موضوعها: 0
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان ببخشید ما احتمالا هفته دیگه یا دو هفته دیگه داریم میریم برای ماه های اول توی سن حوزه هستیم تا ببینیم بعد چی میشه با اینکه کلا قصد نداشتم کارنامه ببرم اما به خاطر مسائلی مجبور شدیم وسط امتحان های خرداد ول کنیم و بریم دنبال ویزا و کارنامه بی کارنامه الان میخواستم ببینم مشکلی پیش میاد ؟ (بنده دوم دبیرستان هستم) از نظر زبان هم اونقدری بلدم که منظور رو برسونم و مطمئنم به یک هفته نمیکشه که کلا یاد میگیرم این رو هم بگم که با امتحان و تست و هر چیز دیگه ای اصلا مشکل ندارم یعنی میگم اگر بهم گفتن چون کارنامه نداری بیا امتحان بده اصلا مشکلی ندارم اصلا هم برام مشکل نیست که کلاس ها پایین بفرستنم حالا با این چیزایی که گفتم هنوز هم کارنامه نداشتن مشکل به وجود میاره یا نه ؟ ممنون میشم جواب بدین خیلی وقته درگیر این موضوع هستم.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان ما هم عازم سیاتل هستیم ومن یه پسر 8ساله دارم که اول رو تموم کرده ولی تمایل دارم که اول ابتدایی رو دوباره در اونجا بخونه تا هم مفاهیم روبهتر درک کنه وهم زبانش پیشرفت کنه نمی دونم فکر خوبیه یا نه لطفا راهنماییم کنید.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
فريبا جون ممنون از پاسختون،فكر كردم تاريخ ورود به كالج مهمه نه ثبت نام!!! مشكلم شد دو تا . مگر اينكه از طرف مدرسه بورسيه بشه. آرزوهاي يك مادر.....
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما هم مشکلمون الان شده دو تا طبق چیزی که توی اینترنت خوندم زمان شروع مدارس 24 اگوست هست اگر از این تاریخ بگذره ایا بازم میشه ثبت نام کرد ؟چون واقعا هرچی میگردیم بلیط گیر نمیاد که زودتر بیایم.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-14 ساعت 00:37)ata.bz نوشته: با سلام خدمت دوستان ما هم عازم سیاتل هستیم ومن یه پسر 8ساله دارم که اول رو تموم کرده ولی تمایل دارم که اول ابتدایی رو دوباره در اونجا بخونه تا هم مفاهیم روبهتر درک کنه وهم زبانش پیشرفت کنه نمی دونم فکر خوبیه یا نه لطفا راهنماییم کنید.
شما اصلا نمیتونید در مقطع دوم ایشون رو ثبت نام کنید !! گذراندن ، مقطع اول دبستان برای ایشون لازم و قطعا اونها هم این تشخیص رو میدن که پسر شما باید کلاس اول رو بخونه - نگران نباشید
(2014-07-14 ساعت 19:11)ps5 نوشته: دوستان ما هم مشکلمون الان شده دو تا طبق چیزی که توی اینترنت خوندم زمان شروع مدارس 24 اگوست هست اگر از این تاریخ بگذره ایا بازم میشه ثبت نام کرد ؟چون واقعا هرچی میگردیم بلیط گیر نمیاد که زودتر بیایم.
در هر مقطعی از سال تحصیلی فرزند شمارو ثبت نام میکنن و برای اونها یه چیز عادیه - نگران نباشد
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-07-14 ساعت 19:11)ps5 نوشته: دوستان ما هم مشکلمون الان شده دو تا طبق چیزی که توی اینترنت خوندم زمان شروع مدارس 24 اگوست هست اگر از این تاریخ بگذره ایا بازم میشه ثبت نام کرد ؟چون واقعا هرچی میگردیم بلیط گیر نمیاد که زودتر بیایم.
هر ايالتي و هر مدرسه اي شروعش فرق مي كنه.مثلاً مدرسه اي كه دخترم انتخاب كرده دوم سپتامبر باز ميشه.ما مدرسه امونو انتخاب كرديم و قاعدتاً نزديك محل سكونتمونه.اين طور كه ميزبانمون گفت مدرسه هر تاريخي كه بياين ثبت نام مي كنه و به خاطر زيپ كد نميتونه بگه جا نداريم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-15 ساعت 11:04)sayeh_m نوشته: (2014-07-14 ساعت 19:53)amjad نوشته: [quote='ata.bz' pid='522605' dateline='1405282037']
شما چطوری با این قاطعیت میگین که اصلا" نمیتونن در مقطع دوم ثبت نام کنن ؟!؟!؟!
ازاین جهت که از دور دستی بر اتش دارم!
هم خواهرم در امریکا معلم هستن و هم خودم دختر بچه کلاس اولی در شرف مهاجرت دارم و با این سوال مواجه بودم!!
از شما سوال میکنم ،اگر کودکی در ایران تا سن هشت سالگی مدرسه نرفته باشه ، زمان ثبت نام اسمشو در کلاس دوم مینویسن ؟!! و در سن نه سالگی سوم؟!!
درنظام آموزشی تمام دنیا برنامه ریزی و روش تدریس خاصی برای نوآموزان مقطع اول ابتدائی وجود داره ولذا کودکانی که کوچکترین آموزش الفبا ، کلمه سازی و جمله سازی و همچنین مفهوم اعداد و مفهوم دو عمل اصلی جمع و تفریق رو نمیدونن و سن اونها نیز نزدیک به سال اول ابتدائی هم قرارداره ،حتما از کلاس اول شروع میکنن و در سال دوم و سوم به صورت فشرده تر دانش اموز رو به کلاس درسی متناسب با سن خودشون میرسونن
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
تجریه من شاید به این بحث کمک کنه
دختر من سال گذشته kindergarten یا همون آمادگی خودمون میرفت و آخر سال به همشون گواهینامه پایان دوره kindergarten یا مجوز ورود به کلاس اول دادن به جز سه نفر که در طول سال نتونسته بودن به سطح استاندارد (شامل حدود 100 کلمه و اعداد 1 تا 100 هست) ، برسن و اون سه نفر باید سال دیگه هم kindergarten باشن . دونفرشون سن شون کمتر از بقیه بود (نیمه دومی بودن) ولی یک نفرشون از لحاظ سن و سال کاملأ برای اول دبستان واجد شرایط بود
ولی در مورد بچه هایی که از ایران میان و اونجا مدرسه رفتن و فقط مشکل زبان دارن ، هم دیدم و هم شنیدم که توی همون گرید خودشون پذیرفته میشن و براشون کلاس زبان میزارن.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
خانم سایه درست میگن. بچه ها بر حسب سن جایگزین میشن به شرطی که مقطع قبلی رو قبولی ش رو بیارن برای همین هم کارنامه مقطع قبل ترجمه اش لازمه. برای زبان هم اکثرا بجای کلاس/زنگ انگلیسی بچه میره به ای اس ال.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
سلام وممنون به خاطر راهنماييهاي خوب دوستان...
پسر من امسال كلاس اولي ميشه به اميد خدا... خوب ايشون چون نيمه دومي هستن در ٧ سالگي به سر ميبرن ... آيا بايد مدرك اتمام مهدكودك و پيش دبستان بيارم براي ثبت نام؟؟!!!
و يك سوال ديگه.. ما نيمه سپتامبر ميايم و خوب خيلي زود نميشه كارهاي اجاره خونه و سوشال رو انجام داد، چه راهكاري هست براي ثبت نام تا ورود پسرم ديرتر از اين نشه... آدرس خونه رو چكار ميشه كرد؟ كسي رو هم اونجا نداريم..