کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آموزش در مدارس آمریکا
دوستان ببخشید ما احتمالا هفته دیگه یا دو هفته دیگه داریم میریم برای ماه های اول توی سن حوزه هستیم تا ببینیم بعد چی میشه با اینکه کلا قصد نداشتم کارنامه ببرم اما به خاطر مسائلی مجبور شدیم وسط امتحان های خرداد ول کنیم و بریم دنبال ویزا و کارنامه بی کارنامه الان میخواستم ببینم مشکلی پیش میاد ؟ (بنده دوم دبیرستان هستم) از نظر زبان هم اونقدری بلدم که منظور رو برسونم و مطمئنم به یک هفته نمیکشه که کلا یاد میگیرم این رو هم بگم که با امتحان و تست و هر چیز دیگه ای اصلا مشکل ندارم یعنی میگم اگر بهم گفتن چون کارنامه نداری بیا امتحان بده اصلا مشکلی ندارم اصلا هم برام مشکل نیست که کلاس ها پایین بفرستنم حالا با این چیزایی که گفتم هنوز هم کارنامه نداشتن مشکل به وجود میاره یا نه ؟ ممنون میشم جواب بدین خیلی وقته درگیر این موضوع هستم.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، sepideh jan
با سلام خدمت دوستان ما هم عازم سیاتل هستیم ومن یه پسر 8ساله دارم که اول رو تموم کرده ولی تمایل دارم که اول ابتدایی رو دوباره در اونجا بخونه تا هم مفاهیم روبهتر درک کنه وهم زبانش پیشرفت کنه نمی دونم فکر خوبیه یا نه لطفا راهنماییم کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-07-08 ساعت 00:14)قصه گو نوشته:  دوستان سلام.قبل از هر چيز خواهش ميكنم به سوالاتم نخنديد.....اينا نگراني هاي يه مادره!! ما ٢٩ آگوست اولين سفرمون به سياتل و كركلنده. دو سپتامبر دبيرستان دخترم شروع ميشه.يعني اول سپتامبر بايد بريم ثبت نام و با توجه به فرهنگ اونجا، روز اول چي بپوشه؟!؟
دخترم امسال ديپلمه شد ولي ترجيح ميديم به خاطر آشنايي بيشتر با فرهنگ اونجا، امسال دبيرستان بره نه كالج.آيا بايد گواهي ديپلم و ريز نمرات ترجمه بشه يا اهميت نداره؟!؟ خوشبختانه دخترم به زبان تسلط داره و از اين بابت نگراني ندارم. اگه بايد مطالعه ي خاصي انجام بده پيشنهاد بديد، ممنون ميشم.

سلام
دوست قصه گو مطلب مهمی را که باید برای ثبت نام فرزندتان در کالج درنظر بگیرید زمان in state شدن شماست. ثبت نام کالج معمولا جولای هست و شما باید ثابت کنید که در این یکسالی که در آمریکا بوده اید دائم در آن ایالت (سیاتل ) به سر برده اید. اولین ورود ما به یکی از شهرهای تگزاس در 24 آگوست 2013 بود و پسر ما الان برای ثابت کردن یکسال in state بودن خودش به مشکل خورده. ما اگر از قبل به این موضوع آگاه بودیم حتما به جای 24 آگوست 24 جولای اولین ورودمون را انجام میدادیم.
به هرحال در کالجی که ایشون میخواد ثبت نام کنه سه مورد را برای in state بودن میپذیرند: 1- اجاره نامه 2- مدرکی که ثابت کنه ایشون یکسال در این ایالت کار کرده. 3- اینکه پدر و مادرش هم در این ایالت زندگی کنند.
اینهایی را که گفتم مربوط به تگزاس است و ممکنه در هر ایالت و یا کالج ضوابط و مقررات فرق کنه. بد نیست اگر درمورد ایالت مورد نظرتون و شرایط in state شدن در کالج مدنظرتون برای ثبت نام در سال آینده تحقیق کنید تا مثل پسر من به مشکل برنخورید.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، amjad ، pari pariaaa
فريبا جون ممنون از پاسختون،فكر كردم تاريخ ورود به كالج مهمه نه ثبت نام!!! مشكلم شد دو تا . مگر اينكه از طرف مدرسه بورسيه بشه. آرزوهاي يك مادر.....
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان ما هم مشکلمون الان شده دو تا طبق چیزی که توی اینترنت خوندم زمان شروع مدارس 24 اگوست هست اگر از این تاریخ بگذره ایا بازم میشه ثبت نام کرد ؟چون واقعا هرچی میگردیم بلیط گیر نمیاد که زودتر بیایم.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-14 ساعت 00:37)ata.bz نوشته:  با سلام خدمت دوستان ما هم عازم سیاتل هستیم ومن یه پسر 8ساله دارم که اول رو تموم کرده ولی تمایل دارم که اول ابتدایی رو دوباره در اونجا بخونه تا هم مفاهیم روبهتر درک کنه وهم زبانش پیشرفت کنه نمی دونم فکر خوبیه یا نه لطفا راهنماییم کنید.

شما اصلا نمیتونید در مقطع دوم ایشون رو ثبت نام کنید !! گذراندن ، مقطع اول دبستان برای ایشون لازم و قطعا اونها هم این تشخیص رو میدن که پسر شما باید کلاس اول رو بخونه - نگران نباشید

(2014-07-14 ساعت 19:11)ps5 نوشته:  دوستان ما هم مشکلمون الان شده دو تا طبق چیزی که توی اینترنت خوندم زمان شروع مدارس 24 اگوست هست اگر از این تاریخ بگذره ایا بازم میشه ثبت نام کرد ؟چون واقعا هرچی میگردیم بلیط گیر نمیاد که زودتر بیایم.

در هر مقطعی از سال تحصیلی فرزند شمارو ثبت نام میکنن و برای اونها یه چیز عادیه - نگران نباشد
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
(2014-07-14 ساعت 19:11)ps5 نوشته:  دوستان ما هم مشکلمون الان شده دو تا طبق چیزی که توی اینترنت خوندم زمان شروع مدارس 24 اگوست هست اگر از این تاریخ بگذره ایا بازم میشه ثبت نام کرد ؟چون واقعا هرچی میگردیم بلیط گیر نمیاد که زودتر بیایم.

هر ايالتي و هر مدرسه اي شروعش فرق مي كنه.مثلاً مدرسه اي كه دخترم انتخاب كرده دوم سپتامبر باز ميشه.ما مدرسه امونو انتخاب كرديم و قاعدتاً نزديك محل سكونتمونه.اين طور كه ميزبانمون گفت مدرسه هر تاريخي كه بياين ثبت نام مي كنه و به خاطر زيپ كد نميتونه بگه جا نداريم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، pari pariaaa ، sepideh jan
(2014-07-14 ساعت 13:33)قصه گو نوشته:  فريبا جون ممنون از پاسختون،فكر كردم تاريخ ورود به كالج مهمه نه ثبت نام!!! مشكلم شد دو تا . مگر اينكه از طرف مدرسه بورسيه بشه. آرزوهاي يك مادر.....
وقتی سال اخر بره مدرسه برای سال بعدش میتونه وارد کالج بشه . بهترین کار هم همینه . زبانش راه میفته و برای وارد شدن به کالج مشکلی نداره . برای کالج رفتن هم باید امتحان بده و همینطوری نمیتونه یه رشته انتخاب کنه پس خیلی بهتره که یکسال مدرسه بره . ایشاله وقتی اومدین خودتون متوجه میشین ولی اینجا مثل ایران مردم عجله ندارن برن دانشگاه و کالج ,کلا" زیاد عجله نکن و سخت نگیر , به موقعش کالج هم میره . اینجا مثل ایران نیست که محدودیت سنی داشته باشه , مثلا" یه خانوم 50 ساله تصمیم میگیره که نرس بشه , یه دو سال کالج میره بعدش هم میره تو بیمارستان کار میگیره , کسی هم به سنش کار نداره .اصلا" هم فکر نمیکنه از زندگی عقب افتاده .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: maryam_a ، pari pariaaa ، ps5 ، قصه گو ، dana ، sepideh jan
(2014-07-14 ساعت 19:53)amjad نوشته:  
(2014-07-14 ساعت 00:37)ata.bz نوشته:  با سلام خدمت دوستان ما هم عازم سیاتل هستیم ومن یه پسر 8ساله دارم که اول رو تموم کرده ولی تمایل دارم که اول ابتدایی رو دوباره در اونجا بخونه تا هم مفاهیم روبهتر درک کنه وهم زبانش پیشرفت کنه نمی دونم فکر خوبیه یا نه لطفا راهنماییم کنید.

شما اصلا نمیتونید در مقطع دوم ایشون رو ثبت نام کنید !! گذراندن ، مقطع اول دبستان برای ایشون لازم و قطعا اونها هم این تشخیص رو میدن که پسر شما باید کلاس اول رو بخونه - نگران نباشید

در هر مقطعی از سال تحصیلی فرزند شمارو ثبت نام میکنن و برای اونها یه چیز عادیه - نگران نباشد
شما چطوری با این قاطعیت میگین که اصلا" نمیتونن در مقطع دوم ثبت نام کنن ؟!؟!؟!
اینجا با توجه به سن بچه ثبت نام میکنن و خیلی به ندرت میشه که یک کلاس پایین تر بذارن . بچه شما رو هم کلاس دوم ثبت نام میکنن و اگر زبان نمیدونه براش معلم زبان میذارن تا باهاش در طول سال کار کنه و خیلی زود راه میفته .
هر روزی هم بیایین ثبت نام میکنن .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: ps5 ، قصه گو ، Rock ، sepideh jan
(2014-07-15 ساعت 11:04)sayeh_m نوشته:  
(2014-07-14 ساعت 19:53)amjad نوشته:  [quote='ata.bz' pid='522605' dateline='1405282037']
ازاین جهت که از دور دستی بر اتش دارم!
هم خواهرم در امریکا معلم هستن و هم خودم دختر بچه کلاس اولی در شرف مهاجرت دارم و با این سوال مواجه بودم!!
از شما سوال میکنم ،اگر کودکی در ایران تا سن هشت سالگی مدرسه نرفته باشه ، زمان ثبت نام اسمشو در کلاس دوم مینویسن ؟!! و در سن نه سالگی سوم؟!!
درنظام آموزشی تمام دنیا برنامه ریزی و روش تدریس خاصی برای نوآموزان مقطع اول ابتدائی وجود داره ولذا کودکانی که کوچکترین آموزش الفبا ، کلمه سازی و جمله سازی و همچنین مفهوم اعداد و مفهوم دو عمل اصلی جمع و تفریق رو نمیدونن و سن اونها نیز نزدیک به سال اول ابتدائی هم قرارداره ،حتما از کلاس اول شروع میکنن و در سال دوم و سوم به صورت فشرده تر دانش اموز رو به کلاس درسی متناسب با سن خودشون میرسونن
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock
با سلام
تجریه من شاید به این بحث کمک کنه
دختر من سال گذشته kindergarten یا همون آمادگی خودمون میرفت و آخر سال به همشون گواهینامه پایان دوره kindergarten یا مجوز ورود به کلاس اول دادن به جز سه نفر که در طول سال نتونسته بودن به سطح استاندارد (شامل حدود 100 کلمه و اعداد 1 تا 100 هست) ، برسن و اون سه نفر باید سال دیگه هم kindergarten باشن . دونفرشون سن شون کمتر از بقیه بود (نیمه دومی بودن) ولی یک نفرشون از لحاظ سن و سال کاملأ برای اول دبستان واجد شرایط بود
ولی در مورد بچه هایی که از ایران میان و اونجا مدرسه رفتن و فقط مشکل زبان دارن ، هم دیدم و هم شنیدم که توی همون گرید خودشون پذیرفته میشن و براشون کلاس زبان میزارن.

پاسخ
تشکر کنندگان: sayeh_m ، sepideh jan
(2014-07-15 ساعت 21:56)amjad نوشته:  
(2014-07-15 ساعت 11:04)sayeh_m نوشته:  
(2014-07-14 ساعت 19:53)amjad نوشته:  [quote='ata.bz' pid='522605' dateline='1405282037']
ازاین جهت که از دور دستی بر اتش دارم!
هم خواهرم در آمریکا معلم هستن و هم خودم دختر بچه کلاس اولی در شرف مهاجرت دارم و با این سوال مواجه بودم!!
از شما سوال میکنم ،اگر کودکی در ایران تا سن هشت سالگی مدرسه نرفته باشه ، زمان ثبت نام اسمشو در کلاس دوم مینویسن ؟!! و در سن نه سالگی سوم؟!!
درنظام آموزشی تمام دنیا برنامه ریزی و روش تدریس خاصی برای نوآموزان مقطع اول ابتدائی وجود داره ولذا کودکانی که کوچکترین آموزش الفبا ، کلمه سازی و جمله سازی و همچنین مفهوم اعداد و مفهوم دو عمل اصلی جمع و تفریق رو نمیدونن و سن اونها نیز نزدیک به سال اول ابتدائی هم قرارداره ،حتما از کلاس اول شروع میکنن و در سال دوم و سوم به صورت فشرده تر دانش اموز رو به کلاس درسی متناسب با سن خودشون میرسونن
انشاله هر وقت دستتون از نزديك به اتش رسيد اين طوري با قاطعيت نظر بدين Smile اينجا قوانين هر ايالت با ايالت ديگه فرق ميكنه ، انگار رفتين يه كشور ديگه ، مثلا مدارس جورجيا يكماه زودتر از اورگان شروع ميشه ، و خيلي چيزهاي ديگه ، در ضمن در مورد سوالي كه پرسيده بودين ، بايد بگم كه اينجا امريكاست نه ايران ، اينجا براي خودشون قوانيني دارن كه با قوانين مدرسه هاي ما خيلي فرق ميكنه ،كودكي كه در ايران تا هشت سالگي مدرسه نرفته بيسواده ، ولي بچه اي كه كلاس اول رو تموم كرده يعني به همون اندازه سواد داره و اينا هم بچه رو بخاطر اين كه تو كشور خودش رفته مدرسه و به زبان مادريش مقطع رو تموم كرده نميفرستن يه كلاس عقب تر ، بچه كلاس اولي هم جمع و تفريق ميدونه ، فقط از نظر زبان مشكل داره كه اينجا براشون تو مدارس معلم زبان ميذارن .
پاسخ
تشکر کنندگان: arisa-mohammad ، قصه گو ، maryam_a ، soheilbadami ، sepideh jan ، rasool1
خانم سایه درست میگن. بچه ها بر حسب سن جایگزین میشن به شرطی که مقطع قبلی رو قبولی ش رو بیارن برای همین هم کارنامه مقطع قبل ترجمه اش لازمه. برای زبان هم اکثرا بجای کلاس/زنگ انگلیسی بچه میره به ای اس ال.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: sayeh_m ، قصه گو ، sepideh jan
سلام وممنون به خاطر راهنماييهاي خوب دوستان...
پسر من امسال كلاس اولي ميشه به اميد خدا... خوب ايشون چون نيمه دومي هستن در ٧ سالگي به سر ميبرن ... آيا بايد مدرك اتمام مهدكودك و پيش دبستان بيارم براي ثبت نام؟؟!!!
و يك سوال ديگه.. ما نيمه سپتامبر ميايم و خوب خيلي زود نميشه كارهاي اجاره خونه و سوشال رو انجام داد، چه راهكاري هست براي ثبت نام تا ورود پسرم ديرتر از اين نشه... آدرس خونه رو چكار ميشه كرد؟ كسي رو هم اونجا نداريم..
پاسخ
(2014-07-16 ساعت 12:19)maryam_a نوشته:  سلام وممنون به خاطر راهنماييهاي خوب دوستان...
پسر من امسال كلاس اولي ميشه به اميد خدا... خوب ايشون چون نيمه دومي هستن در ٧ سالگي به سر ميبرن ... آيا بايد مدرك اتمام مهدكودك و پيش دبستان بيارم براي ثبت نام؟؟!!!
و يك سوال ديگه.. ما نيمه سپتامبر ميايم و خوب خيلي زود نميشه كارهاي اجاره خونه و سوشال رو انجام داد، چه راهكاري هست براي ثبت نام تا ورود پسرم ديرتر از اين نشه... آدرس خونه رو چكار ميشه كرد؟ كسي رو هم اونجا نداريم..

نداشتن سوشال مانع ثبت نامش نمیتونه بشه کپی ویزا کافیه فقط میمونه ادرس که هرکجا که هستین حتی اگه هتل هستید باید برید مدرسه همون جا پس بهتره اگه میخوایین جایی موقت هم ساکن بشید با توجه به مدرسه ای که میخوایین برین تو همون منطقه جا پیداکنین چون واقعا بعضی منطقه ها اصلا مدرسه اش بدرد نمیخوره بعدش هم که واسه داییم ساکن شدید مدرسه رو میتونین اگه نیاز بود عوض کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: maryam_a ، قصه گو ، sepideh jan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان