کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آموزش در مدارس آمریکا
(2014-10-08 ساعت 01:45)m.a.masoud نوشته:  دوستان اگر کسی در مورد مدارس اسلامی در ایالتهای مختلف خبر داره لطفا به ما بگه که چطور فضایی بر آنها حاکم است. منظور اینه که فضای خشکی داره و مغز دانش آموز را شتسشو می دهند یا اینکه فقط از نظر اخلاقی بیشتر رعایت حال دانش اموز را می کنند و فضای سالم تر داره؟
کلا" فضای مدارس اینجا سالمتر از کشورمونه Wink
من یه مدرسه اسلامی رو تو کالیفرنیا از نزدیک دیدم , کادرش رو میشناسم , تو یکی از جلساتشون هم بودم !این نظر منه ها ( به کسی بر نخوره ) بنده از شر این قبیل ادمها کشورم رو ول کردم دارم تو غربت زندگی میکنم !واقعا" درک نکردم که اینا چرا تو این مملکت زندگی میکنن و چرا نمیرن همونجایی زندگی کنن که بهش تعلق دارن ولی در کل شستشوی مغزی توی اون مدرسه کاملا" مشهود بود !شهریه هم خدا تومن میگیرن بعد رییس مدرسه میگفت در راه .... این مدرسه راه اندازی شده !
اینجا نمیشه توضیح داد Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، ps5 ، soheilbadami ، قصه گو ، m.a.masoud ، mohammadg846 ، Lecturer ، storagemeter ، Rock ، biparva
(2014-10-08 ساعت 21:37)sayeh_m نوشته:  
(2014-10-08 ساعت 01:45)m.a.masoud نوشته:  دوستان اگر کسی در مورد مدارس اسلامی در ایالتهای مختلف خبر داره لطفا به ما بگه که چطور فضایی بر آنها حاکم است. منظور اینه که فضای خشکی داره و مغز دانش آموز را شتسشو می دهند یا اینکه فقط از نظر اخلاقی بیشتر رعایت حال دانش اموز را می کنند و فضای سالم تر داره؟
واقعا" درک نکردم که اینا چرا تو این مملکت زندگی میکنن و چرا نمیرن همونجایی زندگی کنن که بهش تعلق دارن ولی در کل شستشوی مغزی توی اون مدرسه کاملا" مشهود بود !)

خب همه رفاه و آسایش و امکانات بیشتر و بهتر را دوست دارن
پاسخ
تشکر کنندگان: m.a.masoud ، Lecturer ، قصه گو ، ps5
(2014-10-09 ساعت 21:15)mohammadg846 نوشته:  
واقعا" درک نکردم که اینا چرا تو این مملکت زندگی میکنن و چرا نمیرن همونجایی زندگی کنن که بهش تعلق دارن ولی در کل شستشوی مغزی توی اون مدرسه کاملا" مشهود بود !)

دقیقا درسته. عمه ریکا یک کشور آزاد هست که هر کسی با هر سبک زندگی که دلش می خواد می تونه زندگی کنه. منتها چون ما ایرانیها عادت کردیم به انحصار طلبی، فکر می کنیم یک چیزهایی فقط حق خودمونه. مردم اصیل و بومی اونجا با این مسائل مشکل ندارند ولی برخی از مهاجرین فکر می کنند که مثلا طرف اگر دنبال مدرسه اسلامی هست بهتره بره ق م تحصیل کنه. به هر حال اینم یک طرز فکر هست. به نظر من افراط و تفریط هر دو مذموم هستند.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، Lecturer ، قصه گو ، ps5
(2014-10-09 ساعت 21:29)m.a.masoud نوشته:  
(2014-10-09 ساعت 21:15)mohammadg846 نوشته:  

دقیقا درسته. عمه ریکا یک کشور آزاد هست که هر کسی با هر سبک زندگی که دلش می خواد می تونه زندگی کنه. منتها چون ما ایرانیها عادت کردیم به انحصار طلبی، فکر می کنیم یک چیزهایی فقط حق خودمونه. مردم اصیل و بومی اونجا با این مسائل مشکل ندارند ولی برخی از مهاجرین فکر می کنند که مثلا طرف اگر دنبال مدرسه اسلامی هست بهتره بره ق م تحصیل کنه. به هر حال اینم یک طرز فکر هست. به نظر من افراط و تفریط هر دو مذموم هستند.
من نگفتم که کسی که دنبال مدرسه اسلامیه بهتره بره ق م ! بومی های اینجا هم مشکلی با اینها ندارن درسته ! چون مملکتشون به دست اینا داغون نشده ! فکر کنم شما خیلی چیزا رو فراموش کردی !و چون بنده از نزدیک با این افراد اشنا شدم و طرز رفتارها و خیلی مسایل دیگه اشون رو دیدم تعجب کردم که چرا اینقدر به خودشون سختی و رنج میدن که اینجا زندگی کنن!!!واگرنه که اگر برگردن هم مجبور نیستن از صبح تا شب جون بکنن و هم اینکه از همه لحاظ امکانات در کشورمون برای این قشر فراهمه !ما ایرانیها هم عادت کردیم به انحصار طلبی برای اینکه اینطور بار اومدیم , چون مجبورمون کردن که خیلی چیزها رو بپذیریم !
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، el333 ، Lecturer ، قصه گو ، sce ، ps5 ، sepideh jan ، Rock
از قضا من به شخصه معتقدم که این افراد رو باید حمایت مالی و معنوی کرد که برگردن به جایی که تعلق دارن.
ناسلامتی از دست اینا فرار کردیم اومدین ینگه دنیا اینجا هم باید هم خودشون رو تحمل کنیم و هم بازخورد رفتارهای اجتماع به ما بخاطر تاثیری که اینا روی جامعه میذارن با اینکه ما نه ته پیازیم و نه سر پیاز.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، el333 ، ps5 ، sepideh jan ، peymanmohajer ، Rock ، biparva
سلام از اين كه اطلاعات خودتون رو اينجا ميزارين ممنون من پسرم هشت سالشه و سندرم دان هست ما دو ماهه ديگه ميايم كاليفرنيا ميخواستم بدونم با توجه به سنش ميتونه بره مدرسه متاسفانه در ايران به علت نبود سطح اموزشي خوب تا الان فقط دوره پيش دبستان رو گذرونده و امسال براي مدرسه استثنائي قبول شد كه ما نا راضي بوديم تصميم به مهاجرت گرفتيم
ايا پسر من رو اونجا قبول ميكنن كه بره مدرسه در ضمن زبان انگليسي هم بلد نيست.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، amjad ، mohammadg846
ادريس عزيز يه چيز جالبي كه اينجا ديدم درس خوندن بچه هاي عادي در كنار بچه هاي استثناييه.توي دبيرستان دخترم ديدم كه اين دو گروه به راحتي با هم دوست ميشن و نوع برخورد با هم رو ياد مي گيرند و به صورت كنجكاوانه به اونا نگاه نميشه، نميدونم ميتونم منظور خودمو برسونم يا نه. با ايران خيلي متفاوته ، فكر مي كنم بايد از اين نظر خيالتون راحت باشه ، حتي اگه زبان بلد نيست،
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، amjad ، mohammadg846
نگران نباش، خوشبختانه اینجا به کودکان استثنایی توجه زیادی میشه در مدارس و بعید میدونم مثل بقیه بچه ها بذارن هم دیگه رو اذیت کنن.
مربی های مخصوصی هم دارن که اختصاصی به اینا کمک میکنه.
البته اینکه کدام ایالت و شهر و مدرسه بری خیلی در اینکه نتیجه اش چه باشه تاثیر داره.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، قصه گو ، mohammadg846 ، radman87 ، biparva
براي خريد هالوين كه رفته بوديم ، يه گروه شش نفره از بزرگسالان سندرم دان هم اومده بودند توي فروشگاه، و همه ي چيزهايي كه به نظرشون جالب ميومد از كلاه و عينك و عصا و سبيل و ريش و ماسك هاي مختلف رو امتحان مي كردند، بدون اينكه صاحب فروشگاه بخواد با بد اخلاقي برخورد كنه، همونطور كه ما امتحان كرديم و همونجا هم كلي عكس گرفتيم و كسي نبود كه اعتراض كنه ، و طبق معمول تنها كسي كه به اين افراد نگاه خيره و كنجكاوانه داشت من ايراني بودم، لحظاتي بعد به خودم اومدم كه شادي واقعي رو اين آدما دارن و اوني كه بايد بهش نگاه بشه منم كه هنوز اسير بايدها و نبايدهاي ذهن خودم هستم!
آموزش و پرورش اينجا جداسازي نمي كنه و اگر شخصي خيلي موردش حاد باشه ، از طرف مدرسه يه معلم خصوصي كه بيشتر كارش نگهداريه، مواظب شخص خواهد بود.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، yami ، peymanmohajer ، artam2 ، mohammadg846 ، radman87 ، behjat ، ps5 ، Danoosh ، Rock ، biparva
خداییش با اون زندگی و کودکی و نوجوانی و جوانی که در ایران داشتیم، یعنی جدا فکر میکنیم که همه مون سالم به اینجا رسیدیم؟؟؟!!!

خیلی اعتماد به نفس داریم به مولا...

[البته بیشتر منظورم دهه شصتی هاست مثل خودم! وگرنه جدیدترها باز وضعشون بد نیست! زندگی که ما بچه های دهه شصتی داشتیم در حد دره شعب ابی طالب بود!!]
پاسخ
تشکر کنندگان: peymanmohajer ، قصه گو ، amjad ، mohammadg846 ، radman87 ، Danoosh ، آلیس-1980 ، Rock ، inanna
سلام دوستان میشه بگید شهریه ی مهد کودک در کالیفرنیا چقدر میشه ؟برای بچه ی نوپا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-23 ساعت 01:30)ps5 نوشته:  خب دوستان متاسفانه برای اون اشنا که قبلا توضیح داده بودم درباره اش که دیپلم داشت و میخواست بره سال اخر رو یه بار دیگه بخونه مشکل پیش اومد و گفتن حتی اگر 18 سال و 1 روزش هم باشه قبولش نمیکنن توی مدرسه . در اصل اول قبولش کردن اما بعد گفتن قبولش نمیکنن کلی هم رفتیم این ور اون ور اخر فهمیدیم قانونش اینطوری هست و اگر دیپلم داره و 18 سال به بالا هست که باید بره کالج اگر بالای 18 هست و دیپلم نداره باید بره adult school درس بخونه و دیپلمش رو بگیره که شخصا فکر میکنم چیز بدی هم نیست چون اونطوری مستقیم بری کالج باید پول بیشتری بدی اما اینطوری یکسال میخونی و دیپلم اینجا رو میگیری و میری کالج کم تر پول میدی .این قانون 18 سال که گفتم در San Jose قانون هست و ربطی به مدرسه نداره پس کاریش نمیشه کرد اما جاهای دیگه رو نمیدونم پس اول برید بپرسید.

دوستان عزیز در مورد مطلبی که میلاد جان نوشته اند (در مورد فردی که 18 سالش پر شده ودر حال تحصیل پیش دانشگاهی در ایران هست ) دختر من این شرایط رو داره وآبان ماه 18 سال رو تموم کرده وما ژانویه احتمالا پلینو میاییم با خوندن این مطلب نگران شدم چون دختر من تیز هوشان درس میخونه ومعدل دیپلمش (سوم دبیرستان )هم پارسال 20 شده یعنی با ید بره adult school ? خواهش میکنم اگه کسی اطلاع در این مورد داره راهنمایی کنه متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846
سایت مشکل داشت نمیتونستم توی این تایپیک چیزی ارسال کنم اما تونستم توی پیام خصوصی جواب دوستان رو بدم امیدوارم خصوصی دیگه خراب نیوده باشه و جواب ها رسیده باشه بهشون.
اما خب سوال اخر رو یه بار با هم بررسی میکنیم شاید دوستان دیگه هم همچین مشکلی داشته باشن

هر مدرکی از نمرات دارید ترجمه کنید بیارید اگر نمراتش خوب باشه و تونسته باشه کردیت های مورد نیاز رو جمع اوری کرده باشه دیگه اصلا به دبیرستان نیاز نداره یکی مثل من که امسال junior هستم یکی ز راحت ترین سال هام بود بر عکس بقیه بچه ها (بحث زبان جداست) من تقریب 80 درصد کردیت های لازم برای رفتن به کالج رو دارم و امسال و سال دیگه باید 20 درصد بقیه اش رو جمع کنم که اون هم در کل میشه 3 تا کلاس یعنی من اصلا لازم نبود مدرسه برم و میتونستم کردیت ها رو از راه های یگه بدست بیارم و بعد برم کالج. نگران مدرسه نباشید خودشون انقدر مشاور دارن و انقدر راه جلوی پاتون میزارن که از خوشحالی بال در میارید Smile
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: azadeh212 ، قصه گو ، nora-nora
سایت مشکل داشت نمیتونستم توی این تایپیک چیزی ارسال کنم اما تونستم توی پیام خصوصی جواب دوستان رو بدم امیدوارم خصوصی دیگه خراب نیوده باشه و جواب ها رسیده باشه بهشون.
اما خب سوال اخر رو یه بار با هم بررسی میکنیم شاید دوستان دیگه هم همچین مشکلی داشته باشن

هر مدرکی از نمرات دارید ترجمه کنید بیارید اگر نمراتش خوب باشه و تونسته باشه کردیت های مورد نیاز رو جمع اوری کرده باشه دیگه اصلا به دبیرستان نیاز نداره یکی مثل من که امسال junior هستم یکی ز راحت ترین سال هام بود بر عکس بقیه بچه ها (بحث زبان جداست) من تقریب 80 درصد کردیت های لازم برای رفتن به کالج رو دارم و امسال و سال دیگه باید 20 درصد بقیه اش رو جمع کنم که اون هم در کل میشه 3 تا کلاس یعنی من اصلا لازم نبود مدرسه برم و میتونستم کردیت ها رو از راه های یگه بدست بیارم و بعد برم کالج. نگران مدرسه نباشید خودشون انقدر مشاور دارن و انقدر راه جلوی پاتون میزارن که از خوشحالی بال در میارید Smile
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: azadeh212
(2014-12-07 ساعت 21:24)azadeh212 نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 01:30)ps5 نوشته:  خب دوستان متاسفانه برای اون اشنا که قبلا توضیح داده بودم درباره اش که دیپلم داشت و میخواست بره سال اخر رو یه بار دیگه بخونه مشکل پیش اومد و گفتن حتی اگر 18 سال و 1 روزش هم باشه قبولش نمیکنن توی مدرسه . در اصل اول قبولش کردن اما بعد گفتن قبولش نمیکنن کلی هم رفتیم این ور اون ور اخر فهمیدیم قانونش اینطوری هست و اگر دیپلم داره و 18 سال به بالا هست که باید بره کالج اگر بالای 18 هست و دیپلم نداره باید بره adult school درس بخونه و دیپلمش رو بگیره که شخصا فکر میکنم چیز بدی هم نیست چون اونطوری مستقیم بری کالج باید پول بیشتری بدی اما اینطوری یکسال میخونی و دیپلم اینجا رو میگیری و میری کالج کم تر پول میدی .این قانون 18 سال که گفتم در San Jose قانون هست و ربطی به مدرسه نداره پس کاریش نمیشه کرد اما جاهای دیگه رو نمیدونم پس اول برید بپرسید.

دوستان عزیز در مورد مطلبی که میلاد جان نوشته اند (در مورد فردی که 18 سالش پر شده ودر حال تحصیل پیش دانشگاهی در ایران هست ) دختر من این شرایط رو داره وآبان ماه 18 سال رو تموم کرده وما ژانویه احتمالا پلینو میاییم با خوندن این مطلب نگران شدم چون دختر من تیز هوشان درس میخونه ومعدل دیپلمش (سوم دبیرستان )هم پارسال 20 شده یعنی با ید بره adult school ? خواهش میکنم اگه کسی اطلاع در این مورد داره راهنمایی کنه متشکرم

نهایت نهایتش میگن بره بجای دیپلم GED بگیره بعد بیاد.
GED هم چیزی معادل دیپلم هست و دختر شما اگه زبانش مناسب باشه، ممکنه حتی بدون نیاز به مطالعه دروس و صرفا با تکیه بر آنچه که بلده بره امتحان بده و قبول بشه!! GED خیلی ساده هست و کلی کتاب و سایت برای مطالعه و آمادگی قبل از امتحانش در دسترس هست حتی کلاس خصوصی هم داره که در بعضی مدارس و کلیساها ممکنه به رایگان هم برگزار بشه.
یک چیز فرمالیته هست!
پاسخ
تشکر کنندگان: azadeh212 ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان