موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
از قضا من به شخصه معتقدم که این افراد رو باید حمایت مالی و معنوی کرد که برگردن به جایی که تعلق دارن.
ناسلامتی از دست اینا فرار کردیم اومدین ینگه دنیا اینجا هم باید هم خودشون رو تحمل کنیم و هم بازخورد رفتارهای اجتماع به ما بخاطر تاثیری که اینا روی جامعه میذارن با اینکه ما نه ته پیازیم و نه سر پیاز.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام از اين كه اطلاعات خودتون رو اينجا ميزارين ممنون من پسرم هشت سالشه و سندرم دان هست ما دو ماهه ديگه ميايم كاليفرنيا ميخواستم بدونم با توجه به سنش ميتونه بره مدرسه متاسفانه در ايران به علت نبود سطح اموزشي خوب تا الان فقط دوره پيش دبستان رو گذرونده و امسال براي مدرسه استثنائي قبول شد كه ما نا راضي بوديم تصميم به مهاجرت گرفتيم
ايا پسر من رو اونجا قبول ميكنن كه بره مدرسه در ضمن زبان انگليسي هم بلد نيست.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
ادريس عزيز يه چيز جالبي كه اينجا ديدم درس خوندن بچه هاي عادي در كنار بچه هاي استثناييه.توي دبيرستان دخترم ديدم كه اين دو گروه به راحتي با هم دوست ميشن و نوع برخورد با هم رو ياد مي گيرند و به صورت كنجكاوانه به اونا نگاه نميشه، نميدونم ميتونم منظور خودمو برسونم يا نه. با ايران خيلي متفاوته ، فكر مي كنم بايد از اين نظر خيالتون راحت باشه ، حتي اگه زبان بلد نيست،
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
نگران نباش، خوشبختانه اینجا به کودکان استثنایی توجه زیادی میشه در مدارس و بعید میدونم مثل بقیه بچه ها بذارن هم دیگه رو اذیت کنن.
مربی های مخصوصی هم دارن که اختصاصی به اینا کمک میکنه.
البته اینکه کدام ایالت و شهر و مدرسه بری خیلی در اینکه نتیجه اش چه باشه تاثیر داره.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
براي خريد هالوين كه رفته بوديم ، يه گروه شش نفره از بزرگسالان سندرم دان هم اومده بودند توي فروشگاه، و همه ي چيزهايي كه به نظرشون جالب ميومد از كلاه و عينك و عصا و سبيل و ريش و ماسك هاي مختلف رو امتحان مي كردند، بدون اينكه صاحب فروشگاه بخواد با بد اخلاقي برخورد كنه، همونطور كه ما امتحان كرديم و همونجا هم كلي عكس گرفتيم و كسي نبود كه اعتراض كنه ، و طبق معمول تنها كسي كه به اين افراد نگاه خيره و كنجكاوانه داشت من ايراني بودم، لحظاتي بعد به خودم اومدم كه شادي واقعي رو اين آدما دارن و اوني كه بايد بهش نگاه بشه منم كه هنوز اسير بايدها و نبايدهاي ذهن خودم هستم!
آموزش و پرورش اينجا جداسازي نمي كنه و اگر شخصي خيلي موردش حاد باشه ، از طرف مدرسه يه معلم خصوصي كه بيشتر كارش نگهداريه، مواظب شخص خواهد بود.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میشه بگید شهریه ی مهد کودک در کالیفرنیا چقدر میشه ؟برای بچه ی نوپا
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
سایت مشکل داشت نمیتونستم توی این تایپیک چیزی ارسال کنم اما تونستم توی پیام خصوصی جواب دوستان رو بدم امیدوارم خصوصی دیگه خراب نیوده باشه و جواب ها رسیده باشه بهشون.
اما خب سوال اخر رو یه بار با هم بررسی میکنیم شاید دوستان دیگه هم همچین مشکلی داشته باشن
هر مدرکی از نمرات دارید ترجمه کنید بیارید اگر نمراتش خوب باشه و تونسته باشه کردیت های مورد نیاز رو جمع اوری کرده باشه دیگه اصلا به دبیرستان نیاز نداره یکی مثل من که امسال junior هستم یکی ز راحت ترین سال هام بود بر عکس بقیه بچه ها (بحث زبان جداست) من تقریب 80 درصد کردیت های لازم برای رفتن به کالج رو دارم و امسال و سال دیگه باید 20 درصد بقیه اش رو جمع کنم که اون هم در کل میشه 3 تا کلاس یعنی من اصلا لازم نبود مدرسه برم و میتونستم کردیت ها رو از راه های یگه بدست بیارم و بعد برم کالج. نگران مدرسه نباشید خودشون انقدر مشاور دارن و انقدر راه جلوی پاتون میزارن که از خوشحالی بال در میارید
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
سایت مشکل داشت نمیتونستم توی این تایپیک چیزی ارسال کنم اما تونستم توی پیام خصوصی جواب دوستان رو بدم امیدوارم خصوصی دیگه خراب نیوده باشه و جواب ها رسیده باشه بهشون.
اما خب سوال اخر رو یه بار با هم بررسی میکنیم شاید دوستان دیگه هم همچین مشکلی داشته باشن
هر مدرکی از نمرات دارید ترجمه کنید بیارید اگر نمراتش خوب باشه و تونسته باشه کردیت های مورد نیاز رو جمع اوری کرده باشه دیگه اصلا به دبیرستان نیاز نداره یکی مثل من که امسال junior هستم یکی ز راحت ترین سال هام بود بر عکس بقیه بچه ها (بحث زبان جداست) من تقریب 80 درصد کردیت های لازم برای رفتن به کالج رو دارم و امسال و سال دیگه باید 20 درصد بقیه اش رو جمع کنم که اون هم در کل میشه 3 تا کلاس یعنی من اصلا لازم نبود مدرسه برم و میتونستم کردیت ها رو از راه های یگه بدست بیارم و بعد برم کالج. نگران مدرسه نباشید خودشون انقدر مشاور دارن و انقدر راه جلوی پاتون میزارن که از خوشحالی بال در میارید
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ