کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آموزش در مدارس آمریکا
حالا که میلاد جان اومدی یه سوال دارم ایا درسی هایی هست که خودت بتونی انتخابشون کنی ؟ مثلا یکی مثل من میتونه توی دبیرستان هم درس های تخصصی کامپیوتر رو بخونه ؟
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi
(2014-04-29 ساعت 21:32)ps5 نوشته:  حالا که میلاد جان اومدی یه سوال دارم ایا درسی هایی هست که خودت بتونی انتخابشون کنی ؟ مثلا یکی مثل من میتونه توی دبیرستان هم درس های تخصصی کامپیوتر رو بخونه ؟
بله اینجا اگر درس هایی رو که لازمه(اصل کاری ها رو)خونده باشی میتونی انتخاب کنی البته باید خودتون هم بگید که فلان کلاس رو میخوام
میلادCool
هر کجا هستم باشم
                       آسمان مال من است
پنجره فکر  هوا عشق
                       زمین  مال  من   است

===================

CoolCool

پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، ps5 ، rezahoorjandi ، قصه گو
سلام دوستان؛ برای ثبت نام بچه ها در مدرسه حتمآ باید زیپ کد محل سکونت با مدرسه یکی باشه که ثبت نام کنن؟ یا اینکه مدرسه ها مجموعه ای از zip code ها رو پوشش میدن ؟ اگر اینطوره چطور و از چه مرجعی میشه متوجه شد که کدوم زیپ کد ها با کدوم مدرسه ها در ارتباطند... ممنونم از راهنماییتون
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، قصه گو ، sepideh jan
(2014-05-07 ساعت 21:02)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان؛ برای ثبت نام بچه ها در مدرسه حتمآ باید زیپ کد محل سکونت با مدرسه یکی باشه که ثبت نام کنن؟ یا اینکه مدرسه ها مجموعه ای از zip code ها رو پوشش میدن ؟ اگر اینطوره چطور و از چه مرجعی میشه متوجه شد که کدوم زیپ کد ها با کدوم مدرسه ها در ارتباطند... ممنونم از راهنماییتون

سلام

با مراجعه به سایت زیللو وقتی آدرس رو میدی در انتها بد از مشخصات خونه‌های موجو د مدرسه‌های اون منطقه و رنکینگ اونو بهتون میده http://www.zillow.com/
پاسخ
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، Reza20002 ، ps5 ، nora ، rezahoorjandi ، قصه گو ، amin arefi
لزوما نبايد زيپ كد مدرسه با محل سكونت يكي باشه ميتونه فرق داشته باشه.
اگر مدرسه از فاصله زياد إيراد گرفت ميتونيد از آدرس يكي از دوستان تون استفاده كنيد و بعد از دوماه بريد و أعلام كنيد كه خونتون رو عوض كرديد.اينطوري هيچ كاري ندارن.
ميلادCool
هر کجا هستم باشم
                       آسمان مال من است
پنجره فکر  هوا عشق
                       زمین  مال  من   است

===================

CoolCool

پاسخ
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، Reza20002 ، ps5 ، amjad ، rezahoorjandi ، قصه گو ، kiana11 ، amin arefi ، sepideh jan
دوستان من مدارک 3 ساله دبیرستان و پیش دانشگاهی و مدرک دانشگاهی و ریز نمرات آن را ترجمه کردم ولی تاییدیه ندارم آیا باید تاییدیه دادگستری و امور خارجه هم بگیرم؟
و اینکه اگر بخواهم اونجا ادامه تخصیل بدم چون از اول میحواهم شروع کنم به مدارک 3 ساله راهنمایی و 5 ساله دبستان هم احتیاجی هست؟
do the best with what you have and where you are
شماره کیس: 2014AS000001xxx،تاریخ رویت قبولی: 1 MAY، کنسولگری: آنکارا، ارسال فرمهای سری اول: JULY-Email،تأییدیه :یک هفته بعد، تعداد نفرات:1 نفر، کارنت شدن کیس: AUG/15، نامه دوم: 20 NOV، مصاحبه: ژانویه، دریافت ویزا: ژانویه (یک ضرب)، ورود به آمریکا: اگه خدا بخواد به زودی، دریافت گرین کارت:؟
پاسخ
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، قصه گو ، pari pariaaa ، hedilamar
بچه ها سلام
من یک دختر ۱۳ ساله دارم وکلاس هفتم را تمام کرده در ایران ومی خواستیم دسامبر به امریکا بیایم ، حالا امکان دارد وسط سال تحصیلی دختر من را قبول نکنند وبگذارند سال بعد ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، lighter
(2014-05-08 ساعت 11:33)milad1995 نوشته:  لزوما نبايد زيپ كد مدرسه با محل سكونت يكي باشه ميتونه فرق داشته باشه.
اگر مدرسه از فاصله زياد إيراد گرفت ميتونيد از آدرس يكي از دوستان تون استفاده كنيد و بعد از دوماه بريد و أعلام كنيد كه خونتون رو عوض كرديد.اينطوري هيچ كاري ندارن.
ميلادCool
من همين هفته پيش اونجا بودم و دنبال خونه و مدرسه و طبق سوالهايي كه كردم و جواب دادن اين كار و قبلا ميكردن ولي ديگه لوس شده وخيلي سخت ميگيرن و عملي نيست مگر اينكه واقعا كسي تو اون محله باشه ازش اجاره نامه بگيريد و طبعا مالياتشو هم بدين من بخاطر همين مدرسه دارم كلي خونه گرونتر ميخرم فقط بخاطر مدرسه ممنون ميشم اگه واقعا منبع موثقي دارين بيشتر توضيح بدين
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
سلام به همه ی شما
من یک سوال داشتم
من سیتیزن امریکا هستم ولی خوب تا حالا به امریکا نرفتم چون پدرم بوده من هم از طریق سفارت سوییس (حافظ منافع امریکا) درخواست دادیم و پاسپورت امریکایی گرفتم حالا بگذریم از این مبحث انگیلیسی من در حدیه که بتونم گلیمم رو از آب بیرون بکشم ولی نه در حد صحبت های مدرسه و درس و اینا
و سوال من اینه که اونجا دوره خاصی رو باید بگذرونم و باید امتحان خاصی بدم تو مدارس چون کلا خانوادگی تا پایان سال میریم از ایران می خواستم همین رو بدونم که چه کار خاصی باید انجام بدم در ضمن من دوم دبیرستان میرم و کلا معدل 20 هستم یعنی با سختی های درسی و کلاس و اینا مشکل ندارم D:
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter
دوستان سلام.قبل از هر چيز خواهش ميكنم به سوالاتم نخنديد.....اينا نگراني هاي يه مادره!! ما ٢٩ آگوست اولين سفرمون به سياتل و كركلنده. دو سپتامبر دبيرستان دخترم شروع ميشه.يعني اول سپتامبر بايد بريم ثبت نام و با توجه به فرهنگ اونجا، روز اول چي بپوشه؟!؟
دخترم امسال ديپلمه شد ولي ترجيح ميديم به خاطر آشنايي بيشتر با فرهنگ اونجا، امسال دبيرستان بره نه كالج.آيا بايد گواهي ديپلم و ريز نمرات ترجمه بشه يا اهميت نداره؟!؟ خوشبختانه دخترم به زبان تسلط داره و از اين بابت نگراني ندارم. اگه بايد مطالعه ي خاصي انجام بده پيشنهاد بديد، ممنون ميشم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: peymanmohajer ، lighter ، maryam_a ، pari pariaaa
(2014-07-08 ساعت 00:14)قصه گو نوشته:  دوستان سلام.قبل از هر چيز خواهش ميكنم به سوالاتم نخنديد.....اينا نگراني هاي يه مادره!! ما ٢٩ آگوست اولين سفرمون به سياتل و كركلنده. دو سپتامبر دبيرستان دخترم شروع ميشه.يعني اول سپتامبر بايد بريم ثبت نام و با توجه به فرهنگ اونجا، روز اول چي بپوشه؟!؟
دخترم امسال ديپلمه شد ولي ترجيح ميديم به خاطر آشنايي بيشتر با فرهنگ اونجا، امسال دبيرستان بره نه كالج.آيا بايد گواهي ديپلم و ريز نمرات ترجمه بشه يا اهميت نداره؟!؟ خوشبختانه دخترم به زبان تسلط داره و از اين بابت نگراني ندارم. اگه بايد مطالعه ي خاصي انجام بده پيشنهاد بديد، ممنون ميشم.

من كه هيچ چيز خنده داري نديدم. اتفاقا اينا مسائل مهم و سرنوشت سازيه. حالا مگه بفرستيدش ابتدايي يا دبيرستان يا كالج يا مگه فرقي تو يادگيري فرهنگ اونا ميكنه؟ من پيشنهاد ميكنم مستقيم بفرستيدش كالج كه حداقل اعتماد به نفسشو به باد نديد. به نظرم شما نگران اين چيزا نباشيد چون بچه ها و نوجوونا انقدر سريع با همه چيز آشنا ميشن كه باورنكردنيه. تصورم اينكه كه بچه هاي كالج حداقل پخته تر از بچه هاي دبيرستانن. Smile
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
پاسخ
تشکر کنندگان: سیمین راد ، lighter ، Rock ، قصه گو ، pari pariaaa ، rasool1
درست مي فرماييد، آخه من حتي در مورد اين كه چي بپوشه هم نگرانم.جالبه بهم گفتن كه در دبيرستان جوي حاكمه تقريباً مثل دبيرستان هاي ايران، بچه ها از قبل همديگه رو ميشناسن و گروه هاي دوستي خودشون رو دارن و افراد جديد رو نمي پذيرن و شيطنت مي كنن كه تو از كجا اومدي؟! اينا رو از منابع موثق شنيده ام،ميگن توي كالج اينطور نيست چون همه از جاهاي مختلف ميان.اما حقيقتش الان نميتونم هزينه كنم.ميدونيد كه اگه يه سال بمونيم، هزينه ي كالج نصف ميشه.ولي ميخوام بدونم دبيرستان ، مدارك اينجا رو ميخواد كه ترجمه كنم يا فقط امتحان خودشون ملاكه؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، pari pariaaa ، rasool1
(2014-07-08 ساعت 08:49)قصه گو نوشته:  درست مي فرماييد، آخه من حتي در مورد اين كه چي بپوشه هم نگرانم.جالبه بهم گفتن كه در دبيرستان جوي حاكمه تقريباً مثل دبيرستان هاي ايران، بچه ها از قبل همديگه رو ميشناسن و گروه هاي دوستي خودشون رو دارن و افراد جديد رو نمي پذيرن و شيطنت مي كنن كه تو از كجا اومدي؟! اينا رو از منابع موثق شنيده ام،ميگن توي كالج اينطور نيست چون همه از جاهاي مختلف ميان.اما حقيقتش الان نميتونم هزينه كنم.ميدونيد كه اگه يه سال بمونيم، هزينه ي كالج نصف ميشه.ولي ميخوام بدونم دبيرستان ، مدارك اينجا رو ميخواد كه ترجمه كنم يا فقط امتحان خودشون ملاكه؟
اینکه چی بپوشه زیاد مهم نیست . خب دو روز اول شلوار جین با یه تی شرت بپوشه بعد ببینه اونهای دیگه چی پوشیدن Wink بستگی به ایالت و مدرسه هم داره . خب مثلا" اگه کالیفرنیا , مخصوصا" محله پولدارها بری خب مسلما" با خیلی جاهای دیگه فرق میکنه . مثلا" اینجا تو اورگان , ما تو یکی از بهترین محلات اینجا هستیم , دخترمم هم تو یکی از بهترین مدرسه ها میره ولی بعضی از بچه ها با دمپایی لاانگشتی و گاهی هم پیژامه میان مدرسه . کلا" هر جور راحت هستن همون کار رو میکنن . ولی تو کالیفرنیا اینطوری نبود . در هر صورت هر جا باشین شلوار جین و بلوز روی مد هستش Wink
تو مدرسه هم بهتون درست گفتن , بچه ها گروه دارن ولی روز اول و دوم مدرسه میان سراغ تازه وارد ها و معمولا" همون روزهای اول باید دوست انتخاب کنه واگرنه شانس دوست یابی کم میشه . البته اینم باز بر میگرده به اینکه کجا برین و بچه های اونجا چقدر دوستانه برخورد کنن !
ای دوست قصه گو ! ای مادر نگران ! اگه این تاپیک رو خونده بودین , هزار بار نوشته شده که چه مدارکی برای ثبت نام لازمه Winkخود من فکر کنم سه بار همین جا نوشتم ولی باز هم مینویسم , کارت واکسن و ترجمه کارنامه سال آخر , فقط همین لازمه!
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
مامان سايه ي گلم مرسي از جوابتون.ما داريم مي ريم كركلند سياتل.من همه رو خوندم به خدا.موضوع اينه كه به غير از كارت واكسن ، مي گفتن كاري به آخرين مدرك ندارن و ازش امتحان sat مي گيرن. اين بود كه منو سر در گم كرد!!
پاسخ
تشکر کنندگان: sayeh_m ، pari pariaaa ، sepideh jan ، rasool1
باسلام.
دوستانی که مطلع هستید لطفا راهنمایی کنند که برای ثبت نام بچه های دبستانی چه مدارکی در کالیفرنیا نیاز میباشد؟
آیا کارنامه می باید ترجمه شود ؟ و آیا میبایست به تایید آموزش و پرورش هم برسد؟
چه مدارک دیگری لازم است؟
ممنون
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، sepideh jan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان