کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آموزش در مدارس آمریکا
(2014-12-07 ساعت 21:24)azadeh212 نوشته:  
(2014-08-23 ساعت 01:30)ps5 نوشته:  خب دوستان متاسفانه برای اون اشنا که قبلا توضیح داده بودم درباره اش که دیپلم داشت و میخواست بره سال اخر رو یه بار دیگه بخونه مشکل پیش اومد و گفتن حتی اگر 18 سال و 1 روزش هم باشه قبولش نمیکنن توی مدرسه . در اصل اول قبولش کردن اما بعد گفتن قبولش نمیکنن کلی هم رفتیم این ور اون ور اخر فهمیدیم قانونش اینطوری هست و اگر دیپلم داره و 18 سال به بالا هست که باید بره کالج اگر بالای 18 هست و دیپلم نداره باید بره adult school درس بخونه و دیپلمش رو بگیره که شخصا فکر میکنم چیز بدی هم نیست چون اونطوری مستقیم بری کالج باید پول بیشتری بدی اما اینطوری یکسال میخونی و دیپلم اینجا رو میگیری و میری کالج کم تر پول میدی .این قانون 18 سال که گفتم در San Jose قانون هست و ربطی به مدرسه نداره پس کاریش نمیشه کرد اما جاهای دیگه رو نمیدونم پس اول برید بپرسید.

دوستان عزیز در مورد مطلبی که میلاد جان نوشته اند (در مورد فردی که 18 سالش پر شده ودر حال تحصیل پیش دانشگاهی در ایران هست ) دختر من این شرایط رو داره وآبان ماه 18 سال رو تموم کرده وما ژانویه احتمالا پلینو میاییم با خوندن این مطلب نگران شدم چون دختر من تیز هوشان درس میخونه ومعدل دیپلمش (سوم دبیرستان )هم پارسال 20 شده یعنی با ید بره adult school ? خواهش میکنم اگه کسی اطلاع در این مورد داره راهنمایی کنه متشکرم

نهایت نهایتش میگن بره بجای دیپلم GED بگیره بعد بیاد.
GED هم چیزی معادل دیپلم هست و دختر شما اگه زبانش مناسب باشه، ممکنه حتی بدون نیاز به مطالعه دروس و صرفا با تکیه بر آنچه که بلده بره امتحان بده و قبول بشه!! GED خیلی ساده هست و کلی کتاب و سایت برای مطالعه و آمادگی قبل از امتحانش در دسترس هست حتی کلاس خصوصی هم داره که در بعضی مدارس و کلیساها ممکنه به رایگان هم برگزار بشه.
یک چیز فرمالیته هست!
پاسخ
تشکر کنندگان: nora-nora
بنده یک مطلب مهمی رو اینجا اضافه کنم.
دوستانی که با فرزند چهارده پانزده ساله وارد آمریکا میشن و نگران تحصیل و دیپلم فرزندشون هستن یک کار میان بر میتونن انجام بدن!!
در ایالت تکزاس اگه سایر شرایطی که اینجا گفته شده رو رعایت بکنید، میتونید در سن 16 سالگی فرزندتون رو برای امتحان GED یا همان معادل دیپلم معرفی کنید. در سایر ایالات حداقل سن 18 هست و همینطور در تکزاس اگه شرایطی که اینجا نوشته رعایت نشه:

http://www.gedtestingservice.com/testers/policy_tx#age

یعنی فرزند شما به محض ورود عوض اینکه بره وقتش رو صرف دروس بیخودی که بعدا به دردش نخواهد خورد بکنه، میاد در این یکی دو سال مانده به سن GED فقط روی دروسی کار میکنه که در کالج و دانشگاه بهش نیاز خواهد داشت مثل ریاضی و زبان برای رشته های فنی مهندسی یا زبان و ریاضی و شیمی زیست برای رشته های پزشکی و در عین حال GED شم میگیره و عملا در سن 16 سالگی میتونه وارد کالج بشه و فوری از شر نزدیک به 40 واحد دروس عمومی رشته خودش راحت بشه.

این سریعترین راه هست برای کسی که میخواد در سن بیست سالگی لیسانسش رو گرفته باشه و وقتش رو در دبیرستان صرف دروس به دردنخورد نکرده باشه.

برای امتحان GED هم کلاسهای آمادگی زیادی هست و هم کتابها و سایتهای زیاد هست. فقط توجه کنید که امتحان GED زیاد سخت نیست و نباید برای رفتن به کالج صرفا به سطح این امتحان تکیه کرد وگرنه در کالج در ریاضی و زبان و شیمی و فیزیک و زیست شناسی همه شون آدم کم میاره.
پاسخ
تشکر کنندگان: ps5 ، nora-nora
يامي عزيز مگه اينجا دروس بيخودي و بيهوده هم داريم.مگه اينجا هم ديني درس ميدن؟!.البته اگه عجله در كار باشه، روش شما نيكوست،اما درس موسيقي و هنر و ورزش كه تو ايران ازش محروميم،و اينجا مجاني تدريس ميشه، ما رو تشويق كرد كه نه يه سال بلكه دو سال طولش بديم.اينجا مثل ايران نيستن كه هول بزنن.با آرامش و لذت به همه ي كاراشون ميرسن.امسال دبيرستان و ادامه اش سال ديگه تو كالج،و تا زماني كه ديپلم نداري، برات مجاني در مياد و ميتوني هر درسي تو كالج برداري و بعد از يكسال هم بري دانشگاه. چون هم مدرك ديپلم داري و هم فوق ديپلم .به شرطي كه AP برداري،كه بچه هاي زرنگ ايروني از پسش برميان.
يه توصيه به ايروني هاي هنوز نيومده: روي writing با جديت كار كنيد،چند ساله اين مسئله اينجا براشون مهم شده چون ميديدن طرف دكتره ولي هنوز بلد نيست يه متن ساده بنويسه. ما هم روي اسپيكينگ تمركز داشتيم، اما حالا ميبينم تمام درساي دخترم نوشتنيه.تحقيق و پاورپونت كه جاي خود داره، كه بچه هاي ما همه استادن، بچه هاي اينجا فقط ميخوان يه تكليفي ارائه بدن و تموم بشه.اينايي كه مي گم اظهار نظرهاي دبيراي دخترم بوده كه متعجب شدن از كيفيت كار!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: Rock ، ps5 ، lighter ، مير منصور ، Sam2014
در كل سعي كنيد هرطور كه شده بچه تون رو توي دبيرستان و نه adult school ثبت نام كنيد.
دليل اين كه من اصلا رفتم دبيرستان اينه كه بايد يكسال از تاريخ گرين كارت بگذره كه كالج رايگان بشه.
اين چند روزه هم بگذره و امتحانات ما تموم شه ايشالا من يه تاپيك خواهم زد با عنوان"نگراني هايي كه بايد داشته باشيد" (اصلا ربطي نداشت Big Grin) ولي مخصوص والديني است كه فرزند نوجوان دارند كه واقعا خيلي مهمه و من به شخصه خيلي نگران ام.
ميلادCool
هر کجا هستم باشم
                       آسمان مال من است
پنجره فکر  هوا عشق
                       زمین  مال  من   است

===================

CoolCool

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، ps5 ، nora-nora ، lighter ، fariba_a ، Sam2014
(2014-12-16 ساعت 03:06)قصه گو نوشته:  يامي عزيز مگه اينجا دروس بيخودي و بيهوده هم داريم.مگه اينجا هم ديني درس ميدن؟!.البته اگه عجله در كار باشه، روش شما نيكوست،اما درس موسيقي و هنر و ورزش كه تو ايران ازش محروميم،و اينجا مجاني تدريس ميشه، ما رو تشويق كرد كه نه يه سال بلكه دو سال طولش بديم.اينجا مثل ايران نيستن كه هول بزنن.با آرامش و لذت به همه ي كاراشون ميرسن.امسال دبيرستان و ادامه اش سال ديگه تو كالج،و تا زماني كه ديپلم نداري، برات مجاني در مياد و ميتوني هر درسي تو كالج برداري و بعد از يكسال هم بري دانشگاه. چون هم مدرك ديپلم داري و هم فوق ديپلم .به شرطي كه AP برداري،كه بچه هاي زرنگ ايروني از پسش برميان.
يه توصيه به ايروني هاي هنوز نيومده: روي writing با جديت كار كنيد،چند ساله اين مسئله اينجا براشون مهم شده چون ميديدن طرف دكتره ولي هنوز بلد نيست يه متن ساده بنويسه. ما هم روي اسپيكينگ تمركز داشتيم، اما حالا ميبينم تمام درساي دخترم نوشتنيه.تحقيق و پاورپونت كه جاي خود داره، كه بچه هاي ما همه استادن، بچه هاي اينجا فقط ميخوان يه تكليفي ارائه بدن و تموم بشه.اينايي كه مي گم اظهار نظرهاي دبيراي دخترم بوده كه متعجب شدن از كيفيت كار!!

قصه گو جان، درس بیخودی بسته به خود فرد هست.
برای مثال یکی میخواد فوری برقی درسش رو بخونه و وارد مدیکال اسکول بشه و نهایت پزشک بشه.
ممکنه این فرد اصلا نخواد کوچکترین وقتی روی درسهایی مثل همان موسیقی که شما گفتی و یا درسهای غیر مرتبط دیگه صرف کنه. به نظر من این کاملا عاقلانه هست. من خودم اینگونه هستم.
اما خوب بعضی ها هستن که دوست دارن موسیقی یاد بگیرین، کلاسهای زبانهای مختلف برن، کلاس ورزش برن، اردو برن، نمیدونم درسهای عجیب غریب بگیرن، چرا چون احتمالا خودشون هم هنوز نمیدونن که دنبال چی هستن و میخوان کشف کنن که چیکاره حسن هستن! یا به چه چیزی علاقه دارن که بعدا برن دنبالش. کار اینا نمیگم اشتباهه ولی خوب به نظر من آدم بتونه تو بیست سالگی لیسانسش رو بگیره و یک کار خوب و بعد در وقت فراغتش بره دنبال تفریخ خیلی بهتره تا تو 25 سالگی لیسانسش رو بگیره اما با تفریخ!!
البته یک مورد دیگه هم هست که خوب شامل ایرانیها معمولا نمیشه ولی بچه های خود اینا سعی میکنن البته نه همشون که حدالامکان زودتر دیپلم بگیرن و بعد از دیپلم یا بعد از لیسانس برن یک قرارداد سه ساله در ارتش یا نشنال گارد خدمت کنن (معمولا در رشته خودشون) و بعد اون باعث میشه که همیشه از مزایای ایثارگری (به قول ما ایرانیها!) یا همان وتران بودن (به قول خودشون) بهره مند باشن.
نه تنها خیلی کارهای دولتی چه دولت محلی چه ایالتی چه فدرال و حتی شرکتهای بزرگ به این وتران ها اولویت استخدام میده، بلکه همینکه در اون سه سال در رشته خودشون آموزش دیدن و کار کردن هم براشون سابقه کار محسوب میشه.
بخش بزرگی از هزینه کالج و بیمه شون هم در میاد.
بنابرین همانطور که میبینید برای خیلی ها حتی یک سال زودتر تمام کردن به قیمت نخواندن موسیقی یا ورزش خیلی با صرفه تر هست.

در مورد رایتینگ کاملا صیحیح میفرمایید! کماکان به تشویق دخترتون ادامه بدید و در نظر داشته باشید که با اینکه سطح رایتینگ در مدارس خیلی پایین هست و بقولی دختر شما باعث تعجب معلمش میشه اما در دانشگاه مخصوصا اگه دانشگاه تاپی باشه، سطح رایتینگ بصورت وحشتناکی جهش پیدا میکنه و شوک بدی به آدم وارد میشه. بنابرین اجازه ندین که به سطح رایتینگ فعلی اش مغرور بشه و فکر کنه که همین هست.
من که خودم رایتینگم بد نبود در یک کالج ایالتی که نه چندان سخت و نه چندان آسان هست حسابی اذیت شدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، Rock ، ps5 ، lighter
مرسي يامي عزيز.اتفاقاً شايد يكي از دلايل انتخاب دبيرستان به جاي كالج ، همين مسئله ي speaking &writing بود،اينجوري اون شوك بزرگ توي كالج بهش وارد نميشه.
با حرفات كاملاً موافقم.دقيقاً مشكل دخترم هم همينه كه نميدونه چي ميخواد.مي گفت شايد دبيرستان و معلماش بتونن كمكم كنن.نميتونه تصميم بگيره.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: armina-2014 ، ps5 ، مير منصور ، Sam2014
(2014-12-16 ساعت 10:18)قصه گو نوشته:  مرسي يامي عزيز.اتفاقاً شايد يكي از دلايل انتخاب دبيرستان به جاي كالج ، همين مسئله ي speaking &writing بود،اينجوري اون شوك بزرگ توي كالج بهش وارد نميشه.
با حرفات كاملاً موافقم.دقيقاً مشكل دخترم هم همينه كه نميدونه چي ميخواد.مي گفت شايد دبيرستان و معلماش بتونن كمكم كنن.نميتونه تصميم بگيره.

باید حواسش باشه که اگه میخواد فعلا بعد از دبیرستان بره کالج و AA بگیره تا بعد ترانسفر کنه به دانشگاه، نکات مهمی رو باید در نظر بگیره.

1- همه درسهای کاردانی AA رو همه دانشگاهها، حتی در یک ایالت و یک کانتی و حتی در حالتی که هر دو Regional Accredited هستند هم ممکنه قبول نکنن. بنابرین باید از دانشگاهی که در آینده ممکنه دخترتون بره، بپرسید ببینید که با کدام کالج قرارداد داره و هماهنگ هست که تمامی درسهای AA شو قبول میکنه.

2- درسهای پایه مثل ریاضی یا فیزیک که انواع مختلف دارند ممکنه در دانشگاه قبول نکنن. مثلا برای AA کالج الجبرا و کلکیولوس بخونه و بعد بره دانشگاه ببینه که کد درسی که برای کالج الجبرا و کلکیولوس دارند با اینی که ایشون خونده فرق داره و باید از اول برداره.

3- و تجربه شخصی خودم که تربیت فرزند رو به معلمین نسپارید! معلمی که نه ماه سال با شونصد مدل بچه های مختلف طرف هست عمرا بتونه راه و چاه درست رو به بچه نشون بده. کار معلمین درس دادن هست و بس.
یکی از بدترین حالاتی که ایجاد میشه، این هست که بچه به معلم علاقه شخصی پیدا میکنه و براش الگو میشه و نتیجتا هر چی اون معلم میگه برای بچه میشه وحی منزل. حالا معلم به اشتباه بگه که تو شیمیدان خوبی میشی، بچه هم فکر میکنه دیگه استعدادش کشف شده و باید شیمیدان بشه در حالیکه که این توصیه صرفا بخاطر علاقه شخصی معلمش به شیمی یا برداشت اشتباه اون از استعداد بچه بوده. بگذریم که خود معلمها به اقتضای شغلشون اساسا تجربه هندز آن روی هیچ رشته ای بجز شغل خودشون ندارن و آشنایی با شغل رو باید به عهده فردی گذاشت که سالها در اون شغل کار کرده و دلسوزانه حاضر راهنمایی کنه.

برای هر دوی شما آرزوی موفقیت دارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، mohsenmb ، mohammadg846 ، armina-2014 ، ps5 ، پرسپولیس6
با سلام خدمت همه مهاجر سرایی ها.
بنده اول دبیرستان هستم.تهرانم.
تو یه صفحه پست شخصی رو خوندم که دقیقا حرف دلم بود
شما بگویید من در پاسخ دخترم چه باید بگویم، وقتی میپرسد:

_ چرا مدارس ایران اینقدر شیک و تمییز و بزرگ نیست؟
_چرا کلاسهای مدارس ایران ، اینقدر شلوغ بود؟
_چرا معلمها همیشه سرما جیغ میزدند و تشر میرفتند؟
_چرا توی مدرسه غذا نمیدادند؟
_چرا وقتی سال دوم دبستان هم شاگرد اول شدم، گفتند امسال جایزه ات را به اون یکی میدیم ،تو پارسال گرفتی
_چرا اینهمه مراسم و جشن گوناگون داریم و توی ایران ، فقط برای روضه و مداحی میرفتیم توی نمازخانه؟
_چرا کلاسهای موسیقی نداشتیم؟
_چرا......؟


واقعا ناظم به چه حقی میتونه سر زنگ ریاضی بدون اطلاع معلم بیاد بگه برین نمازخونه سینه زنی!!!!!!؟؟؟؟
واقعا به نظر من دبیرستانی ما یه درسایی میخونیم که جز شست شوی مغزی چیزی ندارن.
تو کجای دنیا مدارس کلاس ها35 نفرن!!!!
چرا باید کسی رو تو مدرسه راه بدن که فقط مثل یه حمال کیف و کتاب بیاره و ببره سر امتحان ها{تمامشون}ورقه رو سفیئ بده!!!!!
ولی کسی رو که یه روز موبایل اورده مدرسه سه روز اخراج کنن!!!!
چرا باید دینی در هفته 2زنگ باشه و شیمی1 زنگ!!!!
چرا باید ناظم معلم هم باشه یه نیم ساعت دیر سر کلاس بیاد و بعدشم حرف های مزخرف و مشت زدن تو دهن بلاد کفر {معلم دینی البته توقعی هم نمیشه از این مردم داش البته قصد توهین به شما عزیزان رو ندارم}!!!!!!
والا ما هر جارو دیدیم ادم رو به سمت تکنولوزی تشویق میکنن مدیر ما میگه چرا در روز وقتتونو پای کامپیوتر و موبایل هدر میدین به جاش برین کلاس احکام شرکت کنین!!!!!!
والا مدرسه ای که میرم پدرمم رفته از سی سال پیش هیچ تغییری نداشته به جز اینکه میز هاش کهنه تر شده!!!!
وقتی کسی رییس اموزش پرورش باشه که یه ساعت هم سابقه تدریس نداشته باششه.........
وقتی کسی رو تو کلاست میبینی که معادله ی یه مجهولی رو هم نمیتونه حل کنه چی میشخ گفت
وقتی نمره رو از کارنامه رو حزف کنن به جاش از خوب.عالی.ضعیف استفاده کنن!!!!!
وقتی مدرسه میخواد به کسی جایزه ای بده اول سال باید خودت پولش رو دو دستی تقدیم کنی!!!!!
وووووو هزاران چراهای دیگه
i dont have any thing to say.of course i cant say anything.just lets hope for the best maybe one day we will have a better schooling system.or ,maybe its our fault that we dont pay enough attention to study.we are in 21th century but it seems that time has stopped in our{lovely}country
i will be happy if you notice me if there is any problem in my article
best regards
biparva
پاسخ
تشکر کنندگان: nora-nora
يه كلام ، به خاطر اينكه اينجا درصد زيادي از اون ماليات زيادي كه دولت بر ميداره، دوباره خرج مردم ميشه و درصد كمي رو براي خودشون بر ميدارن ، و مردم هم علاوه بر غرولند اوليه ، ولي راضي اند به دادن ماليات چون به چشم تغييرات و امكانات رو مي بينن. و اين باعث به وجود اومدن سطح بالاي رضايت مندي و در نهايت آرامش ميشه، حتي توي ترافيك!!!!!
اما توي ايران عزيزمون، درصد كمي از اون ماليات زيادي كه دولت برميداره، خرج مردم ميشه و درصد زيادي رو براي خودشون بر مي دارن. و اين عدم رضايت مندي باعث به وجود اومدن يه سلسله مراتب مفاسد اخلاقي و اجتماعي و در نتيجه هرج و مرج ميشه. چطور انتظار داريد معلم و كارمند و كارگر و پزشك و حتي خانم هاي خانه دار!! رضايت مندي شغلي داشته باشن.
اينجا از تنها چيزي كه فكر كنم مردم ناراضي ان ، خدمات گزاف درمانيه.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: nora-nora ، amjad
(2015-01-16 ساعت 08:26)قصه گو نوشته:  يه كلام ، به خاطر اينكه اينجا درصد زيادي از اون ماليات زيادي كه دولت بر ميداره، دوباره خرج مردم ميشه و درصد كمي رو براي خودشون بر ميدارن ، و مردم هم علاوه بر غرولند اوليه ، ولي راضي اند به دادن ماليات چون به چشم تغييرات و امكانات رو مي بينن. و اين باعث به وجود اومدن سطح بالاي رضايت مندي و در نهايت آرامش ميشه، حتي توي ترافيك!!!!!
اما توي ايران عزيزمون، درصد كمي از اون ماليات زيادي كه دولت برميداره، خرج مردم ميشه و درصد زيادي رو براي خودشون بر مي دارن. و اين عدم رضايت مندي باعث به وجود اومدن يه سلسله مراتب مفاسد اخلاقي و اجتماعي و در نتيجه هرج و مرج ميشه. چطور انتظار داريد معلم و كارمند و كارگر و پزشك و حتي خانم هاي خانه دار!! رضايت مندي شغلي داشته باشن.
اينجا از تنها چيزي كه فكر كنم مردم ناراضي ان ، خدمات گزاف درمانيه.

خداییش یک جوری صحبت میکنیم بعضی وقتها (خودمم میگم هااا! سو تفاهم نشه) که بقیه فکر میکنن که دولتمردان و دولتزنان!! ما رو از یک کشور دیگه آوردن!! (بعضی ها هم جدی جدی باورشون شده یا دوست دارن باورشون بشه که آره، آوردن!)
بابا از همین ملت خودمونن دیگه!
شما اصلا تصور کن.... اصلا تصورشم سخته که مثلا یک روز در ایران بگن، هر محله ای هر شهری هر استانی باید خرج خودشو خودش در بیاره.
هر محله ای شهری ثروتمندتر، مالیات بیشتر میده، خدمات بهتر میگیره و بالعکس. پول نفت و درامد ملی هم میره تو حساب دولت برای پروژه های ملی و امور خارجه!!
مملکت کن فیکون میشه!!
همین خودمون مردم رو میگم، دم در خونمونو جارو نمیکنیم، دوزار پول چایی میدیم به سوپور محله که بنده خدا دوزار هم حقوقش نیست، جون به لب میشیم که اهه، از پول نفت دارن بهش حقوق میدن!!
حالا این ملت بیاد خرج خودشو خودش بکشه؟ هزار سال هم این اتفاق نمی افته.
مگه شرایطی بشه که جدی جدی ببینن که منافعشون در خطره.
مثلا جریان مدارس غیر انتفاعی... مردم دیدن بحث خوب و بد درس خوندن و درس دادنه. بحث آینده و کنکور و دکتر شدن یا نشدن بچه هست، دست کردن تو جیب، پول مدرسه غیرانتفاعی هم میدن. نمیگن، مملکت نفت داره، آموزش پرورش داره، باید معلماش جوری درس بدن که مدرسه غیرانتفاعی لازم نباشه. دیدن بحث کردن فایده ای نداره. بهتره چهار سال ده سال سرمایه گذاری کنن رو بچه، ایشالا دکتر جراح که شد، خودش یاد میگیره که عوضش اون پولها رو چطور از بقیه مردم بگیره!!!
اما برای مسائل دیگه... بعید میدونم.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، mohammadg846 ، lighter ، biparva ، amjad
(2015-01-15 ساعت 14:39)biparva نوشته:  با سلام خدمت همه مهاجر سرایی ها.
بنده اول دبیرستان هستم.تهرانم.
تو یه صفحه پست شخصی رو خوندم که دقیقا حرف دلم بود
شما بگویید من در پاسخ دخترم چه باید بگویم، وقتی میپرسد:

_ چرا مدارس ایران اینقدر شیک و تمییز و بزرگ نیست؟
_چرا کلاسهای مدارس ایران ، اینقدر شلوغ بود؟
_چرا معلمها همیشه سرما جیغ میزدند و تشر میرفتند؟
_چرا توی مدرسه غذا نمیدادند؟
_چرا وقتی سال دوم دبستان هم شاگرد اول شدم، گفتند امسال جایزه ات را به اون یکی میدیم ،تو پارسال گرفتی
_چرا اینهمه مراسم و جشن گوناگون داریم و توی ایران ، فقط برای روضه و مداحی میرفتیم توی نمازخانه؟
_چرا کلاسهای موسیقی نداشتیم؟
_چرا......؟


واقعا ناظم به چه حقی میتونه سر زنگ ریاضی بدون اطلاع معلم بیاد بگه برین نمازخونه سینه زنی!!!!!!؟؟؟؟
واقعا به نظر من دبیرستانی ما یه درسایی میخونیم که جز شست شوی مغزی چیزی ندارن.
تو کجای دنیا مدارس کلاس ها35 نفرن!!!!
چرا باید کسی رو تو مدرسه راه بدن که فقط مثل یه حمال کیف و کتاب بیاره و ببره سر امتحان ها{تمامشون}ورقه رو سفیئ بده!!!!!
ولی کسی رو که یه روز موبایل اورده مدرسه سه روز اخراج کنن!!!!
چرا باید دینی در هفته 2زنگ باشه و شیمی1 زنگ!!!!
چرا باید ناظم معلم هم باشه یه نیم ساعت دیر سر کلاس بیاد و بعدشم حرف های مزخرف و مشت زدن تو دهن بلاد کفر {معلم دینی البته توقعی هم نمیشه از این مردم داش البته قصد توهین به شما عزیزان رو ندارم}!!!!!!
والا ما هر جارو دیدیم ادم رو به سمت تکنولوزی تشویق میکنن مدیر ما میگه چرا در روز وقتتونو پای کامپیوتر و موبایل هدر میدین به جاش برین کلاس احکام شرکت کنین!!!!!!
والا مدرسه ای که میرم پدرمم رفته از سی سال پیش هیچ تغییری نداشته به جز اینکه میز هاش کهنه تر شده!!!!
وقتی کسی رییس اموزش پرورش باشه که یه ساعت هم سابقه تدریس نداشته باششه.........
وقتی کسی رو تو کلاست میبینی که معادله ی یه مجهولی رو هم نمیتونه حل کنه چی میشخ گفت
وقتی نمره رو از کارنامه رو حزف کنن به جاش از خوب.عالی.ضعیف استفاده کنن!!!!!
وقتی مدرسه میخواد به کسی جایزه ای بده اول سال باید خودت پولش رو دو دستی تقدیم کنی!!!!!
وووووو هزاران چراهای دیگه
i dont have any thing to say.of course i cant say anything.just lets hope for the best maybe one day we will have a better schooling system.or ,maybe its our fault that we dont pay enough attention to study.we are in 21th century but it seems that time has stopped in our{lovely}country
i will be happy if you notice me if there is any problem in my article
best regards
biparva

خیلی خوب گفتی ها
ولی اگه تو اول دبیرستان باشی همین ساعتم رو بهت میدم Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، sang
يامي عزيز من هم مخصوصاً اسم نفت رو نياوردم و گفتم ماليات.كه يه چيز مثلاً مشتركه.
اگه براي پيشرفت جامعه درست تربيت نشديم و متوقع بار اومديم و دست آخر هم سر خورده ميشيم، بر مي گرده .....بر مي گرده به همون نفت !
من هم از همون مردمم ، متوقع و دست آخر سر خورده. كه نه از پول نفت توي استانم چيزي ديدم و نه از اون ده تا دوازده درصد مالياتي كه هر ماه از حقوق كارمنداي شهرم كم ميشد و گم ميشد!
من نوعي هم ياد نگرفتم جلوي در خونه ام رو تميز كنم ، و اگر پاكبان اين كار رو انجام ميده ، ميگم شغلشه و بابتش حقوق مي گيره.
چطور انتظار داشته باشم دبير دبيرستان دخترم درس رو كامل و با عشق سر كلاس بده ، در حالي كه ميتونه كلاس خصوصي بذاره و فوت آخر رو بذاره واسه ي اون موقع؟
بگذريم ... توي اين تاپيك قرار نيست اينجا با وطن مقايسه بشه. قراره چشم انداز واضحي از تدريس و جو مدارس امريكايي به بچه هايي بديم كه قصد مهاجرت دارن.
ولي اگه قصد مهاجرت نداريد هيچ وقت به فكر مقايسه نيوفتيد ، از جايي كه هستيد بهشت بسازيد تا بتونيد زندگي كنيد. حتي ما هم كه مهاجريم نبايد از وطن جهنم بسازيم ، كه اگه مجبور به برگشت شديم ، بتونيم زندگي كنيم و دوام بياريم. وطن هم جذابيتهاي خاص خودش رو داره كه خاطره هاي شيريني رو تو ذهنمون رقم زده.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، yami ، amjad ، Sam2014 ، پرسپولیس6
(2015-01-16 ساعت 12:12)vahid.vp نوشته:  
(2015-01-15 ساعت 14:39)biparva نوشته:  با سلام خدمت همه مهاجر سرایی ها.
بنده اول دبیرستان هستم.تهرانم.
تو یه صفحه پست شخصی رو خوندم که دقیقا حرف دلم بود
شما بگویید من در پاسخ دخترم چه باید بگویم، وقتی میپرسد:

_ چرا مدارس ایران اینقدر شیک و تمییز و بزرگ نیست؟
_چرا کلاسهای مدارس ایران ، اینقدر شلوغ بود؟
_چرا معلمها همیشه سرما جیغ میزدند و تشر میرفتند؟
_چرا توی مدرسه غذا نمیدادند؟
_چرا وقتی سال دوم دبستان هم شاگرد اول شدم، گفتند امسال جایزه ات را به اون یکی میدیم ،تو پارسال گرفتی
_چرا اینهمه مراسم و جشن گوناگون داریم و توی ایران ، فقط برای روضه و مداحی میرفتیم توی نمازخانه؟
_چرا کلاسهای موسیقی نداشتیم؟
_چرا......؟


واقعا ناظم به چه حقی میتونه سر زنگ ریاضی بدون اطلاع معلم بیاد بگه برین نمازخونه سینه زنی!!!!!!؟؟؟؟
واقعا به نظر من دبیرستانی ما یه درسایی میخونیم که جز شست شوی مغزی چیزی ندارن.
تو کجای دنیا مدارس کلاس ها35 نفرن!!!!
چرا باید کسی رو تو مدرسه راه بدن که فقط مثل یه حمال کیف و کتاب بیاره و ببره سر امتحان ها{تمامشون}ورقه رو سفیئ بده!!!!!
ولی کسی رو که یه روز موبایل اورده مدرسه سه روز اخراج کنن!!!!
چرا باید دینی در هفته 2زنگ باشه و شیمی1 زنگ!!!!
چرا باید ناظم معلم هم باشه یه نیم ساعت دیر سر کلاس بیاد و بعدشم حرف های مزخرف و مشت زدن تو دهن بلاد کفر {معلم دینی البته توقعی هم نمیشه از این مردم داش البته قصد توهین به شما عزیزان رو ندارم}!!!!!!
والا ما هر جارو دیدیم ادم رو به سمت تکنولوزی تشویق میکنن مدیر ما میگه چرا در روز وقتتونو پای کامپیوتر و موبایل هدر میدین به جاش برین کلاس احکام شرکت کنین!!!!!!
والا مدرسه ای که میرم پدرمم رفته از سی سال پیش هیچ تغییری نداشته به جز اینکه میز هاش کهنه تر شده!!!!
وقتی کسی رییس اموزش پرورش باشه که یه ساعت هم سابقه تدریس نداشته باششه.........
وقتی کسی رو تو کلاست میبینی که معادله ی یه مجهولی رو هم نمیتونه حل کنه چی میشخ گفت
وقتی نمره رو از کارنامه رو حزف کنن به جاش از خوب.عالی.ضعیف استفاده کنن!!!!!
وقتی مدرسه میخواد به کسی جایزه ای بده اول سال باید خودت پولش رو دو دستی تقدیم کنی!!!!!
وووووو هزاران چراهای دیگه
i dont have any thing to say.of course i cant say anything.just lets hope for the best maybe one day we will have a better schooling system.or ,maybe its our fault that we dont pay enough attention to study.we are in 21th century but it seems that time has stopped in our{lovely}country
i will be happy if you notice me if there is any problem in my article
best regards
biparva

خیلی خوب گفتی ها
ولی اگه تو اول دبیرستان باشی همین ساعتم رو بهت میدم Wink
من راستش رو گفتم.
میشه بپرسم چی باعث شد که شک کنید؟
ممنون ساعتمم تازه عوض کردم لازم ندارم
if u want belive it or not,this is what i am
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، amjad
(2015-01-16 ساعت 14:31)قصه گو نوشته:  يامي عزيز من هم مخصوصاً اسم نفت رو نياوردم و گفتم ماليات.كه يه چيز مثلاً مشتركه.
اگه براي پيشرفت جامعه درست تربيت نشديم و متوقع بار اومديم و دست آخر هم سر خورده ميشيم، بر مي گرده .....بر مي گرده به همون نفت !
من هم از همون مردمم ، متوقع و دست آخر سر خورده. كه نه از پول نفت توي استانم چيزي ديدم و نه از اون ده تا دوازده درصد مالياتي كه هر ماه از حقوق كارمنداي شهرم كم ميشد و گم ميشد!
من نوعي هم ياد نگرفتم جلوي در خونه ام رو تميز كنم ، و اگر پاكبان اين كار رو انجام ميده ، ميگم شغلشه و بابتش حقوق مي گيره.
چطور انتظار داشته باشم دبير دبيرستان دخترم درس رو كامل و با عشق سر كلاس بده ، در حالي كه ميتونه كلاس خصوصي بذاره و فوت آخر رو بذاره واسه ي اون موقع؟
بگذريم ... توي اين تاپيك قرار نيست اينجا با وطن مقايسه بشه. قراره چشم انداز واضحي از تدريس و جو مدارس امريكايي به بچه هايي بديم كه قصد مهاجرت دارن.
ولي اگه قصد مهاجرت نداريد هيچ وقت به فكر مقايسه نيوفتيد ، از جايي كه هستيد بهشت بسازيد تا بتونيد زندگي كنيد. حتي ما هم كه مهاجريم نبايد از وطن جهنم بسازيم ، كه اگه مجبور به برگشت شديم ، بتونيم زندگي كنيم و دوام بياريم. وطن هم جذابيتهاي خاص خودش رو داره كه خاطره هاي شيريني رو تو ذهنمون رقم زده.

با سلام.من کاملا با پاراگراف اخرتون مخالفم.وقتی شما میخوای به زور به خودتون تحمیل کنید که کجا بهشت برین یا جهنمه که دیگه اون زندگی نیس بیشتر اسمش میشه توهم و خیال پردازی.اگه شما اینجا رو بهشت میدونستی که هیچوقت مهاجرت نمیکردی.
وطن موقعی شیرین و جزاب میشه که شما دوس نداشته باشی ازش دل بکنی .
درسته منم تو همین کشور بزرگ شدم ولی وقتی فرهنگ برخی از افراد و رو میبینم واقعا ازش بیزار میشم.{قصد جسارت به هیچ یک از عزیزان رو ندارم}
چرا راه دور بریم همین مدرسه که موضوع تاپیک هم هست.من که تاحالا حدود 50تا معلم مختلف داشتم فقط 5 تا از اونا کارشون رو به نحو احسند انجام دادن و بقیه فقط بزاری سر کلاس با موبایل حرف بزنه یا بیاد بگه درسمون جلو بگیریم بخوابیم ایا اسم این موجودات رو میشه معلم گزاشت؟؟؟؟!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: yami
گفتم ولي.....گفتم اگه قصد مهاجرت نداريد...نگفتم اگه بليط دستتونه .....در غير اين صورت توي وطن نميتوني زندگي كني، من و دختر هيجده ساله و همسرم طوري اين طرف رفتار مي كنيم كه اگه ديديم با چنگ و دندون هم نميشه اينجا رو نگه داشت ، بتونيم برگرديم. و به قول شما شيريني و جذابيت وطن رو براي خودمون اون وقت پر رنگ تر مي كنيم. انشالله به وقتش متوجه ي حرفام ميشيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، vahid.vp ، yami ، amjad ، biparva ، مير منصور




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان