موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='sayeh_m' pid='469449' dateline='1394512165']
ميلاد عزيزم
خيلي خوشحالم كه در محله خوبي زندگي ميكني و مدرسه خوبي ميري
ولي شايد دامنه اطلاعاتت يك كمي كم باشه ، شايد مدرسه ات فرق داره ، شايد تو خيلي باهاشون قاطي نشدي و خيلي شايدهاي ديگه ولي وقتي پليس ، معلم مدرسه ، سايكولوجيست مدرسه ، و خيلي هايي كه اينجا زندگي كردن و با كالچر اينا بيشتر از من و شما اشنا هستن در مورد اين مسايل صحبت ميكنن ، يعني وجود داره ! من فكر نميكنم اينا تو مدرسه پليس بيارن كه يه مشت دروغ و چاخان تحويل بچه ها بده ! يا سايكولوجيستي كه حداقل تو ٥ تا مدرسه به صورت همزمان كار ميكنه دروغ بگه يا مثلاً خانوم ميانسالي كه سالها تجربه درس دادن تو مدارس كاليفرنيا رو داره همينجوري يه چيزي پرونده باشه ! منم جاي مادر بزرگتم يكساله دارم تو اين سايت چرخ ميزنم و هيچ وقت هم تا چيزي رو صد درصد نديدم ، اينجا ننوشتم .
براي تو پسر خوب ارزوي موفقيت ميكنم
راستي باور كن خونه ما تو يه محله گرونه ، خيلي داريم پول اجاره ميديم كه بچه مون مدرسه خوب بره ، در حقيقت ماهي ٥٠٠ دلار اضافه تر ميديم كه مبلغ زياديه !
[/quote
ماهی 500 دلار هزینه بیشتر واسه مدرسه؟؟
من شنیده بودم مدارس مجانیه یا حداقل دولتی ها مجانین!
میشه یه مظنه از هزینه مدارس دولتی و خصوصی متوسط و خوب به من بدین؟
ممنون
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
مدارک مورد نیاز بچه ها برای ثبت نام در مدارس آمریکا جهت ادامه تحصیل چی هست؟
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2014-03-15 ساعت 11:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-15 ساعت 11:32 توسط soheilbadami.)
(2014-03-15 ساعت 06:51)mazlom khanom نوشته: به فرز ندتان هشدار بدید:
که در آمریکا داشن رابطه جنسی یا استفاده از مشروبات الکلی و مواد مخدر زیر ۱۸ سال جرم است و حبس دارد , حتی در مواردی سبب جلب والدین توسط پلیس هم میشه.
صرفا جهت اطلاع :
به خوب و بدیش کار نداریم و اینکه اصولا چقدر باید بچه ها رو ترسوند ! ولی اگر هر دو زیر 18 سال باشند (بعضی ایالات هم انگار 16) جرمی نیست مگر فقط یکیشون بالای 18 باشه و مواد مخدر هم کلا ممنوع است چه بالای 18 و چه زیر اون فقط پاد هست که تو چند ایالت ازاد شده که مخدر شناسایی نشده فعلا گرچه ماهیتا هست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-15 ساعت 06:51)mazlom khanom نوشته: (2014-03-13 ساعت 01:00)Reza20002 نوشته: (2014-03-11 ساعت 08:35)sayeh_m نوشته:
بگذریم. شاید این موضوع مدارس آمریکا بزرگترین دغدغه من در طی فرآیند مهاجرت باشه. بچه های من چند سال در مدارس انگلیسی دبی درس خوندن و اونجا اصلا - تاکید می کنم اصلا - از این حرفها نبود.
آیا فکر می کنید مدارسی که ریشه های مذهبی دارند یا مشابه آنها می توانند بعنوان مدارس جایگزین درنظر گرفته شوند؟
من یکی را در هیوستون پیدا کردم . لینک زیر را ببینید:
http://www.alhadi.com/
در آمریکا زندگی کنی و بعد بچه را بفرستی مدرسهٔ مذهبی و سنتی ؟
نتایج این کار :
۱- بچه مذهبی تر از خودتان بار میاد.
۲-از جامعه اصلی آمریکا دور خواهند ماند.
۳- همیشه احساس کینه به دیگر ادیان پیدا خواهند کرد، چون اونها ازادتر زندگی میکنند، و رفتارهای مسلمان مذهبی را چیزی در حد ت.ر.و.ر.ی..س.ت میدانند.
۴- کودک و نوجوان شما حس حقارت پیدا خواهد کرد، چون تلویزیون و جامعه چیز دیگه تبلیغ میکنه و مدرسه چیز دیگه و خانه ایرانی فرهنگ ایران و اسلامی از نوع دیگه.کودک رفتار چند گانه در جامعه میبینه و همیشه عصبی خواهد بود.
۵- با چند تاکودک و نوجوان سومالی و از کشورهای عربی دوست خواهد شد که فرهنگ عرب را در فرزند شما بیشتر نهادینه خواهد کرد. از جمله طبیعی بودن داشتن چند همسری برای مرد و جنس دوم بودن زن و....
۶- دور ماندن از بسیاری از اموزشهای که به بچه بر اساس جنسیتشان ممکن آموزش داده نشه.
۷- چشم و گوش بسته بودن بچهها در خیلی از موارد زندگی و زیاد دانستن در مواردی که لازم نیست بچه چیزی بیش از سنش در مورد اون بداند
و .....
---------
به نظر من بچه را به مدارس نزدیک منزلتون بزارید.
باهاشون بیشتر دوست بشوید تا حرفاشون را به شما بگویند.
به فرز ندتان هشدار بدید:
که در آمریکا داشن رابطه جنسی یا استفاده از مشروبات الکلی و مواد مخدر زیر ۱۸ سال جرم است و حبس دارد , حتی در مواردی سبب جلب والدین توسط پلیس هم میشه.
هر گونه رفتارها قلدر بازی نوجوانان بزرگ تر را به شما خبر بدهند. شما هم میتونید به مدیر و پلیس خبر بدید.
بهشون خطر را نشون بدید. در TV گاهی نوجوانآن بزه کار را در اداره پلیس و باز داشت گاهها نشون میده , اونها را حتما به طور مراتب بزارید ببینند.یا ضبط کنید تا سر فرصت ببینند.
اگر میخواهید بچه هاتان مسائل مذهبی را یاد بگیرند، هر روز جمعه به نزدیکترین مسجد ببرید و ساعت برنامه مسجد را بپرسید و اون جابا خودتان باشند. بچهها را تنهایی به مسجد نفرستید. به علت پارهای از مسایل که خودتون بهتر میدونید چی میگم.
اگر فرزندتان دوست دارد حجاب داشته باشد اجازه بدید باحجاب به مدرسه برود خیلی از عربها و آفریقایی مسلمانها و سایر ملل مسلمان با حجاب به مدرسه میروند و کسی هم حق اعتراض نداره و اعتراض نمیکنه.و کاملا آزادی مذهب و عقیده محترم شمرده میشه
در نهایت بچه بچه شما است و شما تصمیم گیرنده تا سنّ ۱۸ سالگی برای آنها
کاری نکنید که بعد ۱۸ سالگی بروند و پست سرشان را هم نگاه نکنند و به شما سر نزنند.
چشم
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
2014-03-15 ساعت 22:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-15 ساعت 22:03 توسط mazlom khanom.)
پاد همون حشیش یا مارجونا است قانونی شدن یا نشدن حشیش چیزی از مخدر بودن حشیش کم نمیکنه.
دولت آمریکا میخواد جلو ی قاچاق حشیش یا به به قول بعضیها پاد را بگیره . به خاطر همین قانونیش کرده تا هم قاچاق نشه هم از تولید در داخل کشور پول در بیاره .
هم افرادی که دوست دارند خودشون را در مواد مخدر خفّه کنند، بتوانند زودتر خفه کنند تا دولت و بیمه مجبور نباشند هزینه درمان اون را حتی به مقدار کوچک سالها تامین کند.
چون میتواند با دادن مهاجرت از طریق لاتاری یا انواع مهاجرتهای دیگه جمعیت از دست رفته را به راحتی جبران کنند. نژاد هم که زیاد مهم نیست چون میتونند سهمیه بندی کنند که از چه نژادی بیشتر یا کمتر وارد کنند.
قابل ذکر هست که هنوز چندین ایالت حاضر نیستند پاد ( حشیش یا علف) را تو ایالتشان تبلیغ کنند، حالا سیاست دولت به خودش مربوطه. هر چی که آزاد ه لزوماً خوب نیست.
تو همین ایالتهایی که شما میگید ۱۶ سال رابطه جنسی آزاد است. تو مدارس مذهبی مسیحیها دخترانه زیر ۱۶ سال را به ازدواج مردان تا ۸۵ ساله هم میتونند در بیارند، حتا (۱۱ و ۱۰ سال) و تا شکایتی ازشون نشه، کسی نمیتونه به پلیس بکشند شان. (مراجعه به برنامهٔ TV دکتر فیل)
مغز بچهها عموماً تا ۱۸ سالگی و گاهی بعضی تا ۲۱ سالگی در حال رشد است، پس حداقل اجازه بدید تا رشد کاملا مغز تصمیمات خطرناک نگیرند..