موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-14 ساعت 09:51)sayeh_m نوشته: سلام
امروز دخترم رو در مدرسه ثبت نام كرديم . بهتر ديدم اطلاعاتي رو كه كسب كردم بنويسم . دختر من ١٣ سالشه و توي ايران دوم راهنمايي بود كه ميشه كلاس هفتم ولي نتونست امتحان اخر سال رو بده . اينجا در كاليفرنيا مدارس تا ١٥ جون باز هستش . يه ميدل اسكول خيلي عالي پيدا كردم با گريد ١٠ . اينجا هم مثل ايران بايد در محدوده مدرسه باشيد . ما چون در منزل اقوام هستيم اين مدرسه در محدوده اونها بود . ريز نمرات اول راهنمايي و ريز نمرات ثلث اول دوم راهنمايي رو ترجمه كرده بوديم + ورقه واكسن اونگان + يك كپي از پاسپورتش . چند تا برگه دادن كه پر كرديم. البته مدير بسيار تعجب كرد ولي اينجا كار رو راه ميندازن گفت با توجه به ريز نمرات بايد كلاس ٩ بره ولي با توجه به سنش نبايد بره دبيرستان . تو اين ايالت دبستان ٦ سال ، راهنمايي ٢ سال و دبيرستان ٤ ساله .اين قانون تو ايالتها با هم فرق داره .
بعد يه ادرسي داد كه بايد ميرفتيم براي امتحان زبان . امتحان ٢ ساعت طول كشيد . رايتينگ و ليسنينگ و اسپيكينگ و گرامر . بعد همونجا تصحيح كرد . براي هر كدوم يه نمره داد . نمره ها از ٥ بود . مثلاً ليسنينگش از ٥ ، ٤ شده بود كه گفت عاليه . فقط اسپيكينگ ٣ شد كه گفت با توجه به اينكه دو روزه اومدين خيلي هم خوبه . معدل همه اينا رو ٣ گذاشت كه گفت خيلي خوبه . يك سري فرم هم داد كه اينجا بايد پر كنيم و فردا ببريم تا وقت امتحان رياضي رو براش بذارن . چون اينجا اين چند روز بچه ها امتحان دارن ، مديره گفت كه اين درست نيست كه بچه بره روز اول امتحان بده . از دوشنبه ديگه ميره سر كلاس .
اين مدرسه يونيفرم هم داره ولي خيلي از مدارس نداره . سه رنگ تي شرت و دو مدل شلوار هست كه ميتونه انتخاب كنه .
فعلاً اين اطلاعاتي بود كه تا حالا بدست اوردم . انشاله هفته ديگه بقيه اش رو مينويسم .
سلام سايه خانم
ما هم پسرمون دوم راهنماييه و سال اينده بعد از امتحاناتش ميخواهيم بياييم امريكا فقط در مور مدرسه پسرم نگراني دارم ميشه لطف كنيد منو راهنمايي نماييد كه شما توي كدوم منطقه تونستيد مدرسه با اين گريد بالا پيدا كنيد و ايا بابت ان بايد شهريه پرداخت نماييد و در ضمن چه مداركي جهت احراز محل سكونتتون به مدرسه ارايه كرديد
با تشكر علمداري
Case no.2014as11##نفرات٤مصاحبه هفته اول نوامبرانكارا اپديتهاتقريبا ١٥باراخرين انها١٥-١٩جون كلير ١٩جون صدور ويزا ٣جولاي ٢٠١٤
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-06 ساعت 12:43)rasool1 نوشته: (2013-05-14 ساعت 09:51)sayeh_m نوشته: سلام
امروز دخترم رو در مدرسه ثبت نام كرديم . بهتر ديدم اطلاعاتي رو كه كسب كردم بنويسم . دختر من ١٣ سالشه و توي ايران دوم راهنمايي بود كه ميشه كلاس هفتم ولي نتونست امتحان اخر سال رو بده . اينجا در كاليفرنيا مدارس تا ١٥ جون باز هستش . يه ميدل اسكول خيلي عالي پيدا كردم با گريد ١٠ . اينجا هم مثل ايران بايد در محدوده مدرسه باشيد . ما چون در منزل اقوام هستيم اين مدرسه در محدوده اونها بود . ريز نمرات اول راهنمايي و ريز نمرات ثلث اول دوم راهنمايي رو ترجمه كرده بوديم + ورقه واكسن اونگان + يك كپي از پاسپورتش . چند تا برگه دادن كه پر كرديم. البته مدير بسيار تعجب كرد ولي اينجا كار رو راه ميندازن گفت با توجه به ريز نمرات بايد كلاس ٩ بره ولي با توجه به سنش نبايد بره دبيرستان . تو اين ايالت دبستان ٦ سال ، راهنمايي ٢ سال و دبيرستان ٤ ساله .اين قانون تو ايالتها با هم فرق داره .
بعد يه ادرسي داد كه بايد ميرفتيم براي امتحان زبان . امتحان ٢ ساعت طول كشيد . رايتينگ و ليسنينگ و اسپيكينگ و گرامر . بعد همونجا تصحيح كرد . براي هر كدوم يه نمره داد . نمره ها از ٥ بود . مثلاً ليسنينگش از ٥ ، ٤ شده بود كه گفت عاليه . فقط اسپيكينگ ٣ شد كه گفت با توجه به اينكه دو روزه اومدين خيلي هم خوبه . معدل همه اينا رو ٣ گذاشت كه گفت خيلي خوبه . يك سري فرم هم داد كه اينجا بايد پر كنيم و فردا ببريم تا وقت امتحان رياضي رو براش بذارن . چون اينجا اين چند روز بچه ها امتحان دارن ، مديره گفت كه اين درست نيست كه بچه بره روز اول امتحان بده . از دوشنبه ديگه ميره سر كلاس .
اين مدرسه يونيفرم هم داره ولي خيلي از مدارس نداره . سه رنگ تي شرت و دو مدل شلوار هست كه ميتونه انتخاب كنه .
فعلاً اين اطلاعاتي بود كه تا حالا بدست اوردم . انشاله هفته ديگه بقيه اش رو مينويسم .
سلام سايه خانم
ما هم پسرمون دوم راهنماييه و سال اينده بعد از امتحاناتش ميخواهيم بياييم امريكا فقط در مور مدرسه پسرم نگراني دارم ميشه لطف كنيد منو راهنمايي نماييد كه شما توي كدوم منطقه تونستيد مدرسه با اين گريد بالا پيدا كنيد و ايا بابت ان بايد شهريه پرداخت نماييد و در ضمن چه مداركي جهت احراز محل سكونتتون به مدرسه ارايه كرديد
با تشكر علمداري
رتبه مدارس رو میتونید در این سایت ببینید اما زیاد اهمیت ندید بهش اینجا که بیاید میفهمید همه مدارس یه جور هستن .
http://www.greatschools.org/
مدارس خصوصی شهریه میخواد اما مدارس دولتی کاملا رایگان هست و 10 برابر بهتر از مدارس خصوصی .
فقط یه مدرک میخواد مثل اجاره خونه یا قبض برقی ابی یا چیزی همین دیگه هیچی نمیخواد(جدا از کارنامه و و بقیه حرف ها )
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
از لطفتون ممنونم
Case no.2014as11##نفرات٤مصاحبه هفته اول نوامبرانكارا اپديتهاتقريبا ١٥باراخرين انها١٥-١٩جون كلير ١٩جون صدور ويزا ٣جولاي ٢٠١٤
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ما هم در پلینو دالاس ساکن شدیم ولازم دونستم این مطلب رو بگم که دخترم سال چهارم دبیرستان بود و18 سالش گذشته بود ولی در دبیرستان ثبت نامش کردند ومشکلی براش پیش نیومد
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی میتونه توی Pasadena مدرسه خوب ، میشناسه ؟ میدونم توی سایت میشه چک کرد ؟ ولی میخام کسی که توی اون ناحیه از مدرسه ای استفاده کرده و شناخت داره راهنمایی کنه؟ مدرسه دولتی و برای پیش دبستانی . ممنون میشم راهنمایی کنید.
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-06 ساعت 12:00)azadeh212 نوشته: سلام ما هم در پلینو دالاس ساکن شدیم ولازم دونستم این مطلب رو بگم که دخترم سال چهارم دبیرستان بود و18 سالش گذشته بود ولی در دبیرستان ثبت نامش کردند ومشکلی براش پیش نیومد
با سلام .
فرزند من هم شرايط شما را دارد فرزند شما چرا وارد كالج نشد ؟ اينطوري عقب نمي افته ؟ موفق باشيد .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
می خواستم بدونم شروع سال تحصیلی (دبیرستان) در کالیفرنیا چه تاریخی هست ؟
در ضمن می خواستم بدونم بچه من که زبانش خوب نیست ایا اجازه ورود به کلاس را می دهند یا می گویند باید یکسال زبان بخواند وبعد وارد کلاس شود ؟
ممنون از بزرگواریتان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان.من 18 سالم تموم شده ولی برای گرفتن معافی سربازی سال 4 دبیرستان رو نرفتم و فقط دیپلم دارم.میخاستم ببینم برای کالج رفتن مشکلی ندارم مدرک IELTS هم دارم . ممنون میشم راهنمایی کنید
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-19 ساعت 11:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-19 ساعت 11:21 توسط مير منصور.)
(2015-05-06 ساعت 10:35)azadeh212 نوشته: (2015-04-26 ساعت 12:43)مير منصور نوشته: (2015-03-06 ساعت 12:00)azadeh212 نوشته: سلام ما هم در پلینو دالاس ساکن شدیم ولازم دونستم این مطلب رو بگم که دخترم سال چهارم دبیرستان بود و18 سالش گذشته بود ولی در دبیرستان ثبت نامش کردند ومشکلی براش پیش نیومد
با سلام .
فرزند من هم شرايط شما را دارد فرزند شما چرا وارد كالج نشد ؟ اينطوري عقب نمي افته ؟ موفق باشيد .
سلام در ابتدا سه ماه رفت دبیرستان چون از زمان ثبت نام کالج کذشته بود بعد که فهمیدیم که باید سه ترم وممینطور دو تابستان باید درس بخونه تا فارغالتحصیل از دبیرستان بشه برای کالج اقدام کرد شما کدوم شهر هستید؟
ممنون از پاسخ به سوال من . ما هنوز در تهران هستيم . ولي قرار است به مينه سوتا يا مينا پوليس سفر كنيم . دخترم در حال امتحانات كنكور است . موفق باشيد .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
درود و عرض ادب خدمت دوستان
برای ثبت نام دانش آموزان مقطع ۸ و 11 ( راهنمایی و دبیرستان خودمون) آیا به غیر از ترجمه کارنامه ها نیاز به گواهی یا مدرک خاصی از آموزش و پرورش هست ( البته ترجمه هم باید بشود ) یا نه ؟
پیشاپیش از راهنمایی عزیزان سپاسگزارم .
ارادتمند
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی از ثبت نام و شرایط تحصیا انلاین در مقطع دبیرستان خبر داره من را راهنمایی کنه چه طور میشه ثبت نام کرد ایا میشه ایران باشن و در یه مدرسه انلاین اونجا درس بخونن؟
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-06 ساعت 19:17)Sam2014 نوشته: درود و عرض ادب خدمت دوستان
برای ثبت نام دانش آموزان مقطع ۸ و 11 ( راهنمایی و دبیرستان خودمون) آیا به غیر از ترجمه کارنامه ها نیاز به گواهی یا مدرک خاصی از آموزش و پرورش هست ( البته ترجمه هم باید بشود ) یا نه ؟
پیشاپیش از راهنمایی عزیزان سپاسگزارم .
ارادتمند
اصل و ترجمه کارنامه + اصل و ترجمه کارت واکسن +مدرکی که نشون بده تو منطقه زندگی میکنین به غیر از این 3 دیگه هیچی نیاز ندارید.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان معدل دبیرستان ایران بچه ها در ادامه تحصیلشون اونجا چه تاثیری داره البته اگر قرار باشه سال اخر دبیرشتان را همونجا بخونه در ضمن از چه نمره ای معدل a محسوب میشه من پسرم دوم دبیرستانش تموم شده ولی فکر می کنم ما تا یکشال دیگه می تونیم بیاییم ایا می تونه سومش را انلاین اونجا بخونه ؟