موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من فکر می کنم واقعا آنکارا تا آخر تابستون هم وقت نده !
من که برای پاییز دلم رو خوش کردم ...
الان با این بولتن که اومد من وارد سومین ماه می شم
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-13 ساعت 20:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-13 ساعت 20:38 توسط frozen mind.)
۱ ایمیل به NCV زدم که ، خیلی وقت کارنت شدم ولی هنوز وقت مصاحبه رو مشخص نکردید . اونا هم این جوابو بهم دادن . نظرتون چیه ؟
[en]
The NVC completed its processing of SAEED 60's visa petition.
The petition is waiting for an appointment to be scheduled at the U.S. Embassy or Consulate in ANKARA, TURKEY. When an interview appointment is scheduled, the petitioner, principal applicant, designated agent, and attorney of record (if applicable) will be notified.
[/en]
[en]Category: F2B
PRIORITY DATE = OCTOBER 2003
APPROVAL NOTICE = JUNE 2008
CASE NUMMBER = YRV2012XXXXXX
CHOICE OF ADDRES AND AGENT = MARCH 2010
P3U AGENT UNIVERSAL = AUGUST 2010
تکمیل مدارک : FEB 2011
دریافت نامه مصاحبه: Jul 2012
مصاحبه: Aug 2012
محل مصاحبه: ایروان
تاریخ دریافت ویزا : یک ضرب
[/en]
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
هیچی، این یک جواب روتینه که به نامه هایی مثل نامه شما میدن.
با توجه به این که دوستان لاتاری خبر دادن اخیرا مصاحبه ها حتی گاهی تا 6 عصر هم طول کشیده، معلومه که آنکارا داره از فرط پرونده منفجر میشه.
ولی نمی دونم چرا پرونده شما رو مثل دوست دیگرمون به جایی مثل ایروان منتقل نکردن.
لاتاری با همه خوبی هایی که برای ایالات متحده و شرکت کنندگان اون داشته و داره، برای سایر مهاجران همیشه مایه دردسر بوده، مخصوصا ماههای آخر هر دوره از لاتاری. به قول معروف حالشو دیگران می برن ولی مزاحمتش برای ماست (No offense dear DV winners! ا).
کمترین خوبی ایمیلی که شما به NVC زدین اینه که پرونده شما باز هم در دسترسشون می مونه و زیر پرونده های دیگه نمی مونه و از یادشون نمیره باید روش اقدام کنن.
امیدوارم زودتر وقت مصاحبه براتون تعیین بشه. حالا هر وقتی که باشه مهم نیست، مهم اینه که از بلاتکلیفی در بیایین.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
والا من به همه،به خصوص خانم ها پيشنهاد ميكنم توى مدتى كه درگير كار ويزا هستن خوب بخورن،خوب بخوابن و يه ورزش ارام بخش مثل شنا يا يوگا انجام بدن.پروسه مهاجرت به خودى خود سخت هست،دورى از معشوق و اينا مزيد بر علت ميشه و باعث درگيرى و دعواى بيخودى بين دو طرف ميشه.به خصوص زمانى كه تاريخ مصاحبه معلوم باشه.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام شماره کیس من Ank2005 هست که در اسفندماه 90 پرونده ام کامل شده،بعد از سه ماه هنوز پرونده ام به ترکیه نفرستادند،تماس
گرفتم،گفتند که پرونده ات در نوبت گذاشتیم،روال مصاحبه چه جوریه؟ اول پرونده میره ترکیه و وقت تعیین میشه یا وقتی که پرونده تو سفارت آمریکاست؟ به نظر شما چند ماه دیگه صبر کنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خبری نشد از آنکارا؟
[en] F1
PD: March 2005
Interview: ?
Visa: ?
Departure Date: ? [/en]
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
آنکارا حالاااااااااااااا حالاااااااااا ها خبری نخواهد بود.
ترکیب لیست مصاحبه شونده ها رو ببینید.
99 % مربوط به سیتیزن ها و نامزد هاست.
من به دوستانی که مشغله خاصی ندارند و عجله دارن که برن قویا" پیشنهاد میدم بررسی انتقال پرونده به ابوظبی رو جدی و محکم شروع کنن و برن به اون سمت.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-23 ساعت 23:05)Blaze نوشته: آنکارا حالاااااااااااااا حالاااااااااا ها خبری نخواهد بود.
ترکیب لیست مصاحبه شونده ها رو ببینید.
99 % مربوط به سیتیزن ها و نامزد هاست.
من به دوستانی که مشغله خاصی ندارند و عجله دارن که برن قویا" پیشنهاد میدم بررسی انتقال پرونده به ابوظبی رو جدی و محکم شروع کنن و برن به اون سمت.
داداش خودت اقدام کردی واسه ابوظبی؟
ابوظبی چطوره الان؟چقدر طول میکش که پرونده از آنکارا بره ابوظبی؟
[en] F1
PD: March 2005
Interview: ?
Visa: ?
Departure Date: ? [/en]