكنم اينا تو مدرسه پليس بيارن كه يه مشت دروغ و چاخان تحويل بچه ها بده ! يا سايكولوجيستي كه حداقل تو ٥ تا مدرسه به صورت همزمان كار ميكنه دروغ بگه يا مثلاً خانوم ميانسالي كه سالها تجربه درس دادن تو مدارس كاليفرنيا رو داره همينجوري يه چيزي پرونده باشه ! منم جاي مادر بزرگتم Big Grin يكساله دارم تو اين سايت چرخ ميزنم و هيچ وقت هم تا چيزي رو صد درصد نديدم ، اينجا ننوشتم .
راستي باور كن خونه ما تو يه محله گرونه ، خيلي داريم پول اجاره ميديم كه بچه مون مدرسه خوب بره ، در حقيقت ماهي ٥٠٠ دلار اضافه تر ميديم كه مبلغ زياديه !
[/quote
ماهی 500 دلار هزینه بیشتر واسه مدرسه؟؟
من شنیده بودم مدارس مجانیه یا حداقل دولتی ها مجانین!
میشه یه مظنه از هزینه مدارس دولتی و خصوصی متوسط و خوب به من بدین؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-13 ساعت 01:00)Reza20002 نوشته:  
(2014-03-11 ساعت 08:35)sayeh_m نوشته:  بحث مدارس تو تاپيك هيوستن داغه ، من اينجا يه چيزهايي مينويسم .
متاسفانه بايد بگم كه اون چيزي كه درجه مدارس خوب و بد رو مشخص ميكنه ، اون چيزهايي كه ما فكر ميكنيم نيست . اگر مدرسه اي ١٠ بود به اون معنا نيست كه توش مواد مخدر پيدا نميشه ، يا دختر باردار نميبينيد Sad در درجه اول اينه كه اون مدرسه مهاجر كمتري داره و در محله خوبي قرار گرفته چون مهاجرها نميتونن جاهاي خيلي گرون برن و كساني كه بيشتر درجه مدرسه رو پايين ميارن مكزيكي ها و سياه ها هستن كه البته مثلاً در ايالتهايي مثل كاليفرنيا ، اورگان و واشنگتن شما به ندرت سياه پوست ميبينيد ولي مكزيكي زياده . شهري كه ما توش زندگي ميكنيم به شهر مدارس خوب مشهوره و خيلي ها از پرتلند و اطراف به اين سمت ميان به خاطر مدرسه هاش ولي متاسفانه اون چيزهايي كه در پست هاي قبليم نوشتم اينجا هم ديده ميشه فقط درجه اش كمتره چشم و هم چشمي به اون شكلي كه در كاليفرنيا بود وجود نداره و بچه ها خيلي مهربونتر هستن ولي وقتي از اول سال دوبار مانور داشتن كه اگر كسي با اسلحه حمله كنه ، بچه ها بايد چه عكس العملي داشته باشن ، وقتي يه پليس رو اوردن كه براي بچه هاي سال هشتم در مورد دبيرستان ، مسايلش و مهمتر از همه مواد مخدر و نحوه پخش اون و غيره صحبت كنه ( با توجه به اينكه اينجا يكي از بهترين دبيرستانهاي امريكا رو داره ) پس يعني وجود داره و يك كلاغ و چهل كلاغ هم نيست . مساىل جنسي هم براي اينا حل شده است و اين ما هستيم كه با اين چيزها مشكل داريم واگرنه اوني كه دخترش تو ١٥ سالگي باردار ميشه و يا همجنس بازه و يا ويد ميكشه اصلاً و ابداً ناراحت نيست . اينا ياد نگرفتن دروغ بگن و يا كاري رو پنهاني انجام بدن كه باز هم جاي شكرش باقيه .
تنها كاري كه ماها ميتونيم انجام بديم اينه كه بچه هامون رو تشويق كنيم كه برامون حرف بزنن ، طوري رفتار نكنيم كه مجبور بشن دروغ بگن ، البته اينو براي اونهايي ميگم كه بچه هاي راهنمايي به بالا دارن واگرنه كه كوچكترها خود به خود با سيستم اينا بزرگ ميشن . هيچ چاره ديگه اي هم به جز اين نيست و هيچ مدرسه اي رو هم نميتونين پيدا كنيد كه اين چيزها توش نباشه . همونقدر كه مشكلات جنسي بچه هاي اينجا براي ما وحشت اوره ، طرز فكر و روش زندگي ما هم براي اينا خنده اوره .
حالا چيز جالبتر اينه كه ، من چند روز پيشها داشتم با دخترم در مورد مساىل اينا صحبت ميكردم و مثلاً بد اينا رو ميگفتم و اينكه اينجور رفتارهاي اينا با فرهنگ ما نميخوره و دوستاي ايرانت خيلي بهتر بودن و غيره ، يهو رفت تو اينستي گرام يكي از دوستاش تو ايران كه اتفاقاً دختر خوب و موفقي هم بود ، عكس هاش رو با يه پسره تو پارتي بهم نشون داد ، خب حقيقتاً عكسهاي جالبي نبودSadبعدش دخترم گفت ، مامان اينا بهترن كه هزار جور كثافت كاري ميكنن و خانواده هاشون هم خبرندارن و دروغ و چاخان ميگن يا اينايي كه اينجا هستن و با روراستي زندگي ميكنن ؟ حقيقتش جوابي نداشتم بدم Sad
به هر حال اميدوارم كه بچه هاي همه ما سالم و موفق باشن Rolleyes

مامان سایه عزیز
من پست های شما رو خوندم و عینا به تاپیک هیوستون منتقل کردم اما متاسفانه مورد تهاجم لفظی دو سه نفر که 2 نفرشان عضو با سابقه مهاجر سرا بودند قرار گرفتم!!!
بگذریم. شاید این موضوع مدارس آمریکا بزرگترین دغدغه من در طی فرآیند مهاجرت باشه. بچه های من چند سال در مدارس انگلیسی دبی درس خوندن و اونجا اصلا - تاکید می کنم اصلا - از این حرفها نبود.
آیا فکر می کنید مدارسی که ریشه های مذهبی دارند یا مشابه آنها می توانند بعنوان مدارس جایگزین درنظر گرفته شوند؟
اگر به خاطر نوشته های من مورد تهاجم قرار گرفتید متاسفم Sad خب متاسفانه خیلی ها دوست ندارن واقعیت ها رو ببینن و من امثال این جور ایرانی ها رو اینجا زیاد دیدم . خیلی ها هم دامنه اطلاعاتشون کمه که دلایل زیادی میتونه داشته باشه . مثلا" یه دختر خانوم ایرانی دیگه هم تو مدرسه دختر من بود و تازه وارد هم بودن ولی مادرش حتی روز اول مدرسه هم نیومد که بچه اش تنها نباشه , با اینکه خود امریکایی ها همشون اونجا بودن و حتی یکی از مادرهاشون گریه هم کرد که باعث تعجب بود و بعدا" فهمیدم که چون دخترش تازه وارد راهنمایی شده , مادره هیجان زده بوده .
خب طبیعیه که این مادر ایرانی از هیچی خبر نداشته باشه وقتی که نه با دخترش حرف میزنه و نه در محل حضور پیدا میکنه !
حالا از این بحث بگذریم Smile
من یک مدرسه مذهبی در کالیفرنیا دیدم . از نزدیک هم اونجا رو دیدم و کادرش رو هم میشناختم . تو ایرواین و ولی میتونین از این مدارس پیدا کنید ولی تو هیوستون رو نمیدونم . البته این مدارس اینجوری توی کالیفرنیا پولیه و پابلیک نیست . خدا تومن هم شهریه اش هستش !
در مورد اون 500 دلار هم باید بگم که بابت شهریه پرداخت نمیکنیم . بابت اضافه اجاره خونه میدیم . Sad یعنی اگر ما میخواستیم بچه مون رو یه مدرسه معمولی ( درجه 8 ) بفرستیم , توی اون محله اجاره ها برای خونه دو خوابه حدود 850 دلاره . البته محله های خوبیه و بسیار هم امنه فقط اون قسمتها کشاورزی هستش و مکزیکی زیاده برای همین سطح مدارس پایینه . اینجایی که هستیم 500 دلار گرونتر میدیم ولی خب دیگه مثل اینکه چاره ای نیست !
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: soheilbadami ، Reza20002 ، el333 ، amjad ، eybaba ، lighter ، dana ، قصه گو ، amin arefi ، nora
(2014-03-11 ساعت 08:59)sayeh_m نوشته:  ميلاد عزيزم

واقعا اینیکه میگید بسیار موثره و ما بچه دارها مخارجی داریم که خیلی متفاوته و مجبوریم که انجام بدیم. در مورد فضا کلی جامعه و مدرسه هم خب دیگه وقتی توی یک ایالت آبی (رنگش رو میگم ها Big Grin) زندگی میکنین معنیش اینه که از صغیر و کبیر ادمها روشنفکر تر و ازاد ترن ولی خب این تجربه در مثلا جنوب که ما هستیم تقریبا به عکس هست و بار مذهبی مردم بیشتره و بعضی مسائل به نسبت کمتر پیش میان و از طرف دیگه خب ادمهایی که باهاشون سر کار دارید چون افکار بسته تری دارن جور دیگه ای مایه درد سر و دلخوری میشن و هر محیطی مزایا و معایب خودش رو داره. ولی خب یکسری اموزشها و مراقبتها هست که در کل مملکت انجام میشه و صرفنظر از همه مسائل هست و یکیش همون مانوور مواد مخدره که هر ازگاهی سگهای پلیس به مدرسه حمله و همه جا رو بو میکشن از لاکر جیم بچه ها تا بکپکها و غیره و این مسئله عادی ای هست و جزو مراقبتهاست و همینطور منتورینگ که شما گفتید که با بچه ها تک به تک ممکنه صحبت یا مشاوره بشه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: sayeh_m ، el333 ، amjad ، 2013selectee ، Reza20002 ، قصه گو ، amin arefi ، nora
(2014-03-13 ساعت 11:15)soheilbadami نوشته:  
(2014-03-11 ساعت 08:59)sayeh_m نوشته:  ميلاد عزيزم

واقعا اینیکه میگید بسیار موثره و ما بچه دارها مخارجی داریم که خیلی متفاوته و مجبوریم که انجام بدیم. در مورد فضا کلی جامعه و مدرسه هم خب دیگه وقتی توی یک ایالت آبی (رنگش رو میگم ها Big Grin) زندگی میکنین معنیش اینه که از صغیر و کبیر ادمها روشنفکر تر و ازاد ترن ولی خب این تجربه در مثلا جنوب که ما هستیم تقریبا به عکس هست و بار مذهبی مردم بیشتره و بعضی مسائل به نسبت کمتر پیش میان و از طرف دیگه خب ادمهایی که باهاشون سر کار دارید چون افکار بسته تری دارن جور دیگه ای مایه درد سر و دلخوری میشن و هر محیطی مزایا و معایب خودش رو داره. ولی خب یکسری اموزشها و مراقبتها هست که در کل مملکت انجام میشه و صرفنظر از همه مسائل هست و یکیش همون مانوور مواد مخدره که هر ازگاهی سگهای پلیس به مدرسه حمله و همه جا رو بو میکشن از لاکر جیم بچه ها تا بکپکها و غیره و این مسئله عادی ای هست و جزو مراقبتهاست و همینطور منتورینگ که شما گفتید که با بچه ها تک به تک ممکنه صحبت یا مشاوره بشه.

سلام.
خیلی ممنون از شما دوستان که تجربیاتتون رو در اختیار ما بچه دارها قرار میدید. من که شخصا از پستهاتون خیلی استفاده میکنم.
یه نکته جالبی که تو مدت آمریکا بودنم دستگیرم شد، کسانیکه تو رالی باهاشون صحبت میکردم و کهنه مهاجر بودن و چندین شهر و ایالت رو زندگی کرده بودن، میگفتند که رالی واسه بزرگ کردن بچه ها جزو بهترین شهرهای آمریکاست.
اگه عمو سعید گل هم بیاد و یه توضیحات مختصری بده عالی میشه.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، sayeh_m ، Saeedv13 ، soheilbadami ، soli asali ، lighter ، dana ، قصه گو ، sepideh jan ، nora ، rezahoorjandi
(2014-03-13 ساعت 15:32)2013selectee نوشته:  ...یه نکته جالبی که تو مدت آمریکا بودنم دستگیرم شد، کسانیکه تو رالی باهاشون صحبت میکردم و کهنه مهاجر بودن و چندین شهر و ایالت رو زندگی کرده بودن، میگفتند که رالی واسه بزرگ کردن بچه ها جزو بهترین شهرهای آمریکاست.
اگه عمو سعید گل هم بیاد و یه توضیحات مختصری بده عالی میشه.
سعید جان من بر خلاف شما از رالی تکون نخوردم. منم اینو از ایرانی های اینجا شنیدم. به نظر میاد خطرناکترین سنین و اوج بحران در زندگی بچه ها، سالهای دبیرستان باشه که بچه ها احساس استقلال می کنند و سعی می کنند همه چیز رو تجربه کنند. هموطنای عزیزمون می فرمودن مواد مخدر، دزدی از فروشگاه ها، رابطه های آزادانه جنسی، باند بازی و عضویت در دار و دسته های مختلف از مشکلات بچه ها در سنین دبیرستان هست و مدعی بودن در مقایسه با بعضی ایالت های غرب آمریکا در اینجا اینجور مسایل کمتر هست. با این وجود هیچکس نمی تونه مدعی بشه که این مسایل اصلاً وجود نداره. همونطور که دوستان در پست های قبلی اشاره کردند زندگی در محلات بالاشهر ممکنه هزینه بیشتری رو به تازه مهاجرها تحمیل کنه ولی باعث کاهش احتمال آلودگی به این معضلات خواهد شد. همه ما کمابیش برای سعادت فرزندانمون پا به جاده پر پیچ و خم مهاجرت گذاشتیم. امیدوارم از آزادی که بدست آوردن و میارن در جهت مثبت و پیشرفت خودشون بهره ببرن. با آرزوی موفقیت و سعادت برای همه مهاجران مخصوصاً کوچولوترهاRolleyes.
پاسخ
دوستان
مدارک مورد نیاز بچه ها برای ثبت نام در مدارس آمریکا جهت ادامه تحصیل چی هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi
(2014-03-14 ساعت 22:31)Reza20002 نوشته:  دوستان
مدارک مورد نیاز بچه ها برای ثبت نام در مدارس آمریکا جهت ادامه تحصیل چی هست؟

ترجمه آخرين كارنامه مدارك واكسن سوشيال سكيوريتي.
ما خودمون اينا برديم قبول كردن البته براي دبيرستان، مقاطع ديگه رو نميدونم
ميلادCool
هر کجا هستم باشم
                       آسمان مال من است
پنجره فکر  هوا عشق
                       زمین  مال  من   است

===================

CoolCool

پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، قصه گو ، amjad ، sepideh jan ، amin arefi ، rezahoorjandi ، شوشینا
(2014-03-11 ساعت 08:35)sayeh_m نوشته:  

در آمریکا زندگی‌ کنی‌ و بعد بچه را بفرستی مدرسهٔ مذهبی‌ و سنتی ؟
نتایج این کار ‪:‬
۱- بچه مذهبی‌ تر از خودتان بار میاد.
۲-از جامعه اصلی‌  آمریکا دور خواهند ماند.
۳- همیشه احساس کینه به دیگر ادیان پیدا خواهند کرد، چون اون‌ها ازادتر زندگی‌ میکنند، و رفتار‌های مسلمان مذهبی‌ را چیزی در حد ت‪.‬ر‪.‬و‪.‬ر‪.‬ی‪..‬س‪.‬ت می‌دانند.
۴- کودک و نوجوان شما حس حقارت پیدا خواهد کرد، چون تلویزیون و جامعه چیز دیگه تبلیغ می‌کنه و مدرسه چیز دیگه و خانه ایرانی‌ فرهنگ ایران و اسلامی از نوع دیگه.کودک رفتار چند گانه در جامعه میبینه و همیشه عصبی خواهد بود.
۵- با چند تاکودک و نوجوان سومالی و از کشور‌های عربی‌ دوست خواهد شد که فرهنگ عرب را در فرزند شما بیشتر نهادینه خواهد کرد. از جمله طبیعی بودن داشتن چند همسری برای مرد  و جنس دوم بودن زن و....
۶- دور  ماندن از بسیاری از اموزش‌ها‌ی که به بچه بر اساس جنسیت‌شان ممکن آموزش داده نشه.
۷- چشم و گوش بسته بودن بچه‌ها در خیلی‌ از موارد  زندگی‌ و زیاد دانستن در مواردی که لازم نیست بچه چیزی بیش از سنش در مورد اون بداند
و .....
---------
به نظر من بچه را  به مدارس نزدیک منزلتون بزارید.
 با‌هاشون بیشتر دوست بشوید تا حرفاشون را به شما بگویند‪.‬
به فرز ندتان هشدار بدید‪:‬
که در آمریکا داشتن رابطه جنسی‌ یا استفاده از مشروبات الکلی و مواد مخدر زیر ۱۸ سال جرم است و حبس دارد , حتی‌ در مواردی سبب جلب والدین توسط پلیس هم می‌شه.

هر گونه رفتار‌ها قلدر بازی‌ نوجوانان بزرگ تر را به شما خبر بدهند‪.‬ شما هم میتونید به مدیر و پلیس خبر بدید‪.‬
بهشون خطر را نشون بدید. در TV گاهی نوجوانآن بزه کار را در اداره پلیس و باز داشت گاه‌ها نشون میده ‪,‬ اون‌ها را حتما به طور مراتب بزارید ببینند.یا ضبط کنید تا سر فرصت ببینند‪.‬
اگر میخوا‌هید بچه هاتان مسائل مذهبی‌ را یاد بگیرند، هر روز جمعه به نزدیکترین مسجد ببرید و ساعت برنامه مسجد را بپرسید و اون جابا خودتان باشند. بچه‌ها را تنهایی‌ به مسجد نفرستید. به علت پاره‌ای از مسایل که خودتون بهتر میدونید چی‌ میگم.
اگر فرزندتان دوست دارد حجاب داشته باشد اجازه بدید باحجاب به مدرسه برود خیلی‌ از عرب‌ها و آفریقایی مسلمان‌ها و سایر ملل مسلمان با حجاب به مدرسه میروند و کسی‌ هم حق اعتراض نداره و اعتراض نمی‌کنه.و کاملا  آزادی مذهب و عقیده محترم شمرده می‌شه
در نهایت بچه‌ بچه شما است و شما تصمیم گیرنده تا سنّ ۱۸ سالگی برای آنها
کاری نکنید که بعد ۱۸ سالگی بروند و پست سرشان را هم نگاه نکنند و به شما سر نزنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، amjad ، Reza20002 ، matmir ، قصه گو ، sepideh jan ، amin arefi ، shoshina ، aghaghia ، nora ، rezahoorjandi ، maryam_a
Mazlom Khanoom با تشكر فراوان
من به شدت با شما موافقم و ممنونم كه مسائل بالا رو وقت گذاشتيد و نوشتيد
----------------------------------------------------------------------
يك مسئله مهمي رو كه من به تازگي دريافتم و متأسفانه ايرانيان باعث آنها هستند، مسخره كردن يكديگر است.
به تازگي از يكي از دوستانم كه اخيراً به آمريكا مهاجرت كردم شنيدم كه شخصي اونها رو عقب افتاده(اُمُل) ياد كرده و فقط به اين دليل كه مادر ايشون از روسري استفاده ميكنن و من چنين پاسخي به دوستم دادم تا ناراحت نشود:
-اگر شخصي در ايالات متحده زندگي ميكند به اين معناست كه تمامي قوانين و بايد ها و نبايد ها و أصول رفتاري آمريكايي را پذيرفته، آمريكاييان معتقد به آزادي لباس هستند و پوشش ملاكي براي ارزيابي در هيچ زمينه اي نيست و يك آمريكايي زماني كه با يك خانم محجبه صحبت ميكند، درواقع به عنوان همكلاسي يا همكار يا همسايه صحبت ميكند و نه با يك خانم محجبه. اين يك رفتار به شدت درست و پسنديده اي است. پس كسي كه حجاب برايش عقب افتادگي يا اُمُل بودن تلقي ميشود هنوز نتوانسته اين رفتار درست آمريكايي را قبول كند پس اين شخص دچار دوگانگي است و با جامعه آمريكايي مطابق نخواهد شد. در نتيجه بهتر است با اينجور افراد با چنين عقايد اصلا ارتباط نداشته باشيم تا بر روي ما تأثير نداشته باشد.
ميلادCool
هر کجا هستم باشم
                       آسمان مال من است
پنجره فکر  هوا عشق
                       زمین  مال  من   است

===================

CoolCool

پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، mazlom khanom ، amjad ، lighter ، قصه گو ، amin arefi ، nora ، rezahoorjandi ، Rock ، disi
(2014-03-15 ساعت 06:51)mazlom khanom نوشته:  به فرز ندتان هشدار بدید‪:‬
که در آمریکا داشن رابطه جنسی‌ یا استفاده از مشروبات الکلی و مواد مخدر زیر ۱۸ سال جرم است و حبس دارد , حتی‌ در مواردی سبب جلب والدین توسط پلیس هم می‌شه.
صرفا جهت اطلاع :
به خوب و بدیش کار نداریم و اینکه اصولا چقدر باید بچه ها رو ترسوند ! ولی اگر هر دو زیر 18 سال باشند (بعضی ایالات هم انگار 16) جرمی نیست مگر فقط یکیشون بالای 18 باشه و مواد مخدر هم کلا ممنوع است چه بالای 18 و چه زیر اون فقط پاد هست که تو چند ایالت ازاد شده که مخدر شناسایی نشده فعلا گرچه ماهیتا هست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، sayeh_m ، sepideh jan ، amin arefi
(2014-03-15 ساعت 06:51)mazlom khanom نوشته:  
(2014-03-11 ساعت 08:35)sayeh_m نوشته:  

در آمریکا زندگی‌ کنی‌ و بعد بچه را بفرستی مدرسهٔ مذهبی‌ و سنتی ؟
نتایج این کار ‪:‬
۱- بچه مذهبی‌ تر از خودتان بار میاد.
۲-از جامعه اصلی‌  آمریکا دور خواهند ماند.
۳- همیشه احساس کینه به دیگر ادیان پیدا خواهند کرد، چون اون‌ها ازادتر زندگی‌ میکنند، و رفتار‌های مسلمان مذهبی‌ را چیزی در حد ت‪.‬ر‪.‬و‪.‬ر‪.‬ی‪..‬س‪.‬ت می‌دانند.
۴- کودک و نوجوان شما حس حقارت پیدا خواهد کرد، چون تلویزیون و جامعه چیز دیگه تبلیغ می‌کنه و مدرسه چیز دیگه و خانه ایرانی‌ فرهنگ ایران و اسلامی از نوع دیگه.کودک رفتار چند گانه در جامعه میبینه و همیشه عصبی خواهد بود.
۵- با چند تاکودک و نوجوان سومالی و از کشور‌های عربی‌ دوست خواهد شد که فرهنگ عرب را در فرزند شما بیشتر نهادینه خواهد کرد. از جمله طبیعی بودن داشتن چند همسری برای مرد  و جنس دوم بودن زن و....
۶- دور  ماندن از بسیاری از اموزش‌ها‌ی که به بچه بر اساس جنسیت‌شان ممکن آموزش داده نشه.
۷- چشم و گوش بسته بودن بچه‌ها در خیلی‌ از موارد  زندگی‌ و زیاد دانستن در مواردی که لازم نیست بچه چیزی بیش از سنش در مورد اون بداند
و .....
---------
به نظر من بچه را  به مدارس نزدیک منزلتون بزارید.
 با‌هاشون بیشتر دوست بشوید تا حرفاشون را به شما بگویند‪.‬
به فرز ندتان هشدار بدید‪:‬
که در آمریکا داشن رابطه جنسی‌ یا استفاده از مشروبات الکلی و مواد مخدر زیر ۱۸ سال جرم است و حبس دارد , حتی‌ در مواردی سبب جلب والدین توسط پلیس هم می‌شه.

هر گونه رفتار‌ها قلدر بازی‌ نوجوانان بزرگ تر را به شما خبر بدهند‪.‬ شما هم میتونید به مدیر و پلیس خبر بدید‪.‬
بهشون خطر را نشون بدید. در TV گاهی نوجوانآن بزه کار را در اداره پلیس و باز داشت گاه‌ها نشون میده ‪,‬ اون‌ها را حتما به طور مراتب بزارید ببینند.یا ضبط کنید تا سر فرصت ببینند‪.‬
اگر میخوا‌هید بچه هاتان مسائل مذهبی‌ را یاد بگیرند، هر روز جمعه به نزدیکترین مسجد ببرید و ساعت برنامه مسجد را بپرسید و اون جابا خودتان باشند. بچه‌ها را تنهایی‌ به مسجد نفرستید. به علت پاره‌ای از مسایل که خودتون بهتر میدونید چی‌ میگم.
اگر فرزندتان دوست دارد حجاب داشته باشد اجازه بدید باحجاب به مدرسه برود خیلی‌ از عرب‌ها و آفریقایی مسلمان‌ها و سایر ملل مسلمان با حجاب به مدرسه میروند و کسی‌ هم حق اعتراض نداره و اعتراض نمی‌کنه.و کاملا  آزادی مذهب و عقیده محترم شمرده می‌شه
در نهایت بچه‌ بچه شما است و شما تصمیم گیرنده تا سنّ ۱۸ سالگی برای آنها
کاری نکنید که بعد ۱۸ سالگی بروند و پست سرشان را هم نگاه نکنند و به شما سر نزنند.

چشم
پاسخ
تشکر کنندگان: mazlom khanom ، khder
پاد همون حشیش یا مارجونا است قانونی شدن یا نشدن حشیش چیزی از مخدر بودن حشیش کم نمی‌کنه.

دولت آمریکا می‌خواد جلو ی قاچاق حشیش یا به به قول بعضی‌‌ها پاد را بگیره . به خاطر همین قانونیش کرده تا هم قاچاق نشه هم از تولید در داخل کشور پول در بیاره .
هم افرادی که دوست دارند خودشون را در مواد مخدر خفّه کنند، بتوانند زودتر خفه کنند تا دولت و بیمه‌ مجبور نباشند هزینه درمان اون را حتی‌ به مقدار کوچک سال‌ها تامین کند.
چون میتواند با دادن مهاجرت از طریق لاتاری یا انواع مهاجرت‌های دیگه جمعیت از دست رفته را به راحتی‌ جبران کنند. نژاد هم که زیاد مهم نیست چون میتونند سهمیه بندی کنند که از چه نژادی بیشتر یا کمتر وارد کنند.

قابل ذکر هست که هنوز چندین ایالت حاضر نیستند پاد ( حشیش یا علف) را تو ایالتشان تبلیغ کنند، حالا سیاست دولت به خودش مربوطه. هر چی‌ که آزاد ه‌ لزوماً خوب نیست.

تو همین ایالت‌هایی‌ که شما میگید ۱۶ سال رابطه جنسی‌ آزاد است. تو مدارس مذهبی‌ مسیحی‌‌ها دخترانه زیر ۱۶ سال را به ازدواج مردان تا ۸۵ ساله هم میتونند در بیارند، حتا (۱۱ و ۱۰ سال) و تا شکایتی ازشون نشه، کسی‌ نمیتونه به پلیس بکشند شان. (مراجعه به برنامهٔ TV دکتر فیل)
مغز بچه‌ها عموماً تا ۱۸ سالگی و گاهی‌ بعضی‌ تا ۲۱ سالگی در حال رشد است، پس حداقل اجازه بدید تا رشد کاملا مغز تصمیمات خطرناک نگیرند..
پاسخ
تشکر کنندگان: milad1995 ، amjad ، amin arefi ، Rock ، shahin2737

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان