موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.آقا امروز صبح وکیلم از آمریکا زنگ زد،گفت بش گفتن مدارکمون فرستاده شده آنکارا،و ماه دیگه تاریخِ دقیقه مصاحبهرو بمون اعلام میکنن،که میشه ۲ ماه دیگه.
درضمن گفت نفری حدود ۶۵۰ دلارام هزینهٔ گرینکارت مون شده.
البته من که روی حرف این آمریکاییها حسابی باز نمیکنم،ولی اینرو گفتم که هم اونایی که منتظران،یخورده امیدوار بشن،اگه هم کسی میتونه حدس بزنه پروسهٔ گرینکارتم توی چه مرحلهٔ،اگه توضیح بده ممنون میشم
[en] F1
PD: March 2005
Interview: ?
Visa: ?
Departure Date: ? [/en]
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2012-05-31 ساعت 18:33)farshid.ok نوشته: سلام.آقا امروز صبح وکیلم از آمریکا زنگ زد،گفت بش گفتن مدارکمون فرستاده شده آنکارا،و ماه دیگه تاریخِ دقیقه مصاحبهرو بمون اعلام میکنن،که میشه ۲ ماه دیگه. ...
من که متوجه نمیشم! روند رسیدگی به پرونده ها عوض شده؟
در سال 2010 روال کار دست کم برای من اینطوری بود:
- NVC اول پرونده رو تکمیل کرد (مدارک تکمیلی را خواست)،
- با سفارت تماس گرفت تا وقت مصاحبه را تعیین کنه
- تقریبا به طور همزمان پرونده را به سفارت فرستاد و نامه دعوت به مصاحبه را به من.
تا زمانی که وقت مصاحبه ام تعیین نشد پرونده رو به آنکارا نفرستادن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مصاحبم آنکاراست
ببینید وکیل گفت پرونده تکمیل شده و از نوک فرستاده شده سفارت آنکارا.و منتظر اعلام تاریکه دقیقه مصاحبست.و این که ۶۵۰ دلار واسهٔ هزینهٔ گرینکارت لازم داره
راستش دلیل اینکه منظورشو دقیق نمیتونم بگم اینکه انگلیسیم زیاد خوب نیست،حالا قراره خواهرم باش تماس بگیر و ببین موضوع چی بود
خوب شما که میگید این پروسهٔ غیر متعارفی هست،نظرتون درمورد ۶۵۰ دلار چیه؟
[en] F1
PD: March 2005
Interview: ?
Visa: ?
Departure Date: ? [/en]
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
فرشید عزیز، نمی دونم چند نفر در پرونده شما هستن، زمان ما نفری 400 دلار باید پرداخت می کردیم اما گویا الآن کمتر شده.
اما نکته اصلی اینجاست که همون 400 دلار رو باید قبل از تکمیل پرونده پرداخت کنیم. یعنی اگه همه مدارک را هم داده باشی، تا زمانی که پولو پرداخت نکنی پرونده تکمیل محسوب نمیشه.
شاید این وکیل از خودش پرداخت کرده و حالا با سودش داره از شما می گیره.
F4
[/en]
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
بنده هم حرف ساير دوستان رو تاييد ميكنم و در تماس با ان وي سي هم اونها گفتند ما با سفارت هماهنگ مي كنيم و زمان رو براي شما مي فرستيم
حرف وكيل شما عجيبه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید! من یه سوال برام اینجا پیش اومد... پس چرا از ما یه 88 دلار و یه 230 دلار گرفتن نه 400 دلار! یعنی بعدن یه 400 دلار هم باید بپردازیم و خیلی تا مرحله تکمیل پرونده و ارسالش به سفارت مونده؟؟!!!
Doctor of Audiology Student
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان
کسی میدونه کنسولگری آمریکا در اوبظبی کار میکنه یا نه؟ با توجه به کیس ما که محل مصاحبه ابوظبی هست به نظر دوستان وقتی کارنت شدیم همان ابوظبی باشیم یا به آنکارا تغییر بدیم؟ کدام کنسولگری تاریخ زمان مصاحبه زودتر به ما میده؟ چون با توجه به قانون cspa زیاد نمیتونم صبر کنم. اگر کسی از دوستان منو راهنمایی کنه خوشحال میشم.
ABD2005
F4
MARCH/ 1/ 2002
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
من فکر میکنم وقت مصاحبه رو بر اساس اولویت درخواست میدن. اینکه بعضی از دوستان چند ماهی هست که کارنت شدن ولی هنوز نامه مصاحبه دریافت نکردن من فکر میکنم دلیلش این باشه که کسایی هستن قبل از اونا کارنت شدن ولی چون هنوز مدارکشون تکمیل نشده وقت مصاحبه واسشون نیومده باید صبر کنن تا اول وقت مصاحبه به اونا بدن بعد به ترتیب میرن جلو.
کسی نظری در این باره دارد؟
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
این که وقت مصاحبه را بر اساس PD میدن درسته، اما من فکر نمی کنم سفارت صبرکنه کسایی که جلوتر کارنت شدن ولی هنوز مدارکشون تکمیل نشده اول پرونده شونو تکمیل کنن و بعد به اونایی که قبلا پرونده شون تکمیل بوده وقت مصاحبه بدن. شاید بعضی پرونده ها اصلا تکمیل نشن (من خودم دو مورد سراغ دارم که NVC هی نامه میزد که بیایین پرونده تونو تکمیل کنین ولی اونا بی خیال بودن)
F4
[/en]