موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
يامي عزيز مگه اينجا دروس بيخودي و بيهوده هم داريم.مگه اينجا هم ديني درس ميدن؟!.البته اگه عجله در كار باشه، روش شما نيكوست،اما درس موسيقي و هنر و ورزش كه تو ايران ازش محروميم،و اينجا مجاني تدريس ميشه، ما رو تشويق كرد كه نه يه سال بلكه دو سال طولش بديم.اينجا مثل ايران نيستن كه هول بزنن.با آرامش و لذت به همه ي كاراشون ميرسن.امسال دبيرستان و ادامه اش سال ديگه تو كالج،و تا زماني كه ديپلم نداري، برات مجاني در مياد و ميتوني هر درسي تو كالج برداري و بعد از يكسال هم بري دانشگاه. چون هم مدرك ديپلم داري و هم فوق ديپلم .به شرطي كه AP برداري،كه بچه هاي زرنگ ايروني از پسش برميان.
يه توصيه به ايروني هاي هنوز نيومده: روي writing با جديت كار كنيد،چند ساله اين مسئله اينجا براشون مهم شده چون ميديدن طرف دكتره ولي هنوز بلد نيست يه متن ساده بنويسه. ما هم روي اسپيكينگ تمركز داشتيم، اما حالا ميبينم تمام درساي دخترم نوشتنيه.تحقيق و پاورپونت كه جاي خود داره، كه بچه هاي ما همه استادن، بچه هاي اينجا فقط ميخوان يه تكليفي ارائه بدن و تموم بشه.اينايي كه مي گم اظهار نظرهاي دبيراي دخترم بوده كه متعجب شدن از كيفيت كار!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
مرسي يامي عزيز.اتفاقاً شايد يكي از دلايل انتخاب دبيرستان به جاي كالج ، همين مسئله ي speaking &writing بود،اينجوري اون شوك بزرگ توي كالج بهش وارد نميشه.
با حرفات كاملاً موافقم.دقيقاً مشكل دخترم هم همينه كه نميدونه چي ميخواد.مي گفت شايد دبيرستان و معلماش بتونن كمكم كنن.نميتونه تصميم بگيره.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-15 ساعت 14:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-15 ساعت 14:47 توسط biparva.)
با سلام خدمت همه مهاجر سرایی ها.
بنده اول دبیرستان هستم.تهرانم.
تو یه صفحه پست شخصی رو خوندم که دقیقا حرف دلم بود
شما بگویید من در پاسخ دخترم چه باید بگویم، وقتی میپرسد:
_ چرا مدارس ایران اینقدر شیک و تمییز و بزرگ نیست؟
_چرا کلاسهای مدارس ایران ، اینقدر شلوغ بود؟
_چرا معلمها همیشه سرما جیغ میزدند و تشر میرفتند؟
_چرا توی مدرسه غذا نمیدادند؟
_چرا وقتی سال دوم دبستان هم شاگرد اول شدم، گفتند امسال جایزه ات را به اون یکی میدیم ،تو پارسال گرفتی
_چرا اینهمه مراسم و جشن گوناگون داریم و توی ایران ، فقط برای روضه و مداحی میرفتیم توی نمازخانه؟
_چرا کلاسهای موسیقی نداشتیم؟
_چرا......؟
واقعا ناظم به چه حقی میتونه سر زنگ ریاضی بدون اطلاع معلم بیاد بگه برین نمازخونه سینه زنی!!!!!!؟؟؟؟
واقعا به نظر من دبیرستانی ما یه درسایی میخونیم که جز شست شوی مغزی چیزی ندارن.
تو کجای دنیا مدارس کلاس ها35 نفرن!!!!
چرا باید کسی رو تو مدرسه راه بدن که فقط مثل یه حمال کیف و کتاب بیاره و ببره سر امتحان ها{تمامشون}ورقه رو سفیئ بده!!!!!
ولی کسی رو که یه روز موبایل اورده مدرسه سه روز اخراج کنن!!!!
چرا باید دینی در هفته 2زنگ باشه و شیمی1 زنگ!!!!
چرا باید ناظم معلم هم باشه یه نیم ساعت دیر سر کلاس بیاد و بعدشم حرف های مزخرف و مشت زدن تو دهن بلاد کفر {معلم دینی البته توقعی هم نمیشه از این مردم داش البته قصد توهین به شما عزیزان رو ندارم}!!!!!!
والا ما هر جارو دیدیم ادم رو به سمت تکنولوزی تشویق میکنن مدیر ما میگه چرا در روز وقتتونو پای کامپیوتر و موبایل هدر میدین به جاش برین کلاس احکام شرکت کنین!!!!!!
والا مدرسه ای که میرم پدرمم رفته از سی سال پیش هیچ تغییری نداشته به جز اینکه میز هاش کهنه تر شده!!!!
وقتی کسی رییس اموزش پرورش باشه که یه ساعت هم سابقه تدریس نداشته باششه.........
وقتی کسی رو تو کلاست میبینی که معادله ی یه مجهولی رو هم نمیتونه حل کنه چی میشخ گفت
وقتی نمره رو از کارنامه رو حزف کنن به جاش از خوب.عالی.ضعیف استفاده کنن!!!!!
وقتی مدرسه میخواد به کسی جایزه ای بده اول سال باید خودت پولش رو دو دستی تقدیم کنی!!!!!
وووووو هزاران چراهای دیگه
i dont have any thing to say.of course i cant say anything.just lets hope for the best maybe one day we will have a better schooling system.or ,maybe its our fault that we dont pay enough attention to study.we are in 21th century but it seems that time has stopped in our{lovely}country
i will be happy if you notice me if there is any problem in my article
best regards
biparva
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
يه كلام ، به خاطر اينكه اينجا درصد زيادي از اون ماليات زيادي كه دولت بر ميداره، دوباره خرج مردم ميشه و درصد كمي رو براي خودشون بر ميدارن ، و مردم هم علاوه بر غرولند اوليه ، ولي راضي اند به دادن ماليات چون به چشم تغييرات و امكانات رو مي بينن. و اين باعث به وجود اومدن سطح بالاي رضايت مندي و در نهايت آرامش ميشه، حتي توي ترافيك!!!!!
اما توي ايران عزيزمون، درصد كمي از اون ماليات زيادي كه دولت برميداره، خرج مردم ميشه و درصد زيادي رو براي خودشون بر مي دارن. و اين عدم رضايت مندي باعث به وجود اومدن يه سلسله مراتب مفاسد اخلاقي و اجتماعي و در نتيجه هرج و مرج ميشه. چطور انتظار داريد معلم و كارمند و كارگر و پزشك و حتي خانم هاي خانه دار!! رضايت مندي شغلي داشته باشن.
اينجا از تنها چيزي كه فكر كنم مردم ناراضي ان ، خدمات گزاف درمانيه.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
يامي عزيز من هم مخصوصاً اسم نفت رو نياوردم و گفتم ماليات.كه يه چيز مثلاً مشتركه.
اگه براي پيشرفت جامعه درست تربيت نشديم و متوقع بار اومديم و دست آخر هم سر خورده ميشيم، بر مي گرده .....بر مي گرده به همون نفت !
من هم از همون مردمم ، متوقع و دست آخر سر خورده. كه نه از پول نفت توي استانم چيزي ديدم و نه از اون ده تا دوازده درصد مالياتي كه هر ماه از حقوق كارمنداي شهرم كم ميشد و گم ميشد!
من نوعي هم ياد نگرفتم جلوي در خونه ام رو تميز كنم ، و اگر پاكبان اين كار رو انجام ميده ، ميگم شغلشه و بابتش حقوق مي گيره.
چطور انتظار داشته باشم دبير دبيرستان دخترم درس رو كامل و با عشق سر كلاس بده ، در حالي كه ميتونه كلاس خصوصي بذاره و فوت آخر رو بذاره واسه ي اون موقع؟
بگذريم ... توي اين تاپيك قرار نيست اينجا با وطن مقايسه بشه. قراره چشم انداز واضحي از تدريس و جو مدارس امريكايي به بچه هايي بديم كه قصد مهاجرت دارن.
ولي اگه قصد مهاجرت نداريد هيچ وقت به فكر مقايسه نيوفتيد ، از جايي كه هستيد بهشت بسازيد تا بتونيد زندگي كنيد. حتي ما هم كه مهاجريم نبايد از وطن جهنم بسازيم ، كه اگه مجبور به برگشت شديم ، بتونيم زندگي كنيم و دوام بياريم. وطن هم جذابيتهاي خاص خودش رو داره كه خاطره هاي شيريني رو تو ذهنمون رقم زده.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
گفتم ولي.....گفتم اگه قصد مهاجرت نداريد...نگفتم اگه بليط دستتونه .....در غير اين صورت توي وطن نميتوني زندگي كني، من و دختر هيجده ساله و همسرم طوري اين طرف رفتار مي كنيم كه اگه ديديم با چنگ و دندون هم نميشه اينجا رو نگه داشت ، بتونيم برگرديم. و به قول شما شيريني و جذابيت وطن رو براي خودمون اون وقت پر رنگ تر مي كنيم. انشالله به وقتش متوجه ي حرفام ميشيد.